ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ανεξήγητα όνειρα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ανεξήγητα όνειρα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

crazy orestis3 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
crazy orestisΝέο Μέλος
06/07/2011, 21:13:59
Καλησπέρα.

Εδώ και ένα χρόνο (και περισσότερο)βλέπω όνειρα προφητικά δηλαδή που φανερώνουν το μέλλον. Χθες είδα ένα πολύ παράξενο και σύντομο όνειρο.

Ήτανε λέει μια σκιά που με κυνηγούσε παντού. Το πιο παράξενο ήταν ότι αιωρούνταν. όταν ξύπνησα είδα μια σκιά να αιωρείτο από πάνω μου τότε συνειδητοποιημένα ότι δεν μπορούσα να κουνηθώ. Μέτα από λίγα λεπτά η σκιά έφυγε και εγώ άρχισα να ξανακουμπώνομαι. έπειτα δεν κοιμήθηκα καθόλου.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι ήταν αυτό;

orestis

07/07/2011, 09:38:14
Ορέστη !
Ένα όνειρο ήταν.

Διακρίνω να σε διακατέχει κάποιο άγχος .
Μην αγχώνεσαι,

08/07/2011, 17:16:51
Αγαπητέ crazy orestis, καλώς ήλθες στις Συζητήσεις του Esoterica.
Σου εύχομαι καλή συνέχεια!

Καλό θα ήταν προτού ανοίξουμε ένα νέο θέμα να συμβουλευόμαστε την Αναζήτηση (επάνω αριστερά στην οθόνη).
Εκεί μπορούμε να βάλουμε τις κατάλληλες λέξεις - κλειδιά για το θέμα που μας ενδιαφέρει κάθε φορά (στην προκειμένη περίπτωση τη λέξη "όνειρα") και κλικάροντας στην επιλογή Αναζήτησε!, μπορούμε να βρούμε όλες τις παλιότερες σχετικές συζητήσεις.
Εάν υπάρχει κάποια ενεργή, μπορείς να συνεχίσεις εκεί ώστε να αποφύγουμε τα διπλά θέματα και να έχουμε όλες τις απόψεις συγκεντρωμένες σε ένα θέμα.

Σχετικά με τα όνειρα, θα σου πρότεινα ενδεικτικά δύο θέματα (κλίκαρε στους παρακάτω τίτλους για να μπεις κατευθείαν):

Εξηγηση ονειρου!!!

ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ

Φυσικά υπάρχουν κι άλλα θέματα τα οποία μπορείς να βρεις πολύ εύκολα με τον τρόπο που σου περιέγραψα παραπάνω.

Οπότε η συζήτηση μπορεί να απενεργοποιηθεί σύντομα εφόσον ο διάλογος μπορεί να συνεχιστεί σε κάποιο από τα παρεμφερή θέματα.

Επίσης, το θέμα θα μεταφερθεί σύντομα στην Κατηγορία .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-. από την Κατηγορία .-= Η ΣΟΦΙΑ =-. όπου ανοίχθηκε αρχικά.

In anticipation of my resurrection...