ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ΔΗΜΟΘΟΙΝΙΑ/BOARD/Β. "ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ" ΝΕΑ ΑΠΑΤΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ

Β. "ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ" ΝΕΑ ΑΠΑΤΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ

6 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Τρί 25/11/2008 02:56
ΕΙΣ τὸν ΙΣΤΟΧΩΡΟ http://truth.freeforums.org/index.php καὶ εἰς τὴν Θεματολογική του Ἑνότητα:"ΑΡΧΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ"καὶ τό Θέμα αὐτῆς "ΑΣΑΝΑ" δημοσίευσα τὸ ἀκολουθούμενο κείμενό μου

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ ΕΙΣ ΤΑ ΑΠΥΘΜΕΝΑ ΨΕΥΔΗ ΚΕΡΑΤΣΑ-ΠΑΛΜΟΥ

Σελίδα 1 από 1
[ 1 δημοσίευση ]
Παρακολούθηση θέματος | Προσθήκη θέματος στα αγαπημένα | Προβολή εκτύπωσης | Αποστολή με Ηλ.ταχυδρομείο Προηγούμενο Θέμα | Επόμενο θέμα

Συγγραφέας Message
fourakis Θέμα δημοσίευσης: ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ ΕΙΣ ΤΑ ΑΠΥΘΜΕΝΑ ΨΕΥΔΗ ΚΕΡΑΤΣΑ-ΠΑΛΜΟΥ Δημοσιεύτηκε: 25 Νοέμ 2008, 02:22

New Member

Εγγραφη: 15 Νοέμ 2008, 05:07
Δημοσ.: 2 ΕΨΙΛΟΝ - ΦΟΥΡΑΚΗΣ- ΠΑΛΜΟΣ –ΓΚΙΟΛΒΑΣ.

Πρός Κεράτσα Βασίλειο και Άπαντες τους Ασαναίους .

Από το άδολο, ήτοι το απονοίρευτο Ελληνόπουλο το αυτοπροηθηθέν φερέφωνο του Μιχάουζεν Ασάνα, ή σωστότερο «Ρός Ασανά» [βλέπε: και «ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΝΕΝΕΜΙΑ» 6,15], περίμενα κι εγώ , όπως και όλες/οι οι Χρήστριες/ες της παρούσης ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ να διαβάσω/σουμε, εις το τεύχος του Δεκεμβρίου 2008 [τεύχος υπ΄αρίθ΄166] : του Περιοδικού «ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ» αφ΄ ενός την «Ανοιχτη Επιστολή δια τις Εκπομπές του κ, Χαρδαβελα» και αφ΄ετέρου το «Ένθετο τον 6000 λέξεων με τις 8 επιστολές Μελών της «Ε»!.........».

Δυστυχώς το περιοδικό, εις το κυκλοφορήσαντα ήδη τεύχος του, δεν κατεχώρησε ούτε, την πρώτη, ούτε το δεύτερο. Το διατί το περιοδικό δεν κατεχώρησε ούτη τήν πρώτη, ούτε το δεύτερο καίτοι είναι αναφιμβόλως θέμα προς εκτεταμένη διευκρινιστική ανάλυσιν και ερμηνεία δεν θα επιχειρηθή τούτη.
Παρά του ότι, το θέμα τούτο είναι πολύ μεγάλο, πολυδιάστατο, πολύμορφο και φυσικά πολύπλοκο προς το παρόν θα το αντιπαρέθω.

Αυτονόητο όμως είναι πως ο Νεαρός Κεράτσας έχει ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να μας ενημερώση και να μας εξηγήση λεπτομερώς ποίος και διατί, δια μία ακόμα φορά, εκμεταλλεύθηκε την νεανική του αγνότητα, άγνοια και παρρόρμησιν και τον εξέθεσε.

Αυτά, πάντα πρός το παρόν, δια το άδολο Ελληνόπουλου Κεράτσα Βασίλειο.

code]Vasilis Keratsas Θέμα δημοσίευσης: Ανοιχτή Επιστολή δια τις Εκπομπές του κ. Χαρδαβέλα
Δημοσιεύτηκε: 11 Νοέμ 2008, 10:31

New Member

Εγγραφη: 10 Νοέμ 2008, 00:51
Δημοσ.: 18 Ανοιχτή Επιστολή δια τις Εκπομπές του κ. Χαρδαβέλα

«............
.............
.............
.............
.............»

