- το εχω ξαναδει ?? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
OTEIOΝέο Μέλος
ειναι ορισμενες φορες οπου βλεπουμε κατι και περναει απο το μυαλο μας οτι το εχουμε ξαναδει καπου η το εχουμε ζησει σε καποιο ονειρο πως συμβενει αυτο.
sorry για την ορθογραφεια
NO MONEY NO FUNNY.
FlorΝέο Μέλος
Πήρα την πρωτοβουλία να απαντήσω εγώ στον φίλο ΟΤΕΙΟ.
Θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις την αναζήτηση για το θέμα αυτό που σε απασχολεί διότι έχουν γραφτεί πολλά σχετικά ... εσύ προφανώς εννοείς το dejavu. Μια κατάσταση την οποία αισθάνεσαι για κάποια δευτερόλεπτα πως την έχεις ξαναζήσει ή ξαναδεί , η οποία κατάσταση συμβαίνει σχεδόν καθημερινά σε πολλούς ανθρώπους μη σου πως σε όλους.
Περισσότερες λεπτομέρειες όμως θα βρεις στα ανάλογα topics του φορουμ.
Φιλικά
Θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις την αναζήτηση για το θέμα αυτό που σε απασχολεί διότι έχουν γραφτεί πολλά σχετικά ... εσύ προφανώς εννοείς το dejavu. Μια κατάσταση την οποία αισθάνεσαι για κάποια δευτερόλεπτα πως την έχεις ξαναζήσει ή ξαναδεί , η οποία κατάσταση συμβαίνει σχεδόν καθημερινά σε πολλούς ανθρώπους μη σου πως σε όλους.
Περισσότερες λεπτομέρειες όμως θα βρεις στα ανάλογα topics του φορουμ.
Φιλικά
WolffacedΜέλος
Υπάρχουν πολλές θεωρίες για το γιατί συμβαίνει αυτό, που συμβαίνει και σε μένα. Μία επιστημονική εξήγηση είναι ότι η πληροφορία που πέρνομε με το μάτι πέρνει κάποιο χρόνο μέχρι να φτάσει στον εγκέφαλο, έτσι όταν φθάνει στο συνειδητό εμείς έχουμε την αίσθηση ότι την έχουμε ξαναδεί.
SecondbornΜέλος
quote:
Μία επιστημονική εξήγηση είναι ότι η πληροφορία που πέρνομε με το μάτι πέρνει κάποιο χρόνο μέχρι να φτάσει στον εγκέφαλο, έτσι όταν φθάνει στο συνειδητό εμείς έχουμε την αίσθηση ότι την έχουμε ξαναδεί.
Φίλε Wolffaced πού τό έχεις διαβάσει αυτό; Αν κατάλαβα καλά τί ακριβώς εννοείς, τότε είναι τελείως λάθος. Μήπως μπορείς να το εξηγήσεις περαιτέρω;
Προσωπικά δεν έχω ακούσει κάποια επιστημονική εξήγηση για το θέμα αυτό και δε νομίζω ότι υπάρχει.

OTEIOΝέο Μέλος
πρεπει να υπαρχει λογικη εξειγηση γιατι αυτο μου συμβαινει αρκετα συχνα τωρα τελευταια εκειπερα που το εβλεπα μονο σε αντικειμενα τωρα το βλεπω και στα ονειρα μου . βλεπω π.χ ενα προσωπο και μετα οταν βγω εξω βλεπω το προσωπο αυτο και μου ερχετε στο μυαλο αμεσως το ονειρο.
NO MONEY NO FUNNY.
lidiaΝέο Μέλος
quote:
[quote] Μία επιστημονική εξήγηση είναι ότι η πληροφορία που πέρνομε με το μάτι πέρνει κάποιο χρόνο μέχρι να φτάσει στον εγκέφαλο, έτσι όταν φθάνει στο συνειδητό εμείς έχουμε την αίσθηση ότι την έχουμε ξαναδεί.
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ
OTEIOΝέο Μέλος
αλλα στο ονειρο πως το εξειγητε
NO MONEY NO FUNNY.
SecondbornΜέλος
quote:
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ
lidia αυτό που αναφέρεις εσύ δεν έχει αποδειχθεί αλλά βρίσκεται υπο εξέταση. Όμως αυτό που ανέφερε πριν o φίλος Λυκοπρόσωπος είναι διαφορετικό.