- ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ η αληθεια ειναι αυτο που δεν φανταζομαστε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Χαίρε DAGON!

In anticipation of my resurrection...
quote:
διοτι οπως απεφανθει η επιστημη, ειναι "ξεχωριστος" και δεν χωρει αμφισβητηση απο κανεναν....
ωχ!
Αυτό δεν το γνώριζα!
quote:
Να πώ μία καλησπέρα στον DAGON που είχα να τον δώ στο forum καιρό.
Χαίρε DAGON!
Καλησπέρα φίλτατε
!
Ναι, πράγματι είχα καιρό να γράψω λόγω δίαφορων υποχρεώσεων(κοινώς "τρεχάματα").
Ένα μικρό δώρο από τον DAGON στον Dying Incubus που θυμάται και ξέρει ότι σκεφτόμαστε το ίδιο πράγμα και στους αναγνώστες αυτού του τόπικ σχετικά με την ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=5856&whichpage=1&ARCHIVE=
Όποιος δεν έχει υπομονή να το διαβάσει όλο(και καλά θα κάνει να μην το διαβάσει, θα χάσει την ώρα του) ας ανοίξει μία οποιαδήποτε σελίδα. Ίσως αυτά που θα διαβάσει να του φανούν γνώριμα...
quote:ΑΡΗΣ μας
μαλλον εσυ εισαι μαιμου.
βρε Αρη μας, μου δημιουργησες μια απορια τωρα...
αν οι βρυκολακες εχουν μια παραλληλη εξελικτικη πορεια με τον ανθρωπο, τοτε λογικα και Δαρβινεια θα πρεπει να υπηρχαν και βρυκολακες μαϊμουδες, αφου εμεις καταγομαστε απο τον πιθηκο.
και λεω τωρα εγω, παντα λογικα σκεπτομενος, μηπως αυτοι που συναντησες ηταν ζωντανα απολιθωματα? (πρεπει να ξερεις τι σημαινει ο ορος, αφου εισαι σπουδαγμενο παιδι)
βρυκολακες μαϊμουδες??? (μιλαμε επιστημονικα ετσι?) ![]()
quote:δεν βλεπω καμια αντιφαση στα λεγομενα μου.
ε καλα, δεν περιμεναμε κατι διαφορετικο απο σενα...
μεσα εισαι! ![]()
quote:οποτε δεν θα κατσω να σου απαντησω στο κατεβατο σου το αποιο με τοση φροντιδα εφτιαξες.
οκ, οκ, μην του απαντας - απαντα σε καναν αλλο ομως!
quote:που το ηξερες οτι ειμαι τοσο ομορφος?
ελα τωρα, ασε τις σεμνοτυφιες...
ορισμενα πραγματα κανουν ΜΠΑΜ, πως να το κανουμε... ![]()
.
γεια σου ρε Αρη μας, νασαι καλα που με κανεις και γελαω!
πως να στο ξεπληρωσω?
ρεζους αρνητικο χωρις παγο ειπαμε? ![]()
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει ,αλλα επι του θεματως δεν ξανα απαντω.
το μονο που θα σας πω ειναι πως στην εξισωση του monkey..?
λειπει το στοιχειο που δινει την λυση.
το στοιχειο αυτο δεν το εχω πει γιατι εχει να κανει με την ταυτοτητα μου.ειναι μπροστα σας ομως . . .
καλο ψαξιμο . . . ?
σε αυτους που θελουν ακομη να ασχολουνται μαζι μου !!!!!
DAGON <<φιλε>> μου
απαντω σε ολους οσους με ρωτουν απλα εσεις εχετε χασει το προνομιο να βλεπετε τις ερωτησεις και τις απαντησεις φυσικα.
το επιασες ?
πως την εχετε δει την δουλεια ?
να πετατε οτι βρισκεται μεσα στο στομα σας και μετα να μου την λετε που δεν απαντω σε μαλακιες?
quote:σε αυτους που θελουν ακομη να ασχολουνται μαζι μου !!!!!
αυτο δεν ειναι και το ζητουμενο εξ αρχης Αρη μας? ![]()
.
quote:
Καλησπέρα φίλτατε!
Ναι, πράγματι είχα καιρό να γράψω λόγω δίαφορων υποχρεώσεων(κοινώς "τρεχάματα").Ένα μικρό δώρο από τον DAGON στον Dying Incubus που θυμάται και ξέρει ότι σκεφτόμαστε το ίδιο πράγμα και στους αναγνώστες αυτού του τόπικ σχετικά με την ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=5856&whichpage=1&ARCHIVE=
Φυσικά και θυμάται ο Dying_Incubus, φίλε μου! ![]()
Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται! ![]()
Άρη, προσωπικά δεν σου επιτέθηκα ποτέ ούτε κι ειρωνεύτηκα τα λεγόμενα σου, πέραν αυτού με το club επειδή έγινε παρανόηση.
