ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ΔΗΜΟΘΟΙΝΙΑ/BOARD/ΔΙΚΗ ΕΒΡΑΙΩΝ-ΠΛΕΥΡΗ

ΔΙΚΗ ΕΒΡΑΙΩΝ-ΠΛΕΥΡΗ

Ζ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ7 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Τρί 10/02/2009 22:0
ΚΥΡΙΕ ΦΟΥΡΑΚΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΛΕΥΡΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ
Wed 11/02/2009 4:0
Αγαπητέ Αλέξανδρε, καλώς όρισες στη Δημοθοίνια και καλές δημοσιεύσεις.
Θα σε παρακαλούσα καταρχάς, οι δημοσιεύσεις σου στο μέλλον να γίνονται, αν δεν έχεις πρόβλημα, με πεζούς χαρακτήρες, και όχι με κεφαλαία.
Σχετικά για το θέμα που ζητάς, είναι ασφαλώς ζήτημα προσωπικό του κυρίου Φουράκη για το αν θα σχολιάσει την κατάσταση ή όχι, ωστόσο καταλαβαίνεις, ότι ο κύριος Φουράκης, λόγω περιορισμένου χρόνου και άλλων σοβαροτάτων αυξημένων υποχρεώσεων, προβαίνει σε δημοσιεύσεις, όταν συντρέχει σοβαρός λόγος ή το θέμα είναι προς όφελος της κοινότητας της Δημοθοίνιας και των μελών αυτής.
Με φιλότητα.
Η Ελλάς ήταν, Είναι και θα παραμείνει η Έδρα του πολιτισμού, και κάθε Έλλην ήταν, Είναι και θα παραμείνει η Ελπίδα αυτού!
Έλληνες Ενωθείτε! Η ιερή στιγμή της Έλευσης Έρχεται!
Τετ 11/02/2009 20:0
Σ'ευχαριστώ φιλε Παναγιώτη για την απάντηση σου! Απλά θεωρώ σημαντικό το ζήτημα διότι αν κερδίσουν οι Εβραίοι, θα δημιουργηθεί δικαστικό προηγούμενο και θα στέλνουν συνεχώς κόσμο στα δικαστήρια! Στόχος τους μπορεί να είναι και ο κύριος Φουράκης!
Thu 12/02/2009 5:0
Ίσως και να είναι.
Προσωπικά πάντως, εγώ πιστεύω ότι δεν θα κερδίσουν οι Εβραίοι.
Άλλωστε, ειδικά ο κύριος Φουράκης, έχει σταλεί να καθήσει στο σκαμνί αμέτρητες φορές από τους Εβραίους, όμως πάντα έβγαινε δικαιωμένος, αθωομένος, κερδισμένος. Ίσως και να μην υπάρχει άλλος άνθρωπος που να έχει έρθει δικαστικά αντιμέτωπος με Εβραιομασωνοσιωνιστές τόσες φορές, και να έχει κερδίσει.
Ίδωμεν...
Η Ελλάς ήταν, Είναι και θα παραμείνει η Έδρα του πολιτισμού, και κάθε Έλλην ήταν, Είναι και θα παραμείνει η Ελπίδα αυτού!
Έλληνες Ενωθείτε! Η ιερή στιγμή της Έλευσης Έρχεται!
Παρ 13/02/2009 1:0
Πάντως το μόνο κάλο σε αυτήν την δίκη που ΌΛΩΣ τυχαίος ηταν κεκλεισμεων των θηρών...η δικηγόρος δεν αναίρεσε τα λεγόμενα του Ταλμούδ και την μισανθρωπία που κρύβει
πάντως εγώ αμα στην θεση του δικηγόρος και ήξερα τα παραθυράκια θα έκανα μήνυση για ρατσιστική θρησκεία η επικίνδυνη θρησκευτική σεχτα όπως αλλιώς μπορείς να το πεις ενάντιων του Χριστιανισμού και γενικά κάθε ανθρώπου ως προς την Ελλάδα..με σκοπό αυτοί οι άνθρωποι να βγούνε από τα λαγούμια τους και να φανεί οτι στην μονή διάφορα που έχουνε με τους άραβες τρομοκράτες ...είναι οτι είναι μουλωχτοί και υπονομευόμουν τα συμφέροντα της Ελλάδος :tounge: και απο θεωρία συνωμοσίας να θεωρούνται δημόσιοι κίνδυνοι :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Σάβ 04/04/2009 20:0
Η δίκη τελείωσε πριν μερικές μέρες και οι δικαστές παμψηφεί αθώωσαν τον Κωνσταντίνο Πλεύρη.Οι Έλληνες δικαστές έβγαλαν αυτή την απόφαση όχι για το περιεχόμενο του βιβλίου, αλλά για το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης και της διακίνησης των ιδεών.Εξ άλλου όποιος δεν συμφωνεί με το περιεχόμενο ένός βιβλίου, ούτε το καίει, ούτε το ποινικοποιοί, αλλά το πολεμάει με την συγγραφή ενός άλλου βιβλίου.
