ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Παράλυση στον ύπνο!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Παράλυση στον ύπνο!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

kaity2 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
kaityΝέο Μέλος
09/07/2013, 15:46:25
Καλησπέρα σας.θελω και εγώ να μοιραστώ την εμπειρία που έζησα και μετά από αυτό έχω ανησυχήσει.Να πάρουμε τα πραγματα από την αρχή.ήταν βράδυ και έλειπαν όλοι από το σπίτι,τα μόνα άτομα ήμουν εγώ μαζί με την μικρή μου σκυλίτσα.έπεσα να κοιμηθώ στο κρεβάτι των γονιών μου άντε για το δικό μου και ξαφνικα μόλις αποκοιμήθηκά με ξυπνά το γαβγίσμα της σκυλίτσας μου.άνοιξα τα μάτια μου και το μόνο που είδα ήταν απόλυτο σκοτάδι ούτε ένα φως ούτε το φως του πορτατίφ τίποτα δεν έβλεπα.συν από αυτό δεν μπορούσα να κουνήθω καθόλου.και συνέχιζα να ακούω την σκυλίτσα μου να γαβγίζει.φώναξα το όνομα της και τίποτα ούτε καν άκουγα την φωνή μου και η σκυλίτσα δεν ερχόταν. Φοβήθηκα παρά πολύ που το μόνο που σκέφτηκα να κάνω ήταν να πω το πάτερ ημών 3 φορές και μετά ξύπνησα η σκυλίτσα εξακολουθούσε να γαβγίζει στο σαλόνι μας και εγώ συνειδητοποίησα ότι είχε ξημερώσή γιατί το φως έμπαινε από τις γρυλιες του παραθύρου.παιδια σας παρακαλω πείτε μου την γνώμη σας πάνω σε αυτό

09/07/2013, 16:16:03
kaity καλώς ήρθες στα φόρουμ του esoterica.gr

Σχετικές απαντήσεις/πληροφορίες μπορείς να πάρεις απο το σχετικό θέμα που υπάρχει ηδη στην θεματολογία μας
στο νήμα : ΜΟΡΑ - μία ανεπιθύμητη επίσκεψη
(κάνοντας "κλικ" στον παραπάνω τίτλο)

Αυτό που βίωσες, είναι το φαινόμενο της "Μόρας" κατά την λαϊκή παράδοση,
Παράλυση ύπνου ή Υπνοπαράλυση κατά την Ιατρική

Οι απόψεις διίστανται, επιλογή σου να διαλέξεις μεταξύ Μεταφυσικής, Ιατρικής ή Λαογραφικής εξήγησης του φαινομένου.

not asked to learn how deep the secrets ... there are no