Διαβάζω με ουδέτερη σκέψη και κρίση.
Και νομίζω οτι σε σεβάστηκα αρκετά ως θεματοθέτη.
Στα όσα μας έχεις παραθέσει έχω απορίες κι όπως κι άλλα μέλη.
Το θεωρείς σωστό να μην απαντάς σε κανέναν?

In anticipation of my resurrection...
quote:
DAGON <<φιλε>> μου
Απ'όσο ξέρω δεν είμαι φίλος σου αλλά ούτε και <<φίλος>> σου. Είμαι ένα απλό μέλος μιας δημόσιας συζήτησης. Και επειδή η συζήτηση είναι δημόσια νομίζω ότι μπορώ να πω την γνώμη μου άσχετα με το αν είμαι φίλος σου ή <<φίλος>> σου ή με το αν σε πιστεύω ή όχι κλπ.
Αν θα έχεις προσέξει στα 2-3 μηνύματα που έχω στείλει σε αυτό το τόπικ δεν εξετάζω-κατακρίνω την εγκυρότητα των γραφομένων σου αλλά τον τρόπο/μέθοδο με τον οποίο προσπαθείς να πείσεις(?), να κερδίσεις το ενδιαφέρον(?) ή για όποιον άλλο λόγο γράφεις αυτά που γράφεις.
Προσωπικά δεν σε πιστεύω, όχι επειδή αρνούμαι με απολυτότητα οτιδήποτε αντιβαίνει τους κανόνες που διέπουν την συμβατική πραγματικότητα αλλά επειδή η μέθοδος προπαγάνδας σου μου είναι γνώριμη και ξέρω ότι σίγουρα ο απότερος στόχος της δεν είναι να γνωστοποιήσεις τις υποτιθέμενες εμπειρίες σου σχετικά με τους βρυκόλακες αλλά απλά να τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου.
Για τέτοιου είδους τακτικές μπορεί κάποιος να κάνει κλικ και στο λινκ που παρέθεσα. Αν μάλιστα πάει και στην τελευταία σελίδα, θα δει και την προβλέψιμη κατάληξη.
Το ίδιο γίνεται κι εδώ. Κι αφου όπως λες επί της ουσίας δεν θα μας πεις κάτι άλλο και γόνιμη κουβέντα δεν πρόκειται να γίνει γιατί να μην κλειδωθεί αυτό το θέμα να τελειώνουμε?
Ο διαχρονικός DAGON![]()
Μιας και Άρη δεν θές να ασχοληθείς περισσότερο με το θέμα που άνοιξες,
δεν ειδοποιείς κανα ADMINISTRATOR από να σου κλειδώσει το θέμα για να
ηρεμήσουν τα πνεύματα;
Ότι σκοπό και να είχες όταν άνοιξες το θέμα, αυτός πιστεύω πια ότι
χάθηκε. Μπορεί και να κάνω λάθος.
Αν νομίζεις ότι υπάρχει άλλη λύση έχει καλός.

Oh last night,
and the night before
Tommyknockers,Tommyknockers
knocked at your back door.
δεν μπορω να αγνοησω τα σοβαρα μηνυματα.για αυτο και εγω θα απαντησω σοβαρα.
δεν εχω να χωρισω τιποτα και με κανεναν σας,δυστυχως τα πραγματα ειναι οπως ειναι,το θεωρω λαθος να κλειδωσω το θεμα,απλα και μονο για εγωιστικους λογους.
αν καποιος δεν εχει οφελος και μπορει να κρατηθει απο το να μην γραψει, απλα ας μην γραψει.
τωρα οσοι θελουν να συνεχισουν τον χλευασμο,προτεινω καινουριο τοπικ με ονομα <<το θαψιμο του Αρη μας>>.
βλεπετε παιδια ολοι σχεδον γκρινιαζουν για τις 23 σελιδες ανουσιας φλυαριας αλλα ολοι τους ενισχυουν τις σελιδες μου.
φιλικα Αρης
quote:
βλεπετε παιδια ολοι σχεδον γκρινιαζουν για τις 23 σελιδες ανουσιας φλυαριας αλλα ολοι τους ενισχυουν τις σελιδες μου.
Aφού λοιπόν όλοι(με 1, άντε 2 το πολύ εξαιρέσεις) γκρινιάζουν για την ανούσια φλυαρία, γιατί συνεχίζεις το θέμα?
