ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αστρική προβολή (μέρος δεύτερο) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Αστρική προβολή (μέρος δεύτερο) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Razielle34 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
zezmpergΜέλος
18/04/2004, 10:43:03
Σας χαιρετώ.
Καλοί μου φίλοι σας ευχαριστώ.
Πάνω από δυό-τρεις ώρες, ουσιαστικά "γαντζωμένη", στις ερωτο-απαντήσεις σας ξαναθυμήθηκα παμπολλες εμπειρίες...
Παιδιά της αγάπης και του αλληλοσεβασμού, σας ευχαριστώ για άλλη μία φορά που μου χαρίσατε ώρες ηρεμίας και γνώσης.

Είναι δύσκολο, το γνωρίζω να ταξιδεύσεις εντός και συνάμμα εκτός, στο σύμπαν. Μα οι τελέυταίες σελίδες τούτο του topic είναι αρκετά βοηθητικές και κατατοπιστικές για την αστρική προβολή.

Πραγματικά δεν έχω να προσθέσω τίποτα παραπάνω απ' όσα η καλή μας φίλη Παγώνα αναλύει και ο Στέφανος με τις πνευματικές οντότητες, μόνο λίγο εάν μου επιτρέπετε, να συμβάλω στην προσοχή σας...Διότι είναι όντως, ένας άγνωστος-"γνωστός" κόσμος που χρειάζεται σύνεση γνώση και αγάπη για να τον βαδίσεις...

Σας χαιρετώ.

PagwnaΜέλος
18/04/2004, 11:07:44
Κώστα το κατέβασα αυτό για τα smileys, αλλά μου λέει οτι δεν μπορώ να τα βάλω σε αυτή την σελίδα (δεν με θέλει, δεν με θέλει)
Τέλος πάντων, αποδέχομαι την δεύτερη θέση
Zezmperg νά'σαι καλά... Η τελευταία σου φράση για την σύνεση και την αγάπη θα μπορούσε να είναι ο μόνος 'κανόνας' δρόμος αυτογνωσίας
Την καλημέρα μου σε όλους/όλες!

Edited by - Pagwna on 18/04/2004 11:19:56

PagwnaΜέλος
18/04/2004, 11:29:54
Αλήθεια Gretel, και συγγνώμη που ρωτάω κάπως αργά, αλλά ξαναδιάβαζα τα posts αυτής της σελίδας: μήπως (αν νιώθεις άνετα να το κάνεις βέβαια), θα μπορούσες να μας πείς τί παρουσία έχεις δεί και αν την είδες στο αστρικό ή στο δωμάτιό σου σαν τις σκιές, και τί περίπου ήταν το παράξενο αλλά έντονο όνειρο που είδες μετά τις σκιές; Θα βοηθούσε να καταλάβουμε νομίζω που μπορούμε να οδηγηθούμε κάποιες φορές αμέσως μετά απο τέτοια εμπειρία με τους 'φόβους' μας/σκιές, και ίσως να κατανοήσουμε ΑΝ τελικά, έχουν και κάποια σχέση με την αμέσως μετέπειτα ονειρική εμπειρία μας. Αν δηλαδή μας 'ακολουθούν' όντως και με την προβολή (ονειρική ή αστρική) Αν δεν μπορείς δεν πειράζει... Θα ήταν μεγάλη βοήθεια για όλους πάντως.
Την αγάπη μου :)

ΚωσταςΜέλος
18/04/2004, 12:37:43
Πεγκυ καλημερα.

Πολυ ευκολα παρεδωσες τα οπλα.

Για να μπορεσεις να βαλεις μια φατσουλα εδω η σε οποιαδηποτε σελιδα εχει ενα κολπο. Δωσε προσοχη!

Κανεις δεκσι κλικ στην εικονα που θες και διαλεγεις την επιλογη copy smiley html. Μετα το κανεις επικοληση (paste) εδω και η διευθυνση που εχει μεσα τη λεξη gif προς το τελος ειναι η διευθυνση που πρεπει να βαλεις τα σχεδια που βαζει οταν πατας εισαγωγη εικονας.
Ολα τα αλλα τα διαγραφεις,κρατας δηλαδη την διευθυνση που αρχιζει απο http και τελειωνει σε gif μονο.

Ελπιζω να μην σε μπερδεψα και παλεψε το λιγο με προεπισκοπηση του μηνυματος εδω πριν το κανεις ποστ.

Δεν αξιζει?

Πρεπει να πιασεις πατο για να μπορεσεις να συνηδειτοποιησεις καποια πραγματα και για να βρεις την δυναμη να ξανασηκωθεις...Για παντα ομως αυτη την φορα...

