- Ινδική φιλοσοφία - ΒΙΒΕΚΑΝΑΝΤΑ (Σειρά Γνώσης) - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
η παρουσία σου σ'αυτόν τον χώρο, έχει υπάρξει και θα υπάρχει σαν ένα από τα σπάνια πνευματικά διαμάντια.
Κι όπως έχουμε μάθει από τον κινηματογράφο:
"Diamonds are for ever"... ![]()
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Παρόλα αυτά ένα πραγματικό σε ευχαριστώ αν και καθυστερημένο…

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»
quote:
Φίλε τρισμέγιστε, έχω κερδίσει πολλά από την συμμετοχή μου σε αυτό τον χώρο.. Από τα σημαντικότερα όμως είναι πως οι δρόμοι μας διασταυρώθηκαν έστω και από μακριά. Προσωπικά , μου πρόσφερες νέα μονοπάτια γνώσης όπως συμβαίνει και με το συγκεκριμένο θέμα. Η αλτρουιστική σου στάση είναι πρότυπο, αλλά δημιουργεί καρμικό υπόλοιπο… Σου χρωστάμε ρε μεγάλε….
Παρόλα αυτά ένα πραγματικό σε ευχαριστώ αν και καθυστερημένο…
Να είσαι καλά, φίλε μου. Είσαι από τα λίγα αυτά μέλη (μαζί με κάποιους που ήδη έγραψαν πιο πάνω) που κατάλαβαν τι θέλησα να κάνω με αυτές τις σειρές και ίσως είσαι κι αυτός που τις αξιοποίησε και με τον καλύτερο τρόπο. Και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτήν την ανταπόκριση που βρήκα. Ήταν και παραπάνω από ό,τι περίμενα.
Πάντως ό,τι μου... δώσετε κάποια στιγμή από αυτό που μου χρωστάτε, δεν θα το... χαρώ, γιατί το ίδιο ακριβώς χρωστάω κι εγώ σε αυτούς που με ενέπνευσαν κατά καιρούς και οφείλω να τους δώσω ότι μου δώσετε.
Για τα χρέη μου δουλεύα τόσο καιρό εδώ μέσα. ![]()
![]()
Σιγά, σιγά, κλείνω κι εγώ τις εκκρεμείς μου υποθέσεις και τα όσα υποσχέθηκα στον εαυτό μου και σε κάποιους φίλους και ξεκινώ για "άλλες πολιτείες". Βασίλη, δεν θα χαθούμε. Μπορεί να μην είμαι ενεργός στο forum, σε λίγο καιρό, αλλά όσες μελέτες συνεχίσω να κάνω θα είναι πάντα στη διάθεσή σου γιατί ξέρω ότι τις εκτιμάς και ότι ξέρεις να τις αξιοποιείς, κατάλληλα. ![]()

quote:
...missing the goodolddays...

------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...
Καλή συνέχεια παιδιά

quote:
Πέρασα για ένα σύντομο γεια...Καλή συνέχεια παιδιά
Ω, Θεέ μου, συγνώμη. Ξέρεις... ήμουν τόσο απορροφημένος να σε σκέπτομαι, που δεν πρόσεξα ότι ήσουν πάντα, εδώ, μπροστά μου.
Αγαπητέ thoth η απουσία σου είναι παραπάνω από αισθητή...
αυτά που άφησες όμως είναι πραγματικά υπερ-πολύτιμα,
σε ευχαριστούμε!!
If the truth hurts prepare for pain.
Ου. Ίρβινγκ
Η παρακαταθήκη σου φίλε μου Θώθ είναι πραγματικά μεγάλη. Πραγματικά σε ευχαριστώ για ακόμη μία φορά.. ![]()
![]()

quote:
Πέρασα για ένα σύντομο γεια...
....με Χαρά
.