Ενα μόνο κομμάτι της αληθους ζωής μας/σας!!!
Ο,τι είδα καταθέτω !!!Το εργοστάσιο της Μεταλλουργίας θεσσαλίας εμφανίστηκε εν μια νυκτή να στεκει εκει στον δρόμο για την επιχείρηση του πατέρα μου!!
Δεν υπήρχε είναι βεβαιον !!!
Σας θυμίζει κάτι επιχειρώ να πω.....!!
Την σκοτεινή πόλη βαιβεως βεβαιως!!!Απο αυτον τον δρόμο περνάω απο μικρό παιδι και δίπλα απο το νέο εργοστάσιον υπήρχεκαι υπάρχει υποθέτω ενα κτισμα προς ενοικίασις για βιομηχανική χρηση γραφείων!!
Πάντοτε το εβλεπα το κτίριο και αναρωτιόμουν τι ζητάει αυτο το κτιριο στη ερημιά του κάμπου εφόσον δεν υπάρχει καμια επιχειρηση εκει κοντά.
Ετσι λοιπόν αδερφια μου την τετάρτη αυτη που μας πέρασε γυρνουσα στην πολη της Λάρισας απο τον ιδιο δρόμο και βλέπω ακριβώς διπλα απο το ανοικίαστο κτιριο ενα εργοστάσιο που ονομάζετε "μεταλλουργία θεσσαλίας".
Τα φιλμ του χολλυγουντ βγαινουν αληθεινά;;
Περίπου ειναι μέσα η γενική υποθεση των φιλμς αυτων με την αληθηνή ζωή μας/σας.
Κρινετε οπως θέλετε την δημοσίευσις !Εγω δεν έκανα το καθήκον μου αλλα μια υποχρέωση να βγει προς τα έξω η δουλεία και η ανελευθερία του ανθρώπου !
Η αφύπνιση θα είναι καθολική για μενα ελπίζω και για σας!!!!!
Ο πλούτος δίδεται απο αλλους αγνωστες δυνάμεις και ξυπνας ενα πρωί με νέα ζωή !!Αλλα εχεις βιώματα του τύπου Εγω δούλεψα ή σκοτωσα ή εκλεψα για να αποκτήσω πλούτο αλλα ψευτικα βιώματα γιατι κανεις δεν γνωρίζει τον εαυτό του και την αλήθεια απο την ώρα που γεννήθηκε!!
Θα συναντηθώ με τον εαυτό μου και θα στρατευτώ με την αλήθεια των στρατευμάτων (που ελπίζω να υπαρχουν καπου και να παρακολουθουνε)γιατι αν δω ολλη την αλήθεια δεν θα σωθεί κανείς υπέτιος του εγλήματος του φόνου του απαγχινισμου και ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΊΑΣ της ανθρωπότητάς μας!!
Ο ανθρωπος κατα την άποψή μου ζει και πεθαίνει γιατι το θέλουνε αλλοι !!
Ποιοι τα κάνουνε αυτα τα μαγικά Ποιοι ΕΙΝΑΙ η αντιπαλη παραταξη Υπαρχει ελπις να ξεφύγουμε και να βρούμε τον πραγματικό μας εαυτό.
Ποιο το οφελος που εισπράτους οι σκοτεινες δυνάμεις ή ειναι εκ της φύσεως τους να υποδουλώνουν οντα και συμπαντα ολόκληρα;;;
Θα τα μάθω μην απατάστε για αυτό!!!
Θα έλεγα οτι είναι άψυχοι οικοδεσπότες παρανομοι βεβαια!!
Είναι η ελπίς ο ελληνισος;Πείτε μου είναι ;;;
Τέλος αναμεινατε στο ακουστικό σας!!!
Δεν υπήρχε είναι βεβαιον !!!
Σας θυμίζει κάτι επιχειρώ να πω.....!!
Την σκοτεινή πόλη βαιβεως βεβαιως!!!Απο αυτον τον δρόμο περνάω απο μικρό παιδι και δίπλα απο το νέο εργοστάσιον υπήρχεκαι υπάρχει υποθέτω ενα κτισμα προς ενοικίασις για βιομηχανική χρηση γραφείων!!
Πάντοτε το εβλεπα το κτίριο και αναρωτιόμουν τι ζητάει αυτο το κτιριο στη ερημιά του κάμπου εφόσον δεν υπάρχει καμια επιχειρηση εκει κοντά.
Ετσι λοιπόν αδερφια μου την τετάρτη αυτη που μας πέρασε γυρνουσα στην πολη της Λάρισας απο τον ιδιο δρόμο και βλέπω ακριβώς διπλα απο το ανοικίαστο κτιριο ενα εργοστάσιο που ονομάζετε "μεταλλουργία θεσσαλίας".
Τα φιλμ του χολλυγουντ βγαινουν αληθεινά;;
Περίπου ειναι μέσα η γενική υποθεση των φιλμς αυτων με την αληθηνή ζωή μας/σας.
Κρινετε οπως θέλετε την δημοσίευσις !Εγω δεν έκανα το καθήκον μου αλλα μια υποχρέωση να βγει προς τα έξω η δουλεία και η ανελευθερία του ανθρώπου !