Δευ 06/04/2009 19:0
Εάν δεν απατώμαι ο κ. Κωνσταντίνος Πλεύρης δεν αθωώθηκε παμψηφεί αλλά υπήρξε και μία ψήφος εναντίον του. Πέρα από αυτό το γεγονός ιδιαζούσης σημασίας δεν είναι τόσο η δίκη όσο η κινητοποίηση που έλαβε χώρα εναντίον του κ. Πλεύρη. Ως γνωστόν το πανευρωπαϊκό εβραϊκό συμβούλιο έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την δίκη αποστέλλοντας ειδική επιστολή στον πρωθυπουργό της χώρας μας ζητώντας του να μεριμνήσει καταλλήλως. Όπως αντιλαμβάνεσθε οι Εβραίοι όταν θίγονται κινητοποιούνται με δυναμισμό, ενώ όταν θίγονται τα ιερά και όσια του Ελληνισμού ουδείς πλην ελαχίστων και μεμονωμένων και μη οργανωμένων φωνών αντιδρούν. Θα μπορούσατε π.χ να φαντασθείτε το συμβούλιο αποδήμου Ελληνισμού να παρεμβαίνει στην καταδίκη μισελληνικού βιβλίου στην εξ ανατολών γείτονα χώρα; Όλες αυτές οι ενέργειες δεν μπορούν παρά να προκαλέσουν τον θαυμασμό μας έναντι της οργανωτικότητας, επεμβατικότητας και δυναμικής αντιμετώπισης των πραγμάτων εκ μέρους των Εβραίων. Γιατί έγινε αυτή η δίκη τώρα και όχι πριν από αρκετά χρόνια και δεν εστράφη και εναντίον άλλων συγγραφέων ; Ως γνωστόν ο κ. Πλεύρης το 1990, πριν από 20 σχεδόν χρόνια, είχε συγγράψει το ‘’Ας μιλήσουμε για Εβραίους’’, το οποίο δεν θα μπορούσε κάποιος να το χαρακτηρίσει κολακευτικό για τους Εβραίους. Και ο κ. Ανδρέας Δενδρινός είχε συγγράψει το ‘’Ελληνισμός-Σιωνισμός’’ το 1981. Και ο κ. Ιωάννης Φουράκης είχε συγγράψει το ‘’Μίσος των Εβραίων’’ το 1994 καθώς και άλλα νωρίτερα. Το γεγονός ότι η δίκη έγινε τώρα και εστράφη εναντίον του συγκεκριμένου βιβλίου του συγκεκριμένου φυσικού προσώπου δεν είναι τυχαία. Και εξηγούμαι. Το συγκεκριμένο ογκωδέστατο βιβλίο αν και δεν το έχω διαβάσει για να έχω επαρκή αντίληψη όχι τόσο του τι αλλά του πως πραγματεύεται διακρίνεται για κάποια ιδιάζοντα χαρακτηριστικά.
Α)Συγγραφέας του είναι πατέρας βουλευτού, ενώ το 1990 δεν ήταν.
Β)Έχει διαφημισθεί από τηλεοράσεως από εκπομπή που παρουσίαζε και επιμελούταν έτερος βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου.
Γ)Ζούμε σε μία εποχή όπου ο αντιεβραϊσμός πουλάει, ενώ όταν εξεδόθησαν τα συγκεκριμένα βιβλία των συγκεκριμένων συγγραφέων δεν είχαμε το ίδιο παρατηρούμενο φαινόμενο.
