Εγώ θα σταθώ στην δημοσίευση του Πολυδωρου εκτης Αυστραλίας.
Συμφωνώ με τον Πολύδωρο οτι πρεπει να ανυισταθο΄΄υμε στο θέμα της βαρβαρομειξίας!!!
Είναι σημαντικό για να έχουμε συνέχεια ως είδος!!
Ελληνιδες και Ελληνες ενβαθύνετε στους εαυτούς σας σε καθε κυταρο του εγκεφάλου αφου απο εκει ξεκινάει ο ερως και διαπυστώστε οτι ο ερως θα μετουσιωθεί σε Ερωτα-Ενωση μόνο με το είδος μας!
Οι αγγλοσάξωνες τα διεστραμμένα φιδια μαζί με τους Εβραίους(τους ξέρω πως μιλάνε στην πραγματικοτητα!) είναι σιχαμερά κτηνη και εχουν φωνη στριγκλιάτικης φωκιας!
Να επανέλθει ο ερωτας!Οχι το σεξ!
Τα παιδιά μας θα ζωντανέψουν τα ονειρά μας!!
Συμφωνώ με τον Πολύδωρο οτι πρεπει να ανυισταθο΄΄υμε στο θέμα της βαρβαρομειξίας!!!
Είναι σημαντικό για να έχουμε συνέχεια ως είδος!!
Ελληνιδες και Ελληνες ενβαθύνετε στους εαυτούς σας σε καθε κυταρο του εγκεφάλου αφου απο εκει ξεκινάει ο ερως και διαπυστώστε οτι ο ερως θα μετουσιωθεί σε Ερωτα-Ενωση μόνο με το είδος μας!
Οι αγγλοσάξωνες τα διεστραμμένα φιδια μαζί με τους Εβραίους(τους ξέρω πως μιλάνε στην πραγματικοτητα!) είναι σιχαμερά κτηνη και εχουν φωνη στριγκλιάτικης φωκιας!
Να επανέλθει ο ερωτας!Οχι το σεξ!
Τα παιδιά μας θα ζωντανέψουν τα ονειρά μας!!
Διόνυσος
[quote="ΑΓΓΕΛΟΥ ΠΕΤΡΟΣ"]Οι αγγλοσάξωνες τα διεστραμμένα φιδια μαζί με τους Εβραίους(τους ξέρω πως μιλάνε στην πραγματικοτητα!) είναι σιχαμερά κτηνη και εχουν φωνη στριγκλιάτικης φωκιας![quote]
Βγάζει κανείς νόημα;;;
Βγάζει κανείς νόημα;;;
"..ανέμισε το ουρανοφλεγόμενο Λοφίο της Θεάς Αθηνάς και η φωτιά της ξεχύθηκε στον Κόσμο ολάκερο..."
Ε-ΤΟΠΙΑ
Ε-ΤΟΠΙΑ
Είναι μεταφυσικά αυτά Γρηρόρη δεν γινεται να τα ξέρεις!!!
Στέκεσαι όμως στο να σαρκάζεις και δεν εμβαθύνεις στην ουσία που είναι η επιμειξία.
Για τι παλευεται αν παλευεται και διατι διαβάζεται και μελετάτε την αρχαια σοφία αν δεν μπορείτε να την μεταλλαμπαδεύσετε στα τέκνα σας;;;
Γιατι σας εγγυόμαο οτι η επιμειξία δεν αλλοιώνει μόνο τα φαινοτυπικά χαρακτηριστικά μας/σας
αλλα και την συνείδηση !!
Η τέλεια ένωση είναι μεταξύ του Ελληνα και της Ελληνιδας για να μιλάμε για αφύπνιση -ενεργοποίηση και για το μέλλον της πατριδας και της ελληνικότητας .
Αν δεν ενεργοποιηθούμε και οργανωθούμε μην περιμένουμε τον Σείριο την συμπαντική αυτοκρατορία και τους θεούς μας να τα φτιάξουν για μας!!
Να ξεκινήσουμε απο την οικογένεια και να μεταλλαμπαδευσουμε τις αξίες μας στα παιδιά που θα γεννηθουνε στο μέλλον μεσα σε οργανωμενες ελαφρως ,ελληνικες κοινοτητες.
Απο την μερική αδράνεια που βρισκεστε τωρα ,στην πληρη συνειδητοποιηση του καθηκοντος σας
ΤΩΡΑ και για παντα!!!
Εγω προτείνω να ξεκινήσουμε στην Λάρισσα για την δημιουργία μιας χαλαρής οργάνωσης Ελληνιδων ΚΑΙ ανδρων Ελληνων που θα έχει την κατευθυνση αρχικώς να φέρνει σε επαφή γνωριμίας τα αμφότερα γένη !!΄
Δεν εννοώ συνομωσίες και διάφορα παρόμοια,απλως για οργανωσεις Ελληνων !!!Μήπως δεν επιτρέπετε ;;;Στην χώρα μου βρε σεις;;Θα είμαι και πολύ περύφανος αν γίνει κατι τέτοι και θα περπατάω με ψηλά το κεφάλι.
