Τριάντα χιλιάδες φύλακες του Δια.......!(Αχνοντυμένοι)
Διόνυσος
Δευ 15/10/2007 17:00
Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση η οποία ίσως φανεί χαζή...Θα μπορούσε να υπάρχει κάποια σχέση του φαινομένου αυτού με την υπό εξέλιξη μεταφορά των γλυπτών?
Διάβασα,Κατάλαβα,Αρνήθηκα
Τετ 17/10/2007 15:17
Δείτε τους βράχους.
Ένα ποιηματάκι! Πες μου, πώς μπορεί τόσον η καρδιά μας ναν το λαχταρεί; Σ' ένα τραγούδι μέσα τι θα λάχει; Τίποτε. Δυο λέξεις μόνο ρυθμικές, μόνο δύο ριμούλες ταιριαστές, γλυκές, και μια ψυχή ακέρια εντός του θα' χει.
Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση η οποία ίσως φανεί χαζή...Θα μπορούσε να υπάρχει κάποια σχέση του φαινομένου αυτού με την υπό εξέλιξη μεταφορά των γλυπτών?
Δεν νομίζω να έχει σχέση Δημητρη!
Διόνυσος
Πέμ 18/10/2007 12:24
Τι έχουν οι βράχοι?
Διόνυσος
Πέμ 18/10/2007 16:24
Οι βράχοι η καλύτερα ο βράχος σχηματίζει κάποιο αρχαίο πρόσωπο...
Διάβασα,Κατάλαβα,Αρνήθηκα
Πέμ 18/10/2007 17:34
Πέτρο άσε την φαντασία σου ελεύθερη..
Ένα ποιηματάκι! Πες μου, πώς μπορεί τόσον η καρδιά μας ναν το λαχταρεί; Σ' ένα τραγούδι μέσα τι θα λάχει; Τίποτε. Δυο λέξεις μόνο ρυθμικές, μόνο δύο ριμούλες ταιριαστές, γλυκές, και μια ψυχή ακέρια εντός του θα' χει.
Ως ατικείμενο η ερέθισμα για να φαντασιωθώ περισσότερο παρά πραγματικό γεγονος.Λυπαμαι!!
Διόνυσος
Σάβ 27/10/2007 12:58
Το αντικείμενο που είδα στην Ακρόπολη της Αθήνας ήταν αυτό που δείχνει η φωτογραφία κάτω.Αν μπορούμε να το πούμε αντικείμενο.Την φωτογραφία την βρήκα στο ιντερνετ στην τοποθεσία www.e-e-e.gr και δεν ξέρω την ιστορία της και την καταθέτω με επιφύλαξη.