ΕΥΓΕ !!!
ΤΟΤΕ 1+2+3=6
Η 1+2+3 ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ= 36
ΑΡΑ 3+6=9
ΚΑΙ 9 ΣΤΗΝ ΡΙΖΑ = 3
ΟΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝ=3
ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΛΛΗΝ=3
ΜΗ ΕΛΛΗΝ=?
ΑΠΛΗ ΕΞΙΣΩΣΗ ΟΠΟΥ Χ=?
ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ Χ=3.ΜΗ ΕΛΛΗΝ/ΕΛΛΗΝ
ΕΦΟΣΟΝ ΟΜΩΣ Ο ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΗΜΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ
ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΘΕΤΙΚΟ, ΑΝΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ
Χ=3
ΑΡΑ ΕΛΛΗΝ=3 ΠΑΛΙ
ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝ= 6
ΤΟΤΕ Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ 6= 2,44948974278
ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ π-ΕΛΛΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ=-0,69051
ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΟΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ (ΚΟΣΜΟΣΚΑΦΟΣ-ΣΤΑ-ΓΥΡΟ Ε) ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΑΡΙΣΤΑ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ-ΦΙΛΟΣ-ΝΟΜΙΚΟΣ κος ΛΕΥΚΟΦΡΥΔΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ!!!
ΟΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ....ΚΑΙ
ΟΛΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ...ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
.....Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ!!!!
(Διορθώθηκε από KAPMANOP στις 1:29 μμ on 11 Φεβ 2002)
GIATI PAIZETE ME TOUS ARI8MOUS?
GIATI ASXOLEISTE ME TO TETRAGWNO KAI ME TO TRIGWNO?
GIATI DEN ANEBAZETE PRWTA TO PNEUMA SAS... KAI YSTERA TH SKEPSI SAS...?
AFHSTE T AUTA....
ELLHN DEN MPOREI NA EINAI KANENAS MAS AKOMA....
KANENAS!
O KARMANOR KAPOTE MOU EIXE PEI OTI MPOREI KAPOIOI APO EMAS OLOUS NA EINAI PELASGOGONOI....
ALLOI EINAI APLOI ELLADITES....
DEN DIAFWNW....
EDW OMOS MPAINEI TO EXHS KAIRIO ERWTHMA....
TI GINETAI OTAN KAPOIOS EINAI PELASGOGONOS, KAI OLA TOU PANE STRABA, ASXHMA, ANAPODA (MHN APANTHSEI KANEIS ME TO O TRELLLOS PAEI ANAPODA, GIATI O TRELLOS ANABEI KAI FWTIA APO PANO), O 8ANATOS EINAI SE KA8E GONIA, KAI OI KATWTEROI TOU TOU LENE PWS EINAI KATWTEROS TOUS?
E?
..ΑΛΕΚΟ ΚΑΤΣΕ ΦΡΟΝΙΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ...ΠΑΛΗΚΑΡΙ !!!
ΥΓ - ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ή ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ...ΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΡΧΟΜΕΝΟΙ
ΔΙΑΧΩΡΙΖΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΤΗ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΣΓΟΓΟΝΟ
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:
Ο ΕΛΛΗΝ ΩΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΑΘΟΤΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 5 ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΓΗ-ΥΔΩΡ-ΑΗΡ-ΠΥΡ-ΑΙΘΗΡ
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΤΟΣΟ ΦΑΙΝΟΤΥΠΙΚΟ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΟΝΟΤΥΠΙΚΟ...
ΟΜΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΕΙΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΩΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑ
ΚΑΤ' ΕΜΕ Ο ΟΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΔΗΛΟΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΙΚΟ ΙΕΡΑ...ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΕΝΟ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΑΣ
ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ Ο ΕΧΩΝ ΤΑ ΚΟΙΝΑ "ΗΘΗ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΦΕΡΩΝ ΤΑ ΓΟΝΟΤΥΠΙΚΑ "ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ" ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΟΜΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΥΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ...ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ...ή ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΙΦ...ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΝΑΟΝ ΤΩΝ Ε !!!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΙΦ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΧΩΡΟ...ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ
(Διορθώθηκε από KAPMANOP στις 1:32 μμ on 11 Φεβ 2002)
νόμίζω οτι ολοι έχουν λόγο στον Ελληνικο πολιτισμο και στην νέα αρχη που πραγματοποιείτε στις μέρες μας.