Ετσι θα αναγεννηθει το γένος μας και το είδος μας(κατα το κ.Φουράκη-είδος).
Στέκεσαι όμως στο να σαρκάζεις και δεν εμβαθύνεις στην ουσία που είναι η επιμειξία.
Για τι παλευεται αν παλευεται και διατι διαβάζεται και μελετάτε την αρχαια σοφία αν δεν μπορείτε να την μεταλλαμπαδεύσετε στα τέκνα σας;;;
Γιατι σας εγγυόμαο οτι η επιμειξία δεν αλλοιώνει μόνο τα φαινοτυπικά χαρακτηριστικά μας/σας
Η τέλεια ένωση είναι μεταξύ του Ελληνα και της Ελληνιδας για να μιλάμε για αφύπνιση -ενεργοποίηση και για το μέλλον της πατριδας και της ελληνικότητας .
Αν δεν ενεργοποιηθούμε και οργανωθούμε μην περιμένουμε τον Σείριο την συμπαντική αυτοκρατορία και τους θεούς μας να τα φτιάξουν για μας!!
Να ξεκινήσουμε απο την οικογένεια και να μεταλλαμπαδευσουμε τις αξίες μας στα παιδιά που θα γεννηθουνε στο μέλλον μεσα σε οργανωμενες ελαφρως ,ελληνικες κοινοτητες.
Απο την μερική αδράνεια που βρισκεστε τωρα ,στην πληρη συνειδητοποιηση του καθηκοντος σας
ΤΩΡΑ και για παντα!!!
Εγω προτείνω να ξεκινήσουμε στην Λάρισσα για την δημιουργία μιας χαλαρής οργάνωσης Ελληνιδων ΚΑΙ ανδρων Ελληνων που θα έχει την κατευθυνση αρχικώς να φέρνει σε επαφή γνωριμίας τα αμφότερα γένη !!΄
Δεν εννοώ συνομωσίες και διάφορα παρόμοια,απλως για οργανωσεις Ελληνων !!!Μήπως δεν επιτρέπετε ;;;Στην χώρα μου βρε σεις;;Θα είμαι και πολύ περύφανος αν γίνει κατι τέτοι και θα περπατάω με ψηλά το κεφάλι.
Διόνυσος
Με τοσους αλλοδαπους σε 30 χρονια θα εχουμε γινει σαν την ΓΑΛΛΙΑ την ΟΛΛΑΝΔΙΑ και την ΑΜΕΡΙΚΗ.
Μα το δεντρο οτι και αν γινει στη ριζα του υπακουει.
Μα το δεντρο οτι και αν γινει στη ριζα του υπακουει.
1ον : Παρακαλώ να διατηρηθεί η ενότητα και να σταματήσουν οι αψιμαχίες. Τουλάχιστον οι Έλληνες δεν διακρίνονταν από φανατισμό, ούτε από μισαλλοδοξία, αλλά διαλέγονταν.... Εκτός και αν κάνω λάθος Πέτρε!
2ον : Θεωρώ ότι έχει ξεφύγει λίγο το θέμα.
3ον : Αυτές οι θεωρίες περί συστάσεως ομάδων για μεταξύ τους γάμους με παραπέμπει σε χριστιανικές οργανώσεις και στην ευγονική του Χίτλερ! Μήπως ξεφεύγουμε; Εάν τόσο το επιθυμείς Πέτρε στην Λάρισα είσαι, ας το πράξεις. Και όστις βούλεται ας μετάσχει!
4ον : ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, μιλάμε για Ελλάδα, Έλληνες και Ελληνισμό! Μα αφού ούτε την γραφή της γλώσσης δεν σεβόμεθα, θα σεβαστούμε όλα τα άλλα; Ή μήπως τα άλλα είναι πιο εύκολα γιατί δεν θέλουν κόπο αναγνώσεως και μαθήσεως; ΠΡΟΣΟΧΗ στην ορθογραφία! ΦΘΑΝΕΙ η δολοφονία της γλώσσας! ΕΛΕΟΣ!
2ον : Θεωρώ ότι έχει ξεφύγει λίγο το θέμα.
3ον : Αυτές οι θεωρίες περί συστάσεως ομάδων για μεταξύ τους γάμους με παραπέμπει σε χριστιανικές οργανώσεις και στην ευγονική του Χίτλερ! Μήπως ξεφεύγουμε; Εάν τόσο το επιθυμείς Πέτρε στην Λάρισα είσαι, ας το πράξεις. Και όστις βούλεται ας μετάσχει!
4ον : ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, μιλάμε για Ελλάδα, Έλληνες και Ελληνισμό! Μα αφού ούτε την γραφή της γλώσσης δεν σεβόμεθα, θα σεβαστούμε όλα τα άλλα; Ή μήπως τα άλλα είναι πιο εύκολα γιατί δεν θέλουν κόπο αναγνώσεως και μαθήσεως; ΠΡΟΣΟΧΗ στην ορθογραφία! ΦΘΑΝΕΙ η δολοφονία της γλώσσας! ΕΛΕΟΣ!