Κουβέντα δεν έχει πει ο κ. Χαρδαβέλας στον Αθέατο Κόσμο για τους εράνους υπέρ πατρίδος που έκαναν «Υπερπατριώτες» οι οποίοι τσέπωσαν στο τέλος Εκατοντάδες Εκατομμύρια. Είχε πέρσι καμία στενή σχέση η εκπομπή όλο το χειμώνα με αυτούς τους «Υπερπατριώτες»; Γιατί δεν αναφέρεται στην Εγκληματική Οργάνωση Μπαρμούζ;

Περί Χριστοδούλου, δε, όταν έκανε εκπομπή ο κ. Χαρδαβέλας, κουβέντα δεν ανέφερε για την περίφημη Ομάδα των 100 και τις Μεγάλες Επιτυχίες της υπέρ των Ελληνίδων Γυναικών και κατά των Αιρέσεων – Σεκτών. Πόσο μάλλον για τις επιτυχίες του επί 6 χρόνια εκλεγμένου Συντονιστή ΜΜΕ της Ομάδας των 100 Φίλων Χριστιανών κ. Πάλμου.

Κλείνοντας, προτείνουμε στον κ. Χαρδαβέλα να κάνει θέμα τις Θρησκευτικές Επιλογές όλων των Μελών της Οικογένειας Παπανδρέου.
Με εκτίμηση,
Βασίλης Κεράτσας
*Η Άνωθεν Επιστολή θα δημοσιοποιηθεί στο "Τρίτο Μάτι" κατόπιν συνεννόησης με τον κ. Παύλο Βουδούρη*
Τελευταία επεξεργασία απο Vasilis Keratsas την 11 Νοέμ 2008, 17:48, επεξεργάστηκε 4 φορές συνολικά
.

Κώδικας:
Vasilis Keratsas Θέμα δημοσίευσης: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!
Δημοσιεύτηκε: 17 Νοέμ 2008, 18:03
New Member

Εγγραφη: 10 Νοέμ 2008, 00:51
Δημοσ.: 18 Αύριο ή Μεθαύριο κυκλοφορεί το καινούριο τεύχος "Τρίτο Μάτι" και θα περιέχει Ένθετο 6000 λέξεων περίπου με 8 Επιστολές Μελών της "Ε"! Είναι ότι πιο φοβερό έχει κυκλοφορήσει ποτέ για την "Ε"! Θα προσπαθήσω μόλις το έχω στα χέρια μου να το σκανάρω και να το ανεβάσω για να το διαβάσετε όλοι!

ΦΟΥΡΑΚΗΣ –ΠΑΛΜΟΣ.

Πέρα από τα καθ΄ υπαγόρευσιν απαιχθέστα υβριστικά, συκοφαντικά , όπως π.χ.: πως τα βιβλία μου τα γράφει ο αδελφός της Συζύγου μου και λασπολογικά ψεύδη, εις τα οποία ο Νεαρός Κέρατσα έβαλε απλώς το ονοματεπώνυμό του
Πρέπει να δηλώσω και διευκρινήσω και πως:

Με το επίθετο Πάλμος και το όνομα Γεώργιος, εφανιζομένη ως Επιστήμονας [«Ψυχολόγος» κ.λπ] φυσική προσωπικότητα, δεν έχω καμμίας μορφής και εκτάσεως διαπροσωπική διαφορά.

Ελπίζω και εύχομαι όπως: η φυσική αυτή προσωπικότητα, δηλαδή ο Πάλμος Γεώργιος, να μη με υποχρεώση να προβώ ούτε εις γενικές αποκαλύψεις περί του πότε, διατί και πως γνωρισθήκαμε.
Φυσικά ο Κύριος Πάλμος έχει και το δικαίωμα και την ιδική μου άδεια να κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και να τις γενικεύση. Αυτονόητο είναι πως Κατ΄αυτές δύναται να περιγράψει λεπτομερώς ΟΛΕΣ τις εις γνώσιν του και ΟΛΑ τα εις την κατοχή του στοιχεία δια ΟΛΟ μου τον Βίο, από την γέννησίν μου έως σήμερα. Δύναται, πάντα με την παρρότρησίν μου και την άδεια μου, Να αποκαλύψει ΟΛΩΝ των Μορφών και εκτάσεων τα ΗΘΙΚΑ ΜΟΥ σφάλματα και εγκλήματα και ΟΛΑ τα ακίνητα και κινητά περιουσιακά μου στοιχεία και φυσικά τον τρόπο αποκτήσεώς των. Δύναται δήλαδή να με εγκαλέσει δια οποιανδήποτε πράξιν μου και ενεργειά μου, την οποία ο ίδιος κρίνη πως είναι ΑΝΗΘΙΚΗ, Βρώμικη, Προδοτική, ανθελληνική, αντικοινωνική κ.λπ.

Τον προκαλώ και τον Παρακαλώ να προβή σ’ αυτές τις σε βάρος μου σποκαλύψεις και διότι διαφαίνεται, πως η πράγματι αντιδικία μας περί της ΟΜΑΔΟΣ ΕΨΙΛΟΝ οδεύει να μεταβληθή εις διαπροσωπική. Η δε μεταβολή της τούτη, αναγκαστικά θα με εξωθήση να άρχίσω τις περί αυτού αποκαλύψεις. Πριν όμως βρεθώ σ΄αυτήν την άχαρη ανάγκη καλό θα ήταν δια τον ίδιο, να προηγηθή.

