ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ΔΗΜΟΘΟΙΝΙΑ/BOARD/Ο πατερας μας ηρθε!

Ο πατερας μας ηρθε!

Α. ΠΕΤΡΟΣ18 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Παρ 23/01/2009 19:0
Ο πάτερας ειναι και ηταν εδω μονο που δεν τον αντιλαμβανομαστε γιατι ειμαστε μικρα σπουργιτια μπροστα στο συμπαν αλλα ακομη και μπροστα στην ιδια μας μας την φύση πόσο μαλλον στα φυσικά φαινόμενα και τον κόσμο της γης!

Η οικουμενικότητα για να μας οδηγησει στο συμπαν αποκτατε ειναι δυνατον Είμαστε μικροι !
Κωνσταντίνος Παλαιολόγος.
Πέμ 19/02/2009 12:0
Καλησπέρα ,κατα ρχην θα ηθελα πω οτι πνευματικος μου Πατηρ θεωρω τον Δία !!
Στην επομενη δημοσίευση μπορει να το δικαιολογησω και τα προηγουμενα που ζητας !!

Ισως η ψυχη μου να ζουσε μαζί του πριν γεννηθω :dance: :dance: :)
Πέμ 19/02/2009 14:0
Παρακαλώ....?
Ου πάνυ ημίν ούτω φροντιστέον, τι ερούσιν οι πολλοί ημάς,
αλλ' ό,τι ο επαϊων περί των δικαίων και αδίκων
Πέμ 19/02/2009 14:0
Πέτρο θα σε παρακαλούσα να τονίζεις τις λέξεις, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το κάνεις.
Έκτος κι αν έχεις τσακωθεί με τους τόνους! (αστειεύομαι βρε!).
Προσπάθησε να τονίζεις τις λέξεις, σε παρακαλώ!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ!
Πέμ 19/02/2009 20:0
ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ἔγραψε:Παρακαλώ....?

Σου φαινεται παράξενο κ.Καραγκουνη αλλα ειναι αλήθεια δεν δικαιολογω τον εαυτό μου το αισθανομαι βαθεια μεσα μου !Τωρα αν ειναι ειναι καπως ασυνηθιστο τα καταλαβαινω!

Υ.Γ Διαβαστε Ησίοδο και θα δειτε οτι εμπειριέχει χριστιανικες αλήθειες!

Υ.Γ Γιατι απορείς κ. Καραγκουνη;;Θα ήθελα να μου δικαιολογήσεις την απορία σου σε παρακαλώ!!!!
Παρ 20/02/2009 10:0
ΑΓΓΕΛΟΥ ΠΕΤΡΟΣ ἔγραψε:κατα ρχην θα ηθελα πω οτι !!

Γιατί δεν μας δικαιολογείς Πέτρο Έσύ τα όσα λες και φυσικά το πως ένα πνευματικό τέκνο του Διός δεν μπορεί να συντάξει σωστά μία πρόταση έστω και στα νεοελληνικά.
"..ανέμισε το ουρανοφλεγόμενο Λοφίο της Θεάς Αθηνάς και η φωτιά της ξεχύθηκε στον Κόσμο ολάκερο..."

Ε-ΤΟΠΙΑ
Παρ 20/02/2009 14:0
Αγαπητέ Πέτρο Αγγέλου μην το παίρνεις προσωπικά, σε όλους μας μπορεί να συμβαίνει αυτό το να δηλώνουμε ως πνευματικούς πατέρες οποιονδήποτε και οτιδήποτε.

Δεν κατάλαβα βρε Πέτρο αυτό που είπες στο τέλος... Ίσως η ψυχή μου να ζούσε μαζί του πριν γεννηθώ :dance: :dance: :)

Δηλαδή που να ζούσε η ψυχή σου βρε Πέτρο...? Ως τι να ζούσε....?
Ου πάνυ ημίν ούτω φροντιστέον, τι ερούσιν οι πολλοί ημάς,
αλλ' ό,τι ο επαϊων περί των δικαίων και αδίκων
Καταρχήν ας ηρεμήσουμε !!!Εξηγουμε οτι οι θεοί ειναι θεοι και εχουν μερίδιο στην φυση και στην ταξη της.
ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ἔγραψε:Παρακαλώ....?
Γιώργο με συγχωρεις αν ειμαι απότομος!
Μεσα απο διαφωνίες ισως βγει κατι προς συζήτηση!!!
ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ἔγραψε:Αγαπητέ Πέτρο Αγγέλου μην το παίρνεις προσωπικά, σε όλους μας μπορεί να συμβαίνει αυτό το να δηλώνουμε ως πνευματικούς πατέρες οποιονδήποτε και οτιδήποτε.