Edited by - Κωστας on 18/04/2004 12:40:24

Edited by - Κωστας on 18/04/2004 12:42:34

18/04/2004, 13:26:11
quote:
Καλημερα Στεφανε! Δεν ειναι ευκολο να μην χανεσαι σε σκεψεις,ουτε εγω το εχω καταφερει. Η αληθεια ειναι ομως οτι η μια σκεψη ειναι απαραιτητη κατασταση του μυαλου για την αστρικη προβολη.
Εξασκηση κανε και θα δεις σιγα σιγα οτι θα καλυτερευεις!!!

Έτσι είναι Κώστα. Εξάσκηση χρειάζεται και επιμονή στο στόχο.

quote:
Παιδιά της αγάπης και του αλληλοσεβασμού, σας ευχαριστώ για άλλη μία φορά που μου χαρίσατε ώρες ηρεμίας και γνώσης.

Πραγματικά δεν έχω να προσθέσω τίποτα παραπάνω απ' όσα η καλή μας φίλη Παγώνα αναλύει και ο Στέφανος με τις πνευματικές οντότητες, μόνο λίγο εάν μου επιτρέπετε, να συμβάλω στην προσοχή σας...Διότι είναι όντως, ένας άγνωστος-"γνωστός" κόσμος που χρειάζεται σύνεση γνώση και αγάπη για να τον βαδίσεις...

Κι εμείς σ' ευχαριστούμε zezmperg, για τα καλά σου λόγια.

Αγάπη, σύνεση και γνώση. Νομίζω πως είπες τις λέξεις κλειδιά.

Ζήσε τη στιγμή!

PagwnaΜέλος
18/04/2004, 13:52:14
http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_17_208.gif

Edition:................ ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ???????

Edited by - Pagwna on 18/04/2004 13:59:06

PagwnaΜέλος
18/04/2004, 14:06:44

Αυτό ήταν το προηγούμενο που ήθελα να στείλω: το επόμενο, αφού έβγαλα τα μάτια μου να καταλάβω πώς θα το κάνω ειναι ειδικά αφιερωμένο (σε σένα βέβαια Κώστα!!!):

18/04/2004, 17:22:35
ΤΗΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΦΙΛΗ ΠΕΓΚΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ. ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΞΥΠΝΗΣΑ ΑΝΟΙΞΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΜΕΝΑ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΔΙΑΓΩΝΙΩΣ ΜΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. ΕΙΧΕ ΓΩΝΙΩΔΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΡΟΤΕΤΑΜΕΝΑ ΜΗΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΥΛΟ ΔΙΑΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΕΝΤΟΝΑ. ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΦΟΡΟΥΣΕ ΠΕΠΛΑ ΑΠΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΚΑΠΝΟ ΠΟΥ ΑΝΕΜΙΖΑΝ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΑ ΡΟΥΧΑ ΗΤΑΝ ΦΩΣ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΟΜΙΣΑ ΟΤΙ ΕΒΛΕΠΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΖΩΝΤΑΝΟ ΟΝΕΙΡΟ. ΕΤΡΙΨΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΑΝΑΣΗΚΩΘΗΚΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ. ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΤΡΟΜΑΞΑ ΠΟΛΥ. ΚΟΥΝΟΥΣΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ "ΔΙΑΛΥΣΩ" ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΕΛΟΣ ΑΠΛΩΣΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΨΑ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΧΑΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΜΙΑΣ, ΣΑ ΝΑ ΞΕΘΩΡΙΑΣΕ. ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΠΟΥ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑΣΤΩ. ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΝ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ΜΑΣ. ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ ΕΧΩ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΙ.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"

YHVHΜέλος
18/04/2004, 17:44:56
Βρε, βρε, βρε... Γειά σας! Ξαναγύρισα στα παλιά λημέρια μετά από πολύυυ καιρό.... Πως είστε? Τι κάνετε?
.
..
...
Κι εγώ καλά είμαι. Δεν μπόρεσα να διαβάσω όλα τα ποστ αλλά απ'ότι κατάλαβα έχω χάσει πολλά επεισόδια... βρίσκομαι ανάμεσα σε αστρικούς ταξιδευτές! Εγώ, βέβαια, δεν τα έχω καταφέρει ακόμα, όσο κι αν προσπαθώ. Είναι βλέπετε πολύ σημαντικό για μένα να τα καταφέρω στην ΑΠ, και μάλιστα σύντομα, διότι για κάποιους στόχους που έχω θέσει μου χρειάζονται 2 πράγματα:
  • Αστρική Προβολή
  • Scrying

Για το δεύτερο καλά πάμε, αλλά στο πρώτο τα έχω βρει αγρίως μπαστούνια ενώ έχω δοκιμάσει τα πάντα και μάλιστα για πολύ καιρό. Το πρόγραμμα του mysticweb το έκανα αποφασισμένος 2 φορές και ακόμα τίποτα! Τι binaural beats έχω βάλει, τι το ένα, τι το άλλο, πάντα ένα βήμα πριν τις δονήσεις μένω!
Υπάρχει κάποιος που να συναντά παρόμοιο πρόβλημα ώστε να συννενοηθούμε να βοηθήσει ο πρώτος που θα τα καταφέρει τον άλλον???

ΥΓ1: Αν και ΔΕΝ συμπαθώ ιδιαίτερα τους Νεογνωστικούς λόγω της άποψης ότι ο ΜΟΝΟΣ σωστός δρόμος είναι η σεξουαλική μαγεία (αφού σε τέτοια περίπτωση θεωρούνται άχρηστοι όλοι οι μύστες που δεν την χρησιμοποιούσαν, πράγμα ανήκουστο), πρέπει να ομολογήσω την τελειότητα της μεθόδου του mysticweb, η οποία είναι άκρως μεθοδική. Όσον αφορά τον Βελζεβούλη των νεογνωστικών, οι ισχυρισμοί του δεν είναι αβάσιμοι. Ο ιδρυτής των νεογνωστικών, ο Σάμαελ Άουν Βέορ είχε γράψει ένα βιβλίο πάνω στη δουλειά που είχε κάνει η ομάδα του, δηλαδή να μεταπείσουν τελειωτικά τον εν λόγω δαίμονα, ο οποίος θα ενσαρκωνόταν για το καλό της ανθρωπότητας. Μπορείτε να διαπιστώστετε στα σίγουρα στο Αστρικό του λόγου το αληθές, αλλά τελικά δεν κάνει και μεγάλη διαφορά. Πάντως σίγουρα δεν πρόκειτε για κακό δαίμονα.

ΥΓ2: Αγγελία από 'μένα σε εσάς:
"Ζητείτε προχωρημένος στην ΑΠ για βοήθεια άχρηστου αρχαρίου που του έχει φύγει ο κ...ς στις άκαρπες προσπάθειες για ολίγη βοήθεια."
Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα πλέγμα από ΑΠ-ιστές, από τους οποίους ο καθένας θα "τραβάει" 3 αρχάριους στο αστρικό. Ο καθένας από τους αρχάριους, μόλις γίνει μάστορας, θα τραβάει άλλους τρεις και πάει λέγοντας. Μόνο σοβαροί αρχάριοι θα γίνονται δεκτοί. Τί λέτε???

-ΥΗVH
Light in extension

Solve et Coagula
18/04/2004, 18:06:12
quote:
ΕΙΧΕ ΓΩΝΙΩΔΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΡΟΤΕΤΑΜΕΝΑ ΜΗΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΥΛΟ ΔΙΑΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΕΝΤΟΝΑ. ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΦΟΡΟΥΣΕ ΠΕΠΛΑ ΑΠΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΚΑΠΝΟ ΠΟΥ ΑΝΕΜΙΖΑΝ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΑ ΡΟΥΧΑ ΗΤΑΝ ΦΩΣ.

Φίλη gretel, η εμπειρία σου είναι καταπληκτική.

Θα περιμένω τους πιο ειδικούς, για την ερμηνεία.

Παράλληλα, θέλεις να μας πεις, πέραν του ότι τρόμαξες, πώς αισθάνθηκες την ενέργειά του; Ήταν θετική ή αρνητική. Από την περιγραφή σου, ως θετική την εξέλαβα.

Ζήσε τη στιγμή!

trumpΝέο Μέλος
02/01/2007, 20:46:15
Η ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΕΝ ΡΟΗ "JOSE LUIS RODRIGUEZ" EL PUMA ΒΕΝΕΖΕΛΟΥΑΝΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ.ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Ε.Ν ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΣΤΑ 18 Μ0Υ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΡΑΞΗ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΟΝ - ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΙΝΟΚΙΟ,ΤΗΣ ΧΙΛΗΣ,ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ,ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ,ΠΑΝΑΜΑ,ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ,ΝΙΚΑΡΑΓΟΥΑΣ,ΟΝΔΟΥΡΑΣ,ΤΟ ΝΤΕΝΕΚΟΜΑΧΑΛΑ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ,ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΤΑΓΚΟ,ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΠΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ.ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΙΝΤΙΟ ΤΟΥ ΕΚΟΥΑΔΟΡ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑΣ ΟΤΙ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ,ΜΑΘΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ.ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΓΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ,ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗΣ ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΑΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΟΣ 59,...% ΜΗΠΩΣ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΣ ΛΙΓΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ MH ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΑΣ.
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ 2007
TRUMP
03/01/2007, 01:46:39
Γειά σου trump.
Καλή χρονιά και σε σένα.

