ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ " - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- "ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ " - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

T-SEEKER31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
T-SEEKERΜέλος
16/01/2003, 20:42:08
Αναρωτιέμαι ... έχουμε άραγε το δικαίωμα να αφαιρούμε την ζωή κάποιου έστω και αν αυτός έχει κάνει κάτι που να του αξίζει ο θάνατος ? Μήπως και αυτό δεν είναι μια δολοφονία ?

"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"

Edited by - T-SEEKER on 18/01/2003 21:00:51

ananasssΜέλος
17/01/2003, 11:27:35
Νομίζω πως δίνεις μόνος σου τις απαντήσεις, και συμφωνώ μ' αυτές.

"Να'μαι καλά, να σ' αγαπώ..."

17/01/2003, 11:38:51
ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ!!!!!!!!
ΧΜ!ΛΑΘΟΣ!...
ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ....
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΚΑΡΜΑ+ΤΑ ΛΟΙΠΑ.....
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΚΑΡΜΑ!ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ Ο ΔΗΜΙΟΣ ΟΣΟ +ΤΟ ΘΥΜΑ.....

'manava seva, madhava seva'

ananasssΜέλος
17/01/2003, 11:45:24
Καλημέρα φίλη ΑΤΜΑ.
Εκ διαμέτρου αντίθετα τα ΚΑΡΜΑ του ενός με του άλλου, ε;
Ποιος μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε τον δίμιο θύμα;
Και να γίνουμ' εμείς δίμιοι;
Τι Κάρμα νά 'χουμε έπειτα απ' αυτό άραγε;

17/01/2003, 15:04:38

WolffacedΜέλος
17/01/2003, 17:45:20
Ωραία και όμορφα αυτά τα λογάκια, για ρωτήστε όμως και συγγενείς θυμάτων από δολοφονίες και βιασμούς. Απαιτούν τιμωρία. Ειδικά όταν βλέπουν τους ενόχους να την σκαπουλάρουν με μερικά χρονάκια.

ananasssΜέλος
17/01/2003, 18:52:33
Είναι λεπτό το θέμα...
Μπορεί για κάποιους να είναι "λογάκια",
για άλλους ο "ΛΟΓΟΣ" του οποιουδήποτε Θεού τους...
Για μένα πάντως η ΖΩΗ του οποιουδήποτε ανήκει μόνο σ' αυτόν τον ίδιο, ό,τι κι αν είναι αυτός. Ό,τι κι αν έχει κάνει στη ζωή του, όσους κι αν κατέστρεψε. Δεν πιστεύω πως με τον δικό του θάνατο (φόνο) θα ..."εξηλεωθούν" οι ψυχές όσων αυτός δολοφόνησε, ούτε θα αποδοθεί "δικαιοσύνη" (ποιος ορίζει τάχα το δίκαιο;), ούτε νομίζω πως θα παραδειγματιστούν οι επόμενοι φιλόδοξοι βιαστές και δολοφόνοι...
Κλείνω εδώ μα νομίζω πως θα επανέλθω στο θέμα...

T-SEEKERΜέλος
17/01/2003, 20:56:37
Πάντως ότι και να λέμε για δικαιοσύνη και την αξία κάθε ανθρώπινης ζωής θα πήγαιναν περίπατο αν κα΄ποιος μανιακός πχ σκότωνε τα παιδιά κάποιου από δώ . συγκεκριμένα εγώ μάλλον θα προσπαθούσα να τον σκοτώσω ο ίδιος με τα ίδια μου τα χέρια ή μάλλον όχι να τον σκοτώσω για τιί είναι πολύ γρή΄γορο . Θα τον κράταγα και θα του έκανα α΄φανταστα βασανιστήρια μέχρι να ξεψυχήσει ... ξέρω ότι φαίνομαι πολυ εκδηκιτικό άτομο αλλά για βρεθείτε σε μια ανάλογη θέση . εγώ τό έχω σκεφτεί και άμα βάλετε τον εαυτό σας σε μια τέτοια θέση ξέρω ότι όλοι θα θέλατε το ίδιο πράγμα . παρακαλώ πέστε μου αν κάνω λάθος

"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"

ananasssΜέλος
17/01/2003, 21:27:54
quote:
ξέρω ότι όλοι θα θέλατε το ίδιο πράγμα

Απλά, λάθος φίλε μου T-SEEKER...

