ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

ΧΡΥΣΟΣ ...

Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ5 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Τρί 14/06/2011 6:0
ΧΡΥΣΟΣ
Τον τελευταίο καιρό ακούμε πολλά για τον χρυσό και υποψιάζομαι ότι κάτι
τρέχει πέραν των γνωστών .γι’αυτό θα ήθελα αν είναι δυνατό να γράψει όποιος
γνωρίζει ότι γνωρίζει για τις φυσικές , μεταφυσικές , πρακτικές ή άλλες ιδιότητες
του.

Την αφορμή για αυτό το ψάξιμο μου την δίνει η τάση , σε Παγκόσμια , κλίμακα
για συγκέντρωση του χρυσού από κάποια «κέντρα».

Αυτά που θα προκύψουν ίσως αποτελέσουν τον συνδετικό κρίκο για να καταλάβουμε
ποιοι έχουν απόλυτη ανάγκη να συγκεντρωθεί ο χρυσός , και πως ενδεχομένως σκοπεύουν να τον χρησιμοποιήσουν .
Πολλοί θέλουν το καλό μας
Μην τους αφήσετε να μας το πάρουν !!!!!!!
Πέμ 18/08/2011 13:0
Ακούει κανείς;;
Πολλοί θέλουν το καλό μας
Μην τους αφήσετε να μας το πάρουν !!!!!!!
Τρί 23/08/2011 19:0
Είναι γνωστό (σε όσους άρρωστους όπως εγώ) ασχολούνται και παρακολουθούν το παγκόσμιο οικονομικό γίγνεσθαι, ότι γίνεται από πολλές χώρες όπως: η Κίνα, η Ρωσία, η Ινδία και άλλες, σε ετήσια βάση αγορά χρυσού.
(Όσον αφορά το μεταφυσικό δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω από τις ιστορίες των αλχημιστών σχετικά με την φιλοσοφική λίθο.)
Επίσης είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια η καμπύλη στο γράφημα της αξίας του χρυσού ότι είναι σταθερά ανοδική.

10χρονια χρυσος.JPG
10χρονια χρυσος.JPG (53.35 KiB) 149 προβολές

Η επιστροφή στις παραδοσιακές αξίες εν όψι παγκόσμιας οικονομικής επανεκκίνησης, όπως ο χρυσός, είναι μια λογική κίνηση χωρών που θέλουν να λάβουν ενεργό ρόλο στην μετά εποχή, αντί να επενδύουν σε... χαρτιά!
Επίσης αποδεικνύεται από το παραπάνω γράφημα ότι ο χρυσός είναι σταθερή και κερδοφόρος επένδυση.
Κάπου-κάπου η αξία του μπορεί να πέφτει, αλλά σε ετήσια βάση είναι ανοδική τα τελευταία 10 χρόνια.

Κάποιο παπαγαλάκι εκ Γερμανίας έκανε και δήλωση στο γερμανικό κανάλι ARD πως στο μέλλον καλό θα είναι οι χώρες της Ε.Ε. που δανείζονται για το δημοσιονομικό τους έλλειμμα να δίνουν ως εγγύηση κάποιο μέρος του χρυσού τους ή και κρατικές εταιρείες...
"ΟΙΑ Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΙΑΔΕ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ"
Πέμ 25/08/2011 12:0
Ο χρυσός και η χρηματιστηριακή άνοδος, μου φανερωμένη μια φούσκα σε παγκόσμιο επίπεδο γιατί η αγορές μπορεί να είναι πλασματικές, δηλ να αγοράζεις δικαίωμα τα χρυσού και όταν πας και λες αυτά τα δικαιώματα τα θέλω σε ράβδους θα βρουν μια δικαιολογία να μην στα δώσουν.
Πρέπει να δούμε την άνοδο σε σχέσει με την Έξοδο από την Ισπανία τέλος του 14ου αιώνα και τον χαμένο θησαυρό .... και την δηλώσει Ομπαμα για τα σύνορα του 67...

Υ.Γ Μπορεί να κάνω και λάθος.
Πέμ 25/08/2011 15:0
Οι χώρες που προανέφερα δεν αγοράζουν ομόλογα, ή μετοχές σε χρυσό. Αγοράζουν το μέταλλο.
Ο χρυσός που υπάρχει παγκοσμίως και επίσημα σε όγκο σε κυβικά δηλαδή έχει το μέγεθος ενός γηπέδου τένις.
Τάλω μπορεί και να έχεις δίκιο..
"ΟΙΑ Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΙΑΔΕ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ"