Στο σημερινό τεύχος του περιοδικού "Φαινόμενα" φιλοξενούνται άρθρα των συμπορευτών Τάλου Φουράκη (Αμφίπολη - Ο Τελευταίος Σταθμός του Μεγάλου Αλεξάνδρου;), Αμαλία Κατσούλα (Γιατί η Αμφίπολη;, Ο Επιμενίδειος Ύπνος), Κώστα Φανουράκη (Βιολογικός Όλεθρος και Μυστικές Υπηρεσίες, Η Προπαγάνδα τη Νέας Τάξης Πραγμάτων) και Αλέξανδρου Κολωνά (Το Μυστήριο της Αστάνα). Επίσης υπάρχει και ένα δικό μου άρθρο σύγκρισης του ιού Έμπολα με τη νόσο που έπληξε την Αθήνα το 430 π.Χ.
Γρηγόρη, ωραία όλ΄αυτά, αλλά καλόν θα ήταν να έχουμε ερωτηθεί για το ποιά θέματα θ΄αναρτηθούν π.χ ο Επιμενίδειος ύπνος δεν είναι δικό μου άρθρο αλλά αναδημοσίευση από ΜΥΘΑΓΩΓΙΑ και υπάρχει το σχετικό link κάτω από το κείμενο που δεν ελήφθη υπ΄όψιν. Αν είχα ερωτηθεί θα το είχα αποτρέψει.΄Ηδη έχω ζητήσει να διορθωθεί αυτό στο επόμενο τεύχος και περιμένω να το δω. Υπάρχουν τόσες δημοσιεύσεις στην Δημοθοινία που είναι εξ΄ολοκλήρου σκέψεις και εργασίες μελών για να επιλέξει κανείς. Για να μην αναφερθώ και στις αναρτήσεις του αειμνήστου Ιωάννη Φουράκη. ΄Ορεξη νάχει κανείς θα βρεί πολλά ενδιαφέροντα, -κυρίως σε περασμένους χρόνους -που εξακολουθούν να είναι επίκαιρα και άξια αναδημοσίευσης. Πάντως , ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Χάρηκα που σας διάβασα και εικονογραφημένους.
ΤΩΝ ΓΑΡ ΗΛΙΘΙΩΝ ΑΠΕΙΡΑ ΓΕΝΕΘΛΑ
Καλημέρα Αμαλία!
Συμφωνώ με όσα λες. Το διαπίστωσα χθες που έκατσα να το διαβάσω. Το δικό μου άρθρο για τον ιό Έμπολα και τη νόσο του 430 π.Χ. δεν είναι από την Δημοθοίνια, ωστόσο υπάρχει ένα σχόλιό μου από άρθρο του Αλέξανδρου για την Αστάνα. Δεν γνώριζα ότι μπήκε.
Συμφωνώ με όσα λες. Το διαπίστωσα χθες που έκατσα να το διαβάσω. Το δικό μου άρθρο για τον ιό Έμπολα και τη νόσο του 430 π.Χ. δεν είναι από την Δημοθοίνια, ωστόσο υπάρχει ένα σχόλιό μου από άρθρο του Αλέξανδρου για την Αστάνα. Δεν γνώριζα ότι μπήκε.
"..ανέμισε το ουρανοφλεγόμενο Λοφίο της Θεάς Αθηνάς και η φωτιά της ξεχύθηκε στον Κόσμο ολάκερο..."
Ε-ΤΟΠΙΑ
Ε-ΤΟΠΙΑ