Στην αρχαία Ελλάδα το 90% του πληθυσμού ήταν έλληνες και το 10% Έλληνες( Πλάτων,Αριστοτέλης κλπ) Με αυτό θέλω να πώ οτι με την σωστή παιδεία που υπήρχε τότε, είχαν το υπόβαθρο να γίνουν Έλληνες απλά λίγοι μπορούσαν να το καταφέρουν.Όμως, επειδή σήμερα δεν έχουμε τίποτα μάλλον ποτέ δεν θα γίνουμε Έλληνες
(Προσωπική μου γνώμη.)| Απόσπασμα (ΒΛΑΣΗΣ ΧΑΒΟΥΤΣΑΣ @ Σεπ. 17 2007,14:17) | ||
Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς ήθελες να πείς. |
Νομίζω οτι ξερετε οτι μερικοί αποκαλούνται Τούρκοι στην Θρακη και ορισμένοι Μακεδόνες στα βορεια σύνορά μας αλλα ουδεμια σχέση εχουν με τους Μακεδόνες.Τους Εχουμε και στο κοιν οβούλιον τους αυτοπροσδιοριζόμενους ως Τουρκους και το ουρανιο τοξο για τους ψευτομακεδόνες μετέχει στις εκλογές απο οτι θυμάμαι.
| Απόσπασμα (ΛΑΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ @ Σεπ. 17 2007,17:44) |
| Να γίνει Έλλην ή έλλην;Διότι ο Λιαντίνης διαχωρίζει νομίζω τα δύο επίθετα.Νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει το υπόβαθρο για το πρώτο Στην αρχαία Ελλάδα το 90% του πληθυσμού ήταν έλληνες και το 10% Έλληνες( Πλάτων,Αριστοτέλης κλπ) Με αυτό θέλω να πώ οτι με την σωστή παιδεία που υπήρχε τότε, είχαν το υπόβαθρο να γίνουν Έλληνες απλά λίγοι μπορούσαν να το καταφέρουν.Όμως, επειδή σήμερα δεν έχουμε τίποτα μάλλον ποτέ δεν θα γίνουμε Έλληνες (Προσωπική μου γνώμη.) |
Εγω παντως είμαι αισιοδοξος.
δεν θα αργήσει να εκδηλωθεί σε κατάσταση εν εργεία.
Η μυθιστορία των Ελλήνων πάντως θα σας λύσει αρκετά ερωτηματικά και θα σας δημιουργήσει άπειρα άλλα...

Θα αναφερθω πιο κατω τι εστι ΕΛΛΗΝ .
Θα ηθελα ομως πρωτα να δουμε καποιες
ΡΗΣΕΙΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΩΝ
Γκαιτε Γερμανος ποιητης διανοουμενος 1749-1832
Οταν τελειωσα το Βερθερο και το Φαουστ , πλησιασα την τραπεζα των Ελληνων.
Αν ειχα γνωρισει νωριτερα τα αριστουργηματα που εγραψαν εδω και χιλιαδες χρονια ,δεν θα εγραφα ουτε ενα στιχο.
Διδασκαλε ,ρωτησαν οι μαθητες τον Γκαιτε, τι να διαβασουμε για να γινουμε οπως εσυ σοφοι;
Τους Ελληνες κλασσικους ,απαντησε ο Γκαιτε .
Κι οταν τελειωσουμε με τους Ελληνες τι αλλο;
Ξαναρωτησαν. Παλι τους Ελληνες κλασσικους.
Γκαιτε, Οι Ελληνες ειναι συγγενεις μου,ειναι οι δασκαλοι μου .
Ο,τι ειναι η καρδια και ο νους για το σωμα του ανθρωπου ,ειναι και η Ελλαδα για την ανθρωποτητα.
Διδοτος Αμβροσιος ,Γαλλος λογιος, 1790-1876
Ο,τι ωραιο εχουμε ειναι ελληνικο.
Ερρικος Μαιν , Καθηγητης νομικων στο Πανεπ.Καιμπριτς , 1822-1888
Αν εξαιρεσουμε τους τυφλους νομους της φυσης ,
τιποτε σε αυτο τον κοσμο δεν κινειται που να μην εχει ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ.
Λορδος Βυρων ,1788-1824.
Να ειναι καταραμενος ο Ελγιν οσο ζη και στον κατω κοσμο , καταδικασμενος αιωνια ,για την ιεροσυλια του ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ.
Φρειδερικος Μιστραλ,γαλλος ποιητης , 1830-1914
Κι αν ειναι να πεθανουμε για την ΕΛΛΑΔΑ ,θεια ειναι η Δαφνη ,μια φορα κανεις πεθαινει.
Πετρος Ουστινωφ,συγχρονος Αγγλος ηθοποιος 1921.
Ο κοσμος θα ηταν πολυ φτωχοτερος χωρις την ΕΛΛΑΔΑ.
