ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

- ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

Μπεττίνα38 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
ΜπεττίναΝέο Μέλος
28/10/2005, 19:49:55
Ειμαι νέο μέλος αυτού του forum το οποίον βρίσκω πολύ-πολύ ενδιαφέρον και ο λόγος που εισήλθα σήμερα είναι να σας πω,ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑ και ασφαλώς να μου απαντήσετε ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ.
Η παρουσία μου σήμερα γίνεται,απλά για να με γνωρίσετε και φυσικά να σας γνωρίσω και γω.
ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΑΙΔΙΑ από Λευκωσία.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ

ΜορφέαςΜέλος
28/10/2005, 21:53:03
Μπετίνα, καλώς ήθρες, στο φόρουμ εσωτέρικα, καλή διαμονή και καλές συζητήσεις.

Το θέμα αυτό όμως το έχεις ανοίξει σε λάθος τόπικ

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

angiΜέλος
29/10/2005, 01:41:40
Καλως ηρθες!!!
Χαιρετισμους στην Αγαπημενη μας ΚΥΠΡΟ!!!

29/10/2005, 14:55:56
Καλώς ήρθες Μπεττίνα!
Υπάρχει ήδη ένα θέμα ανοιχτό για τα νέα μέλη που θέλλουν να μας αποστείλλουν τον χαιρετισμό τους οπότε μπορείς να το κάνεις εκεί:

Χαιρετώ !

In anticipation of my resurrection...

katiaΜέλος
29/10/2005, 19:27:04
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΜΠΕΤΙΝΑ

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

ΜορφέαςΜέλος
29/10/2005, 20:06:17
Κάτια, πολύ ωραία και πολύ εύστοχη η υπογραφή σου...

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

DidoriumΜέλος
31/10/2005, 10:44:05
quote:

ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΑΙΔΙΑ από Λευκωσία.

Ω! Μια κυπριοπούλα... έτσι δεν θα νίωθω "μόνος"

Καλώς-ήρθες..
Καλώς-εισήλθες..

..αφού άνοιξες το θέμα σου στα "ΑΣΤΡΑ" ..αυτό πάει να πεί πως έχουμε να κάνουμε με ένα μεγάλο αστέρι??!!!

Φιλικά

Better to save the mystery than surrender to the secret..

Edited by - Didorium on 31/10/2005 10:47:43

31/10/2005, 16:45:34
Γειά σου Μπεττίνα!

Νομίζω πως οι δικές μου αναφορές, περί σχετικού θέματος που μπορείς να γράψεις, είναι μετά και από τη βοήθεια του Dying_Incubus, περιττές.

Απενεργοποιείται λοιπόν το θέμα αυτό, και σε περιμένουμε στο παραπλήσιο "χαιρετιστικό" τόπικ, όπως και στις άλλες συζητήσεις.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

ΜορφέαςΜέλος
28/08/2005, 23:53:52
Καλησπέρα σας,

Τι κάνετε;

Πραγματικά η ενέργεια του Ιώχρουν Πυρ είναι ιδιαίτερα δυνατή, και στο βιβλίο θα βρείτε ένα πάρα μα πάρα πολύ χρήσιμο εργαλείο, πως να καθαρρίζετε και να εξαγνίζετε με έναν πολύ ισχυρό τρόπο τους χώρους που θέλετε.

Επίσης όταν έκανα παλαιότερα θεραπείες με Ιώχρουν Πυρ χρησιμοποόύσα και την βοήθεια κρυστάλλων και είχα πάντα ένα φορητό σποτ με μοβ φως, ώστε να έρχονται οι δονήσεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Αλλά εντάξει αυτές οι μέθοδοι χρησιμοποιούνται ουσιαστικά για κανονική άσκηση επαγγέλματος με συστηματικές θεραπείες.

quote:
"Κι αν δεν μπορείς να κάνεις την ζωή σου όπως τη θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς:
μην την εξευτελίζεις

Τιρτεος πολύ ωραίο το μήνυμά σου!

Ευχαριστώ!

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

tirteosΜέλος
29/08/2005, 14:35:05
Μορφέα ευχαριστώ ! από τον Καβάφη το δανείστηκα!

"Κι αν δεν μπορείς να κάνεις την ζωή σου όπως τη θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς:
μην την εξευτελίζεις "

AlastorΝέο Μέλος
01/09/2005, 17:00:19
Γεια σας
Pyramid, Μορφεα, σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας και θα κοιταξω οτι μου προτεινατε. Λυπαμαι για την καθυστερηση αλλα ειμαι καπως χαμενος τον τελευταιο καιρο.
Να'στε καλα!
04/09/2005, 21:58:25
Γεια σας! Μια διευκρήνηση: Το Johrey είναι το ιωχρούν πυρ ή είναι το ίδιο ή διαφορετικές μορφές θεραπείας(γιατί κάπου μπερδεύτικα).
<ΤΟ ΙΕΡΟ ΙΟΧΡΟΥΝ ΠΕΔΙΟ> μπορώ να το παραγκείλω από την ιστοσελίδα του Πύρινου κόσμου?
ΜορφέαςΜέλος
05/09/2005, 02:09:14
Ασημένιο Βέλος, το johrei και το ιώχρουν πυρ είναι τελείως διαφορετικές θεραπείες, το μόνο τους κοινό είναι ότι προέρχονται από την ίδια πηγή, το σύμπαν.
Μάλλον για να ακριβολογήσω, το ιώχρουν πυρ εστιάζεται στην θεραπεία του ανθρώπουν μέσα από την συγκεκριμένη ενέργεια του Αγίου Γερμανού και του Αρχάγγελου Ζακχιήλ.
Το johrei βλέπει την θεραπεία σαν μια δευτερεύουσα προτεραιότητα μιας και εστιάζει στην πνευματική εξέλιξη του ατόμου θεωρώντας οτι η θεραπεία είναι ένα απλό αποτέλεσμα αυτού.
Άρα αν το λέγαμε σωστά το ένα είναι μέθοδος θεραπείας και το άλλο είναι μέθοδος πνευματικής εξέλιξης.

