ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΚΟΒΩ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ !!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΚΟΒΩ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ !!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

madmax31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
PerseusΜέλος
09/06/2004, 01:41:46
Το καπνισμα κοβεται το αλκοολ ειναι το δυσκολο.....
Παντως αν ειναι να σκασεις απο το αγχος καλυτερα να καπνιζεις ,εξαλλου αν δεν καπνιζεις δεν πινεις δεν πας με γυναικες(η..) τοτε τι την θες την ζωη...

achaiosΝέο Μέλος
09/06/2004, 16:47:53
Για το κείμενο που μας μετέφερε ο φίλος Viking τι να πω;
Σχέτη τρομοκρατία!
Τύφλα να' χει ο Μπιν Λάντεν και όλη η Αλ Κάιντα μαζί

Φανατικός καπνιστής και εγώ, προσπάθησα κάποιες φορές να το μειώσω
αλλά μάταια. Για λίγες μέρες αντέξα και ξανά προς τα 2 πακέτα τράβηξα.
Τείνω να πιστέψω πως κόβεται μόνο 'μαχαίρι' αν βέβαια έχεις τη θέληση.

ΣανενακΜέλος
10/06/2004, 13:40:45
Καθως γραφω αυτο το μηνυματακι κανω το τελευταιο τσιγαρακι....
Μη χαιροσαστε κουφ....λες δεν θα αυτοκτονησω.. απλα το κοβω το πουστικο....ετσι κι αλλιως τζουφιο ειναι...
Αντε και στα δικα σας .
Θα σας ενημερωνω για το πως παει....

Κανενας

17/06/2004, 18:38:53
quote:
Όταν διαβάζω κατεβατά σαν το προηγούμενο αγχώνομαι ..και σβήνω αμέσως το τσιγάρο..μέχρι να τα "ξεχάσω" και να ανάψω το επόμενο.. Είναι τελικά μια μορφή "διαστροφής" το κάπνισμα. Το ξέρεις πως σκοτώνει αλλά δεν το αποχωρίζεσαι.. Ένας θείος μου το έκοψε πριν χρόνια με βελονισμό.. χμ

Αμ εμένα που δεν με επειρεάζει τίποτα? Ό,τι και να διαβάσω... τίποτα...
Αν και το έχω κόψει αρκετές φορές..άλλες για μερικούς μήνες και μία φορά για 2χρόνια και την τελευταία για 1,1/2χρόνο... Έχω καταλήξει πως ο μεγαλύτερος εθισμός που υπήρξε ποτέ είναι το τσιγάρο.. και όχι μόνο όπως είπατε για λόγους νικοτήνης και μόνο αλλά και άγχους..
Απόδειξη πως δεν πίνω coca cola δεν πίνω καφέδες δεν παίρνω ναρκωτικά... αλλά με το τσιγάρο, όσες φορές το έκοψα.. ήξερα πως παρόλο αυτά ήμουν καπνίστρια...
Πάντως το τσιγάρο δεν κοβεται σιγά σιγά μόνο μία και έξω.. όσες φορές δηλαδή τα κατάφερα ήταν μαχαίρι...
Θέλει πολύ δυνατό χαρακτήρα για να το ελαττώσεις στα 1-2 τσιγάρα την ημέρα..εκτός και αν δεν ήσουν ποτέ φανατικός καπνιστής...

Το μεγαλύτερο αστείο ήταν τότε που άρχισαν να καπνίζουν και οι γυναίκες για να δείξουν πως είναι ίσες με τους άντρες..
Αχ ... !!! η ισότητα μας έφαγε.....

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

17/06/2004, 18:46:40

σας θυμίζει κάτι?

http://www.medlook.net.cy/category.asp?category=47
ρίξτε μία ματιά εδώ

απόσπασμα από το παραπάνω λινκ:
Το κάπνισμα είναι συχνή αιτία τύφλωσης. Όσο πιο νωρίς αρχίζει κάποιος να καπνίζει και όσο περισσότερα τσιγάρα ή άλλα προϊόντα του καπνού καπνίζει, τόσο περισσότερο αυξάνεται ο κίνδυνος για να καταστρέψει την όρασή του και να τυφλωθεί.

Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι το κάπνισμα είναι αιτία πολλών χρόνιων ασθενειών και πρόωρων θανάτων όπως διάφορες μορφές καρκίνου και καρδιοπάθειες. Όμως το γεγονός ότι το κάπνισμα είναι αιτία τύφλωσης δεν είναι γνωστό στο πλατύ κοινό.

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

Edited by - simori on 17/06/2004 18:48:27

18/06/2004, 18:46:39
ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΣΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;
ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.
ΚΑΠΝΙΖΩ!!!
ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ!ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ, ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
ΚΑΙ, ΝΑΙ ΘΑΘΕΛΑ ΜΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΝΙΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ!!!

ΕΝΑΣ ΦΟΡΟΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.
ΝΑΙ, ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ...
ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΑ, ΚΑΘΟΤΙ ΑΝ ΜΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΑΝ ΛΕΩ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΑ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΡΡΟΕΣ.
ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ...
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ...
ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ, ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ!!!

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ,ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ!!!
ΕΙΠΑ, ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΩ!!!

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

geraki10Νέο Μέλος
22/06/2004, 01:38:56
quote:

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΑΘΗΤΡΙΑ.ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΩ.CAMEL ΗΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟ LIGHT ΜΕΤΑ ΣΤΟ
SUPER LIGHT ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΟΤΙΝΗ
ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΛΟΓΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

ΚΑΤΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ. ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΓΙΕΙΣ. κΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙς ΤΟ ΠΑΛΙΟΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΜΑ ΣΟΥ ΧΑΡΑ ΜΟΥ.

bouflisΜέλος
23/06/2004, 23:35:34
ΑΧ ΡΕ VIKING,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΚΑΠΝΙΣΑ ΔΥΟ ΤΣΙΓΑΡΑ.
ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΜΕ <<ΚΡΑΞΟΥΝ>> ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΤΡΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ.
ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ....... ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ

_Μέλος
26/06/2004, 20:37:15
Βασικά εγώ ήμουν έτοιμος να το κόψω μα όταν βγήκαν τα Leader το θεώρησα αμαρτία, έτσι ακόμα καπνίζω.

Κάτω Πάυλας

katiaΜέλος
27/06/2004, 07:40:33
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΕΡΑΚΙ.ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΝ.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Labolas GlasyaΜέλος
27/06/2004, 17:15:42
ΓΕΡΑΚΙ καπνιζεις? Τι ακριβως? Τους ΧΑΣΙΣΑΣΙΝΟΥΣ τους εχεις ακουστα βρε ψυχουλα της συμφορας?

Κοπελια κοπελια α α
τα καψες τα εγγεφαλικα

Σα συνθυματακι ετσι μια και ζουμε στο πλανητη του γιουροφουτμπαλ. *

http://www.ummo.cc/Sigil/Glasya_Labolas.JPG