Αν κάποιος σκότωνε τα παιδιά μου ίσως να γινόμουν ένας θρησκόληπτος ταγμένος στην Εκκλησία προσευχόμενος για τα παιδιά μου και την ταραγμένη ψυχή του δολοφόνου, ίσως ένας απόλυτα μοναχικός τύπος κλεισμένος στον εαυτό μου, ίσως ένας απόλυτα κοινωνικός τύπος προσφέρων βοηθεία σε όποιο παιδάκι με χρειαζόταν, ίσως τρελαινόμουν και έμπαινα σε κλινική, ίσως ακόμα και να έβρισκα τη δύναμη να βιαιοπραγήσω στη δίκη ενάντια στον δολοφόνο... Θα έφτανα στα όριά μου από προσωπικής άποψης κάνοντας κακό ή καλό στον εαυτό μου. Είμαι απόλυτα βέβαιος πως αποκλείεται να στρεφόμουν ενάντια της ζωής του δολοφόνου, του βιαστή, του οποιουδήποτε.
Έβλεπα πρόσφατα στην TV το "λιντσάρισμα" ενός βιαστή παιδιών σε κάποια χώρα, τον οποίον το πλήθος είχε καταξυλοκοπήσει, τον είχαν ξεγυμνώσει και τον έσερναν στο δρόμο μέχρι να ξεψυχήσει...
Ένοιωσα σαφώς απέχθεια για τις πράξεις του, ένοιωσα όμως και θλίψη για την αντίδραση του πλήθους. Τι τύψεις θα νοιώσουν άραγε αυτοί οι άνθρωποι όταν περάσει ο χρόνος και κάποια στιγμή μειωθεί το μίσος και το αίσθημα της εκδίκησης... Γιατί είναι μια πραγματικότητα ότι ο χρόνος ΟΛΑ τα γιατρεύει, ακόμα και τα πιο δύσκολα και τραγικά... Γνωρίζω πως είναι απίστευτα μεγάλες οι αντοχές του Ανθρώπου, σε κάθε χτύπημα της μοίρας, και ας μην παραδειγματιζόμαστε από τις εξαιρέσεις στον κανόνα οι οποίες βέβαια πάντα θα υπάρχουν για να τον επιβεβαιώνουν.

T-SEEKERΜέλος
17/01/2003, 22:37:44
Σωστά όλα αυτά φίλε μου όμως το κάνουν αυτό γιατί νιωθουν ότι όσα χρόνια φυλακής και να κάνει δεν αρκούν για αυτό που έκανε . κατάλαβες τι ενοώ? θα κοιμάται και θα τεμπελιάζσει μέχρι το τέλος της ζωής του . δεν νομίζω ότι είναι και τρομερή τιμωρία αυτή . εγώ θα προτιμουσα πάντως τους κρατούμενους να τους βάζανε να δουλεύουνε ώστε να προσφέρουν στην κοινώνια και ενοείται υποχρεωτικά κια όχι μόνο όταν το θέλουν αυτοί για να εξαγοράσουν την ποινή τους με εργασία . δε φτάνει που κάθονται όλοι μέρα ! θα φορολογούμαστε για αυτούς από πάνω . πρέπει να δουλεύουνε τσάμπα όσο χρόνο είνναι στη φυλακή . αυτή θα ήταν μία σαφώς καλύτερη τιμωρία και εκτός αυτού χρήσιμη για την κοινωνία .

