ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ΔΗΜΟΘΟΙΝΙΑ/BOARD/ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ....

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ....

11 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Τετ 12/03/2003 04:57
ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ (ΟΧΙ ΕΛΛΑΔΙΤΩΝ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΑΥΤΟ !) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΕΝΙΚΑ ?
ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΟΒΙΟΥ ΣΤΥΛ, ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ, ΤΣΙΓΑΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΓΚΙΚΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΣΤΥΛ, ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΝΕΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΤΑΞΟΙ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΓΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΙΑΣ ? :conf:
TI ΛΕΤΕ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ Η ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΟΠΩΣ ΔΙΑΛΕΞΑΝΕ ΗΔΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ???
ΜΑΛΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΡΗΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΑΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ- ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΟΠΟΤΕ... ΖΗΣΕ ΜΑΗ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΣ ΤΡΙΦΥΛΙ !!!

ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΩΘΕ(Ε)! ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ !!!!
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Ε?

Υ.Γ. ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΠΣΙΛΟΝ (Ε) ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ....

Δευ 26/05/2003 03:34
ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΗ!
ΩΣΤΟΣΟ,ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙ ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ
ΚΑΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΕΞ ΟΣΩΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΔΕ ΒΡΗΚΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΟΛΟΥΣ.ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΑ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.
ΟΝΤΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΕΟΣ ΒΛΕΠΩ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΚΦΥΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.
ΩΣΤΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ "ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ" ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΑΝΑΛΩΝΑ!!!
Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΑΠΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΛΗΠΤΗ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΝΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ.
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΣΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
Τρί 27/05/2003 18:27
κατορθωτο μεν μακρονιο δε...

Πέμ 29/05/2003 01:31
Συμφωνώ με τον φίλο Σωτήρη,

το βίωσα και το βιώνω προσωπικά. Και ακριβώς διότι το βιώνω προσωπικά σας λέω, σιγά σιγά μπορούμε, με ΣΩΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ και με επιχειρήματα και ΟΧΙ (τονίζω: Ο-Χ-Ι) με φανατισμό και εμπάθεια να μεταλαμπαδεύσουμε τις γνώσεις/απόψεις μας και να αλλάξουμε μυαλά, ή τουλάχιστον να κάνουμε μυαλά να ξανασκεφτούν κάποια πράγματα.

Χαιρετισμούς,
::Λάμπρος
:cool:
Πέμ 29/05/2003 03:07
ΣΕΒΑΣΤΟΤΑΤΑ ΜΟΥ/ΜΑΣ ΕΛ-ΛΗΝΟΠΟΥΛΑ
ΣΑΒΒΑ, ΣΩΤΗΡΙΕ. ΛΑΜΠΡΕ.

Μέ τήν δέουσα προσοχή άνέγνωσα τά μηνυματά Σας.
Θέλω νά νομίζω πώς ίχνηλάτησα, ένετόπισα καί έννόησα, τά διά τών λέξεών των καί τών φράσων των καλλυπτώμενα μέν, άλλά έξωτερικευόμενα καί διατυπούμενα δέ άγωνιώδει Σας έρωτήματα, μά καί έλληνικότατα αίσθήματα.

