ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ΔΗΜΟΘΟΙΝΙΑ/BOARD/Πινακίδα Ιδαλίου

Πινακίδα Ιδαλίου

πρώην μέλος8 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Πέμ 14/03/2002 16:35
Όπως έχω ήδη πει, η εν λόγω πινακίδα αποτελεί κατά τη γνώμη μου μια ιχνηλάτηση στος λαβύρινθο του παρελθόντος=μέλλοντος!... Και όποιος εννόησε, εννόησε!
Πέμ 14/03/2002 14:24
Και εγώ σε αυτό το συμπέρασμα έχω καταλήξει , ότι δηλαδή η Πινακίδα αυτή αναφέρεται σε συμβάντα και όχι σε προφητείες.
Γιατί αν ο πράσινος δίσκος δεν είναι ιστορία αλλά … προφητεία ,
τότε …. Πράσινα άλογα !
Πέμ 02/05/2002 09:28
Όσο αφόρα το που βρέθηκε η πινακίδα είναι στο Ιδάλιο της Κύπρου, το σημερινό Δάλι, έξω από την Λευκωσία.

Άκουσα ότι αυτό μαζί με τον δίσκο της Φαίστου έχουν σημαντική αξία. Αυτά μόνο ξέρω επ 'αυτού.

Χαιρετισμούς,
::Λάμπρος

Πέμ 14/03/2002 12:00
Περσέα μια παρατήρηση θα κάνω (καλοπροαίρετα).
Αυτή η πινακίδα-προφητεία, μπορεί να αναφέρεται σε
παλαιότερες εποχές, άρα να είναι μία ιστοριογραφή. Είναι
περισσότερα από τριάντα χιλιάδες χρόνια οι Έλληνες, σε
αυτή τη Γή, έτσι;
Γιατί λοιπόν, η αναφερόμενη πινακίδα να μην είναι μια
ιστορική αναφορά;
( είμαι καχύποπτος επειδή δεν μου αρέσουν οι προφητεί-
ες.)
Τετ 01/05/2002 22:07
Αβρόνυχω, συγνώμη για την καθυστέρηση.
Αυτήν την εποχήν, ευκαιρία δεν βρίσκεται, λόγω ασφυκτι-
κής πιέσεως του χρόνου.

Στα τεύχη 244 και 243 του περιοδικού Δαυλού, υπάρχουν
αρκετά στοιχεία καινά, για την ιστορία της ελληνικής γρα-
φής.

Συν το ότι ψάχνω να βρώ την σχέση του Παλαιολόγου
με τον Μέγα Αλέξανδρο, που μου έδειξε ο Καρμάνωρ.

Ελπίζω, σύντομα να σου τα μεταφέρω.

Παρ 15/03/2002 20:28
Αγαπητέ Περσέα
ο συγγραφέας της πινακίδας αναφέρει πως «ζει στον χώρο εντός ατράκτου» ( στ.3 ), πράγμα που μπορεί να θεωρηθεί ως σκάφος στον χωροχρόνο και έτσι να γνωρίζει το μέλλον !
Και επειδή είμαι καχύποπτος θέτω το ερώτημα : «ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ και ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ» ο συγγραφέας της Πινακίδας ;
Γιατί να μην είναι κάποιος από τον «πράσινο δίσκο» ο οποίος να αναμειγνύει αλήθειες με ψέματα ώστε να θολώνει τα νερά!

«στιχ.4. Τον κανόνα του αρνίου ανέλαβε να παίξει στην γη ο Σέθ το τελώνιο»

Αν ο στίχος 4 που βλέπεις πάρα πάνω είναι ψέμα, δηλαδή ΔΕΝ ανέλαβε ο Σέθ τον κανόνα του αρνίου ( Ιησού Χριστού ) τότε καταπίνουμε αμάσητη την υπονόμευση που γίνεται.
Πονηρός είναι, πονηρίες κάνει!
Σκέψου πως αν πράγματι κάποιος ζει στο χωροχρόνο, και έχει πρόσβαση στον Σείριο και στην Γη, θα μιλούσε στην Αίγυπτο, στην Αθήνα , στους Δελφούς ή τέλος πάντων στην διοίκηση της Γης . Δεν θα έβαζε μία Χάλκινη (= άρπα – κόλλα ) πινακίδα στην μέση του πουθενά .
Γιατί δεν απευθύνθηκε λοιπόν στα Ιερατεία ; Μήπως θα τον γνώριζαν και τον κυνηγούσαν;
Το θέμα χρειάζεται κοινή λογική και Ελληνική Σκέψη που επιβάλλουν την ανελέητη και βασανιστική εξέταση όλων των εκδοχών!
Καλό τριήμερο !

Τρί 01/04/2008 00:52
Εἰκόνα
Πραγματικα, για χαρη των μετεχοντων, των υποκειμενων της μεθεξης, τα ασωματα φαινονται υπο μορφη σωματικη οταν εμφανιζονται στον αιθερα να εχουν διαστασεις.
Παρ 04/04/2008 16:41
Το ερωτημα ειναι.... "ποιος εχει συμφερον να ψευδομαρτυρει κατα του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ?" μονο ο σεθ-σατανας!!! Γιατι αυτος θα εμφανιστει μονο και ΜΟΝΟ για να αποδεκατησει την ΑΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!!!!! :twisted: