ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πολυ Παραξενη Ερωτηση (περί κλειδώματος θεμάτων) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Πολυ Παραξενη Ερωτηση (περί κλειδώματος θεμάτων) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

NUKE31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
νιντζαΜέλος
08/08/2005, 13:58:24
οι πολτικοι καμια φορα σε πειθουν η αμαλια ποτε τελος παντων η κοντρα δεν βγαζουν σε τιποτα ειδικα αν και οι δυο θεωρουν οτι εχουν δικιο παντως το θεμα το κανει πρωτο η συμμετοχη και ******* η μη συμμετοχη.
08/08/2005, 14:06:21
Νίντζα, διάβασα το θέμα και δεν συμμετείχα καθόλου ως τώρα.
Δε μπορώ όμως να βρώ τις απαντήσεις της Αμαλίας μη πειστικές.
Δεν τη γνωρίζω την κοπέλα, απλά δεν την έχω δεί ως τώρα να μιλάει παράλογα.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

08/08/2005, 15:23:46
Βρε νιντζα πως αλλιώς πρέπει να το πει για να γίνει αντιληπτή.
Το θέμα που άνοιξες ήταν άσχετο με το esoterica.

Εγώ τώρα που έχω ένα πρόβλημα με τις τιμές των ζαρζαβατικών πρέπει να το θέσω προς συζήτηση?
Και να φανταστείς ότι θα μπορούσα να προσπαθήσω να το στηρίξω, δηλ. αυξήθηκαν οι ντομάτες στη λαϊκή, αναγκάζομαι να περικόψω κάποια άλλα έξοδα για να ανταπεξέλθω, δυστυχώς τα έξοδα που περικόπτω είναι από αγορές βιβλίων άρα στερούμαι κάτι από την πνευματική μου καλλιέργεια.

Όμως εάν πω τέτοια θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι, όπως και να το δεις δεν είναι θέμα του παρόντος forum.

Όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο μέσα στο forum το ίδιο πιστεύω ότι θέλεις και εσύ, το ξέρω ότι κάποια πράγματα μας προβληματίζουν έντονα, όμως προσπάθησε να καταλάβεις ότι αυτά τα διάφορα που μας προβληματίζουν δεν είναι πάντα κάτι που μπορεί να συζητηθεί εδώ.

Το να αυξάνεις τον αριθμό των μηνυμάτων δεν λέει τίποτα, απλώς οι άνθρωποι που σε διαβάζουν δεν μπορούν να παρακολουθήσουν την σκέψη σου εάν την σπάσεις σε 10 κομμάτια.

08/08/2005, 15:50:04
Αχ βρε pyramid!

Δεν το ήξερες?...

στου κουφού την πόρτα,
όσο θέλεις βρόντα...

ΥΓ: διακοπές πότε θα πας καλή μου?

.
.
.
@rwen the Guardian...

Είμαι ο Λόγος και το Πυρ
Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ

Ανάβω γίνομαι πυρσός
Πνίγω το ψέμα μες στο φως

08/08/2005, 15:54:29
μία ερώτηση παρακαλώ....

το "κουφού" κλίνεται κατά το "μουγκού"?

πως λέμε ο μουγκός, του μουγκού

ή ακόμα καλύτερα ο Ουγκώ του Ουγκού?

Galadriel

Y.Γ. αλήθεια, πόσο πρέπει να "τραβήξει" αυτό το θέμα για να κλειδωθεί?

in God we trust

08/08/2005, 16:02:17
quote:

Y.Γ. αλήθεια, πόσο πρέπει να "τραβήξει" αυτό το θέμα για να κλειδωθεί?

Αγαπημένη μου Galadriel,

...καιρός φέρνει τα λάχανα,
καιρός τα παραπούλια...

...μην ξεφεύγουμε κι από το θέμα...

.
.
.
@rwen the Guardian...

Είμαι ο Λόγος και το Πυρ
Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ

Ανάβω γίνομαι πυρσός
Πνίγω το ψέμα μες στο φως

08/08/2005, 16:06:54

quote:
...καιρός φέρνει τα λάχανα,
καιρός τα παραπούλια...

