ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ΔΗΜΟΘΟΙΝΙΑ/BOARD/Γενικά.......!

Γενικά.......!

Α. ΠΕΤΡΟΣ1 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Τετ 18/03/2009 16:0
Αφού έκανα πριν απο λίγο μερικες δημοσιεύσεις μου αρεσει να <<ξεφευγω >>λίγο απο την συμβατη πραγματικότητα του επιπεδου εχω δουλεια μόνιμη οπότε ειμαι εξασφαλισμένος οσον αφορα την επιβίωση μου έχω γυναίκα και ζω την ζωή μου οπως την εστρωσα και την φαντάστηκα οπως κάνει ο ισσοροπημένος ανθρωπος!!ΟΧΙ οτι ειναι κακο τουναντίον αυτη ειναι η ζωή του ανθρπωου!!!Για την επιβίωση τρεχουν ολλοι οπως κι εγω αν δεν είχα τον Πατερ μου(τον γηινο!!!του αξίζει τωρα που το βλέπω το μεγα Π.)ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΉΜΟΥΝΑ ΤΩΡΑ!!
Με συμπαραστάθηκε τις δυσκολες στιγμες και ας μην είχα το μαυλο μου σε αυτόν και χωρίς συνείδηση του τι κάνει για μένα!
Σε ευχαριστώ Αλέκξανδρε Αγγελου!!Το γραφω αυτο πριν το πω σε αυτον αφου του λέω ευχαριστω οποτε μου δινει χρηματα(χαρτζηλίκι).Το γραφω επίσης διοτι σε400 χρόνια αυτη η ιστοσελήδα και ο κ. Φουράκης θα μελετηθει απο ειδηκους και μη!
Το ειδα σε ονειρο και το πιστευω οτι θα συμβεί! :lol: :lol: :lol:

Ο πατέρας μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Seirios.jpg
Ο σείριος εκ Λάρίσσης!!!Τους ειδαν πολλοι το 2007.Καθως κι εγω με την μητηρ μου!!
Seirios.jpg (34.14 KiB) 102 προβολές

Πολύ δοση χαράς θέλει ο συγχρονος ανθρωπος οχι,χυδαία αλλα ευτυχία βρε παιδιά!!!
Μηδεν αγαν
Μην οδηγησε απο τον μηδενισμό!