18/01/2003, 03:24:40
Έρρωσθε…

Από την στιγμή που δεν είμαστε σε αυτήν την δυσάρεστη θέση, δεν νομίζω να έχουμε την δυνατότητα πρόβλεψης, της συμπεριφοράς που θα εκδηλώναμε. Με μία αρκετά, ε-
πικίνδυνα εσπευσμένη πρώτη σκέψη, η εικόνα που θα αντικρίσουμε πιθανός θα μοιάζει
με μία κινηματογραφική έκδοση του εαυτού μας, ως σκληρού και ανελέητου τιμωρού
που φυσικά οι πράξεις του θα είναι απολύτως δικαιολογημένες .Κατα πόσον όμως μί-
α εικόνα αυτού του περιεχομένου θα μπορούσε να υλοποιηθεί? Δεν πιστεύω πως πρέ-
πει, μα ούτε έχουμε και την δυνατότητα να απαντήσουμε σε τέτοιας φύσεως ερώτημα.
Μόνον υποθέσεις καλούμαστε να κάνουμε, ενώπιον του ιδίου του εαυτού μας. Η από-
σταση που ενώνει ή χωρίζει την ΄΄Υπόθεση΄΄ από την ΄΄Υλοποίηση’’ είναι τόσο μεγά-
λη, που εάν βρεθούμε στην μέση αυτής, δεν πρόκειται να αντικρίσουμε καμία από της
δύο όχθες. Αναφέρθηκε ο όρος ΄΄κάρμα΄΄ ,εγώ θα το αποκαλέσω ΄΄Νέμεσις΄΄ χωρίς να διαφωνήσω με όσους χρησιμοποίησαν τον όρο. Βέβαια το κάρμα με την Νέμεση έχει
εννοιολογικές ομοιότητες, αλά ουσιαστικά είναι κάτι διαφορετικό. Εν πάση περιπτώσει
δεν είναι επί του παρόντος.
Είμαι της άποψης, ότι καμία τιμωρία δεν είναι σε θέση να σωφρονίσει ή να συνετίσει
κανέναν, αλά, ζούμε όμως σε μίαν κοινωνία ανθρώπων, όπου θα πρέπει να υπάρχουν
νόμοι και κανονισμοί. Φυσικά και η θανατική ποινή είναι απάνθρωπη πράξη, ποίος
Θεός εξουσιοδοτεί έναν άνθρωπο να πράξει (τιμωρήσει) κατα αυτόν τον τρόπο?
Αλά από την απέναντι όχθη όμως, ποιος έχει το δικαίωμα να βιάσει, να σκοτώσει, να
βασανίσει και να πράξει εν γένη, τόσα άλλα φρικιαστικά εγκλήματα? Ομολογώ πως
το θέμα που έθεσε ο-η ‘’T-SEEKER’’ με έχει απασχολήσει αρκετές φορές και είμαι
σίγουρος πως όχι μόνον εμένα. Φαντάζει ακατόρθωτο να αποφασίσει ένας άνθρωπος
για την μύρα ενός άλλου ανθρώπου, μα.. στην ουσία δεν φαντάζει. Είναι.

Πάνα καλώ κρατερόν,νόμιον
κόσμοιο τό σύμπαν.......

18/01/2003, 08:34:34
Την καλημέρα μου σε όλους...
Νομίζω πώς θα ήταν καλύτερα να μείνουμε στην ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ μερία και οπτική του θέματος.
Η τοποθέτηση του Εχέμβροτου με βρίσκει σύμφωνο, είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ να ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ...

Συμφωνώ ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ, άλλωστε πού ΔΕΝ υπάρχουν νόμοι;;; Τά ΠΑΝΤΑ υπόκειντε σε νόμους...

Αν θα θελήσουμε να προσεγγίσουμε το θέμα ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ, τότε ΔΕΝ υπάρχουν πολλές οπτικές, παρά ΜΟΝΑΧΑ ΜΙΑ και για να την αναπτύξουμε θα πρέπει να δεχθούμε ΠΟΛΛΑ που δεν έχουν αναφερθεί στη συζήτηση, αλλά πρωτίστως να ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ τον ΚΑΡΜΙΚΟ ΝΟΜΟ, τον ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΣΕΩΣ καθώς και τον ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΣ...

Χωρίς αυτούς τους ΘΕΜΕΛΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ που ΟΛΟΙ και ΟΛΑ υπόκειντε, δεν θα μπορέσουμε να αναπτύξουμε ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ το θέμα...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

18/01/2003, 09:43:14
Καλημέρα σε όλους.

Φίλε ΚΕΛΣΟ, με έχουν προβληματίσει και εμένα κατά το παρελθόν αυτά τα θέματα….

