ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ Η "ΟΥΣΙΑ" - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ Η "ΟΥΣΙΑ" - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

veritas30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
24/08/2009, 13:10:06
quote:

quote:
Ενδιαφέρον. Θα ήθελες να μας το αναλύσεις όμως? Βασικά οι "τεχνικές" που δίνει ο γνωστικισμός για την καθαίρεση των εγώ είναι.. ο διαλογισμός. Ο απλός και κοινός διαλογισμός.

(Συγνώμη, μπορεί να ενοχληθούν κάποιοι όπως, μακφορ και εαρινός, αλλά τί να κάνω? Δέν μπορώ να λέω αυτό που θέλω?)

Υπάρχουν 15 διαστάσεις,το time matrix μας, πιό πάνω απο αυτές είναι ο Θεός-πηγή των πάντων.Εμείς οι κοινοί άνθρωποι έχουμε την δυνατότητα να εισέλθουμε μέχρι την 12η διάσταση,οι έκπτωτοι μέχρι την 11 διάσταση.
Δεδομένου οτι εσύ και εγώ βρισκόμαστε τώρα στην 3η διάσταση(επειδή δέν έχουμε εξελιχθεί πλήρως) δέν έχουμε ιδέα τι συμβαίνει παραπέρα,Κάποιοι έκπτωτοι όμως που μπορούν να λειτουργούν απο την 4η ή την 5η ή και πιό πάνω,μπορούν πολύ εύκολα να μας ξεγελάσουν και να μας παρασύρουν.Μπορούν να φένονται άγιοι στα μάτια μας αλλά να θέλουν ουσιαστικά την ψυχή μας.Σκέψου το.Για αυτούς είναι πολύ εύκολο.

Οφείλω να ομολογήσω ότι είμαι πολύ "πίσω" σε σχέση μετο δικό σου γνωστικό επίπεδο και τις γνώσεις των επιπέδων και των διαστάσεων...

Εύχομαι καλή εξέλιξη και αναβάθμιση σε ανώτερα επίπεδα..

Εγώ θα μείνω στο τρίτο...προφανώς!

Για παραπάνω , δεν με βλέπω!!!

soul

24/08/2009, 13:16:00
quote:
Οφείλω να ομολογήσω ότι είμαι πολύ "πίσω" σε σχέση μετο δικό σου γνωστικό επίπεδο και τις γνώσεις των επιπέδων και των διαστάσεων...

Εύχομαι καλή εξέλιξη και αναβάθμιση σε ανώτερα επίπεδα..

Εγώ θα μείνω στο τρίτο...προφανώς!

Για παραπάνω , δεν με βλέπω!!!

soul

Κρίμα. Γιατί νομίζεις οτι τα λέω αυτά?Προφανώς υπάρχει κάποιος λόγος.
Δέν τα λέω για το τίποτα.
Ευχαριστώ για την ευχή σου,εγώ σου εύχομαι να απολάυσεις την τρίτη διάσταση.

24/08/2009, 13:17:24
quote:
Επίπεδα και υψίπεδα...που τα βρήκαν όλ'αυτά Ευρωπαίε..είναι πρός μελέτη!

Προφανώς τίποτα χαρτορίχτρες και αστρολόγοι κατευθύνουν την όλη αστρο-ελληνο-παγκόσμια συνέλευση και χτίζουν επίπεδα!

Πραγματικά (μιάς και δεν υπάρχει κανένα έγκυρο επιστημονικό εγχειρίδιο που να υποστηρίζει ατές τις αρλούμπες) ...είναι πρός διερέυνηση και μελέτη , όλες αυτές οι πολυεπίπεδες θεωρίες και αυτοί μαζί που τις υποστηρίζουν!!!

Η επιστημονική κοινότητα έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά πλέον!!

Μία μη-αιτιατική συνδετική αρχή προσανατολίζει σκέψεις και πρακτική - βιωματικής φύσεως παραεπιστημονική αρλούμπα...

Συμφωνώ μαζί σου , με όλα όσα ανέφερες...αλλά οι οπαδοί των αναπόδειχτων και βιωματικά αποδεδειγμένων στοιχείων *κατ'αυτούς" θα συνεχίσουν απρόσκοπτα την "επιστημονική" εργασία τους και "μελέτη"..

Αναμένουμε τα πορίσματα...

Μπορείς να βρείς της αποδήξεις αν εφαρμόσεις στην πράξη τις τεχνικές.

24/08/2009, 14:01:11
Εαρινέ,να μια μικρή αποδειξούλα περι "υπερφυσικου".http://www.whatsnextnetwork.com/technology/index.php/2006/09/22/p3523#more3523

Επίστημονες κατάφεραν να μετακινήσουν και να αλλάξουν θερμοκρασία ενός αντικειμένου απλά παρατηρόντας το.Πώς το εξηγείς αυτό?
Το βρήκα απο το γνωστό τόπικ του esoterica.

24/08/2009, 14:01:43
quote:

quote:

soul

Κρίμα. Γιατί νομίζεις οτι τα λέω αυτά?Προφανώς υπάρχει κάποιος λόγος.
Δέν τα λέω για το τίποτα.
Ευχαριστώ για την ευχή σου,εγώ σου εύχομαι να απολάυσεις την τρίτη διάσταση.

Tην απολαμβάνω ήδη...

Τουλάχιστον (εφόσον δεν μπορείς τίποτα ν'αποδείξεις...) μπορείς να μου πείς ...να μας πείς γιατί τα λές και ποιός είναι ο΄λόγος??

Για την προσωπική μας σωτηρία μήπως ή για την έλευση καλύτερων ημερών???

soul

24/08/2009, 14:08:10
quote:

Εαρινέ,να μια μικρή αποδειξούλα περι "υπερφυσικου".http://www.whatsnextnetwork.com/technology/index.php/2006/09/22/p3523#more3523

Επίστημονες κατάφεραν να μετακινήσουν και να αλλάξουν θερμοκρασία ενός αντικειμένου απλά παρατηρόντας το.Πώς το εξηγείς αυτό?
Το βρήκα απο το γνωστό τόπικ του esoterica.

Πάρε το κοντρόλ του συναγερμού του αυτοκινήτου σου και στάσου πιο μακριά απο την εμβέλεια που έχει ...τοποθετησε το κοντρόλ στην καρωτίδα του λαιμού σου και μετά κοίταξε το αυτοκίνητο ...θα δείς ότι θα ενεργοποιηθεί ο συναγερμός!!

Αυτό αποτελεί κάτι το υπερφυσικό για σένα???

soul

24/08/2009, 14:15:27
quote:
Tην απολαμβάνω ήδη...

Τουλάχιστον (εφόσον δεν μπορείς τίποτα ν'αποδείξεις...) μπορείς να μου πείς ...να μας πείς γιατί τα λές και ποιός είναι ο΄λόγος??

Για την προσωπική μας σωτηρία μήπως ή για την έλευση καλύτερων ημερών???

Καλά κάνεις που την απολαμβάνεις,μακάρι να μπορούσαν να το κάνουν όλοι αυτό.

Ο λόγος που ξαναδιαδίδω αυτά που είπε ό Πάνος(λίγα απο αυτά,δέν έχω την ικανότητα να μιλήσω για όλα),είναι επειδή μου βγάζει κάτι μέσα μου που το νιώθω ώς σωστό.Θέλω να μάθουν όσοι περισσότεροι γίνεται οτι είναι κατι περισσότερο απο απλή σάρκα,και αυτό να το εκμεταλευτούν πρός όφελος τους.βοηθώντας κάποιος πρώτα τον εαυτό του,βοηθάει γενικά αργότερα την συλλογική συνείδηση.Και φυσικά θέλω και γώ να μαθαίνω εδω πέρα, νέα πράγματα.Εσύ γιατί διαφωνείς τόσο κάθετα με όλα αυτά?Γιατί δέν αφήνεις μια πιθανότητα να υπάρχουν όλα αυτά?Αν είναι ψέμα οι κευλόντιες πληροφορίες,τότε αυτός ή αυτοί που της έφεραν(και συνεχίζουν να τις φέρνουν)πρέπει να είναι εντελώς μουρλοί,γιατι μιλάμε για υλικό που αγγίζει ή ξεπερνάει(δέν θυμάμαι καλά)τις 560.000 σελίδες.

