- Συνειδητό Ονείρεμα - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
Edited by - T-SEEKER on 30/08/2003 17:34:58
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
το οποίο καλύπτει πολλά θέματα σχετικά με αυτό .
στα ελληνικά είναι η λεγόμενη αστρική προβολή ή εξωσωματική εμπειρία . δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως πολλλές το lucid dreaming είναι σστην πραγματικότητα ΑΠ
Καιρό έβλεπα το θέμα, και δεν είχα μπει, τώρα που το διάβασα, είδα ότι είναι κάτι που μου είναι πολύ πολύ γνωστό.
Καταρχήν να δώσω κι εγώ έναν ελληνοαγγλικό όρισμό του lucid Dreaming:
Φυσικό virtual reality... Είσαι σε ένα όνειρο, και ξαφνικά νιώθεις ότι μπορείς να ασκήσεις "interacting".
Προσωπικά μου συμβαίνει σχεδόν τις περισσότερες φορές πια, που ονειρεύομαι, αλλά δεν το έχω εκλάβει σαν κάτι το περίεργο. Αν και τώρα που το σκέφτομαι, μπορεί και να είναι. Συνήθως παίζω έτσι με τα όνειρά μου.
Κυρίως εξασκώ αυτήν την τεχνική με το πέταγμα, με την έυρεση απάντησης σε κάτι που με προβληματίζει.
αυτή...που τα κατάφερε!

[ΕΔΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΟ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΟΝΕΙΡΕΜΑ]
ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ DreamWorld
ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ! 

έχει κάποιος εμπειρία αστρικής προβολής μεσα
σε όνειρο;
ΨΑΞΕ ΤΟ ΚΑΛΑ (ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ-ΑΚΟΜΑ!-)
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΚΑΠΩΣ.
ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΒΟΤΑΝΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΟΝΕΙΡΩΝ ?
ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑΝΝΗΣ !

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΔΩ ?
ΟΡΙΣΤΕ Η ΣΕΛΙΔΑ (ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΨΑΧΝΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ !)
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΝΝΗΣ !

πριν απο αρκετα χρονια ειδα ενα απο τα πολλα "ζωντανα" ονειρα ,το οποιο το θυμαμαι ακομη.
ακουγα μουσικη απο χορωδια,περπατησα και βρεθηκα σε εναν χωρο οπου ηταν λευκοφωρεμενα πλασματα,(τα λεω πλασματα,γιατι δεν διεκρινα προσωπα),τα οποια τραγουδαγαν σενταχεμ αζραελ ολη την ωρα,την ιδια ακριβως φραση.
ειχαν καθησει σαν μια ομαδα που ηταν ετοιμη να φωτογραφηθει ,με μια θεση κενη απο αυτους που καθονταν γονατιστοι.
καποια στιγμη ηρθε προς το μερος μου ενα απο αυτα τα πλασματα και μου προσεφερε το χερι του,μαλιστα μου εγνεψε προς το μερος της ομαδας.
τρομαξα,ακουγα και συνεχεια το σενταχεμ αζραελ και εκεινην την στιγμη ξυπνησα ιδρωμενος.
μετα απο καιρο εψαξα αν σημαινει κατι η φραση που ακουγα σε εκεινο το ονειρο.
εμαθα πως σενταχεμ στα εβραικα σημαινει αγγελος και αζραελ ειναι ο θανατος.
τρομαξα μπορειτε να μου εξηγησετε τι σημαινε?
τι ηθελαν απο'μενα?
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
Edited by - manos on 31/08/2003 19:04:10
ΔΕΝ ΗΤΑΝ "ΘΑΝΑΤΟΣ" Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΛΛΑ "ΙΣΡΑΗΛ"...
ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ...
(ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ!!!)
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΕΒΡΑΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ..ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ,Σ'ΑΥΤΟΥΣ....
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ.... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

ΟΜΟΡΦΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΔΕΣ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ !
[ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΣΚΟΠΟ –ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ –(ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΖΗΤΗΣΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ???)]
ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΑΝΟ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΕΜΑ !
ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑΝΝΗΣ !
[ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ?]

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ FLAWLESS?