Δ)Η νέα τάξη πραγμάτων (New World Order) και η παγκοσμιοποίηση (Globalization-Mondialization) έχουν παγιωθεί για τα καλά. Η μάλλον καλύτερα πάρα πολύ καλά…Με αφορμή, λοιπόν, κάποιες εκφράσεις του κ. Πλεύρη στο εν λόγω βιβλίο του όπως ‘’εάν το να αγαπά κανείς την πατρίδα του είναι φασισμός, ναι, είμαι φασίστας…ή εάν το να λέγει κανείς την αλήθεια είναι ναζισμός, ναι, είμαι ναζί…ή εάν το να λέγει κανείς την αλήθεια δια τους Εβραίους είναι αντισημιτισμός, ναι, είμαι αντισημίτης [σημειωτέον, το εν λόγω βιβλίο δεν το έχω διαβάσει, αλλά γνωρίζω ότι περιέχει όμοιες ή παρόμοιες φράσεις-εκφράσεις], στοιχειοθετήθηκε η όλη δίκη.
Τι θέλω να πω με όλα αυτά ; Θέλω να πω ότι σε μια χώρα, όπως στην Ελλάδα, που υπάρχει από ελευθερία λόγου μέχρι ασυδοσία λόγου [π.χ Εγκώμιον Πέους], σε μια χώρα όπου τα ‘’Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών’’ και ‘’Ο Αγών μου’’ του Αδόλφου Χίτλερ κυκλοφορούν στα παγκάρια και στις προθήκες των βιβλιοπωλείων, σε μία χώρα όπου η δημοσία αμφισβήτηση κάποιων ιστορικών γεγονότων [ελπίζω να αντιλαμβάνεσθε όλοι για ποιο ιστορικό γεγονός κάνω λόγο] δεν επιφέρει νομικές κυρώσεις και άλλου είδους επιπτώσεις, σε μία χώρα μπακάλικο που δεν έχει απόλυτα ομογενοποιηθεί με το παγκόσμιο πολυκατάστημα της Νέας Εποχής, ε, λοιπόν, σε αυτήν την χώρα έπρεπε να γίνει μια αρχή. Και την αφορμή αυτής της αρχής [γιατί έπεται μέλλον και συνέχεια..] την προσέφερε το βιβλίο του κ. Πλεύρη. Όταν λέγω ότι έπεται μέλλον και συνέχεια δεν αναφέρομαι μόνον στην δίκη, διότι κάπου διάβασα ότι ενδεχομένως να υπάρξει παραπομπή σε Ευρωπαϊκό Όργανο, αλλά και στις έξωθεν οδηγίες-νόρμες-ντιρεκτίβες προς την χώρα μας. Για να γίνω πιο σαφής, δεν νομίζω ότι είναι μακριά στον χρονικό ορίζοντα η μέρα εκείνη όπου θα ποινικοποιηθεί(;) ως ρατσιστική-φασιστική-ναζιστική-εγκληματική-…κ.τ.λ η με οιοδήποτε οπτικοακουστικό μέσο παραγωγή-αναπαραγωγή-προβολή-διάδοση ήχων-εικόνων-συμβόλων-ιδεών-θέσεων που θα αντίκεινται στην καλλιέργεια κλίματος αμοιβαίας φιλίας-εμπιστοσύνης-αδελφικότητας μεταξύ των λαών της παγκόσμιας οικουμένης. Μπορείτε να φαντασθείτε την δίκη-καταδίκη σας γιατί υποστηρίξατε δημοσίως ότι π.χ οι Αφρικανοί δεν ανέπτυξαν πολιτισμό συγκρινόμενο με αυτόν της Ελλάδας ή της Ρώμης; Θα μπορούσατε να φαντασθείτε την απόλυσή-απομάκρυνσή σας από τον δημόσιο τομέα γιατί εκδόσατε βιβλίο στο οποίο αναφέρεται ότι οι Αιγύπτιοι Φαραώ δεν ήσαν π.χ νεγροειδείς υποσαχάριοι Αφρικανοί ; Όλα αυτά ίσως φαίνονται φοβικά παραληρήματα ή αποκυήματα νοσηράς φαντασίας, αλλά μην ξεχνάτε ότι πολλές φορές …‘’η πραγματικότητα είναι πιο τολμηρή και από την φαντασία…
Μουσάων, αἵ τ’ ἄνδρα πολυφραδέοντα τιθείσι θέσπιον αὐδηέντα.
( Ἡσίοδος, ἀποσπάσματα )