- Κάτι παράξενο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Αρνείται κάθε ονομασία.
Δηλαδή "άγγελος δαίμονας φάντασμα πνεύμα σκιά ότι δηποτε το αρνείται. Αρνείται κάθε θρησκεία.
Και έχει μια ιδιαίτερη αγάπη στον Δια και στον Ηλιο. Και αγαπημένα ζώα είναι οι αετοι δεν ξέρω τι άλλο να σου πω.
Αν είναι να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα ρώτα με ότι θες και αν το ξέρω θα στο απαντήσω.
Προτείνω να συνηθίσεις την νέα σου ζωή (χωρίς την Altair) και να προσπαθήσεις να την αντικαταστήσεις με απτούς ανθρώπους.
Abyssus Abyssum Invocat
Φοβάμαι ότι ήταν ένα ψέμα που έπλασε το μυαλό μου και τώρα πρέπει να δω την αλήθεια.
Μια αλήθεια που πραγματικά με τρομάζει. Δεν ξέρω :(
quote:
Sangreal36, θα σου μιλήσω ειλικρινά και θέλω να δώσεις μεγάλη προσοχή σε αυτά που θα σου πω, τουλάχιστον σαν μεγαλύτερος σου. Έχω στον κύκλο μου ανθρώπους που θεωρούν ότι έχουν καθοδήγηση από οντότητες, πνευματικούς οδηγούς τους λένε άλλοι. Η προέλευση τους δεν έχει σημασία, εξαρτάται από το μορφωτικό και πολιτιστικό επίπεδο τους καθενός. Άλλος θέλει να πιστεύει πως μπορεί να είναι κάποιος σοφος γέροντας, προγονός του (σαμανική, νεοπαγανιστική οπτική), άλλος τις θεωρεί εξωγήινες, εξωδιαστασιακές οντότητες. Άλλος πιστεύει πως ψαρεύει στο συλλογικό ασυνείδητο, πως δέχεται καθοδήγηση από τον ασαφή χώρο των αρχετύπων. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις γίνεται η λεγόμενη διαύλωση, channeling το λένε άλλοι, δεν έχει σχέση με σολομωνικές, σεάνς, τραπεζάκια, ποτηράκια και άλλες αηδίες που βγάζει το Χόλιγουντ.Ενορατική γνώση είναι, που την θεωρείς ή την αναγνωρίζεις να προέρχεται από μια πηγή διαφορετική από εσένα. Αυτός είναι ο δρόμος της ισορροπίας. Ο δρόμος της ανισορροπίας είναι όταν η πηγή αυτή μορφοποιείται πάντα υλικά. Είναι πολύπλοκο το θέμα για να το αναλύσω εδώ, απλά σου λέω πως η πηγή η δικιά σου, όπως την περιγράφεις, δείχνει να αποτελεί παραίσθηση. Δημιουργία του δικού σου ασυνείδητου και γίνεται με τρόπο που παραπέμπει σε ψυχική νόσο και όχι σε ελεγχόμενες καταστάσεις.
Αυτό είναι ανεξάρτητο της όποιας πληροφορίας παίρνεις, που μπορεί να είναι έτσι όπως την περιγράφεις. Πριν το ψάξεις λοιπόν στο χώρο του αποκρυφισμού, πρέπει να εξαντλήσεις το ψυχιατρικό κομμάτι. Γιατί αν επιχειρήσεις κατάδυση στον αποκρυφισμό με δεδομένα ψυχικά θέματα, δεν θα βγεις αλώβητος, πιθανόν και να μην βγεις ποτέ από κάποιο αδιέξοδο που θα φτάσεις.Abyssus Abyssum Invocat
Και πλάκα να κάνει ο Sangreal36, συμφωνώ με τον Heretic ^^
κατά τα λοιπά: http://www.constellationsofwords.com/stars/Altair.html
quote:
Ακόμα δεν έχει έρθει. Και έχω πέσει σε κατάθλιψη :(
Φίλε μου, θα σου πρότεινα να μιλήσεις με ένα πνευματικό. Ο πονηρός φίλε μου γνωρίζει άριστα το παρελθόν και γνωρίζει το παρόν. Το ότι σε ρώτησε ένας φίλος παραπάνω να της ζητήσεις τους αριθμούς του λόττου δεν είναι τυχαίο, διότι ο πονηρός και τα ταγκαλάκια του δεν γνωρίζουν το μέλλον. Το μόνο που έχουν είναι άπειρη γνώση και είναι πονηροί και μπορούν να διαχειριστούν για πλάκα έναν άνθρωπο. Το ότι δεν σου λέει το όνομα της είναι επειδή εάν στο πει και κάνεις εξορκισμό θα φύγει για πάντα και δεν θα μπορεί να σε ταλαιπωρεί. Όλα τα δαιμόνια έχουν κάποιο όνομα. Πήγαινε φίλε μου πρώτα σε ανθρώπους της εκκλησίας και αυτοί θα σε καθοδηγήσουν τι να κάνεις.
φιλικά πάντα...
8 Μαίου, Μέρα μεσημέρι σαν να έσβησε κάποιος τα φώτα και σκοτείνιασε η Τουρκία και όλοι μαζί με μια φωνή, ο εκ πενίας βασιλεύς...