Αδολφος χιτλερ , καγκελαριος της Γερμανιας.1889-1945
Το μελλον της ανθρωποτητας βρισκεται στο συνδυασμο της ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ τεχνολογιας με το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ.
Οθων Βισμαρκ,Καγκελαριος της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,1815-1898 Αποσπασμα απο τον λογο του 20/03/1890
Αν ελειπε ο εμφυλιος πολεμος απο τους Ελληνες ,θα κατακτουσαν ολον τον κοσμο.
Τσωρτσιλ Ουινστον, Πρωθυπουργος της βρετανιας
στον Β΄ Παγκοσμιο Πολεμο, 1874-1965.
ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΛΕΜΕ,
ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Κλαυδιος Νερων,Ρωμαιος αυτοκρ. 37-68 μ.Χ.
Προσευχωμαι να αποκτησω τον χρονο , για να αποδειξω με εργα τον θαυμασμο μου στην Ελλαδα
και τους Ελληνες.
Παντιτ Νεχρου,Ινδος διανοουμενος, 1889-1964.
Η Ερωπη ειναι θυγατερα της Ελλαδος.
Τζιλμπερτ Μαραιη, Αγγλος καθηγ. στην Οξφορδη,
1866-1957.
Οι ιδεες της ελευθεριας και της δικαιοσυνης εχουν βαθιες τις ριζες τους στην κλασσικη ελληνικη σκεψη.
Ερρικος Μιλλερ,Αμερ.συγγρ. 1891-1980.
Η Ελλαδα με εκανε ελευθερο και ολοκληρωμενο
Τιτος λιβιος , Ρωμαιος ιστορικος , 59 π.Χ- 17μ.Χ
Δεν μιλω για τους Ελληνες . Οι Ελληνες ειναι το ανθος με το αρωμα.
Μεχλιορ Βογκιε ,της Γαλλικης Ακαδημιας,1849-1910.
Οι Λατινοι ειχαν την δυναμη , τον πλουτο και τη συνεση. Οι Ελληνες το εμφυτο χαρισμα της αρμονιας και του καλλους .
Φρειδερικος Σαγκρεδο, συγχρονος βασκος καθηγητης Γλωσσολογιας,ΠΡ.της Ελληνικης Ακαδημιας της Βασκωνιας στην Ισπανια ,που φερει το Ελληνικο ονομα ΑΡΙΣΤΩΝ ΑΜΜΩΝ.
Απεβιωσε ΑΙΦΝΙΔΙΩΣ στο Μπιλμπαο στις 16/11/1998. Ειμαστε Ευρωπαιοι απο την ελληνικη μας παιδεια και μονο απο αυτην .Κρατη που δεν ειχαν συμμετοχη στην παραδοση της ελληνικης παιδειας οπως η Ινδια , η Κινα και τα Αφρικανικα κρατη ,ολοι αυτοι αποτελουν το λεγομενο Τριτο Κοσμο.
Μακαρι να μπορουσαμε ολοι μας να πουμε συγχρονως : Κι εγω ειμαι ΕΛΛΗΝ, Γι αυτο αναφωνω ΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
Γουλιελμος Μιλλερ, Γερμανος ποιητης , 1794-1827.
Χωρις την Ελευθερια τι θα ησουνα Ελλαδα ;
Χωρις εσενα Ελλαδα , τι θα ητανε ο κοσμος;
Φλαβιος - Κλαυδιος ιουλιανος , αυτοκρατ.Βυζαντιου,331-363μ.Χ
Ελλαδα μοναδικη μου πατριδα , αγια χωρα του πολιτισμου ,μητερα του καλου κα του ωραιου .
Καρλ Γιασπερς , 1883-1972 Γερμανος Διανοουμενος .
Ευρωπη ειναι ο Ομηρος , ο Αισχυλος , ο Σοφοκλης , ο Ευριπιδης , ο Φειδιας , ο Πλατωνας , ο Αριστοτελης , ο Πλωτινος .
Ιωαννης Σιλλερ , Γερμανος ποιητης διανοουμενος , 1759-1805.
Ελληνα, οπου κι αν γυρισω την σκεψη μου, οπου κι αν στρεψω την ψυχη μου ,μπροστα μου σε βρισκω . Τεχνη λαχταρω, ποιηση , θεατρο,αρχιτεκτονικη ,επιστημη , μαθηματικα , φιλοσοφια , ιατρικη ... Δημοκρατια , ισονομια , ισοπολιτεια αναζητω , εσυ μπροστα μου , μπροσταρης κι αξεπεραστος .
Γεωργιος Μπερναρ Σω , Ιρλανδος Θεατρικος συγγραφεας, 1856-1950.