Η αφύπνιση θα είναι καθολική για μενα ελπίζω και για σας!!!!!
Ο πλούτος δίδεται απο αλλους αγνωστες δυνάμεις και ξυπνας ενα πρωί με νέα ζωή !!Αλλα εχεις βιώματα του τύπου Εγω δούλεψα ή σκοτωσα ή εκλεψα για να αποκτήσω πλούτο αλλα ψευτικα βιώματα γιατι κανεις δεν γνωρίζει τον εαυτό του και την αλήθεια απο την ώρα που γεννήθηκε!!
Θα συναντηθώ με τον εαυτό μου και θα στρατευτώ με την αλήθεια των στρατευμάτων (που ελπίζω να υπαρχουν καπου και να παρακολουθουνε)γιατι αν δω ολλη την αλήθεια δεν θα σωθεί κανείς υπέτιος του εγλήματος του φόνου του απαγχινισμου και ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΊΑΣ της ανθρωπότητάς μας!!
Ο ανθρωπος κατα την άποψή μου ζει και πεθαίνει γιατι το θέλουνε αλλοι !!
Ποιοι τα κάνουνε αυτα τα μαγικά Ποιοι ΕΙΝΑΙ η αντιπαλη παραταξη Υπαρχει ελπις να ξεφύγουμε και να βρούμε τον πραγματικό μας εαυτό.
Ποιο το οφελος που εισπράτους οι σκοτεινες δυνάμεις ή ειναι εκ της φύσεως τους να υποδουλώνουν οντα και συμπαντα ολόκληρα;;;
Θα τα μάθω μην απατάστε για αυτό!!!
Θα έλεγα οτι είναι άψυχοι οικοδεσπότες παρανομοι βεβαια!!
Είναι η ελπίς ο ελληνισος;Πείτε μου είναι ;;;
Τέλος αναμεινατε στο ακουστικό σας!!!
Μηδεν αγαν
Μην οδηγησε απο τον μηδενισμό!
Δεν γνωρίζω ποια είναι η ελπίς Πέτρο, αλλά επετρεψέ μου να παρατηρήσω πως πέραν των σκοτεινών και των φωτεινών δυνάμεων, υπάρχει και η δική μας συμμετοχή στα τεκταινόμενα. Γιατί δεν επιχειρείς να βελτιώσεις την ορθογραφία και την σύνταξή σου και ύστερα να ανακαλύψεις το κατά πόσο ο Ελληνισμός αποτελεί ελπίδα.
Πιθανόν να λέτε ,αυτος τρελάθηκε και είναι για ζουρλομανδύα!!!!
Θα διαβάσουνε και οι γυναίκες του φόρουμ και θα τρομάξουνε!!!!

Θα διαβάσουνε και οι γυναίκες του φόρουμ και θα τρομάξουνε!!!!
Μηδεν αγαν
Οι φύλακες (δεν εννοω κανενα απο την γη))ας υπομενουν και ας περιμένουν λιγο ακομα ξερω οτι εκληπαρουν να βοηθήσουν αλλα πρεπει να τα δω ολα αν δεν τα εχω δει!!!!
Πρωτιστως να διακαιώσουν την ζωή μας!!!!!
Πρωτιστως να διακαιώσουν την ζωή μας!!!!!
Μηδεν αγαν
Σας φαινεται για γαριδα η σχετικο με θαλασσινό;;;
υπάρχουν γυρω μας φονιαδες
φανιαδες με στολή
στολή πολυδιαστασιακη για να φαινονται οσαν ανθρωποι ,ειναι οι εκτωτοι δαιμονες του εχθρου κατασκευασμενοι με υλικο της των διαστασεων που διαπερνουσαν καποτε οι ψυχες των ανθρωπων ,Απολοιξεις του ανθρωπινου φαινοτυπου δινει η μασκα τους και στα ματια μας ρφαινονται σαν ανθρωποι ενω ειναι σαυρες!!
4 διαστασεις αποτελειτε η αμφιεση τους οσες και οι διαστασεις της γης και του ήλιου!!!!!
οπου δημιουργειτε η ζωή!!!
Π-Ο-Λ-Ε-Μ-Ο-Σ
υπάρχουν γυρω μας φονιαδες
φανιαδες με στολή
στολή πολυδιαστασιακη για να φαινονται οσαν ανθρωποι ,ειναι οι εκτωτοι δαιμονες του εχθρου κατασκευασμενοι με υλικο της των διαστασεων που διαπερνουσαν καποτε οι ψυχες των ανθρωπων ,Απολοιξεις του ανθρωπινου φαινοτυπου δινει η μασκα τους και στα ματια μας ρφαινονται σαν ανθρωποι ενω ειναι σαυρες!!
4 διαστασεις αποτελειτε η αμφιεση τους οσες και οι διαστασεις της γης και του ήλιου!!!!!
οπου δημιουργειτε η ζωή!!!
Π-Ο-Λ-Ε-Μ-Ο-Σ
Μηδεν αγαν