ΘΗΣΕΑΣ & ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ δικο μου εργο
Είναι ένα παλιό, δικό μου έργο με θέμα την απεικόνιση της σκηνής του μινώταυρου και του Θησέα, φυσικά με δική μου απόδοση.
Τη στιγμή που σχεδίαζα το τέρας και τον ήρωα, θυμάμαι ότι ήμουν τόσο απορροφημένος και αφηρημένος ταυτόχρονα από τον υπόλοιπο κόσμο, που όταν ήρθε η στιγμή να βάλω τα χρώματα τους, δεν μπορούσα να ξεχωρίσω ποιο ήταν το τέρας ποιος ο ήρωας, εκείνη τη στιγμή μου φαινόντουσαν σαν ένα σώμα, που αυτομάχεται. Έτσι μου βγήκε το παρακάτω ποίημα
Όσες μάχες και να δώσεις
Το ίδιο τίμημα θα πληρώσεις
Θα χάνεις θα κερδίζεις τον εαυτό σου
Σ’ αυτή τη μάχη με το εγώ σου
(το εργο εχει δεχτει αλλιωση προκειμενου να χωρέσει το αρχείο)
Επιθυμητά τα σχόλια και οι παρατηρήσεις, των μελών
Τη στιγμή που σχεδίαζα το τέρας και τον ήρωα, θυμάμαι ότι ήμουν τόσο απορροφημένος και αφηρημένος ταυτόχρονα από τον υπόλοιπο κόσμο, που όταν ήρθε η στιγμή να βάλω τα χρώματα τους, δεν μπορούσα να ξεχωρίσω ποιο ήταν το τέρας ποιος ο ήρωας, εκείνη τη στιγμή μου φαινόντουσαν σαν ένα σώμα, που αυτομάχεται. Έτσι μου βγήκε το παρακάτω ποίημα
Όσες μάχες και να δώσεις
Το ίδιο τίμημα θα πληρώσεις
Θα χάνεις θα κερδίζεις τον εαυτό σου
Σ’ αυτή τη μάχη με το εγώ σου
(το εργο εχει δεχτει αλλιωση προκειμενου να χωρέσει το αρχείο)
Επιθυμητά τα σχόλια και οι παρατηρήσεις, των μελών
Αλέξανδρε
Στον βράχο πίσω από τον Θησέα και πάνω ακριβώς από την πρώτη μαυροφορούσα
διακρίνω κάποια σύμβολα ή κάποιο είδος γραφής.
Μπορείς να μας διαφωτίσεις τι ακριβώς είναι και τι σημαίνει;
Στον βράχο πίσω από τον Θησέα και πάνω ακριβώς από την πρώτη μαυροφορούσα
διακρίνω κάποια σύμβολα ή κάποιο είδος γραφής.
Μπορείς να μας διαφωτίσεις τι ακριβώς είναι και τι σημαίνει;
Πολλοί θέλουν το καλό μας
Μην τους αφήσετε να μας το πάρουν !!!!!!!
Μην τους αφήσετε να μας το πάρουν !!!!!!!
τίποτα το συγκεκριμένο φιλε Δημήτριε, τυχαια εφτιαξα καποια συμβολα σαν ειδος μυστικιστικής γραφής , διοτι υποτιθετε οτι μεσα στη σπηλια οι "μαυροφόροι" σαυρομορφοι κανουν τελετές και ανθρωποθυσίες. όπως και το ματι που εχω κανει σαν συμβολο του θεού τους.
δεν ειναι τιποτα το συγκεκριμένο φιλε Δημήτριε. απλά ήθελα να φαινετε στο σχέδιο οτι υπαρχει καποια αρχαια μυστικήστικη γραφή στο σπήλαιο οπου τελουν ανθρωποθυσίες οι μαυροφοροι μήστες. τυχαια εφτιαξα κατι να θυμιζει συμβολα