ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

MAFIOSO15 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
MAFIOSOΝέο Μέλος
20/07/2005, 19:50:29
ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΟΣΧΕΥΜΑ ΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΟΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΑΠΟΚΤΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΕΤΩΝ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΟΤΗ?

N.M

ChiantiΜέλος
20/07/2005, 19:55:50
Όχι!
ChiantiΜέλος
20/07/2005, 19:57:05
Μόνο όταν γίνει μεταμόσχευση εγκεφάλου.
CybeleΝέο Μέλος
20/07/2005, 22:09:42
Oχι βεβαια! Και ελπιζω να καταλαβαινεις οτι μεταμοσχευση εγκεφαλου δεν γινεται :P
RepudiateΝέο Μέλος
20/07/2005, 23:10:14
ή σε μεταμοσχευση πεους
vlad255Νέο Μέλος
20/07/2005, 23:58:30
ελεος ρε παιδια!!!!!!!

Υπαρχουν πολλα που δεν ξερουμε!!!

x-filesΜέλος
21/07/2005, 00:33:32
"MAFIOZO",
Εαν θελεις μπορεις να δεις τις πιο εμπεριστατωμενες αποψεις και αναφορες που γινονται για το ζητημα που θετεις στο ενεργο θεμα σχετικα με τη μεταμοσχευση που υπαρχει στη θεματικη ενοτητα=-ΘΕΡΑΠΕΙΑ=-.Η πλευρα που θιγεις εχει αναλυθει και σχολιαζεται εκει πιο σοβαρα κατα τη γνωμη μου.
Μπορεις να παρακολουθησεις τη συζητηση στο:

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=5028

Ευχαριστω.

LOVE IS THE ONLY TRUTH

ChiantiΜέλος
21/07/2005, 02:54:28
Θα προσπαθήσω να σπρώξω το θέμα όσο μπορώ δηλώνοντας ότι με τα προηγούμενα ποστ μου δεν ήθελα να κοροιδέψω κανέναν και τα έλεγα σοβαρά.

Φίλε MAFIOSO, το θέμα που ξεκίνησες είναι λίγο δύσκολο να αναλυθεί από μέρους μου. Πιστεύω πως πρέπει να το αναπτύξεις λίγο παραπάνω. Για παράδειγμα θα μπορούσες να μας πεις πού άκουσες ότι συνέβη κάτι τέτοιο ή ότι μπορεί και να συμβεί. Το είδες σε κάποια ταινία; Σε κάποιο σάιτ; Θα μπορούσες να μας δώσεις κάποιο λινκ; Η΄τέλος πάντων να μας διηγηθείς την ιστορία που άκουσες.
Άν εννοείς ότι σε κάποιον γίνεται μεταμόσχευση καρδιάς και αυτός ως δια μαγείας ή επειδή η καρδιά μεταφέρει το ΄΄κάτι΄΄ του προηγούμενου κατόχου της, σιγά-σιγά αναπτύσσει ικανότητες που δεν είχε πριν και που είχε ο δότης δέν γνωρίζω κάτι. Και όταν λεω δεν γνωρίζω εννοώ ότι όσα χρόνια ασχολούμε με την ιατρική δεν έχω διαβάσει, διδαχθεί, δει και ακούσει κάτι τέτοιο. Συμβαίνουν αρκετά ΄΄θάυματα΄΄ στον χώρο αυτόν, π.χ. ετοιμοθάνατοι που ξαφνικά γίνονται καλά, καρκίνοι που την μια υπάρχουν και την άλλη εξαφανίζονται, ασθενείς που είναι χρόνια σε κόμα και από τους ιατρούς ξεγραμμένοι και στα καλά καθούμενα συνέρχονται... Μέχρι και καθηγητής μου μού είπε ότι σ΄ένα ταξίδι του στην Λ.Αμερική(νομίζω) είδε έναν σαμάνο να θεραπεύει μια γυναίκα από ΄΄δαίμονα΄΄ και μετά να πέφτει νεκρός! Πράγματα που κανένας ιατρός δεν τα διδάσκεται αφού επιστημονική εξήγηση δέν υπάρχει αλλά τα ακούει από συναδέλφους του ή του συμβαίνει να δει κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Σ΄αυτό που αναφέρεις φίλε μου δεν έχω ακούσει τίποτα. Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας το πει.
Οι ικανότητες, ο χαρακτήρας και όλες οι ανώτερες λειτουργίες του ανθρώπου γίνονται σε επίπεδο Κεντρικού Νευρικού Συστήματος με ελάχιστες εξαιρέσεις. Το πώς και το γιατί δεν νομίζω ότι μπορεί να αναλυθεί εδω. Οπότε το μόνο συμπέρασμα που μπορώ να βγάλω είναι ότι για να μεταφερθούν με χειρουργική επέμβαση ικάνοτητες ή στοιχεία του χαρακτήρα ενός ανθρώπου σε έναν άλλον θα πρέπει να γίνει μεταμόσχευση εγκεφάλου. Βέβαια, όπως είπε και ο/η Cybele έχουμε δρόμο ακόμα μέχρι να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο...
Αυτά τα λίγα από ΄μένα και όποιος γνωρίζει κάτι ευχαρίστως να τον ακούσουμε... δηλαδή διαβάσουμε.
Να είστε καλά.

Edited by - Chianti on 21/07/2005 02:57:43

Edited by - Chianti on 21/07/2005 02:58:47

RepudiateΝέο Μέλος
21/07/2005, 03:12:38
οντως vlad υπαρχουν πολλα που δεν ξερεις και ευκαιρια να μαθεις οτι δεν επηρεαζεσαι απο την μεταμοσχευση οργανου.τελος.
MAFIOSOΝέο Μέλος
21/07/2005, 12:30:47
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΝ ΦΟΥΡΑΚΗ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ

N.M

RepudiateΝέο Μέλος
21/07/2005, 16:39:30
εχει επιχειρηματα και για αυτο το θεμα ο φουρακης?κινητη εγκυκλοπαιδια ο τυπος.με ποσα κουπονια μπορει να τον κερδισω?
21/07/2005, 16:50:25
Repudiate

..

AmazonaΜέλος
21/07/2005, 18:17:30
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΠΟΚΤΑΜΕ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΟΤΗ.

ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΕΝΟΣ ΟΡΓΑΝΟΥ,ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΩΡΗΤΗ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΥΧΑΡΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ!ΠΕΡΙΠΛΟΚΟ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΤΠ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Τ ΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΗΠΩς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ??

ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ,ΟΤΙ ΣΕ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ ΜΑΤΙΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ,ΤΗ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΩΡΗΤΗ.ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΕ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΟΤΗ!

"ΜΑΤΑΙΟΤΗς,ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΩΝ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΤΑΙΟΤΙΣ"

RepudiateΝέο Μέλος
22/07/2005, 22:19:06
γεια σου pixeldream!!
23/07/2005, 02:30:34
Repudiate ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ...

ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ...ΧΩΡΙΣ ΧΟΛΗ.
ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.

ΤΟ ΝΥΣΤΕΡΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
ΟΤΑΝ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΧΡΟΝΟ Η ΖΩΗ ΣΟΥ.
ΟΤΑΝ "ΣΒΗΝΕΙ" ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΤΕΛΕΙΑ.
ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΑΝΔΡΕΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ.

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ.

..