Δεν κατάλαβα βρε Πέτρο αυτό που είπες στο τέλος... Ίσως η ψυχή μου να ζούσε μαζί του πριν γεννηθώ :dance: :dance: :)

Δηλαδή που να ζούσε η ψυχή σου βρε Πέτρο...? Ως τι να ζούσε....?
Ενταξει ουτε εγω το καταλαβαίνω για να το εξηγησω !Γενικά θα έλεγα οτι εχω ψηλα στο νού μου εναν εαυτο που δεν εχει καμιά σχέση με το τωρα που ζει η ανθρωποτητα!
Τρί 24/02/2009 22:48
Κύριε Ἀγγέλου,
μερκὲς μόνον ἐπισημάνσεις - παρατηρήσεις.
1ον. Νὰ προσέχετε τὴν ὀρθογραφία καὶ τὸν τονισμό.
2ον. Νὰ εἶσθε προσεκτικότερος στὸν τρόπο μὲ τὸν ὁποῖο ἀπευθύνεσθε στοὺς ὑπολοίπους. " Τὸ δὶς ἐξαμαρτεῖν. οὐκ ἀνδρὸς σοφού".
3ον. Νᾶ προσπαθεῖτε νὰ τεκμηριώνετε τὶς ἀπόψεις σας. Διαφορετικὰ δὲν εἶναι δυνατὸν νὰ γίνει διάλογος.
4ον. Νὰ ἀποφεύγετε ὁλιγόλεξες δημοσιεύσεις μὲ διάρκεια λίγων λεπτών ἡ μία ἀπὸ τὴν ἄλλη. Καλὸ καὶ χρήσιμο εἶναι νὰ συγκεντρώνετε τὶς ἀπόψεις σας σὲ μία ἐκτεταμένη δημοσίευση.

Μὲ ἐκτίμηση,

Ἀλέξανδρος
Πέμ 12/03/2009 13:59
Στα γρηγορα θα μιλήσω γιατι δεν εχω χρημματα αλλα!!Η γη τελειται υπο καταοχή, το 2012-2013 θα διεξαχθει πολεμος με την συμμετοχή αιθερικών σκαφών καθως και πρωτης διάστασης ας πουμε σκάφη!
Ανθρωποι απαγαγoνtαι απο την γη και θανατωνονται και αντικαθίστανται με πανομοιοτυπους!AΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΛΏΝΟΙ ΤΟΥΣ!
Η πρωτη φαση της κατοχης ειναι η εκμεταλευση των μεταλλευμάτων της γης!!!

Εχω περα απο υποψίες και προσωπικες σοβαρες ενδειξεις για αυτο που λεω!Δεν γνωριζω ουτε μπορω να φανταστώ αν η ανθρωπότητα θα συμμετεχει και με ποιον τροπο ή θα ειναι απλώς θεατης του χαλασμου που θα γινει!!!!;;;

Ευχαριστω !!!
Διόνυσος
Πέμ 12/03/2009 14:19
ΠΟΛΕΜΟΣ!!!!!!!
Διόνυσος
Πέμ 12/03/2009 14:20
ΕΡΩΣ ΑΝΙΚΑΤΑΙ ΜΑΧΑΝ!
Διόνυσος
Πέμ 12/03/2009 23:54
Σοβαρότης μηδέν;
Παρ 13/03/2009 01:00
:clap: :D :clap: :D :clap: :D :clap: :D :clap: :D :clap: :D :clap: :D :clap: :D
Ελλάς = φώς
Πέμ 19/03/2009 09:17
''To 'χεις'', αλλά στο περίπου. Η θεωρία σου επιδέχεται βελτιώσεως.
Παλιγγίνης Ελευθέριος - HecarΧος HellΕυθερεύς
✩☿Z =))=IΦI=((= S☿✩
✩∞ΙΑΟ∞✩
✩∞ΚΡΣ∞✩
✩☿Z =))=IΦI=((= S☿✩
http://hellanion.blogspot.com
Τετ 25/03/2009 15:38
Συμπαντική συνομοσπονδία!!!

Η Ελλαδα συνδέεται με ενα αστρο τον Σειριο μαλλον!!Εχω και το σημα γιαυτο κατυεβηκα!!Απεσταλμένος του συμπαντος ειμαι!

Απο εκει επεσα η ενσαρκωθηκα για να βρω τους προδοτες που κυνηγαω!!!!Ονειρα θα μου πεις αλλα αφου υπαρχουν θεοι θα τα διορθωσουν αλλωστε ο Δίας σώζει!!!

Οχι την Σωσώ και τον Σόσω αλλα αμενα!!!Απο εκει προερχόμαστε την Συμπαντική συνομοσπονδία !!!

Οχι Λευτέρη ειναι ακομη χειρότερα με οντοτητες που δεν ξέρω και εγω που κατοικουν που χειρίζονται την υλη κατα το δοκούν!!!
Και τα πλουτη πλλές φορες δεν ερχονται δικαια!!Αυτοι που υποψιάζονται θα γνωρίζουν τι εννοώ(δεν νομιζω να υπαρχουν παρα μετρημενοι στα δακτυλα του ενος χεριου)!!!!Μεταφυσικά για τους ανθρωπους πρακτικα και φανερα για μενα!

Οπως οι εργάτες δουλευουν τον γκασμα για να σκαψουν εκεινοι δινουν τα πλουτη σε οποιον θελουν και στους κλωνους τους !!Πολυετης κατοχη !!!Ελεγχος με απωτερο σκοπο την εμψυχωση τους!!!!Αφου μιλαμε για αψυχους!!!
Διόνυσος