- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο7!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα
CHARMED
quote:
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ DR..?CHARMED
Ψεκαστε, σκουπιστε, τελειωσατε!

Και
Απέρχομαι
(ποιήμα μοντέρνας μορφής)
Για σας παιδάκια. Βαριέμαι να κάνω quotes γι' αυτό δεν θα κάνω. Ακόμα κ αν με πιέσετε. Ακόμα κ αν ασκήσετε σωματική βία πάνω μου. Ακόμα κ αν γράψετε το και ως κε και το εγώ ως εγό. (ή ίσως το και ως κε το το ως τω).
Ήρθα εδώ για να υποστηρίξω την άποψη.
Την άποψη ότι
Οι άνδρες είναι γουρούνια
Λοιπόν, θα σας πω τη γενική ιδέα και έπειτα θα σας δώσω αυτούσιο τον διάλογο(ίσως με κάποια σχόλια)
Γιατι
Βαριέμαι
Να σας κάνω ανάλυση
άλλου(αλλού δηλαδή) τυπου
Κε προς ικανοποιηση
Του
μΕγάλου
(τΕραστιΟυ μΟύ)
εΓώ!
εΊχα
Κε
Πάλι
Δίκαιο(Εξού κ το κράτος)
Αλλά μην
Λεω Ξα
Ξανά
ΜηΝ!
ΑκΟύτε!
Τους(!)
Παραπλανητικούς μοUυυ(Όπως τηs Α γελα δας) και διασυμπαντικούς μου(ς)
ΛόΓους
ΠρΈπει
(αΠλΆ)
Να Ε κτονώσω
τΟυ(τώ)
Εγώ μΟυ(κατ έλξη κ το 'ω')
ΓιΑ
ΑυΤό κλείστε(έγκλειστε)
Τα ΑυΤίΑ Σας
Είς ανωτέτερον
κΕ τόπον.
Εις τόπον
Αμήν.
Αυτά..
Κ συνεχίζω στο (πολύ)αναμενόμενο(κ μή) μήνυμα.
Λοιπόν..
Έχω λοιπόν(λέω λοιπόν) μία φίλη(μου κ όχι σου ανόητη κ παρδαλή-Χαμηλοπάρδαλά μου) η οποία εδώ κ κανα 4μηνο τα είχε κάνει "πλακάκια"(τι πλακάκια δηλαδή, τούβλα κ τσιμεντόληθοθους) με ένα "αγόρι(-άκι)" αρκετά χρόνια μεγαλύτερο(10+) κ λοιπόν χτες της λέει(όπως τις έχεις ξαναπεί παλιότερα όταν τον έπιαναν οι ορμόνες της ηλικίας του) ότι.. α όχι δεν θα σας τα πώ εγώ θα σας τα πει η ίδια(να περνάει κ η ώρα που δεν έχω)
Κοιμόμουν.
Ξαφνικά
Ένα γεγονός διαπερνάει το άλλο.
Χτυπάει το κιν μου.
Που ήταν
Πλησίον της κλινής μου.
Μου είχε πει προηγουμένως
μια φίλη καλή.
Ότι θα με πάρει.
Της είπα πάρε με στις δύο.
Με πήρε στις 5.
κ με διέκοψε του ονείρου μου.
Ναι.
Συνεχίζουμε.
Τις κάνω -Έλα, Τι έγινε?
-Τι?
