- Σχετικά με την αστρική προβολή - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Λοιπον αυτο που θελω ειναι οχι φυσικα να ριξω μια βομβα και να φυγω.
Αυτο που θελω ειναι να ρωτησω ποιος ειναι εξυπνοτερος η φυση η ο ανθρωπος?Εαν λοιπον η φυση κανει το νερο οπως το κανει γιατι εμεις να το αλλαζουμε και καλα εμπλουτιζοντας το με οζον?
Τι οφελει να ανοιγουμε τις πορτες που η φυση τις θελει κλειστες?
Εαν οι πολλοι , εμεις , εγω δεν εχω το χαρισμα ,δεν συνηδητοποιουμε γιατι να προσπαθω να προβαλομαι στο αστρικο , να παιζω με τετοια πραγματα.Αυτα μπορει και να με τρελανουν.
Αυτο που θελω να πω ειναι να αφησουμε την φυση να πρατει μονη της.
Δεν χρειαζετε να παιζουμε με αυτα.Αστο το βουνο εκει που ειναι.Και εμας εκει που ημαστε.
Οτι υπαρχει υπαρχει εκει που υπαρχει.
Ας ζησουμε οπος μπορει ο καθενας μας την ζωη του με τους συνανθρωπους και δεν νομιζω οτι βγαινει σε καλο οτι τραβηγμενο.
Καλη συνεχεια παντος ,ειστε ελευθεροι να κανετε οτι σας αρεσει και να νομιζετε οτι καλυτερο για εσας.Δεν θα σας πω τι να κανετε και τι οχι.
Μου κάνει εντύπωση που τέτοια μέλη δεν έχουν την παρατηρητική ικανότητα να φτιάξουν ένα θέμα που να τηρεί τις προϋποθέσεις.. ενος θέματος. Πράμα που μου δίνει την εντύπωση οτι αυτά τα άτομα έχουν πρώτα άλλα θέματα να επιλύσουν, προσωπικά. Ένα απο αυτά, το να μάθουν να χρησιμοποιύν το διαδίκτυο
quote:
οιπον αυτο που θελω ειναι οχι φυσικα να ριξω μια βομβα και να φυγω.
Και όμως αυτό φαίνεται να κάνεις. Γράφεις ένα μήνυμα βιαστικό, στο θέμα σου δίνεις έναν τίτλο "Καλησπέρα"(και αυτό σε γκρικλις). Λες την αποψή σου κ ποιός ξέρει αν και ποτε θα ξαβαγράψεις στα φόρουμ. Δεν είσαι ο πρώτος.. αλλα εγώ τι να υποθέσω? "Μια ακόμη βομβιστική επίθεση"..
http://www.youtube.com/watch?v=V1smgz-px1Q&feature=related
And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
======================================================
Αγαπητέ cody30, προφανώς θα μπερδεύτηκες κι αντί να γράψεις τη νέα σου απάντηση στο θέμα ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση κλικάροντας στην επιλογή "Απάντηση στο Θέμα", θα κλίκαρες την επιλογή "Νέο Θέμα".
Οπότε θα μπορούσες να τοποθετήσεις εκεί το μήνυμα σου με copy - paste ώστε να έχουμε όλες τις απόψεις συγκεντρωμένες σε ένα θέμα.
Το παρόν θέμα λοιπόν απενεργοποιείται.

In anticipation of my resurrection...