- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 5ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Αυτή η άλλη αντίληψη που περιγράφεις δεν έχει καμία σχέση με τις “φυσικές” διαστάσεις.
quote:
alex22
So what? Αλλάζει κάτι αυτό για σένα? Για την ανθρωπότητα μήπως? Τί είχες Γιάννη μου,τί είχα πάντα.Μια απο τα ίδια. Θα βλέπουμε απανωτές νέες "εκλεπτισμένες" θεωρίες που ίσως να δείχνουν μια καλύτερη εικόνα του σύμπαντος.Ε καί? Πολύ που χεστήκαμε για τις νέες θεωρίες,απο την στιγμή που δεν έχουν να προσφέρουν κάτι ουσιώδες.
Το ότι μπορείς και γράφεις μπροστά σε ένα Η/Υ, προφανώς ήταν ένα ακόμη δικό σου εφεύρημα, σαν αυτό τρίτης διάστασης (ποια συγκεκριμένα είναι αυτή?), και της ακόμη ποιο εκλεπτυσμένης τέταρτης διάστασης σε ένα “χρόνο ψευδαίσθηση”.
Πέτα λοιπόν στα σκουπίδια τις γνώσεις, και τις εφαρμογές των γνώσεων που προήλθαν από την συνεχή και αδιάλειπτη προσπάθεια του ανθρώπου να κατανοήσει με σαφή επιστημονική μεθοδολογία τον κόσμο, και που τις εφαρμογές αυτών των γνώσεων εσύ απλά χρησιμοποιείς, ως αυτονόητα υπαρκτές και χρήσιμες.
So what?
quote:
Το ότι μπορείς και γράφεις μπροστά σε ένα Η/Υ, προφανώς ήταν ένα ακόμη δικό σου εφεύρημα σαν αυτό τρίτης διάστασης (ποια συγκεκριμένα είναι αυτή?)
Δικό μου εφεύρημα της 3ης διάστασης
Πότε είπα εγώ κάτι τέτοιο![]()
Τι έννοεις με το ποιά συγκεκριμμένα είναι αυτή
quote:
και της ακόμη ποιο εκλεπτυσμένης τέταρτης διάστασης σε ένα “χρόνο ψευδαίσθηση”.
Εγω διαχωρίζω την 4η διασταση με την ψευδαίσθηση του χρόνου,λάθος κατάλαβες.ΌΠως πάντα παρερμηνεύεις,τί είχες γιάννη μου,τί είχα πάντα
.
quote:
Πέτα λοιπόν στα σκουπίδια τις γνώσεις, και τις εφαρμογές των γνώσεων που προήλθαν από την συνεχή και αδιάλειπτη προσπάθεια του ανθρώπου να κατανοήσει με σαφή επιστημονική μεθοδολογία τον κόσμο, και που τις εφαρμογές αυτών των γνώσεων εσύ απλά χρησιμοποιείς, ως αυτονόητα υπαρκτές και χρήσιμες.So what?
Δεν αμφισβητώ την προσπάθεια μεμονωμένων επιστημόνων που με την γνώση τους έκαναν την ζωή των ανθρώπων πιό εύκολη.Αμφισβητώ όμως το επιστημονικό ιερατείο που καθοδηγεί τα πάντα σε αυτόν τον χώρο μέσω του χρήματος.Αλήθεια,σκέψου λίγο,πώς ακριβώς θα βοηθήσει η εύρεση της 5ης διάστασης τον άνθρωπο? Επίσης σκέψου πόσα λεφτά σπαταλούνται για αυτες τις εργασίες.Αφήνω στην άκρη το γεγονός οτι απο τον περασμένο αιώνα χάρη σε κάποιον μπορούμε να έχουμε δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια την οποία όμως δεν την χρησημοποιούμε βέβαια γιατί πρέπει να πληρώνουμε αυτήν που μας παρέχουν.Στην ουσία πληρώνουμε κάτι που ΕΙΝΑΙ δωρέαν για τον άνθρωπο.
Αυτά που περιέγραψα, συν το γεγονός της έλειψης της πνευματικότητας στην σημερινή επιστήμη με κάνουν να την σνομπάρω,και με το δίκιο μου βέβαια.
Edited by - alex22 on 06/09/2011 20:33:21
Εμπιστεύσου την καρδιά σου.. Δεν κάνει ποτέ λά8ος..
quote:
Η αλη8εια ειναι πως η "επιστημη" μπορει να εχει βρει πολλα πραματα.. Αλλα ετσι οπως εχει γινει ο κοσμος δεν λενε τιποτα.. Οποτε μην σας φανει παρα3ενο αν μετα απο κατι αιωνες τα δισεγγονα μας μα8ουν οτι πριν κατι αιωνες οι επιστημονες ανακαλυψαν κ αλλες διαστασεις, αλλα δεν το η3ερε κανεις...
Σε σχέση με αυτά που υπάρχουν έχει βρεί ελάχιστα πράγματα, σχεδόν μηδαμηνής αξίας αν αναλογιστούμε την πραγματική φύση του ανθρώπου.
Και δεν πρόκειται να προχωρήσει άλλο αν δεν αλλάξει νοοτροπία και προσθέσει το πνευματικό στοιχείο μέσα της.
Δυστηχώς δεν είναι όλοι οι επιστήμονες σαν τον Τέσλα.
quote:quote:
Το ότι μπορείς και γράφεις μπροστά σε ένα Η/Υ, προφανώς ήταν ένα ακόμη δικό σου εφεύρημα σαν αυτό τρίτης διάστασης (ποια συγκεκριμένα είναι αυτή?)
Δικό μου εφεύρημα της 3ης διάστασης
Πότε είπα εγώ κάτι τέτοιο
Τι έννοεις με το ποιά συγκεκριμμένα είναι αυτή
![]()
quote:
και της ακόμη ποιο εκλεπτυσμένης τέταρτης διάστασης σε ένα “χρόνο ψευδαίσθηση”.Εγω διαχωρίζω την 4η διασταση με την ψευδαίσθηση του χρόνου,λάθος κατάλαβες.ΌΠως πάντα παρερμηνεύεις,τί είχες γιάννη μου,τί είχα πάντα
.
quote:
Πέτα λοιπόν στα σκουπίδια τις γνώσεις, και τις εφαρμογές των γνώσεων που προήλθαν από την συνεχή και αδιάλειπτη προσπάθεια του ανθρώπου να κατανοήσει με σαφή επιστημονική μεθοδολογία τον κόσμο, και που τις εφαρμογές αυτών των γνώσεων εσύ απλά χρησιμοποιείς, ως αυτονόητα υπαρκτές και χρήσιμες.So what?
Δεν αμφισβητώ την προσπάθεια μεμονωμένων επιστημόνων που με την γνώση τους έκαναν την ζωή των ανθρώπων πιό εύκολη.Αμφισβητώ όμως το επιστημονικό ιερατείο που καθοδηγεί τα πάντα σε αυτόν τον χώρο μέσω του χρήματος.Αλήθεια,σκέψου λίγο,πώς ακριβώς θα βοηθήσει η εύρεση της 5ης διάστασης τον άνθρωπο? Επίσης σκέψου πόσα λεφτά σπαταλούνται για αυτες τις εργασίες.Αφήνω στην άκρη το γεγονός οτι απο τον περασμένο αιώνα χάρη σε κάποιον μπορούμε να έχουμε δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια την οποία όμως δεν την χρησημοποιούμε βέβαια γιατί πρέπει να πληρώνουμε αυτήν που μας παρέχουν.Στην ουσία πληρώνουμε κάτι που ΕΙΝΑΙ δωρέαν για τον άνθρωπο.