Λες πρωτίστως να ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ τους ΝΟΜΟΥΣ. Αν δεν τους αποδεχτούμε, δεν ισχύουν? Φυσικά και θα ισχύουν, γιατί και με το αυτοκίνητο στα φανάρια περνάμε με κόκκινο, μα οι ΝΟΜΟΙ είναι ΝΟΜΟΙ.

Εκείνο όμως που θέλω να ρωτήσω, είναι το εξής.

Έχουμε.

1.ΚΑΡΜΙΚΟ ΝΟΜΟ
2.ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΣΕΩΣ
3.ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΣ...

Τώρα ας υποθέσουμε πως κάποιος μου κάνει ΚΑΚΟ, το 1 κάρμα μου δεν είναι και τόσο καλό, μα μέσω του 2, ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ το κακό!
Αν έχεις την καλοσύνη μας λες ΤΟΤΕ, τι γίνεται με το 3.

Πλατωνας, με ΦΙΛΙΚΗ, ΦΙΛΟΕΣΩΤΕΡΙΚΗ, και ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ διαθεση!

18/01/2003, 11:11:21
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ,

ΝΟΜΟΣ +ΧΑΟΣ ,Η ΚΥΚΛΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕΡΑΣ +ΝΥΧΤΑΣ....
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗ ΔΡΑΣΕΙ ΣΤΟ 2 ΤΟΤΕ Η ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΤΟ 3 ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΡΜΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ.ΑΝ +ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΗ ΔΡΩΝΤΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ +ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΡΑΞΕ ΕΤΣΙ.'Η ΑΠΛΑ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΕΝΑ ΚΥΚΛΟ ΜΕ ΤΗ ΜΗ ΔΡΑΣΗ...ΑΚΟΜΗ ΟΜΩΣ +ΤΟ 'ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 'ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ' ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ.....
ΑΣ ΜΗ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ....ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΙΛΕΣ ΣΠΟΡ....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ +ΠΑΛΙ,ΑΤΜΑ

Edited by - ΑΤΜΑ on 18/01/2003 11:19:32

18/01/2003, 14:32:34
Δεν παίζουμε με τις λέξεις Ατμα, απλά ρωτάμε, εκτός πια και απαγορεύεται, όποτε να δεχόμαστε α-φιλτρα οτιδήποτε, η να ψάξω για κανά άλλο φόρουμ...

Τώρα καλή μου ΑΤΜΑ που απαντάς σε όλα, πες μου κάτι. Τι θυμάσαι τι φίλη μου την Καλλιόπη με τα σοκολατακια? Χτες που την άκουσα, μου είπε πως ερωτεύθηκε ένα πιτσιρικά! Ε λοιπόν ο τύπος της άλλαξε την ΖΩΗ!

Πως?

Λοιπόν της είπε πως του αρέσουν οι αδύνατες, και η Καλλιόπη, μιας και το κοκο της αρέσει περισσότερο από τα σοκολατακια, τα πείρε και τα πέταξε! Αν τα πράγματα συνεχιστούν έτσι, το καλοκαίρι θα την βρω ΜΙΑΦΑΡΟΟΥ, αν όχι σαρδελιτσα!

Πες μου τώρα κάτι. Αν συνεχίσει να είναι ερωτευμένη (όχι μόνο με τον πιτσιρικά, μα με τη ΖΩΗ) και προσέξει τον εαυτό της, μπορεί αντί να φτάσει 100 κιλά, να παραμείνει στα 62, και να συνεχίσει μέχρι τέλους. Τι γίνεται τότε? Το ίδιο είναι να ξε-σαρκώσεις με 100 κιλά το ίδιο με 62?

Το 2 δεν επηρεάζει το 1 και το 3?

Πρόσεξε τι θα απαντήσεις…μην λες μετά, πως είμαι κακός!