Αυτό είναι το τρίτο θέμα με τίτλο "ΕΚΚΡΕΜΕΣ" που ανοίγεις στα forums. Τα δύο προηγούμενα απενεργοποιήθηκαν, ενώ το πρώτο από αυτά μεταφέρθηκε και στο μουσείο.
Ωστόσο, επιμένεις - εάν κατάλαβα καλά - να γίνει συζήτηση για το εκκρεμές. Τοποθετώντας τη συζήτηση σε ένα πλαίσιο που δεν είναι ιδιαίτερα κατανοητό για κάποιον που το διαβάζει.
Θα πρότεινα να κάνεις μία προσπάθεια να μας εξηγήσεις τι θέλεις να συζητήσουμε. Καλό θα ήταν να χρησιμοποιείς πεζούς χαρακτήρες, παραγράφους, κ.λπ., εν γένει μία συντακτική δομή που να μπορεί να βγάλει νόημα κάποιος που διαβάζει το κείμενό σου. Με απλά λόγια, διατύπωσε το θέμα σου, ώστε να μπορέσουμε κι εμείς να καταλάβουμε και εάν το θέμα αυτό είναι συναφές με τη θεματολογία των forums του ESOTERICA, να το τοποθετήσουμε και στην πιο κατάλληλη κατηγορία.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

trumpΝέο Μέλος
13/01/2007, 22:55:28
ΕΚΚΡΕΜΕΣ
Βuenas Τardes Αmalia.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΕΟΥΣΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΝΤΙΑΠΟΡΙΨΗΣ ΤΟΥ ΝΑΡΚΙΣΙΣΤΙΚΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΚΚΡΕΜΕΣ.
ΜΗΠΩΣ Η ΟΛΗ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΑΙΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΝΕΟΕΦΕΥΡΕΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΤΡΟΠΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΨΥΧΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΛΩ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ...
ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΥΧΗ ΒΑΣΗΣ ΑΡΧΑΙΖΟΝΤΩΝ ΤΡΟΠΩΝ ΕΠΑΦΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ-ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΗ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΟΝ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ

Α ΠΟΗΧΟΣ,ΓΛΥΚΥΣ,ΝΟΣΤΑΛΓΙΚΟΣ
Γ ΕΥΣΗ,ΓΛΥΚΟΠΙΟΤΗ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ
Α ΡΩΜΑΤΑ ΤΕΡΠΝΑ Τ' ΑΠΡΙΛΗ
Π ΑΡΑΔΕΙΣΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ Μ' ΑΣΤΕΡΙΑ
Η ΛΙΟΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΙ ΑΓΙΟΚΕΡΙΑ

ΠΟΥΕΡΤΟ ΛΑ ΚΡΟΥΖ 23/11/99

TRUMP

mazdaΝέο Μέλος
12/03/2007, 14:47:10
quote:

ΕΚΚΡΕΜΕΣ
Βuenas Τardes Αmalia.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΕΟΥΣΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΝΤΙΑΠΟΡΙΨΗΣ ΤΟΥ ΝΑΡΚΙΣΙΣΤΙΚΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΚΚΡΕΜΕΣ.
ΜΗΠΩΣ Η ΟΛΗ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΑΙΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΝΕΟΕΦΕΥΡΕΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΤΡΟΠΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΨΥΧΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΛΩ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ...
ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΥΧΗ ΒΑΣΗΣ ΑΡΧΑΙΖΟΝΤΩΝ ΤΡΟΠΩΝ ΕΠΑΦΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ-ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΗ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΟΝ.

Ti πινεις ;;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ

Α ΠΟΗΧΟΣ,ΓΛΥΚΥΣ,ΝΟΣΤΑΛΓΙΚΟΣ
Γ ΕΥΣΗ,ΓΛΥΚΟΠΙΟΤΗ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ
Α ΡΩΜΑΤΑ ΤΕΡΠΝΑ Τ' ΑΠΡΙΛΗ
Π ΑΡΑΔΕΙΣΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ Μ' ΑΣΤΕΡΙΑ
Η ΛΙΟΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΙ ΑΓΙΟΚΕΡΙΑ

ΠΟΥΕΡΤΟ ΛΑ ΚΡΟΥΖ 23/11/99

TRUMP