Αυτά που περιέγραψα, συν το γεγονός της έλειψης της πνευματικότητας στην σημερινή επιστήμη με κάνουν να την σνομπάρω,και με το δίκιο μου βέβαια.
Edited by - alex22 on 06/09/2011 20:33:21
Φίλε μου λες πως η 4η διάσταση είναι μια μπάντα υψηλότερη από τη 3η διάσταση.
Αυτό προφανώς είναι γνώση ν εφεύρημα δικό σου, γιατί δεν πρόκειται για επιστημονική γνώση.
Με την περιγραφή σου αυτή ονοματίζεις την 3η διάσταση κατατάσσοντας την σε μια σειρά , σε ένα επίπεδο, κάτω από την 4η (τον χρόνο) και πάνω από την 2η πιθανόν.
Σε ρώτησα λοιπόν ποια είναι η 3η διάσταση, την 4η προσδιόρισες ως χρόνο.
Φίλε μου εσύ τα αναφέρεις αυτά και όχι εγώ. Εσύ αναφέρεις πως “ο χρόνος απο την άλλη δεν υπάρχει στην πραγματικότητα” δηλαδή αυτό που καταλαβαίνουμε σαν “χρόνο” είναι μια λάθος αίσθηση, μια ψευδαίσθηση με απλά λόγια.
Δεν ανέφερα πουθενά ότι διαχωρίζεις την 4η διάσταση, αλά πως την περιγράφεις με δικό σου λαθεμένο και αντιεπιστημονικό τρόπο.
Το οτι αδυνατείς να κατανοήσεις την αξία και το όφελος που θα προκύψει από την επιβεβαίωση της πρόβλεψης μιας επιστημονικής θεωρίας, δεν είναι παράξενο.
Παράξενο θα ήταν αν, ενώ την κατανοείς, συνεχίζεις να λες τόσες αντιεπιστημονικές “ιστορίες”.
quote:
Αυτό προφανώς είναι γνώση ν εφεύρημα δικό σου, γιατί δεν πρόκειται για επιστημονική γνώση.
Με την περιγραφή σου αυτή ονοματίζεις την 3η διάσταση κατατάσσοντας την σε μια σειρά , σε ένα επίπεδο, κάτω από την 4η (τον χρόνο) και πάνω από την 2η πιθανόν.
Σε ρώτησα λοιπόν ποια είναι η 3η διάσταση, την 4η προσδιόρισες ως χρόνο.Φίλε μου εσύ τα αναφέρεις αυτά και όχι εγώ. Εσύ αναφέρεις πως “ο χρόνος απο την άλλη δεν υπάρχει στην πραγματικότητα” δηλαδή αυτό που καταλαβαίνουμε σαν “χρόνο” είναι μια λάθος αίσθηση, μια ψευδαίσθηση με απλά λόγια.
Δεν ανέφερα πουθενά ότι διαχωρίζεις την 4η διάσταση, αλά πως την περιγράφεις με δικό σου λαθεμένο και αντιεπιστημονικό τρόπο.
![]()
"Φίλε μου",η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά μαζί σου,ώς συνήθως παρερμηνεύεις και λές ό,τι να ναι.Βαριέμαι να κάτσω να σου εξηγώ ξανα τα ίδια,άστο καλύτερα.
quote:
Το οτι αδυνατείς να κατανοήσεις την αξία και το όφελος που θα προκύψει από την επιβεβαίωση της πρόβλεψης μιας επιστημονικής θεωρίας, δεν είναι παράξενο.
Παράξενο θα ήταν αν, ενώ την κατανοείς, συνεχίζεις να λες τόσες αντιεπιστημονικές “ιστορίες”.
