- Περι Αγάπης... - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Αγαπητέ papadothomakos, αν έχεις μεγαλώσει σε κάποια πόλη είναι πιθανόν όταν βρίσκεσαι έξω από αυτές να νιώθεις κάτι το απροσδιόριστο επειδή ίσως να έχει να κάνει με το ότι έχεις συνηθίσει έναν άλλον τρόπο ζωής, έχεις κάποιες παραστάσεις από την πόλη, περνάς περισσότερες ώρες σ' αυτήν κλπ.
quote:
Τα παραπάνω συνδέω και με την σπηλιά του Αδη, την πύλη για τον κάτω κόσμο που κατέβηκε ο Ηρακλής.
Η οποία είναι και πανέμορφη! ![]()
Πέρα από αυτό, ακόμη κι η αίσθηση ότι κάποτε υπήρχε η πεποίθηση πως αυτή η σπηλιά που σε οδηγεί στον κόσμο των νεκρών, είναι ικανή να σε κάνει να νιώσεις δέος ή κάποιο έντονο συναίσθημα το οποίο όμως να μη μπορείς να προσδιορίσεις. ![]()

In anticipation of my resurrection...
papadothomakos Αφού είσαι από εκεί λογικά έχεις και καλύτερη εικόνα για το περιστατικό
Τι συζητιέται εκεί από τους ντόπιους ?έχεις υπόψη κάποιους που ήταν μάρτυρες
Του περιστατικού ?
Τι συζητιέται εκεί από τους ντόπιους ?έχεις υπόψη κάποιους που ήταν μάρτυρες
Του περιστατικού ?
papadothomakosΜέλος
Γεννήθηκα, και πέρασα την πρώτη δεκαετία της ζωής μου εκεί. Έκτοτε ομως είμαι επισκέπτης δύο τρείς το πολύ φορές το χρόνο.
Με ελάχιστους, όσους μίλησα, που όμως δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι, θεωρούν το περιστατικό απάτη σε μεγάλο ποσοστό, αλλά χωρίς να το αποδεικνύουν.
Τι να σκεφτείς, ντόπιοι είναι άπειροι σε τέτοια θέματα, είναι και το τιθα πεί ο κόσμος.
Κάτι άλλο που μπορεί κάτι να σημαίνει είναι ότι μετά δυο μέρες απο την είδηση, καταγράφηκε σεισμική δόνιση πάνω από 5 ριχτερ στό Ταίναρο.
Σύντομα θα έχω περισσότερα στοιχεία, προκειται ένας φίλος να επισκεφθεί την περιοχή, και επειδή είναι "σχετικός" θα έχω μία αντικειμενική άποψη
Με ελάχιστους, όσους μίλησα, που όμως δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι, θεωρούν το περιστατικό απάτη σε μεγάλο ποσοστό, αλλά χωρίς να το αποδεικνύουν.
Τι να σκεφτείς, ντόπιοι είναι άπειροι σε τέτοια θέματα, είναι και το τιθα πεί ο κόσμος.
Κάτι άλλο που μπορεί κάτι να σημαίνει είναι ότι μετά δυο μέρες απο την είδηση, καταγράφηκε σεισμική δόνιση πάνω από 5 ριχτερ στό Ταίναρο.
Σύντομα θα έχω περισσότερα στοιχεία, προκειται ένας φίλος να επισκεφθεί την περιοχή, και επειδή είναι "σχετικός" θα έχω μία αντικειμενική άποψη
Edited by - papadothomakos on 23/05/2008 14:44:46