WolffacedΜέλος
18/01/2003, 16:00:07
Ίσως το καλύτερο είναι αυτό που βλέπουμε σε καουμπόικες ταινίες, καταναγκαστικά έργα.

ananass καλά αυτά που λες αλλά μην υποτιμάς το αίσθημα για εκδίκηση.
μου θυμίζεις αυτούς που βγαίνουν σε εκπομπές και κατηγορούν τους ανθρώπους στα χωριά γιατί έχουν πάρει τα όπλα να προφυλαχθούν από τις συμορίες των αλβανών, λες και φταίνε οι άνθρωποι που το κράτος δεν τους προστατεύει.
Φίλοι σκεφθείτε αν μια συμμορία αλβανών σας βίαζε την αδερφή ή την μάνα. Άτμα σκέψου αν σε βιάζανε εσένα την ίδια ομαδικά πολλά άτομα όπως πολλά κορίτσια ακόμα και στην Ελλάδα. Είμαι σίγουρος ότι όλες αυτές οι κουβέντες περί ηθικής θα πήγαιναν περίπατο.

18/01/2003, 16:54:07
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,
ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΟΛΑ!...
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ,Wolffaced, ΤΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ,ΕΚΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ +ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ +ΖΟΥΜΕ.ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ,ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ!
ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ,ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ!
ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΚΑΡΔΟΙ+ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΚΟΜΗ +ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ,ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ!
ΚΑΠΟΤΕ ΕΜΕΙΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΑΙΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ,Σ'ΕΝΑ ΑΠΑΙΣΙΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ...
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΖΗΤΗΣΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ 'ΤΟ ΤΣΟΥΡΜΟ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ'ΠΟΥ ΕΜΕΝΕ ΔΙΠΛΑ.ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΒΙΑΣΑΝ!?
ΑΣΤΕΙΕΥΣΑΙ ΜΑΛΛΟΝ!ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ,ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΙΣΩΣ ΠΕΘΑΙΝΑ ΑΠΟ ΦΟΒΟ!
ΟΤΙ ΔΩΣΕΙΣ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ.
Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΑΝΑΝΑΣ ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΡΔΟΣ+ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ.

ΦΙΛΕ ΠΛΑΤΩΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΦΟΣ+'ΑΔΥΝΑΤΩ'
ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ...

ΟΜΩΣ!ΤΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗ ΦΙΛΗ ΣΟΥ,ΠΕΣ ΤΗΣ ΠΩΣ ΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ!('Η ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ,'Η ΤΟ ΑΛΛΟ!)
ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ +ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ 666 ΚΙΛΑ +ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ 6Ο!!!!!!!

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΕΙΡΩΝ ΜΟΥ, ΕΤΣΙ ΜΕΝΕΙ ΚΕΝΟΣ!

Edited by - ΑΤΜΑ on 18/01/2003 16:56:14

Edited by - ΑΤΜΑ on 18/01/2003 21:10:07

T-SEEKERΜέλος
18/01/2003, 21:08:38
Φίλη ατμα , το ότι λέω ότι θα επιθυμούσα την παραδειγματική τιμωρία κάποιου εγκληματία δεν με καθιστά λιγότερο καλόκαρδο άτομο . Εγώ δεν μίλησα ως τρίτος αλλά εξέφερα μία άποψη για το τι θα ένιωθα αν ήμουνα σε μια τέτοια ΄περίπτωση. βέβαια είχε δίκιο κάποιος ο οποίος είπε ότι δεν μπορούμε να δώσουμε απαντήσεις σε υποθετικές ερωτήσεις . η συγχώρεση είναι εύκολη στη θεωρία , από μας ως τρίτα πρόσωπα , αλλά στην πράξη δεν ξέρεις ποιά θα είναι η αντίδρασή σου σε μια ανάλογη περίσταση...

T-SEEKERΜέλος
18/01/2003, 21:10:41
α ! και κάτι άλλο . μου λέτε γιατί σε κάθε θέμα πρέπει να εμπλέκεται το θέμα της μετεμψύχωσης και του κάρματος ? ίσως να υπάρχουον αρκετοί οι οποίοι να μην πιστεύουν σε αυτές τις θεωρίες .

18/01/2003, 21:35:12
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΥΧΟΣΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ!
ΤΟ ΚΑΡΜΑ ,'Η Η ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ,+ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΕΣ ΘΑΝΑΤΟΠΟΙΝΙΤΕΣ,ΤΑ ΜΕΛΗ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΘΟΥΣΑΣ.ΤΕΛΩΣΠΑΝΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ.ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ,ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΟΒΑΡΑ,ΑΠΑΝΤΩ.
ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ,ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ??????ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ?

ΩΡΑΙΑ!ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥΣ!ΤΩΡΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕΣ!?
'Η ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ!?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