ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ΔΗΜΟΘΟΙΝΙΑ/BOARD/ΦΑΝΗ ΧΑΛΚΙΑ

ΦΑΝΗ ΧΑΛΚΙΑ

5 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Πέμ 19/07/2007 17:29
Θά ήθελα νά σάς πάω τρία χρόνια πίσω.
Αθήνα 2004,δήλωση Φανης Χαλκια..

"Ότι και να πεις είναι απερίγραπτο. Είναι συγκλονιστικό. Ευχαριστώ τον κόσμο. Ένιωθα σε πολύ καλή κατάσταση κατά την διάρκεια της προθέρμανσης. Μπήκα στον αγώνα και είπα ότι σήμερα δεν χάνω σε καμία περίπτωση. Ήθελα να δείξω σε όλον τον κόσμο πως οι Ελληνες μπορεί να είναι ψηλά και σήμερα, όπως ήμασταν πριν από χιλιάδες χρόνια έτσι μπορεί να είμαστε και τώρα και για πάντα. Το μόνο που δεν πρέπει, είναι να τους φαίνεται αυτό περίεργο σας το λέω ειλικρινά Είμαστε γεννημένοι για να είμαστε πρώτοι έτσι το νιώθω και μέσα στα κύτταρα μας κουβαλάμε κάτι απο την ιστορία των προγόνων μας. Πρέπει να είμαστε περήφανοι και να μην αφήνουμε τους κακούς εαυτούς μας να βγάζουν την κακία τους η οτιδήποτε άλλο αρνητικό. Είναι υπέροχα σήμερα αν και είναι άσχημο να λέμε σήμερα τέτοια λόγια, αλλά πραγματικά θέλω να τα πω, γιατί όλοι μου λένε θα τρέχεις και θα τα ξεχάσεις γιατί θα είσαι ευτυχισμένη αλλά αυτά δεν ξεχνιούνται."

ΟΙ ΕΓΚΥΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΛΥΣΣΑΞΑΝ...
Δέν ξέρω άν τό είχατε σχολιασει,θά ήθελα τη γνώμη σας περί του θέματος.

Ένα ποιηματάκι! Πες μου, πώς μπορεί
τόσον η καρδιά μας ναν το λαχταρεί;
Σ' ένα τραγούδι μέσα τι θα λάχει;
Τίποτε. Δυο λέξεις μόνο ρυθμικές,
μόνο δύο ριμούλες ταιριαστές, γλυκές,
και μια ψυχή ακέρια εντός του θα' χει.
Παρ 20/07/2007 00:16
Έλλην - Γραικός = σημειώσατε 1

Οι Ολυμπιονίκες μας και οι διεθνείς αθλητές μας, αποτελούν το μοναδικό μέσο προβολής του Ελληνικού πολιτισμού που έχει απομείνει.Και γι'αυτό το λόγο θα έπρεπε να καταταχθούν ανάμεσα στους σύχρονους ήρωες του Ελληνικού Ιδεώδους.
Από την Πολιτεία δεν θα βρούν την καταξίωση που τους αρμόζει.Θα τους τιμήσει για μία ημέρα,τα τυπικά και τέρμα.
Την καταξίωση την έχουν βρεί μέσα μας.
Έχουν στεφανωθεί στις καρδιές μας.

Τα λόγια της κας Χαλκιά αποδεικνύουν ότι η Ελληνίδα φωνή είναι ακόμη ζωντανή μέσα της.
Τα έργα της αποδεικνύουν ότι η Ελληνική Φλόγα παραμένει άσβεστη μέσα στους αιώνες.

Εκείνο το "Η ταν ή επί τάς..."

Στο νού μου έρχεται η εικόνα της Βούλας Πατουλίδου βουρκωμένης από συγκίνηση στους Ολυμπιακούς της Βαρκελλώνης να φωνάζει:

<<Για την Ελλάδα ρε γαμώτο!!!>>
Όταν δεν υπάρχει γύρω μας τίποτα αληθινό, πώς να υποψιαστούμε ότι όλα είναι ψεύτικα;
Δευ 30/07/2007 23:00
... Την ρωτήσανε μετά από την Νίκη της τί έχει να πει σχετικά με το Ντόπινγκ και απάντησε ότι και αυτή ντοπάρετε καθημερινά... Με την Ελλάδα...
Τετ 22/08/2007 12:36
Άξια!

Έτσι, να σκάσουν οι «προοδευτικοί»!
Οι άνθρωποι αυτοί είναι τόσο μικρόψυχοι και συμπλεγματικοί, με σύνδρομο μειονεξίας για την ίδια την καταγωγή τους, που τούς τσούζει να κερδίζει η Ελλάδα ακόμη και στο τάβλι!
Υποσχόμαστε να τούς τσούζουμε συχνότερα, περισσότερο, παντού και πάντοτε!

Ορίστε και το βίντεο με τις δηλώσεις της Φανής Χαλκιά:
http://www.youtube.com/watch?v=NO5zG8UU2k0

«αὖτις δὲ τὸ Ἑλληνικόν, ἐὸν ὅμαιμόν τε καὶ ὁμόγλωσσον, καὶ θεῶν ἱδρύματά τε κοινὰ καὶ θυσίαι ἤθεά τε ὁμότροπα, τῶν προδότας γενέσθαι Ἀθηναίους οὐκ ἂν εὖ ἔχοι.» (Ἡρόδοτος, «Ἱστορίαι», βιβλ. 8, 144, 14-17)
Σελίδες Πατριδογνωσίας - Κρατύλος - Πολυτονικό
Πέμ 23/08/2007 22:27
Για τον Πύρρο Δήμα και τον Κάχι Καχιασβίλι τί γνώμη έχετε;
Όταν δεν υπάρχει γύρω μας τίποτα αληθινό, πώς να υποψιαστούμε ότι όλα είναι ψεύτικα;