Ευχαριστώ

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

YiannakasΜέλος
05/09/2005, 11:42:02
διάβασα στο ιντερνετ ότι κάποια κυρία ενώ χρησιμοποιούσε το ιώχρου πυρ, το παιδάκι της είδε ''μαύρα σύννεφα'' να μπαίνουν μέσα στο σπίτι της. Όταν δηλαδή χρησιμοποιούσε την θετική ενέργεια γινόταν πόλος έλξης αρνητικής, σαν μάχη για να εξουδετερωθεί το καλό. Αληθεύει αυτό? Το διάστημα που έκανα ψαλμούς για να γεμίσω ιώχρου πυρ ενώ γέμιζα ενέργεια μετά συνέβει κάτι πολύ κακό πάνω μου (ένας κολλητός μου-γείτονας στράφηκε με το μεγαλύτερο μίσος προς εμένα κάνοντάς μου αφόρητη την ζωή -ως και το αυτοκίνητό μου έξυσε με κλειδί!. Μπορεί να είναι η παραπάνω αιτία?
ευχαριστώ
06/09/2005, 16:58:58
Φίλε Yiannaka θα ήθελα να ακούσω και γω την άποψη του Μορφέα σε αυτό που είπες αν και πιστεύω πως λίγα στο internet είναι αξιόπιστα, επιπλέον παιδάκι τα είδε...εντάξει τα παιδιά βλέπουν περισσότερα αλλά δεν είναι και τόσο αξιόπιστα...ίσως πάλι η γυναίκα να έκανε λάθος διαδηκασία
ΜορφέαςΜέλος
09/09/2005, 02:04:39
Φίλε Υιάνακα, τι να πω, όσο καιρό ασχολούμουν μερ την Ιώχρουν Φλόγα, ουδέποτε άκουσα κάτι τέτοιο. Εξάλλου όταν ένας χώρος κατακλύζεται από θετική ενέργεια οι "άλλοι" δεν έχουν δύναμη να εισωρήσουν. Κανονικά εάν υπάρχει μια αρνητική ενέργεια στον χώρο θα έπρεπε να φύγει κι αυτή, γιατί αλλιώς αλίμονό μας αν κάθε φορά που κάναμε κάποια θεραπεία ή προσευχή να δεχόμαστε επιθέσεις. Οι επιθέσεις αυτές γίνονται όταν ένας άνθρωπος βρίσεκται σε καμπή, όταν είναι αδύναμος, αλλά όχι όταν είναι καλά και μάλιστα επικαλείτε και θετικές δονήσεις.

Πιστεύω οτι η δήλωση αυτή είτε είναι εναληθής ή όπως είπε και Ο Ασημένιος είναι φαντασία του παιδιού, η η γυναίκα έλεγε οτι έκανε Ιώχρουν Φλόγα και έκανε άλλα... Απο κει και πέρα το τι έγινε με τον γείτονα, είναι άλλο θέμα. Είχατε προηγούμενα με τον γείτονα; Η εν πάση περιπτώση μήπως υπήρχε κάποιος τελείως υλικός λόγος; Το θεωρώ το πιο πιθανό. Εάν βέβαια εσύ δεν αισθάνεσαι καλά κάνοντάς το αυτό , μην το κάνεις, γιατί και σε κάθε άνθρωπο οι διαφορετικές ενέργειες λειτουργούν διαφορετικά.

Ευχαριστώ

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

YiannakasΜέλος
09/09/2005, 09:47:43
ευχαριστώ
tirteosΜέλος
14/09/2005, 20:35:12
Μορφέα μήπως ξέρεις κάποιο κέντρο στη Βόρειο Ελλάδα που να σχετίζεται με Το Ιώχρουν Πυρ?η ερώτηση ισχύει φυσικά και για οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι σχετικά!

μην την εξευτελίζεις "

ΜορφέαςΜέλος
22/09/2005, 00:38:23
Καλησπέρα Τιρτέος, λοιπόν δεν γνωρίζω εάν υπάρχει κάποιο Κέντρο που ασχολείται με την Ιώχρουν Φλόγα στην Βόρεια Ελλάδα, γνωρίζω απλά κάποιους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτό, αλλά είναι πολύ περίεργοι τύποι και δεν είναι κατά την γνώμη μου άξιοι εμπιστοσύνης.

Βορειοελλαδίτης ε; Να ξέρεις πάντως οτι τώρα οι ενέργειες του Ελλάνιου χώρου στρέφονται προς την Βόρειο Ελλάδα πλέον.

Να είσαι καλά!

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

galazia_sfairaΜέλος
22/09/2005, 12:32:46
"οι ενέργειες του Ελλάνιου χώρου..."
τι εννοείς Μορφέα?

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"