- H Μασκα Tου Αγαμεμνοvα - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
πιστεύεις πως 12 (
) νέα θέματα που άνοιξες συγχρόνως στη κατηγορία .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-. είσαι ικανός να τα συντονίσεις και να τα παρακολουθείς;
Ιδιαίτερα όταν σε κανένα από αυτά δεν έχεις καν γράψει 2-3 λέξεις που να αποτελούν την δική σου άποψη για το θέμα, παρά είναι copy-paste από διάφορα site...
Και ποια είναι τα site αυτά;
Δεν θα έπρεπε να ξέρουμε από που "δανειζόμαστε" όλες αυτές τις πληροφορίες; (Γιατί εάν δεν μπούμε στον κόπο να αναφέρουμε τις πηγές μας και παραθέτουμε τα κείμενα ακριβώς όπως τα βρήκαμε σα να ήτανε δικά μας, δίνουμε σε καθέναν το δικαίωμα να μας πει ότι τα κλέβουμε...
κι όχι ότι απλά χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες τους).
Επίσης:
Μιας και μπήκες στον κόπο να ανοίξεις όλα αυτά τα θέματα, γιατί δεν έκανες και μία στοιχειώδη αναζήτηση, για να διαπιστώσεις εάν κάποιος ήδη έχει ανοίξει κάποια άλλα παρόμοια θέματα;
Αποτέλεσμα;
Τα μισά από τα θέματα που άνοιξες είναι διπλά...![]()
Κάποια επίσης είναι κατάλληλα για άλλη θεματική κατηγορία - κι όχι το ΠΑΡΑΞΕΝΟ.
Ως εκ τούτου,
από τα παραπάνω τόπικ στα οποία αναφέρθηκα, θα μείνουν ενεργά μόνο δύο:
Η "νέα" καταγωγή του ανθρώπου
Λιώσιμο των πάγων: Άνοδος της θαλασσας
Σε αυτά που αφήνουμε ενεργά, θα σε παρακαλέσω να συμμετέχεις γράφοντας και την δική σου άποψη.
Επίσης, το συντομότερο δυνατόν, ανέφερε και τα site (πηγές) απ'όπου πήρες τα κείμενα τα οποία μας παρέθεσες.
![]()
![]()
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
τωρα, γιατι πληρωνει ενα κρατος καποιους επιστημονες, για να βγαινουν και να λενε τετοιες βλακειες...ας οψονται τα μεσα.
------------------------
Τι χρωμα παπουτσια φορας στης προβολες_???
Πορτοκαλι...

Edited by - spirit on 29/05/2004 17:06:18
επειδη περναω (προφανως) κριση βλακειας και δεν σε καταλαβαινω, μπορεις να γινεις πιο σαφης?
------------------------