αμέεε... πως λέμε για "όλα υπάρχει καιρός και τρόπος"?

μόνο να προσέχουμε για πιθανές παρενέργειες

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=6834

Galadriel

in God we trust

08/08/2005, 16:21:53
ααα....

και ένα σχόλιο για τον αγαπητό νίντζα....

το "αποστολή νέας απάντησης" δεν ενέχει θέση "enter" στο πληκτρολόγιο....

Galadriel, reloaded

in God we trust

νιντζαΜέλος
09/08/2005, 00:33:49
τα ατελειωτα κατεβατα ειναι δυσκολως αναγνωσιμα τα πολλα μικρα δειχνουν που πας το πραγμα.αλλωστε οταν οι ρητορες-πολιτικοι θελουν να σε μπερδεψουν λενε πολλα για να χαθεις και οχι σιγα σιγα και ξεκαθαρα αλλωστε το λακωνιζειν εστι φιλοσοφειν λεγανε οι σπαρτιατες
09/08/2005, 11:32:05
νιντζα

υπάρχουν και οι παράγραφοι.
Με δύο |enter| κάθε τόσο, μπορείς να κάνεις τα νοήματα να ξεχωρίζουν.

¶λλη η λειτουργία του ξεχωριστού μηνύματος, και άλλη αυτή που θα βοηθήσει ώστε το κείμενό σου να είναι σπασμένο και πιο κατανοητό.

Σε ικετεύω όμως βρε νίντζα.
Φτάνει πια!
Δεν αντέχω άλλο!
Εάν είναι να πρέπει να σου πω κάτι και να το αμφισβητείς,
τότε να σου λέω εξαρχής τα αντίθετα,
ώστε να γλυτώνω και χρόνο!

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

09/08/2005, 18:30:08
Γειά σε όλους.

Δυστυχώς Mantis δεν θα πάω πουθενά, Αθήνα και πάλι Αθήνα...

Για να πω και την αλήθεια με έσωσε από του Χάρου τα δόντια ή των εισπνοών όπως θέλει το παίρνει κανείς η αγαπητή Galadriel.

Βλέπω το post στα μαρούλια και λέω, λες να φταίει αυτό? κάτσε να αποφύγω τον καθαρό αέρα, όχι τίποτε άλλο αλλά έχουμε και ένα image δεν μπορούμε να το διαλύουμε με πράγματα που μας ανεβάζουν... γενικώς... και μετά να μπαίνω εδώ και να γράφω π.χ. για τις ντομάτες στη λαϊκή και τι ωραία γεμιστά που θα έκανα.

Τέλοσπάντων Αύγουστος είναι θα περάσει.

Κοίτα νίντζα νομίζω ότι έχεις δίκιο για τους πολιτικούς και σίγουρα έχεις δίκιο για το ρητό, αλλά είναι διαφορετικό αυτό που κάνεις εσύ.
Κανένας όταν μιλάει δεν λέει μία πρόταση σήμερα μία αύριο μία μεθαύριο, υπερβολικό παράδειγμα αλλά θέλω να σου δώσω να καταλάβεις πως σκέφτομαι.

Υπάρχει και ένα άλλο πρόβλημα.
Όταν π.χ. εγώ μπαίνω και διαβάζω μία σκέψη σου και την βλέπω σπασμένη σε πολλά κομμάτια το αντέχω μία φορά,άντε και δεύτερη, την τρίτη δεν θα διαβάσω την σκέψη σου και αυτό δεν είναι καλό για κανέναν.
Για σένα που δεν θα μπορείς να συζητήσεις και για μένα που δεν θα δω την άποψη ενός άλλου ανθρώπου που πιθανόν να με βοηθήσει στα δικά μου ερωτήματα.

Εξάλλου δεν μπορούμε τίποτα να κάνουμε για το θέμα των λεωφορείων, μπες και σε άλλα θέματα θα βρεις να συζητήσεις όσο θέλεις.