Πάλι οι ίδιες βλακείες και τα λάθος συμπεράσματα.Ρε μπάς και είσαι δικηγόρος?
quote:quote:
Σε ρώτησα λοιπόν ποια είναι η 3η διάσταση, την 4η προσδιόρισες ως χρόνο.Φίλε μου εσύ τα αναφέρεις αυτά και όχι εγώ. Εσύ αναφέρεις πως “ο χρόνος απο την άλλη δεν υπάρχει στην πραγματικότητα” δηλαδή αυτό που καταλαβαίνουμε σαν “χρόνο” είναι μια λάθος αίσθηση, μια ψευδαίσθηση με απλά λόγια.
"Φίλε μου",η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά μαζί σου,ώς συνήθως παρερμηνεύεις και λές ό,τι να ναι.Βαριέμαι να κάτσω να σου εξηγώ ξανα τα ίδια,άστο καλύτερα.
quote:
Παράξενο θα ήταν αν, ενώ την κατανοείς, συνεχίζεις να λες τόσες αντιεπιστημονικές “ιστορίες”.Πάλι οι ίδιες βλακείες και τα λάθος συμπεράσματα.Ρε μπάς και είσαι δικηγόρος?
Το ότι αδυνατείς να κατανοήσεις τις βλακείες που ο ίδιος λες, αν και σου υποδεικνύονται, αποδεικνύει την ματαιότητα της συζητήσεις μαζί σου.
Δεν έχω σκοπό και ούτε με ενδιαφέρει να εμπλακώ σε μια προσωπική αντιπαράθεση ιδικά μαζί σου.
Αυτό δεν θα πει, πως δεν θα καταθέτω την θέση μου, σε κάθε αντιεπιστημονική , ατεκμηρίωτη και χωρίς συνοχή, αρλούμπα σου.
Θα σου απαντώ μόνο στα πλαίσια της συζήτησης, και πάνω σε θέσεις.
Υ.Γ
Μια και μου έχει αποδοθεί και η ιδιότητα του δικηγόρου του “διαβόλου”.
Σου απαντώ κατηγορηματικά.
ΟΧΙ δεν είμαι δικηγόρος γενικά και ιδικά μήτε του διαβόλου, γιατί δεν πιστεύω στο διάβολο, και στη ανάγκη ύπαρξής του.
Και στην τελική βρες κανα site αποκλειστικά επιστημονικού περιεχομένου να κάνεις φιγούρα...
Αν σε ενοχλεί ο χαρακτηρισμός δικηγόρος του διαβόλου σου βγάζω νεο..πνευμα της αντιλογίας..ή δεν πιστεύεις ούτε στα πνέυματα???
quote:
Το ότι αδυνατείς να κατανοήσεις τις βλακείες που ο ίδιος λες, αν και σου υποδεικνύονται, αποδεικνύει την ματαιότητα της συζητήσεις μαζί σου.Δεν έχω σκοπό και ούτε με ενδιαφέρει να εμπλακώ σε μια προσωπική αντιπαράθεση ιδικά μαζί σου.
Αυτό δεν θα πει, πως δεν θα καταθέτω την θέση μου, σε κάθε αντιεπιστημονική , ατεκμηρίωτη και χωρίς συνοχή, αρλούμπα σου.Θα σου απαντώ μόνο στα πλαίσια της συζήτησης, και πάνω σε θέσεις.
Πάντως να ξέρεις οτι δεν είμαι ο μόνος εδω μέσα που δεν μπορεί να συννενοηθεί μαζί σου,και άλλοι έχουν εκφράσει το ίδιο παράπονο με εμένα.Δεν σου το λέω απο εμπάθεια,είναι η αλήθεια.![]()
quote:
Υ.Γ
Μια και μου έχει αποδοθεί και η ιδιότητα του δικηγόρου του “διαβόλου”.
Σου απαντώ κατηγορηματικά.
ΟΧΙ δεν είμαι δικηγόρος γενικά και ιδικά μήτε του διαβόλου, γιατί δεν πιστεύω στο διάβολο, και στη ανάγκη ύπαρξής του.
Δεν είσαι αλλα τό χεις το ταλέντο σου
.