-Τι έγινε λέω
-Ναι, λοιπόν, με πήρε(αυτός) χτες τηλ κ μου κ άρχισε να μου λέει τα ίδια που μου είπε κ τη προηγούμενη φορά, ότι δηλαδή
(δεν πολυάκουγα τι έλεγε οπότε θα τα παραθέσω τα λεγόμενα επιγραμματικά κ όπως τα κατάλαβα)
είμαι μικρή κ εκείνος δεν θέλει τώρα κάτι σοβαρό αλλά κ να ήθελε -εγώ δεν έχω πρόβλημα- λόγω ηλικίας λέει δεν θα διαρκούσε κ θα είχε πολλά προβλήματα. Εγώ, λέει, πρέπει να ευχαριστηθώ τη ζωή μου κλπ κλπ*
(*και άλλες παπα(δ)ιές)
-Ε καλά η κρίση της ενηλικίωσης είναι(laughing out loud) θα του περάσει κ θα τα ξαναβρείτε
-Ναι αλλα ρε συ πώς να στο πω (τίλυξε το σε αλουμινόχαρτο)
σκάλωσα με αυτά που μου έλεγε. Και σήμερα ξύπνωσα υδρωμένη για να καταλάβεις.
-Α και γω αλλά με τη καλή έννοια.
-Δηλ? Α κατάλαβα χαχα. Τσόντα έβλεπες?
-Όχι.. Ναι, αλλά στο κεφάλι μου! Αυτές τις μέρες όλο τέτοια όνειρα έχω. Κ τώρα που κοιμόμουν τετοια έβλεπα δηλαδή.
-Τι έβλεπες??
-Τέλος πάντων στο θέμα μας αυτά ήταν που σου είπε? Δε μοιάζουν ιδιαίτερα για επιχειρήματα.
-Ναι ρε πάλι τα ίδια τρελά που μου λεγε με πριν τρεις μήνες.
-Μ***κίες δηλαδή. Ασχετο μέ έκοψες όταν άλλαζα στάση.
-Ρε συ κ εγώ τι να κάνω τώρα μου λες?
-Τι να σου πώ, σου είπα, είναι ορμονικό, αύριο που τα νέα αιμοφόρα αγγεία θα αντικαταστήσουν τα παλιά θα επανέλθουν οι ορμόνες του 15χρονου στο αίμα του(laughing out loud) υγ: το 15 είναι άσχετο ηλικιακά με τα ομιλούμενα άτομα (Charmed).
-Ρε συ δεν είναι αυτό, το πρόβλημά του δεν είναι ότι θέλει σοβαρή σχέση(γάμο παιδιά κλπ) είπε ότι απλά θέλει μια π*** να την π**** δεν θέλει κάτι σοβαρό. Με τη καλή έννοια το π*** .
-Α.. Με τη καλή έννοια ναι. Ε πές του ότι δεν έχεις πρόβλημα να του κάθεσαι τα σ/κα να τελειώνει η υπόθεση. Απλά ξέχνα τα τηλέφωνα.. σου είχα πει ότι στην ηλικία του αυτά τον κουράζουνε και γενικά εμείς οι άνδρες δεν τη βρίσκουμε με την πάρλα όσο εσείς. Επιπλέον σου είπα επίσης ότι δεν είναι στην ηλικία που θα ζησει τον μεγάλο έρωτα.
-Ε καλά ρε ούτε εγώ σιγά. Μπορώ κ χωρίς τηλέφωνα εντάξει αλλά φοβάμαι ρε.. μην έχει βρει άλλη ή τίποτα τέτοιο..
(η υπολοιπη συζήτηση είναι ανούσια οπότε σταματάω εδώ)
Κάποιοι αναγνώστες σίγουρα θα έχουν πολλές απορίες σχετικά με την παραπάνω συζήτηση κ τα πρόσωπά της αλλά προκαταβολικά λέω ότι θα βιαστείτε να μιλήσετε.
Ιδού λοιπόν, σας έδωσα food για συζήτηση. Συζητήστε λοιπόν κατ εντολή κ παράκληση μου.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 14/02/2010 01:13:16
(''v'') ' v '

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.....!!!!!!
CHARMED
ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΠΟΙΟΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ...
ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΤΡΩΣ...
CHARMED
quote:
ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΤΡΩΣ...
....όπως το εννοεί ο καθένας αυτό, χαχαχαχαχα
CHARMED