- Λίγα λόγια για τους Διδύμους - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.
χαχαχαχαχα, κανω για αστρολογος? πως το κοβεις?
πλακα μας κανεις ρε φιλε? μια χαρα ζωδιο ειναι.![]()
To Hollywood Έχει Κάψει!
tha arxisw na lew oti eime lewn!!amaaan
ti na pw re pedia kai gw o kakomoirhs den pisteva se aftes tis mlkies
alla otan vlepw mikroutsiko johny depp kai genika alloys gnwstoys didymoys katalvenw poly efkola oti allos eine didymos ,edw ena palikari pou epeze mazi me to pacino sto recruit eimoyn 100% oti htan didymos kai paw kai koitaw 31 maioy gennhmenos ..
ti na pw re gamwto apo thn allh den eine wreo na se shmadevoyn ta zwdia,opote akouw ixtheis skorpios exw mia tash fyghs ti prama eine afto,,
Σύμβολό του δύο άτομα το ένα λευκό και το άλλο μαύρο.. συμβολίζουν την δυαδικότητα της φύσης...Το αρνητικό και το θετικό και όλα τα αντίθετα της φύσης..
Μεταβλητό και ζώδιο του αέρα... θετικό..
επειρεάζει ώμους και μπράτσα.. και κατά κάποιους άλλους και το νευρικό σύστημα...
Πιστεύεται επίσης πως είναι Νο. 1 επιρρεπείς στην σχιζοφρένεια... λέτε να ισχύει?
Ανήκει στην πρώτη ομάδα μαζί με τον κριό και τον ταύρο, την δυναμική τριάδα..
Αέρας.. μαζί με το Ζυγό και τον Υδροχόο και σύμβολο πνεύματος .. στοιχείο θετικό, κινητό και ψυχρό. Διανόηση, επικοινωνία. Λένε πως δημιουργήθηκε από την πρώτη κίνηση του αιθέρα.. του πέμπτου στοιχείου. Συμβολίζει την συγχώνευση, την ένωση, την τήξη, την μετάβαση, ενεργητικότητα και την δραστηριότητα. Βρίσκεται στην φύση, αλλά και μέσα στον άνθρωπο.. ασαφές μα πάντα κινητό.. η Πεμπτουσία του πνεύματος..
Ερμής:
Ένας νεαρός άντρας που φοράει σανδάλια με φτερά.. ένα σκούφο ή περικεφαλαία που κρατάει το κηρύκειο στο χέρι.. κατά κάποιους εμβληματά του είναι και ο πετεινός και το κριάρι.. Συμβολό του είναι ο ήλιος και η σελήνη.. ο Αγγελιοφόρος.. εκείνος που βρίσκεται ανάμεσα στους θεούς μα είναι ο μόνος που κατεβαίνει μέσα στον Άδη.. ο ψυχοπομπός.. αυτός που οδηγεί τις ψυχές... .. ο αφυπνιστής ..
Ο θεός της δοκιμασίας και της μύησης.. αυτός που γεφυρώνει.. όλες τις αντιθέσεις.. ενσαρκώνει το αρσενικό και το θηλυκό στοιχείο.. αυτός που ερμηνεύει και έχει την δύναμη της έκφρασης των αισθημάτων.. Στην αλχημεία είναι η quinta essentia (Πεμπτουσία)
Χρώμα πορφυρό ή βαθύ μπλε.. μέταλλο ο υδράργυρος, ημέρα Τετάρτη, θέση κέντρο..
Δεν ανήκει ούτε στους Ευμενείς πλανήτες όπως ο Δίας και η Αφροδίτη ούτε και στους δυσμενείς όπως ο Κρόνος και ο Άρης..
είναι απλά διφορούμενος όπως και οι αντιθέσεις του θηλυκού με το αρσενικό.. του θετικού με το αρνητικό..
δεν είναι ούτε αρσενικός ούτε θηλυκός.. Απλά είναι ΕρμΑφρόΔιτος..
Στην βαβυλωνιακή αστρολογία ταυτίζεται με τον Ναμπού.
Στον κινεζικό συμβολισμό είναι:(τσ'εν-σινγκ) ύδωρ, ο Βορράς...
Κάποιοι λένε πως είναι ο Απόλλωνας.. ή ταυτίζεται με αυτόν....
Λοιπόν? δεν μπορεί να τα είπα όλα.....
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Στατιστικα μιλαμε παντα
Τώρα εάν υπάρχουν όντως κάποια ζώδια που να έχουν πραγματικά τάση προς την ομοφυλοφιλία δεν είναι γνωστό... τουλάχιστον δεν γνωρίζω εγώ κάτι επ'αυτού...
Πάντως άλλο ερμαφρόδιτος και άλλο ομοφυλόφιλος.. μην τα συγχέουμε όλα...
Αυτά προς το παρόν ... χαιρετώ...
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
χαχαχαχααχχαχααχαχαχαχχαχααχαχχαχααχχαχααχαχχααχ
Τί λες βρε παιδί μου?
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Μάλλον αυτό που είπες για τα κοτόπουλα μιμίκος ήταν....![]()
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Σχόλιο 2 : Αν ερωτευτείς ένα Δίδυμο τότε την πάτησες.
Μιας και ζητήθηκαν σχόλια ……

Ο κακός λύκος
" Αν ερωτευτείς ένα Δίδυμο τότε την πάτησες"
ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΖΩΔΙΑ,
ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ,ΚΑΙ.....
ΟΝΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ!!!!!!
"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"
quote:
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΠΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΤΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΓΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
Δεν δήλωσα κάτι το οποίο να αναιρεί αυτό το οποίο δήλωσες, ίσως και να συμφωνώ …..
Ο Πανταζής κάποτε τραγούδαγε «Μια εμπειρία ακόμη λοιπόν», άρα αξίζει να την «πατήσεις».![]()
Όσο για την «σχιζοφρένεια» δε θα έλεγα ότι ρέπει ο Δίδυμος προς αυτήν αλλά αυτός ο οποίος «συναναστρέφεται» το Δίδυμο. Το Διδυμάκι μία χαρά είναι γιατί όλα είναι ΟΚ με τη λογική του.![]()

Ο κακός λύκος
Edited by - Ramoglou on 22/07/2004 16:30:00
quote:
Όσο για την «σχιζοφρένεια» δε θα έλεγα ότι ρέπει ο Δίδυμος προς αυτήν αλλά αυτός ο οποίος «συναναστρέφεται» το Δίδυμο. Το Διδυμάκι μία χαρά είναι γιατί όλα είναι ΟΚ με τη λογική του.
χεχεχε
.. καλοοΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!
ορίστε τί θα απαντάω από εδώ και πέρα σε όσους με κατηγορούν για τις τάσεις μου επειδή είμαι δίδυμος.... ![]()
![]()
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Φιλιά.

Ο κακός λύκος
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Μα Τί λέτε?
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Edited by - simori on 22/07/2004 21:00:44
Πρωτοι στον επειχηρηματικο τομεα Κυριακου.κοντομηνας,Κοκκαλης-διδυμοι!!
Εγω παντως σε ολες μου τις σχεσεις παντα ημουν αστα8ης οχι να απατησω αλλα γενικα μου ηταν παντα δυσκολο να παρω γρηγορες αποφασεις με αποτελεσμα να μη ξερω τι 8ελω...mono να λιονταρακι ειχε την υπομονη να με αντεξει και το οποια πραγματικα με εκανε να κολλησω (οχι και πολυ ομως..
Δυδυμοι ολου του φορουμ εννο8ειτε Eπι8εση!!!!!!!!
leonanastasiou@hotmail.com gia opoion exei messenger