![]()
------------------------
![]()
------------------------
ΟΜ

Φιλικά Bodark!
--------------
Αν δεν μπορώ να κάνω κάτι καλό γι'αυτόν τον κόσμο, τότε δεν αξίζει να ανοίκω σε αυτόν.
quote:
ο ευλογητός ''που καλά θα έκανε να μην έχωνε την μύτη του παντού''
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΥΛΟΓΗΤΟΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΛΙΝΚ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΙΠΕ!!!
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
quote:
o bodark απ οτι φαινεται, εκανε αντιγραφη και επικοληση το αρχικο κειμενο του θεματος απο το site http://www.supernatural.gr/news_katagogi.htmουτε τον τιτλο δεν αλλαξε...
Καλο θα ηταν,απο εδω και περα,οποιος θελει να παρει κατι απο μια πηγη να αναφερει οτι αντεγραψε το συγεκριμενο κομματι απο το βιβλιο η site κτλ
ΦΙΛΙΚΑ,Ευλογητος
Συγγνώμη Ευλογητέ θέλω να σε ρωτήσω κάτι, τι προσπαθείς να κάνεις με το να με επικρίνεις; εντάξει το εμπεδώσαμε ότι τα θέματα τα πήρα απο ένα site με αντιγραφή επικόληση αλλά μάλλον εσύ προσπαθείς να με μειώσεις απέναντι στους υπόλοιπους, και μην πεις ότι ήση μειώθηκα αλλά σε όλα μου τα topics έπρεπε να πεταχτείς και να ναφέρεις τον αριθμό των θεμάτων ευτυχώς δεν πρόλαβες και σε πολλά να το κάνεις αυτό. αλλά άλλη φορά σε παρακαλώ να μην ξαναγίνει
Φιλικά Bodark
-------------
Αν δεν μπορώ να κάνω κάτι καλό για αυτόν τον κόσμο, τότε δεν αξίζει να ανοίκω σε αυτόν.
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
Δεν ηθελα να σε προσβαλω,αλλα ανοιξες 12!!! θεματα σε μια διαρκεια μισης ωρας.
Τα περισοτερα απο αυτα,υπαρχουν διπλα και τριπλα.
Χρησιμοποιησε αλλη φορα την αναζητηση στο πανω μερος της σελιδας.
Τα προηγουμενα θεματα που ασχολουνται με το ιδιο θεμα,μπορει να ειναι αρκετα κατατοπιστικα με μεγαλο ευρος πληροφοριων οππως αυτο της αστρικης προβολης 1 που καταλαμβανε 20+ σελιδες αν δεν κανω λαθος.
Επισης,θα πρεπει να αναφερουμε την πηγη πληροφοριων μας ιδιαιτερα αν εχουμε παρει το κειμενο αυτοτελες γιατι μπορει να κατηγορηθεις για παραβιαση δικαιοματων.Δες στο κατω μερος των ιστιοσελιδων που εχουν τον υπερσυνδεσμο "copyright".
Ισως δεν επρεπε να σου μιλησω με αποτομο τροπο.
(και θα μπορουσα να κανω σχολια και στα 12 θεματα που ανοιξες,γιατι κλειδωθηκαν αρκετη ωρα αργοτερα...)
Τελος,για να ειμαι στο θεμα,δεν νομιζω να προκυψαμε απο τον μυρμυγκοφαγο.
Πες και συ την γνωμη σου.Χρησιμοποιησε την δικη σου σκεψη και οχι των αλλων.
Και παλι συγνωμη.
ΦΙΛΙΚΑ,Ευλογητος
Εγώ ποτέ δεν θα υποστήριζα στη ζωή μου ότι καταγόμαστε απο τον μυρμιγκοφάγο, πρώτον γιατί δεν μοιάζουμε καθόλου με αυτόν ούτε εξωτερικά ούτε και η συμπεριφορά μας είναι ίδια. θα μπορούσα όμως να πιστέψω κάλλιστα ,αν δεν ήμουν καλός χριστιανός, ότι καταγόμαστε απο τον πίθηκο.
----
Ελπίζω να λύθηκε το θέμα με τις αντιγραφές και ελπίζω να μην ξανασυζητηθεί το θέμα αυτό, εκτός και αν πάλι το ξανακάνω εγώ η κάποιος άλλος.
----
Και κάτι άλλο, γίνεται να σβηστούν τα άλλα θέματά μου που είναι κλειδωμένα; να διαγραφούν;
----
Φιλικά Bodark!!!
----
Αν δεν μπορώ να κάνω κάτι καλό γι'αυτόν τον κόσμο, τότε δεν αξίζω να ανοίκω σε αυτόν.
Edited by - bodark on 29/05/2004 15:48:38
Σβηνονται,σβηνονται,μου εχει σβησει και μενα 1 ο admin και τωρα δεν μπορω να το βρω για να παρω τις πληροφοριες που ειχα παραθεσει..![]()
θα ψαξω για παραπανω πληροφοριες σχετικα με το πως τεκμηριωνει την αποψη του ο καθηγητης και θα επανελθω στο θεμα
ΦΙΛΙΚΑ,Ευλογητος
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΤΑΓΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΜΥΡΜΗΓΚΙ.
ΜΥΡΜΙΓΚΟΦΑΓΟ....
ΦΙΛΙΚΑ COME TO ME!!!
Edited by - come to me on 02/06/2004 20:23:52
quote:
Γνωρίζαμε μέχρι σήμερα πως ο άνθρωπος είχε πρόγονο και κοντινότερο συγγενή τον Ουρακοτάγκο. Καθηγητής από την Αγγλία έρχεται να ανατρέψει με την έρευνά του τις μέχρι χθες πεποιθήσεις αιώνων λέγοντάς μας ότι ο άνθρωπος κατάγεται από τον μυρμηγκοφάγο. Εκείνοι που γνωρίζουν με τι μοιάζει το πλάσμα αυτό καλώς και κρατάνε τις επιφυλάξεις τους.Έρχεται όμως ο καθηγητής (Malcolm Ferguson Smith για την ιστορία) να μας βεβαιώσει ότι ο άνθρωπος έχει περισσότερα κοινά γονίδια με τον μυρμηγκοφάγο απ΄ ότι με οποιοδήποτε άλλο πλάσμα επάνω στη Γη. Ο μυρμηγκοφάγος, λέει ο καθηγητής, εμφανίστηκε στον πλανήτη 95 εκατομμύρια χρόνια πριν από τον πίθηκο, ενώ ο μακρινός ξάδελφός μας, ο Homo Erectus, πριν από δυο εκατομμύρια χρόνια. Ενδιαφέρον...
φιλε BODARK συμφωνω απόλυτα μαζί σπυ εχείς πολύ σωστή άποψη...!!!
ΦΙΛΙΚΑ
ZοΖe3hp
quote:
ο άνθρωπος κατάγεται από τον μυρμηγκοφάγο...
Αποκλείεται! Πως έχουμε κοινά γονίδια με τον μυρμηγκοφάγο και ο φαινότυπος μας είναι εντελώς διαφορετικός;
Φιλικά, Νότης Σκορπιός!
Κι όμως η γη γυρίζει...(φράση με νόημα μεγάλης διαχρονικότητας!)
Edited by - Σκορπιός Νότης on 14/06/2004 19:03:47