ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Tα ufo ξαναχτυπήσανε με 2ο βιασμό πάνω στο αθώο κορμί μου!!!!! - "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων...

- Tα ufo ξαναχτυπήσανε με 2ο βιασμό πάνω στο αθώο κορμί μου!!!!! - "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων...

Giannhss25 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
20/09/2006, 18:21:04
Να είναι καλά όλη η κοινότητα του forum για το ουκ ολίγο γέλιο που μας προσφέρει. Τελικά είναι το καλύτερο forum.
20/09/2006, 18:29:45
Giannhss,
Σε περίπτωση 1 στο 10^100^100 που λες αλήθεια, αν ξαναέρθουν μπορείς να τους πεις ότι υπάρχει και ένας ακόμα εθελοντής να τον πάρουν μαζί τους. ΕΓΩ. Ως μηχανολόγος με ψυχρή και μαθηματική σκέψη θα αναλύσω τα πάντα και θα φέρω ατράνταχτα στοιχεία στους συνομιλητές.
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....
20/09/2006, 18:58:27
ναι ρε φιλε και εγω ειμαι ο Jacques de Molay..πιος ξερη τη μπορι να τυχι στον καθενα...Πάντως φίλε είσαι και ο πρώτος είχα ξενερώσει με όλους αυτούς τους σοβαρούς
Εδώ μέσα .επιτέλους βρέθηκε ένας……

ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ
T_Chameleon of Rodos
P.F.S.O.C.A.T.T.O.S

Edited by - T_Chameleon of Rodos on 20/09/2006 19:02:03

Edited by - T_Chameleon of Rodos on 20/09/2006 19:04:45

angiΜέλος
20/09/2006, 22:18:53
πλπλπλπλλπ...πλπλπλπλλπ...πλπλπλπλπλ...
φωναζουν στα χωρια οι γιαγιαδες τις κοτες για να μαζευτουν!!!

Μηπως εχεις τα τηλεφωνα των αρσενικων Αρειανων;

Edited by - angi on 20/09/2006 22:20:59

21/09/2006, 01:32:49
Giannhss:
quote:
Γειά σας ξανά φίλοι μου

Γειά σου ξανά και σένα.
Αναρρωτιέμαι, σε πόσα άλλα τέτοια "ξανά" θα πρέπει να αναλωθούμε στις επισκέψεις σου στον διαδικτυακό αυτό τόπο, αλλά έχουμε μάθει να ζούμε μ' αυτό!

Ίσως τα παραπάνω γραφόμενά μου να φαντάζουν κάπως γριφώδη. Είναι, γιατί τα λόγια αυτά δεν απευθύνονται στους ανθρώπους εκείνους, που συμμετέχουν στον χώρο αυτό με καλοπροαίρετη διάθεση για ανταλλαγή απόψεων και αναζήτηση. Είναι επίσης γιατί, μέσα στα τόσα χρόνια που λειτουργούν τα forums, το ίδιο μοτίβο επαναλαμβάνεται, με τους ίδιους "ηθοποιούς" (αν και φορούν διαφορετικές μάσκες), την ίδια κεντρική ιδέα (αν και ποικίλλουν τα σενάρια) και την ίδια σκοπιμότητα: Την κυριαρχία του εγώ λίγων ατόμων, επάνω στον κόπο κάποιων ανθρώπων και στην αγνότητα πολλών επίσης άλλων ανθρώπων, που δεν φταίνε σε τίποτα να γίνονται ψυχολογικά θύματα σε παιχνίδια που ούτε καν υποψιάζονται και που δεν ξέρουν ότι άθελά τους συμμετέχουν.

Πολλά πράγματα μας έμαθαν να τα νομίζουμε ίδια. Ίδια, γιατί κοιτάζουμε τα φαινόμενα, την εξωτερική όψη των πραγμάτων. Το να κοιτάζουμε τα φαινόμενα δεν είναι καθόλου ανώφελο, όταν όμως η εσωτερική ουσία, αυτό που δίνει τις ποιοτικές διαφορές περνάει ως απαρατήρητη λεπτομέρεια, τότε ναι, υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχει πρόβλημα όταν κάποιος εμφανίζεται σε μία συζήτηση και αναφέρεται σε κάποια περίεργη θεωρία ή εμπειρία του και είτε την πιστεύουμε χωρίς να την επεξεργαστούμε με τα ερευνητικά μας εργαλεία, αλλά και όταν την βάζουμε στο ίδιο καλάθι παρέα με όλες τις άλλες, παρόμοιες κατά τη γνώμη μας, περιπτώσεις. Γιατί οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι, οι σκοπιμότητές τους δεν είναι ίδιες, άλλες από αυτές είναι πιο αγνές και άλλες πιο σκοτεινές και πρέπει να απαιτήσουμε από τον εαυτό μας το δικαίωμα, να σταθούμε λίγο στα πράγματα και να τα εξετάσουμε σε βάθος. Αλλιώς, πως θα μάθουμε;

Giannhss, καλή η προσπάθειά σου να μας "πείσεις" ότι η εμπειρία σου δεν διαφέρει σε τίποτα από τις εμπειρίες πολλών ανθρώπων που τις καταθέτουν με εμπιστοσύνη στον χώρο αυτό και που έχουν γίνει αρκετές φορές αντικείμενο χλευασμού...

Τις εμπειρίες αυτές τις σεβόμαστε, πολλές φορές βέβαια κάποια πράγματα μας έχουν κάνει να γελάσουμε - δεν είναι κακό αυτό, να γελάς με τις ιστορίες και τις θεωρίες, φτάνει να μην στρέφεσαι στους ανθρώπους, να χάνεις τον έλεγχο και να μην ξέρεις που να σταματήσεις.

Προσπάθησες να περάσεις ένα μήνυμα: Ότι οι άνθρωποι που σέβονται τις απόψεις των άλλων, που περιμένουν πριν να κάνουν ένα βιαστικό βήμα (ακόμα και αν αυτή τους η υπομονή φαίνεται σε κάποιους ως ανοχή), που δεν κλονίζεται το σύμπαν τους από την ταραχοποιό διάθεση ή απλά την ζωηρή φαντασία κάποιου,
είναι άνθρωποι αφελείς και εύπιστοι.
Και πως ο χώρος που διέπεται από τέτοιες αρχές, είναι κατά συνέπεια ένας χώρος που φιλοξενεί το ψεύδος, την προχειρότητα, την αφέλεια.
Γιατί "επιμένεις" τότε να τον επισκέπτεσαι;
Ή γιατί ξοδεύεις την ενέργειά σου για να πολεμήσεις κάτι που ωφελεί άλλους ανθρώπους;
Θες να καταστρέψεις κάτι; Για να το καταφέρεις, πρέπει πρώτα να μάθεις να δημιουργείς. Μετά όμως, ίσως αντιληφθείς πως - αν και δυσκολότερη - είναι σαφώς μεγαλύτερη η χαρά της δημιουργίας.

Το θέμα αυτό απενεργοποιείται, όπως και ο λογαριασμός "Giannhss".
Επίσης, μεταφέρεται στο "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!