Για λόγους εγωισμού?
quote:
το θεωρω λαθος να κλειδωσω το θεμα,απλα και μονο για εγωιστικους λογους.
Ε, παίδες! Το ακούσατε αυτό?
του Άρη και εφόσον έχεις πεί ότι δεν θα ξανα ασχοληθείς με την ουσία
του θέματος, που αν θυμάμαι καλά είναι τι πραγματικά είναι οι
βρικόλακες και η σχέση-προβλήματα σου μ'αυτούς, μην απαντάς καθόλου
εδώ. Πρακτικά δεν έχεις να πεις κάτι αν δεν το θελήσεις.
Αλλά αυτά τα λέω εγώ με τον τρόπο που σκέφτομαι και χωρίς να θέλω να
θίξω.
Κάνε όπως καταλαβαίνεις και αν νομίζεις ότι είναι εγωιστικοί οι λόγοι
σου που το κρατάς ενεργό Ok!
Μαζί σου.
Διαφορετικά πιθανών να χρειάζεται να ενεργήσει κάποιος άλλος.
Καλό απόγευμα...

Oh last night,
and the night before
Tommyknockers,Tommyknockers
knocked at your back door.
Εγω απλα εχω αποριες σαν εξωτερικος παρατηρητης της συζητησης και δεν χλευαζω κανεναν και δεν ειρωνευομαι το προβλημα υγειας σου και γενικοτερα τα προβληματα σου.
quote:Lord_Asriel
Ότι σκοπό και να είχες όταν άνοιξες το θέμα, αυτός πιστεύω πια ότι
χάθηκε. Μπορεί και να κάνω λάθος.
λαθος κανεις φιλτατε!
ακου και καναν αλλον...
οπως πχ:
DAGON
"...αλλά επειδή η μέθοδος προπαγάνδας σου μου είναι γνώριμη και ξέρω ότι σίγουρα ο απότερος στόχος της δεν είναι να γνωστοποιήσεις τις υποτιθέμενες εμπειρίες σου σχετικά με τους βρυκόλακες αλλά απλά να τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου."
συμφωνω απολυτως με τα συμπερασματα του DAGON!
αρα, εχει ακομη λογους ο Αρης μας για να υπαρχει το τοπικ... ![]()
.
και είναι η πρώτη φορά που...δεν έχω κάτι να σχολιάσω(επί του θέματος πάντα...).
Ευτυχώς που υπάρχει ο jonniebegood και ο Mercury και παίζει
αρκετό χιούμορ.
Να δηλώσω μόνο τη λύπη μου για κάτι γυμνασιόπαιδα που κάθονται και ασχολούνται με όλο αυτό τον ορυμαγδό (ψυχικά βαμπίρ και τέτοια σκηνικά) και δεν ξοδεύουν τη σκέψη τους
σε κάτι πιο δημιουργικό για την ηλικία τους.
ΑΡΗΣ είσαι καμένο χαρτί γιατί είσαι ψεύτης και αυτό το πράγμα θα σε καταστρέψει στην πορεία.
Με τα παραμύθια κανείς δεν πήγε μπροστά.
Να πας να σε κυττάξει γιατρός,που έχετε και στενή επαφή άλλωστε.
Αυτά τα ολίγα κι αν παρεξηγήθηκες...στείλε τους κολλητούς να με δαγκώσουν αν τολμάνε -(θα τους δαγκώσω πρώτος !).
ο κάθε ώριμος,"μεγάλος",διαβασμένος,φιλόσοφος και δεν ξέρω γω τι άλλο...που δεν του έκατσε η γυναίκα του(ή έκατσε σε άλλον?)έρχετε και ξεδίνει εδω μέσα?
σας φαντάζωμαι τι υφάκι θα έχετε όταν λέτε τις ταχα εξυπνάδες σας..."πω-πω!τι έξυπνος που είμαι τελικα"!
το πόσο σπαστικοί είστε το σκεφτήκατε καθόλου?
ρε σεις,μπήκαμε ποτε στα θέματα σας και ξεστομίζαμε μπούρδες?...ή μάλλον..."αστειάκια"?
ναι,είστε πολυ αστείοι...
είμαστε ψέυτες,ανώριμοι,βλάκες?γιατί πέφτετε στο επιπεδό μας?
γιατί δεν κάνετε καμια βόλτα να βρείτε τα αδέρφια σας?οι έξυπνοι πλέον είναι παντου......
αλλα ξέχασα,δεν σας έκατσε η γυναίκα...