ΠΑΛΜΟΣ-ΓΚΙΟΛΒΑΣ.

Τις σαφώς, μάλλον, προκαταρκτικές παραπάνω γραμμές τις γράφω σήμερα 14η Νοεμβρίου 2008 και ώρα 12, μ.μ. κυρίως διότι την 8,30 με πήρε τηλέφωνο η Κυρία Γκιόλβα Καίτη, η Σύζυγος του Αείμνηστου Γκιόλβα Γεώργιο, δια να μου παραπονεθή διότι υβρίζω και συγκοφαντώ τον Αείμνηστο Σύζυγό της.
Ποίος και διατί είπε εις την Κυρία Γκιόλβα πως Βρύζω και συγκοφαντώ τον Αείμνηστο Σύζυγό της είναι ηλίου Φαεινώτερο.

Ηλίου Φαεινώτερο, είναι επίσης, πως ποτέ των ποτών δεν έβρυσα και δεν εσυγκοφάντησα τον Αείμνηστο Γκόλβα και ούτε ποτέ, των ποτών, εις τον γραπτόν μου και προφορικόν μου λόγον ανέφερα, την από την Κυρία Γκιόβα πραγματοποιηθήσα κατ΄ επανάλληψιν, εις την αυτήν τηλεφωνική μας συνομηλία, επισήμανσιν πως: « Έσύ Κύριε Φουράκη βρύζετε τον Μακαρίτη Συζυγό μου αφού Εσείς τον Βγάλατε από την αφάνεια και τον προβάλατε εις το εύρή ελληνικό κοινό»;

Το πότε, πως και το διατί ο Γράφων, και κατά την Κυρία Γκιόλβα, έβγαλε τον Αείμνηστο Γκιόλβα Γεώργιο από τήν«αφάνεια...» είναι ερωτήματα των οποίων την απάντησιν, τουλάχιστον εις τα δύο πρώτα, θα την δώσω μετά την κυκλοφορία του από τους κ.κ. Πάλμο- Λιακόπουλου κατασκευαζόμενου βιβλίου περί της ΟΜΑΔΟΣ ΕΨΙΛΟΝ.

Εις την απάντησίν μου αυτή, οπως είναι φυσικό και αυτονόητο, θα αναφερθώ εκτενώς εις τους γνωστούς και άγνωστους Α Π Α Τ Ε Ω Ν Ε Σ και πράκτορες, οι οποίο εκμεταλλεύθηκαν και συνεχίζουν να εκμεταλλεύουνται τον από τόν Γράφωντα Ποιηθέντα, όχι μόνο τόν Θρύλο «ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ» αλλά και τον μύθο: Γκιόλβας Γεώργιος.

Ελπίζω και εύχομαι, όπως ο κύριος Πάλμος βρή σύντομα, και πριν είναι πολύ αργά, το θάρρος να ανακαλέση δημοσίως τα όσα απύθμενα ψεύδη έχει αραδιάσει, περί των δήθεν γνώσεών του και σχέσεών του περί της ΟΜΑΔΟΣ ΕΨΙΛΟΝ και να ματαιώση το περί αυτής κατασκευαζόμενο μιχαουνζενικο λιβελογράφημα.
Αυτά, προς το παρόν και ο Νοών Νοείτω.
Παρ 28/11/2008 16:04
...πάντα είχα την απορία τι ακριβώς πρεσβεύει ο Λιακόπουλος! Τώρα νομίζω σχηματίζεται μια καλύτερη άποψη σε τι εξυπηρετεί ο υπόψη ¨συγγραφέας¨ και εκδότης!
Πέμ 04/12/2008 14:39
Αγαπητέ Βαλσάμη Θεοτόκη και εγώ είχα την απορία τις ακριβώς πρεσβεύει ο Πάλμος και τα φερέφωνα του.Μου λύθηκε μόλις σήμερα!Ιδού η κατάληξη του φερέφωνου Κερατσά...

Θέμα δημοσίευσης: Re: Ανοιχτή Επιστολή δια τις Εκπομπές του κ. Χαρδαβέλα
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Δεκ 04, 2008 3:56 am
Χωρίς σύνδεση
Administrator
Administrator
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Παρ Οκτ 26, 2007 2:40 pm
Δημοσ.: 1470
Τοποθεσια: Athens
Βρε παιδί μου τι καλά να σμίγουν φίλοι... Μεγάλο πράγμα η φιλία... Οι καλοί φίλοι μοιράζονται τα πάντα... Ακόμα και τις ip τους... Μπαίνουν σε ένα φόρουμ και ενώ υποκρίνονται πως είναι άγνωστοι μεταξύ τους... ξαφνικά γίνεται η λάθος κίνηση και η μασκαράτα ξεδιπλώνεται σ' όλο της το μεγαλείο...