ΑΓΓΕΛΟΥ ΠΕΤΡΟΣ ἔγραψε:Είναι μεταφυσικά αυτά Γρηρόρη δεν γινεται να τα ξέρεις!!!
ΤΩΡΑ και για παντα!!!
Πέτρο δεν σαρκάζω...Εσύ,που προφανώς γνωρίζεις,δίδαξέ μας τα μεταφυσικά που δεν μπορούμε οι υπόλοιποι να αντιληφθούμε...
Κάποια στιγμή ας σοβαρευτούμε επιτέλουυς....ΈΛΕΟΣ...
"..ανέμισε το ουρανοφλεγόμενο Λοφίο της Θεάς Αθηνάς και η φωτιά της ξεχύθηκε στον Κόσμο ολάκερο..."
Ε-ΤΟΠΙΑ
Ε-ΤΟΠΙΑ
ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ἔγραψε:Κάποια στιγμή ας σοβαρευτούμε επιτέλουυς....ΈΛΕΟΣ...
Συμφωνώ και επαυξάνω με τον φίλο μου, τον Γρηγόρη. Ας μην γράφουμε απλά για να γράφουμε, πριν πατήσουμε "υποβολή", ας σκεφτούμε αν η δημοσίευση θα βοηθήσει έστω και λίγο για να φθάσουμε αυτό που "κυνηγάμε" όλοι.
Ελπίζω να το "κυνηγάμε" όλοι.
«Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία»
Πέτρο συνέχεια μιλάς για τους Έλληνες και τον Ελληνισμό αλλά δεν ξέρεις να χρησιμοποιείς σωστά την γλώσσα τους...Η ανορθογραφία είναι δολοφονία της γλώσσας.Χάνεται η ουσία της κάθε λέξης και παρερμηνεύεται.Φρόντισε να μάθεις στοιχειώδη ορθογραφία και θα έχεις προσεγγίσει ποιο πολύ τον Ελληνικό Πολιτισμό,για τον οποίο δείχνεις να ενδιαφέρεσαι...
Ε-ΤΟΠΙΑ
Ε-ΤΟΠΙΑ
Πέτρε,
να είσαι κοσμιώτερος!
Δεν είναι αυτό εικόνα της Δημοθοινίας!
να είσαι κοσμιώτερος!
Δεν είναι αυτό εικόνα της Δημοθοινίας!
Για να συνεχιστεί ο διάλογος,εστιάζω στα λεγόμενα του Σωκράτη (ή της Ασπασίας) στον Μενέξενο,που αναφέρει στο κεφάλαιο 19 ότι είναι δεν θεωρείται τίμιο να επαναπαυόμαστε για το κλέος των προγόνων μας χωρίς να προσπαθήσουμε να τους φτάσουμε και να τους ξεπεράσουμε.Όπως επίσης,ότι η αγωγή στα παιδιά μας πρέπει να είναι να ξεπεράσουν τους προγόνους τους.Δεν υπάρχει καλύτερος θάνατος από το να πεθάνεις υπερασπιζόμενος της πατρίδα σου και το όνομα των προγόνων και δεν υπάρχει μεγαλύτερη αρετή από την προσπάθεια να τους ξεπεράσεις και να διδάξεις τα παιδιά σου να ξεπεράσουν εσένα.
Ενώ είχαν πίσω τους τα αξεπέραστα πρότυπα του Λεωνίδα,του Σόλωνα,του Θαλή,του Αναξίμανδρου,του Ηράκλειτου,του Εμπεδοκλή,του Πυθαγόρα,του Λυκούργου,του Αχιλλέα,
του Αίαντα...............κι ο κατάλογος ονομάτων δεν κλείνει.......................................
δεν έμειναν εκεί,αλλά αγωνίστηκαν με ζήλο και τους έφτασαν.Γι'αυτό και έφτασαν εκεί που έφτασαν.
Αυτοί ήταν οι Έλληνες.
Ενώ είχαν πίσω τους τα αξεπέραστα πρότυπα του Λεωνίδα,του Σόλωνα,του Θαλή,του Αναξίμανδρου,του Ηράκλειτου,του Εμπεδοκλή,του Πυθαγόρα,του Λυκούργου,του Αχιλλέα,
του Αίαντα...............κι ο κατάλογος ονομάτων δεν κλείνει.......................................
δεν έμειναν εκεί,αλλά αγωνίστηκαν με ζήλο και τους έφτασαν.Γι'αυτό και έφτασαν εκεί που έφτασαν.
Αυτοί ήταν οι Έλληνες.
Όταν δεν υπάρχει γύρω μας τίποτα αληθινό, πώς να υποψιαστούμε ότι όλα είναι ψεύτικα;