ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ΔΗΜΟΘΟΙΝΙΑ/BOARD/ΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

ΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

5 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Δευ 20/05/2002 04:08
κατ αρχάς θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη αν και εφόσον δεν έγινα κατανοητός......
στην επίμαχη φράση που επισημαίνει η/0 φιλος/η ,εννοώ ότι πριν από 4 έτη ένιωσα μια ανάγκη να αρχίζω να διαβάζω ελληνικά αρχαία κείμενα και να ενστερνίζομαι πολλές από τις απόψεις πολλών ερευνητών πάνω στο θέμα της κοσμοθεωρησις περί της καταγωγής των ελλήνων .........
μια αγάπη αυτά τα χρόνια για οτιδήποτε θετικό αφορά την Ελλάδα συν την κατανόηση της μέγιστης φιλοσοφικής αντίληψης των προγονών μας ,με οδήγησε στο να διαβάζω ,και όταν λέω να διαβάζω εννοώ μέχρι τελικής πτώσης ,χωρίς όμως να νιώθω πνευματική κούραση αλλά αντιθέτως πνευματική ξεκούραση.
έφτασα δε στο σημείο να γράψω ένα βιβλίο που ασχολείται με αυτά τα θεματα,χωρις να κατέχω ουσιαστικά νόμιμα των τίτλο του συγγραφέα.
παραπάνω δε στην επίμαχη πρόταση ,ουσιαστικά δεν κάνω τίποτα άλλο ,από το να ρωτώ ,αν αυτό το πνευματικό συμβάν που λέω εγώ έχει συμβεί και σε κάποιον άλλον .
αν τώρα με Ρώτας γιατί αποδίδω αστρική πνευματική υποβολή για αυτά που συμβαίνουν σε εμένα ,είναι γιατί πιστεύω ότι τίποτα σήμερα δεν είναι τυχαιο,αλλα και αν θέλεις να σου πω και κάτι ακόμα (όσο και αν σου Φάνη αστείο).
τα παραπάνω σημάδια πνευματικής αναζωογόνησης μου συμβαίνουν γιατί ,κάτι μέσα μου ,μου λέει ότι ίσως ,παίξω κάποιο ρόλο από την θέση που κατέχω η απλά θα συμμετέχω κάπου ενεργά , σε κάτι που θα συμβεί στην πατρίδα μας.(χωρις να ονομαζομαι ,κεραμιδας η Α η Β).
αλλά επειδή πέρασα την λογική έννοια του λόγου στο παραφυσικό ερωτώ ,και εγώ εσένα κάτι ..........
(ποιος φιλε/η είναι αυτός που θα αμφισβητήσει την ατομική επανάσταση του καθενός ;)

ΦΙΛΙΚΑ

ΕΠΙΓΟΝΟΣ

Πέμ 09/05/2002 09:47
Κατ αρχάς θα ήθελα να δώσω τις ευχές μου στον μέγιστο ερευνητή κ.κ. φουρακη και ένα μεγάλο ευχαριστώ (επιβράβευση για την βοήθεια που παρέχει στο, ελλήνων έργο).
Είμαι ερευνητής και νέος συγγραφέας περί των θεμάτων που απασχολείται στην παρών ιστοσελίδα και όχι μόνο !
Πήρα το θάρρος να συμμετέχω εις το εξής στις συζητήσεις σας αλλά για να πω την αλήθεια ,σας γράφω διότι πιστεύω ,ότι από τις συζητήσεις σας θα (κλέψω) μερικά στοιχεία και πληροφορίες που ίσως με βοηθήσουν στην παράλληλη ερευνά που πραγματοποιώ.
Εδώ και περίπου τρία με τέσσερα χρόνια συνέβη ,σε μερικούς νέους από εμάς αυτό που θα λέγαμε ελληνικό ξυπνημα,ένα ξύπνημα που δεν έχει να κάνει ,απλά με το πατριωτικό εγώ μας ,αλλά με το ελληνικό αστρικό εγώ ,το οποίο πιστεύω δεν το επιλέξαμε εμείς ,αλλά …….άλλοι.
Μέσα σε αυτά τα χρόνια της έρευνας και ανάγνωσης των μεγάλων του είδους όπως (φουρακης κ.α)ανακάλυψα την άμεση σχέση των θεμάτων που πραγματεύεται η νέα γενιά συγγραφέων ελληνοκεντρικού ενδιαφέροντος με μια σχέση όπου έχει να κάνει με το παραφυσικό………το οποίο πιστεύω ότι μεγάλο μέρος του ,εστιάζεται στην πατρίδα μας ,Ελλάδα .
Έκτοτε η ζωή μου έχει πάρει άλλη τροπή ,βιώνω το παράξενο σαν αληθινό και πραγματικά μέσα από την γνώση που μου παρέχουν τα βιβλία που διαβάζω….έμαθα ,να βλέπω και ειδήσεις στην τηλεόραση…….και να ανακαλύπτω τις κρυφές αλήθειες που περιέχονται μέσα από σκεπασμένα επιμελώς θέματα.
Γνώρισα και εγώ και αυτοί που βρίσκονται γύρω μου ,την αλήθεια ,κατά το ήμισυ πιστεύω(και αυτό γιατί θέλω πάντα να κρατώ κριτικές αποστάσεις από ορισμένα θέματα που αγγίζουν το θρησκευτικό συναίσθημα ενός λαού και εμού προσωπικά.

Σε ερώτηση μου …..ήθελα να ρωτήσω το ελληνοπρεπές και φιλικό κόσμο που μιλά εδώ μέσα ,αν και εφόσον το επιθυμούν ……..
Να μου απαντησουν,καθως και να μου υποδείξουν το βασικό στοιχείο της εξωγήινης προέλευσης μας,αν το γνωριζουν ,καθώς και να απαντησουν στην ερώτηση μου περί ύπαρξης τις περιβόητης ομάδος ε.
Καθώς αν και άλλοι σαν εμένα έχουν νιώσει την αστρική υποβολή μιας ανάγκης για ερευνά και γράψιμο.

Εν αρχή

Φιλικά Ι.Λ

Συγγραφέας – ερευνητής εν Θεσσαλονίκη.

Τρί 28/05/2002 12:09
Προσωπικά δεν αμφισβητώ την προσωπική σου επανάσταση αγαπητέ Επίγονε. Εφόσον Εσύ πιστεύεις ότι αυτό που γίνεται μέσα σου και που έχει φέρει τα πάνω κάτω είναι η επανάσταση, ποιος είμαι εγώ και με ποιο δικαίωμα να σε αμφισβητήσω;
Δευ 13/05/2002 05:56
ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΠΙΓΟΝΕ

ΚΑΛΩΣΗΛΘΕΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΘΟΙΝΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΣΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ

ΟΙ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ...ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΛΑΒΟΥΝ

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ...ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ, ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ

ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΟΥ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ

ΥΓ - ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ (ΟΜΙΛΩ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ή ΠΕΛΑΣΓΟΓΟΝΟΥΣ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ Ε...ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ...ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΔΗ ΣΤΟΥΣ "ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ" ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΘΟΛΟ (...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ)

Παρ 17/05/2002 11:18
Αγαπητέ Επίγονε,

αν μου επιτρέπεις να σε ρωτήσω τί εννοείς με αυτήν σου την πρόταση;

>Καθώς αν και άλλοι σαν εμένα έχουν νιώσει την >αστρική υποβολή μιας ανάγκης για ερευνά και γράψιμο