Χαρείτε όλοι τον "φωστήρα" Βασίλη Κεράτσα και την παρέα του... που νομίζει πως ήρθε εδώ και λόγω "ανωτέρας διανοίας" θα κοροϊδέψει όλους εμάς τους αδαείς και κρετίνους...

Παράθεση:
Πληροφορίες διεύθυνσης IP
Άλλα μέλη τα οποία έχουν δημοσιεύσει από αυτή την IP
Panosd [ 5 Δημοσ. ]
Vasilis Keratsas [ 3 Δημοσ. ]
eirina [ 1 Δημοσίευση ]
Eleni3 [ 1 Δημοσίευση ]

Τί σύμπτωση, μα τω Δία....

Γι'αυτό λοιπόν Κεράτσα και λοιποί... το κουβαδάκι σας και σ' άλλη παραλία... Και ουέ κι αλλοίμονό σου αν διαπιστώσω να ρίχνεις ΚΑΙ σ'αυτό το φόρουμ λάσπη -όπως έχεις κάνει μέχρις στιγμής ΚΑΙ στα άλλα που σε έχουν πετάξει έξω κακήν κακώς!!
Αυτό που έκανες ανήκει στην κατηγορία "κακόβουλων ενεργειών..." Δεν χρειάζεται να σου πω πως είναι ποινικά κολάσιμο...

Ντροπή σου!

"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία"

Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ

Πηγή http://truth.freeforums.org
Διάβασα,Κατάλαβα,Αρνήθηκα
Παρ 05/12/2008 19:14
προς φιλο και συνοδοιπορο ΤΣΙΛΙΒΙΓΚΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ
μηπως η πλεκτανη που φανταζομαστε δεν υπαρχει και μπλεκουμε λαθος ατομα?
το λεω αυτο γιατι αν καποιος εχει συνδεση ΟΤΕΝΕΤ με dynamic ip σημαινει οτι τη μια ημερα εχει μια ip και την επομενη ημερα εχει μια αλλη.
Με αλλα λογια μπορει εγω σημερα να γραφω με μια ip και αυριο αν ξαναμπω να εχω την δικη σου ip (αν δεν εχεις static ip)
δεν ξερω για τα ανωτερω αλλα
λεω τι συμβαινει στον χωρο του ιντερνετ για να μην υπαρξει συγχιση και δοθουν εσφαλμενες ερμηνειες σε ατομα που δεν φταινε....
Σάβ 06/12/2008 15:55
Φίλτατε Νεκτάριε έχεις δίκαιο στο ότι αυτό μπορεί να συμβεί.Στην συγκεκριμένη όμως περίπτωση αν θέλεις και έχεις τον απαιτούμενο χρόνο μπορώ να δημοσιέυσω όλες τις σελίδες με τα μυνήματα των συγκεκριμένων χρηστών γιά να αντιληφθείς την όλη απάτη.Επίσης μπορώ να προσκομίσω το απειλητικό μύνημα που έλαβα εγώ ο ίδιος από τον εν λόγω χρήστη αλλά και τις απειλές (ακόμα και γιά την ζωή της!) που έλαβε η administrator της σελίδας μετά την διαγραφή του(των).Υπάρχει ακόμα βέβαια μία παράμετρος την οποία εγώ έσβησα εχθές από την δημοσίευση μου και η οποία ανήκει σε καθαρά νομικό πλαίσιο την οποία όμως μπορώ να στην εξηγήσω σε προσωπικό μύνημα στον αγγελιοφόρο σου.Και τέλος υπάρχει ακόμα μία μεγάλη συζήτηση σε ακόμα ένα φόρουμ που ξεκινάει πάλι φυσικά από το ίδιο άτομο και έχει ξανά την ίδια κατάληξη και έιναι και αυτή απόλυτα ενδιαφέρουσα...
Διάβασα,Κατάλαβα,Αρνήθηκα
Κυρ 21/12/2008 16:27
Επίσης ο χρήστης που "ανέβασε" τα βιντεάκια ειναι ο ίδιος!

http://www.youtube.com/watch?v=zu6sIpBX ... re=channel << << < < < < < ΔΩΡΕΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

http://www.youtube.com/watch?v=2N8J9btU ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=L3WVH6LQ ... re=related
Ένα ποιηματάκι! Πες μου, πώς μπορεί
τόσον η καρδιά μας ναν το λαχταρεί;
Σ' ένα τραγούδι μέσα τι θα λάχει;
Τίποτε. Δυο λέξεις μόνο ρυθμικές,
μόνο δύο ριμούλες ταιριαστές, γλυκές,
και μια ψυχή ακέρια εντός του θα' χει.