Καί άπό τό γράμμα καί άπό τό πνεύμα τών μηνυμάτων Σας τούτων, καί τών άλλων Σας, σ΄άλλες ένοτητες τής ΔΗΜΟΘΟΙΝΙΑΣ ΜΑΣ, δέν έχω άπλώς βγάλει τό συμπέρασμα άλλά συγκτροτήσει καί σφυρηλατήσει τήν πεποίθησιν πώς:
Καί οί τρείς ( καίτοι δέν Σάς έχω ποτέ, άκόμα, συναντήσει καί συζητήσει) είσθαι, ή έστω προσπαθείτε ένσυνειδήτως νά γίνετε
΄Ελλήνες, ή τουλάχιστον νά όδεύσετε πρός τόν ΝΑΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Πιστεύω πώς έχετε έπίγνωσιν πώς ή πορεία πρός αύτόν είναι, όχι δύσκολη καί έπίπονη άλλά πολυμακροχρόνια. ΄Εμείς/ Έσεις
προσπαθούμε νά ξεκινήσουμε αύτήν τήν πορείαν. Αύτήν θά τήν συνεχίσουν οί άπόγονοί μας/σας, θά άκολουθήσουν οί άπόγονοί των καί οί άπόγονοι τών άπογόνων των.
' Αρα, κάποτε, ό συμβατικός χρόνος δέν έχει καμμία σημασία,
<<θά ό έλθη ό Μάης νά φάη... τριφύλλη....>>.
Άπό έμάς/έσάς πλέον έξαρτάται έάν καί πότε θά έλθη ό Μάης.
Σ΄έμάς / έσας ή είμαρμένη έχει χρεώσει τό καθήκον τής σποράς, καλλιέργειες, άναπτύξεως καί έδραιώσεως τών συνθηκών καί προϋποθέσεως έλεύσεως τού Μάη, ήτοι τής τού ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΑΓΕΝΕΣΕΩΣ.
Πρέπει λοιπόν νά σπύρουμε. Διά νά σπύρουμε όμως θέλουμε σπόρο.Αύτός πρέπει νά είναι πρωτογεννής καί όχι ύβριδιακός.
Στήν συνέχεια πρέπει νά άποκαθαρήσουμε τό χωράφι ( τόν εαύτό μας καί τήν οίκίαν μας) άπό τά διάφορά ζηζάνια. 'Ακόλουθως καλλιεργούμε, σέ βάθος, τό χωράφι καί μετά τό σπέρνουμε καί τό ποτίζουμε ( μέ πολύ ίδρώτα μά καί μέ τό αίμά μας).
Πρίν όμως άπ΄αύτές τίς άπλές μά άναγκαίες διαδικασίες, έχουμε αύτοκαθαρθεί. Έχούμε ταπεινώσει τό έγώ μας καί άναπτύξει τό είναι μας. ΄Εχουμε τελείως άπαλλαγεί άπό τό έγώ καί έσύ καί άναπτύξει μόνο τό ΄Εμείς. ΄Ακολούθως σφυρηλατούμε, είς τό ίερό πύρ τής Πατρογονικής μας ΕΣΤΙΑΣ τίς άρχές, τίς άξίες, τίς παραδόσεις καί ΟΛΟΥΣ τούς άκατάλυτους δεσμούς τής ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ- τού πρώτου σπόρου-κυττάρου,τής γειτονιάς, τής κοινότητος, τής πόλεως, τής Πατρίδος, τού ΕΘΝΟΥΣ.
Πάνω καί πρώτα λοιπόν άπ΄όλα πρέπει, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Έσεις τά Νέα ΄Ελληνόπουλα νά καλλιεργήσετε, άναπτύξετε καί σφυρηλατήσετε τίς άρχές, τίς άξίας, τίς παραδόσεις καί τούς δεσμούς τής ΠΑΝΑΓΑΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ καί έτσι, μόνο έτσι, θά συντελέσετε νά έλθη κάποτε ό Μάϊς- ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ τού ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ καί τής ΕΛΛΑΔΟΣ.
Πέμ 29/05/2003 22:58
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΦΟΥΡΑΚΗ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΟΣΟ "δύσκολη καί έπίπονη άλλά πολυμακροχρόνια"ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ ΑΛΛΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΠΕΙ!

Ο ΓΡΑΦΩΝ ΕΛΠΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΣΑΣ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΥΧΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ
ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΕΣ ΤΟΥ.
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
Σ.Β.
Σάβ 31/05/2003 14:55
Δεν ξέρω για την Ελλάδα αλλά θα μιλήσω για την Κύπρο.Έχω γνωρίση πολλούς και μόνο τον Λάμπρο και μια φίλη μου μπορώ να μιλήσω ελεύθερα.Η άλλη απλά δεν δείνουν σημασεία,τα μόνα που τους νοιάζουν είναι τι κάνει ο ένας στο Γουόλ ο άλλος στο Μπαρ και λοιπά,απλά δεν τους νοιάζει,μίλα για Έλληνες,θα σε πουν ηλίθιο γιατί οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικάνοι είναι ποιο μπροστά,μίλα για το παρελθόν,αρχαίο ηλίθιο λάτρη θα σε πουν,απλά δεν τους νοιάζει,το μόνο που τους νοιάζει είναι το λούκ τους,το κούλ τους.Εδώ θα ήθελά την άποψη του Λάμπρου μιας και είναι Κύπριος.
Παρ 30/05/2003 23:54
Προσέξατε... ότι και οι τρείς «φοράμε» περικεφαλαίες!!;;

Τυχαίο ή ...κάτι άλλο; :;): :D :cool:

Χαιρετισμούς,
Δευ 02/06/2003 01:52
Ακριβώς όπως τα λές αγαπητέ Γιώργο.
Αλλά όταν κάνεις μια προσπάθεια με κάποιον που ενδιαφέρετε έστω και λίγο κάτι μπορείς να καταφέρεις.

Αξίζει η προσπάθεια. Αλλά μερικές φορές απελπίζομαι και σκέφτομαι «ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΕΓΩ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ;

Αξίζει τον κόπο;

Τρί 03/06/2003 00:26
Πες μου ένα που νοιάζετε να σου πω ποιος είσαι.Κάπος έτσι.
Τρί 03/06/2003 20:30
ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΣΩ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΥΠΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ.Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΣΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΤΗΣ ''ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ'' ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΡΕΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ...ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΘΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΕΙΣ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 40.