- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Να 'σαι καλά jonniebegood !
quote:Χαίρομαι που κάποιος απο την καλή παρέα του κακού vril με καταλαβαίνει!
πρεπει να ομολογησω πως ολη η παρεα του κακου βριλ, εχει πολλες φορες εντελως διαφορετικες αποψεις για καποιο θεμα!
η φραση "ξερω τι ειναι αλλα δεν στο λεω για να μην σε στενοχωρησω" ακουγεται συχνα μεταξυ μας ξερεις! ![]()
αλλα αυτο δεν μας χαλαει!!!
τωρα για παραδειγμα ψαχνω για σημειο με εντονη αρνητικη ενεργεια για να τον βαλω να κατσει και να καταγραψω το πειραμα!
χαχαχα
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------τωρα για παραδειγμα ψαχνω για σημειο με εντονη αρνητικη ενεργεια για να τον βαλω να κατσει και να καταγραψω το πειραμα!
--------------------------------------------------------------------------------
Ε Φ Ο Ρ Ι Α
ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΤΟΝ ΟΤΕ (ΩΡΑΙΑ ΕΙΚΟΝΙΤΣΑ ΚΑΚΕ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ...)
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...
quote:
ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΤΟΝ ΟΤΕ
Σε αυτό υπάρχει λύση.
Λόγω χρήσης, έβαλα ADSL
Αλλά στο θέμα της εφορίας (Δ.Ο.Υ. = δώστα όλα υπόχρεε ) και στους διάφορους φόρους (π.χ. Φ.Π.Α. = φόρος προστασίας ανδραπόδων), δυστυχώς δεν υπάρχει εναλλακτική λύση.
Λέει π.χ. το κράτος, "ξέρετε, πέσαμε έξω, άρα πρέπει να αυξήσουμε τους φόρους..."
Σιγά ! Σιγά τα ωά ! Άμα πέσατε έξω εσείς, να σας πουλήσουμε δούλους και να πάρουμε άλλους στη θέση σας. Ξέρω κάτι αραπάδες, που πολύ θα σας γλένταγαν...
Και για να σοβαρευτούμε.
quote:
Κάπου εκεί κοντά στον ναό του Ποσειδώνα στο ακρωτήριο Ταίναρο αν δεν βαριέσαι να πεταχτέις έχει δυνατά αρνητικά πεδία!
Πες κι άλλα !
Θα αναφέρω όμως ότι υπήρχε νεκρομαντείο στην περιοχή και οι κάτοικοι τότε λάτρευαν τον χθόνιο Ποσειδώνα όχι σαν θεό της θαλασσας αλλα σαν άρχοντα του κάτω κόσμου.
quote:Δεν λέω αλλά γιατί είσαι κακό βριλ και θα αρχίσεις να με δουλεύεις πάλι.
Θα αναφέρω όμως ότι υπήρχε νεκρομαντείο στην περιοχή και οι κάτοικοι τότε λάτρευαν τον χθόνιο Ποσειδώνα όχι σαν θεό της θαλασσας αλλα σαν άρχοντα του κάτω κόσμου.
πεστα σε μενα που αν και τον κανω παρεα εξακολουθω να ειμαι good!
δεν διαβασες τι εγραψα παραπανω? ![]()
.
.
εχεις παει προσωπικα?
το αρνητικη ενεργεια πως το τεκμηριωνεις?
το οτι ηταν νεκρομαντειο δεν το καθιστα αρνητικο σαν μερος.
ενιωσες εσυ αρνητικη ενεργεια?
ηθελες να φυγεις απο εκει χωρις να ξερεις γιατι?
ενιωσες ξαφνικα "ασχημα"?
ενιωσες ζαλαδα ή πονοκεφαλο?
ανατριχιαζες χωρις λογο και κρυωνες αν και ειχε ηλιο?
ενιωσες ανεπιθυμητος?
.
.
οσο για τον Ποσειδωνα δεν ηταν μονο θεος της θαλασσας, αλλα και των σεισμων!
Ερισυχθειων (αυτος που σειει την γη) - (η ορθογραφια αμφιβαλλω αν ειναι η σωστη)
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
Δεν έχω πάει προσωπικά. Δεν είναι εύκολο για μένα να ταξιδέψω τόσο μακρυά. Προς το παρών είμαι αγγλία, το καλοκαίρι μένω Σέρρες. Ένας πολύ καλός μου φίλος διορίστηκε στην Καλαμάτα. Αποφάσισα να πάω να τον δω το περασμένο καλοκαίρι και με την ευκαιρία να επισκευτλω κάποια μερη τριγύρω αλλα δυστυχώς δεν πρόλαβα να πάω το Ταίναρο. Είχα λίγο χρόνο, πολλά μέρη να δώ και κορίτσι στην παρέα που με βοήθησε πολύ να περιορίσω τις επιλογές μου στα τα μέρη που ήθελα να δω!!!
Αυτό το χρόνο όμως θα είμαι 4 μήνες στην Ελλάδα οπότε θα διαπιστώσω αν αυτά που διάβασα αληθεύουν.
Να σημειώσω ότι σε μία εκπομπή που είδα εδώ στην αγγλία (globe trecker - discovery channel), είναι από αυτές που ένα άτομο γυρνάει σε κάποια χώρα και παρουσιάζει διάφορες περιοχές, ανέφεραν σε επίσκεψη τους στην Μάνη και στο Ταίναρο κάτι για αρνητική ενέργεια στην παραλία κοντά στην μύτη του ακρωτηρίου. Εκεί βρίσκονται και κάποιες σπηλιές. Η εκπομπή είναι πολύ σοβαρή και αξιόλογη και ποτέ δεν ασχολείται με το παραφυσικό. Αυτή η σειρά ντοκυμαντέρ προβάλεται πολλές φορές και σε Ελληνικά κανάλια(κρατικά κανάλια κυρίως).