24/08/2009, 14:18:15
Και ο Γιούρι Γκέλλερ λύγιζε κουτάλια στην τηλεόραση...και μάλιστα όλοι έλεγαν ότι είχε αναπτυχθεί και μεγαλύτερη θερμοκρασία κατα την διάρκεια που λύγιζαν...αυτό είναι κατ'εσέ κάτι το υπερφυσικό???

Υπάρχουν αναμφίβολα δυνάμεις εντός μας σε λανθάνουσα κατάσταση...που κάποιοι μπορούν να τις ενεργοποιούν...αλλα ειναι δυνάμεις ανθρώπινες και δεν υπάρχει τίποτα το υπερφυσικό..

Υπάρχουν και εντελώς τυφλά ζώα που είναι οι καλύτεροι κυνηγοί και "βλέπουν" μάλιστα και αντιλαμβάνονται με υπερήχους που εκπέμπουν καλύτερα απ'τον καθένα όλη την διαμόρφωση του περιβάλλοντος που ζούν...

Αυτό ειναι απόδειξη κάτι του υπερφυσικού???

soul

24/08/2009, 14:22:49
quote:
Πώς ξέρεις οτι δέν υπάρχει κάποιο υπερεφυιές πρόγραμα απο την 9η διάσταση το οποίο καταγράφει με κάθε λεπτομέρια την πρόοδο σου.

Μπορεί όταν φτάσεις σέ κάποιο σημείο της εξέλιξης να ενεργοποιηθεί αυτόματα και να αρχίσει η ανάποδη λειτουργία,και εσένα να σου φένονται όλα φυσιολογικά.

Το δικό μου σκεπτικό είναι να μήν εμπιστεύσαι κανέναν που υπόσχεται αφύπνιση και οτοιδίποτε άλλο.Οι κευλοντιες επιστήμες δέν υπόσχονταί τίποτα,απλώς δείχνουν πώς λειτουργούν τα εσωτερικά επίπεδα και εσύ το εκμεταλεύσαι.

Πρόσεχε.

Φίλε αλεξ σύμφωνα με την λογική σου το ίδιο μπορεί να ισχυει και για εσένα. Πως ξέρεις τι ενεργοποιείτε στην 9η διάσταση; Τι εμπειρία έχεις από αυτό; Και τι είναι αυτό που καταγράφει με κάθε λεπτομέρεια την πρόοδος μου ; και τι είναι πρόοδος;

Αν έχω διαλέξει να είμαι στην Γνώση είναι επειδή από πριν είχα εμπειρίες που έχουν άμεση σχέση με αυτήν. Δεν με βρήκε κανείς για να με πάει σε αυτήν απλά την αναζήτησα και την βρήκα.

Δεν μπορώ να δεχτώ μια Γνώση σαν ένα φιλοσοφικό σύστημα επειδή αυτό θα ήταν ένας διανοητικός συλλογισμός. Αλλά μπορώ να δεχτώ μια Γνώση που έχει, έναν διανοητικό συλλογισμό .αλλά αυτός ο συλλογισμός μετατρέπετε σε μια πραγματική εμπειρία που σε φέρνει στην κατάσταση της επίγνωσης του ΕΑΥΤΟΥ. Αυτή η επίγνωση πάει μαζί με των θάνατο των εγώ.

Θα ήθελα αν μπορείς να μου φέρεις ένα παράδειγμα για το πώς ένα άνθρωπος που αποκτά επίγνωση των ελαττωμάτων του μέσα από την κατανόηση που έχει ,να γίνει αυτή η κατανόηση και η ελάττωση π.χ της λαγνείας, κάτι που να είναι αρνητικό ως προς την ζωή;

Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Πως εκμεταλευσαι όλα αυτά που λες ; και με τι σκοπό;

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

24/08/2009, 14:27:41
Φίλε αλεξ

Δηλ αν η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ είχε 700.000 σελίδες θα ήταν πιο αξιόπιστη;

Περίεργη αποδοχή.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