μην απελπίζεστε,λογικο είναι.......................................................................

"ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ..."
Μπράμ στόκερ
Η Ισιδώρα για παράδειγμα αν και κατέληξε σε αρνητική στάση το έκανε με πολύ όμορφο τρόπο και σέβομαι ότι έχει πει, σε αντίθεση και ο monkey που το έκανε με πολύ άσχημο τρόπο και με άσχημες εκφράσεις πάλι τον σέβομαι επειδή χρησιμοποίησε σωστά επιχειρήματα και αυτή είναι η ουσία.
Για να συνεχίσω επί του θέματος, ερωτήσεις στον δημιουργό του θέματος:
1) Στρατό έχεις πάει? Πως την πάλεψες με τον ήλιο? Αν υπάρχει η ανάγκη να σε παρακολουθεί κάποιος πως τα κατάφεραν εντός του στρατού?
2) Γιατί αποφεύγεις να απαντάς σε λογικές ερωτήσεις, από τη στιγμή που δημιουργείς το θέμα και γράφεις ότι γράφεις σημαίνει πως θα συμμετέχεις στη συζήτηση και δεν θα απαγορεύεις να σου κάνουν ερωτήσεις με υφάκι "δεν είμαι υποχρεωμένος να σου απαντήσω, είναι πολλές οι ερωτήσεις, φοβάμαι".
Ξέρω πολλούς ανθρώπους που αφήνουν άπειρα θέματα να αιωρούνται, χάνονται εμφανίζονται δεν ολοκληρώνουν ποτέ αυτό που θέλουν να πουν, μπερδεύουν συνεχώς τα πράγματα, "παίζουν" κατά κάποιο τρόπο. Είναι πολύ ενοχλητικό που το κάνουν και η στάση που κρατάς είναι αρκετά ενοχλητική μόνο και μόνο επειδή δεν δίνεις ποτέ μια ολοκληρωμένη απάντηση.
Αν έχεις βάλει κάποιο στοίχημα για το πόσους μπορείς να επηρεάσεις να σε πιστέψουν η το οτιδήποτε, είναι πολύ μεγάλο σφάλμα σου και εσένα και όλων όσων προσπαθούν είτε με ψέματα είτε με χλευασμούς να εκμεταλλεύονται το ήδη μπερδεμένο μυαλό ανθρώπων που είχαν παράξενες εμπειρίες και προσπαθούν να βρουν λύσεις μέσα από τον εσωτερισμό και γενικά με "ψάξιμο".
H πες την αλήθεια, ή ζήτα συγνώμη για τον χρόνο που χάσαμε από την αφέλεια μας.
Ζήτω συγνώμη για όποιον διάβασε την απαντησή μου και κουράστηκε :)
δεν μπορω και ουτε θελω να απαγορευω σε κανεναν να με ρωταει με οποιο υφος και ηθος θελει.
ξαναλεω πως αν καποιος θεσει μια σοβαρη ερωτηση,μπορει να μου στειλει ενα προσωπικο μηνυμα ή ενα email.απαντω σε ολους.
αλλα σου λεω πως δεν εχω βαλει κανενα στοιχημα και δεν λεω ψεματα.
ελπιζω να σε ικανοποιει η απαντηση μου,
μπορω να σου απαντησω οτι ερωτηση μου θεσεις.
ξερεις που θα με βρεις.
φιλικα Αρης
Δεν σε συμφέρει?
Έτσι αφού λες αλήθεια και αφού μπορείς να απαντήσεις σε οποιαδήποτε ερώτηση θα ταπώσεις και αυτούς που σε αμφισβητούν.
σε οποιον δεν του αρεσει ας μην ξαναγραψει
απλουστατο.
ειλικρινα τωρα
εσεις που ειστε τοσο σοφοι γιατι δεν λυνετε κανενα προβλημα του τυπου
<<υπαρχουν U.F.O ?>> και γενικα γιατι δεν απαντατε σε τοσα ατομα του <<παραξενου>> που τοσο λαχταρουν τις σοφες απαντησεις σας?
μαλλον ο nossoforos
εχει καποιο δικιο
Ε ?
Εντάξει, το χω ξανακούσει αυτό
quote:
γιατι τρωγεστε με μενα δεν καταλαβαινω ?????????????????????
σε οποιον δεν του αρεσει ας μην ξαναγραψει
απλουστατο
αλλά το θεωρώ απλά μία υπεκφυγή. Από την στιγμή που δημοσιοποιείς κάτι και ζητάς και το ανάλογο ενδιαφέρον από τους άλλους να περιμένεις και την κριτική. Έτσι πάει.