Αν στη βιβλιοθηκη του σπιτιου σας, δεν εχετε τα εργα των ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ , ΤΟΤΕ ΜΕΝΕΤΕ Σ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΔΙΧΩΣ ΦΩΩΩΩΩΣ .-
Μαρκος Τιλλιος Κικερων, Ρωμαιος διανοουμενος
106-43 π.Χ.
Τιποτε πιο ανθρωπινο απο την Ελλαδα , Τιποτε πιο θειο . Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΗ ΓΗ .
Λιγο ελειψε να κανουν στιχο και τον πεζο λογο οι ΕΛΛΗΝΕΣ.
Φρειδερικος Νιτσε , ΓΕΡΜΑΝΟΣ διανοουμενος ποιητης , 1844-1900.
Αποσπασμα απο το εργο του Φρειδερικου Νιτσε .
DIE GEBOURT DER TRAGOEDIE , Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ. Κεφ.15 σελ. 106 .
Γραφτηκε το 1870-71, οταν ο Νιτσε ηταν μολις 26 ετων , καθηγητης της κλασσικης φιλολογιας στο Πανεπιστημιο της βασιλειας .
Σε καθε εποχη , οι εκαστοτε πολιτισμοι , προσπαθησαν με οργη και αγανακτηση , να πεταξουν απο πανω τους το ζυγο της εξαρτησης απο τους Ελληνες . Οι δημιουργιες τους ομως φαινονται αδεξια αντιγραφα και μιμησεις της Ελληνικης Τεχνης και Σοφιας. Ετσι απο καιρο σε καιρο , ξεσπανε με κακια εναντιον αυτου του λαου , γιατι τολμησε να χαρακτηρισει βαρβαρο ο,τι δεν ειχε την ευαισθησια του (ηταν ξενο).
Ποιοι ειναι αυτοι οι ανθρωποι και οι λαοι , που ενω εχουν μικρη και εφημερη ιστορικη σημασια , κωμικους θεσμους , αμφιβολα ηθη , κακες εξεις ,
διεκδικουν την εξεχουσα θεση;
Δυστυχως , δεν ειχαμε την τολμη να ανακαλυψουμε το ΚΩΝΕΙΟ, για να απαλλαγουμε απο αυτο το συνδρομο . Γιατι ολο το ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ
ο ΦΘΟΝΟΣ, Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ δεν
σταθηκαν αρκετα για να αγγιξουν την ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ ΛΑΜΨΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .Και ετσι,
γεματοι ντροπη και φοβισμενοι - οσοι τιμαμε την αληθεια - στεκομαστε απεναντι στους ΕΛΛΗΝΕΣ.
Αυτους τους Ελληνες που κρατουν σταθερα τα χαλιναρια του ΗΝΙΟΧΟΥ στα χερια τους και κατευθυνουν την Τεχνη και τη Σοφια του κοσμου.
Αυτη την Τεχνη , τη Γνωση και τη Σοφια , που μπορουν καθε στιγμη να γκρεμιζουν στην αβυσσο
σαν παιχνιδι , ενω αυτοι οι ιδιοι οι Ελληνες αναλαφρα πηδουν απο το αρμα , ομοια με το αλμα του ΑΧΙΛΛΕΑ χωρις να τραυματιστουν .
ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΩΣ ΤΙΤΑΝΑΣ κερδιζει τον πολιτισμο του και αναγκαζει τους θεους να συμμαχησουν μαζι του , γιατι τους κραταει στα χερια του .
Αλλοι λαοι εχουν αγιους , οι ΕΛΛΗΝΕΣ εχουν ΣΟΦΟΥΣ .
ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΕΛ-ΛΗΝ, ΕΣΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ
ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.
ΕΛ-ΛΗΝ, ΕΣΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ.
ΕΛ-ΛΗΝ, ΕΣΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΧΩΡΙΣ
ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ
ΕΛ-ΛΗΝ, ΕΣΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΤΗ ΘΕΙΚΗ
ΟΥΣΙΑ ΙΧΩΡ
ΕΛ-ΛΗΝ , ΕΣΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΠΟ ΑΚΡΗ, ΣΕ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΜΕΣΑ Σ ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΑΛΣΟΣ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΕΛ-ΛΗΝ, ΕΣΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΣΟΦΙΑ
ΗΛ-ΙΟΣ ΦΟΙΒΟΣ ΕΛ-ΛΗΝ
Σκαψε ακομα, Τι βλεπεις ; ιδεες κι ονειρατα ,αστραπες και φαντασματα.
Σκαψε ακομα τι βλεπεις ; Δε βλεπω τιποτα Νυχτα βουβη, πηχτη σα θανατος.
θα ναι ο θανατος.
Σκαψε ακομα .
Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