- ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Deppy, για να γίνει μία σωστή "συζήτηση" μέσα στο forum, πρέπει να υπάρχουν και να εκφράζονται ΟΛΕΣ οι απόψεις. Δεν μπορούμε να διαλέγουμε να μιλάμε, μόνο σε αυτούς που έχουν την ίδια άποψη με εμάς! Αν η άποψή μας είναι λάθος, θα πρεπει να μένουμε μόνιμα σε αυτό το λάθος; Δεν πρέπει να είμαστε κολλημένοι σε μία άποψη, και να πιστεύουμε ότι αυτή είναι η μόνη αλήθεια, πάει και τελείωσε... (αυτό μου θυμίζει την Ελλένη Λουκά
Το σωστό είναι να διαβάζουμε όλες τις απόψεις, και μετά, μέσα από ψάξιμο, να βρίσκουμε αυτή που είναι αληθινή...και όχι αυτή που θα μας άρεσε περισσότερο να είναι αληθινή...
ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ
quote:
Ωπα , ώπα ώπα...
Deppy, για να γίνει μία σωστή "συζήτηση" μέσα στο forum, πρέπει να υπάρχουν και να εκφράζονται ΟΛΕΣ οι απόψεις. Δεν μπορούμε να διαλέγουμε να μιλάμε, μόνο σε αυτούς που έχουν την ίδια άποψη με εμάς! Αν η άποψή μας είναι λάθος, θα πρεπει να μένουμε μόνιμα σε αυτό το λάθος; Δεν πρέπει να είμαστε κολλημένοι σε μία άποψη, και να πιστεύουμε ότι αυτή είναι η μόνη αλήθεια, πάει και τελείωσε... (αυτό μου θυμίζει την Ελλένη Λουκά). Αλλά και εσύ βρε OANNHSEA, μην τους τα γράφεις τόσο απότομα...
Το σωστό είναι να διαβάζουμε όλες τις απόψεις, και μετά, μέσα από ψάξιμο, να βρίσκουμε αυτή που είναι αληθινή...και όχι αυτή που θα μας άρεσε περισσότερο να είναι αληθινή...ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ
ΑΓΑΠΗΤΕ stan, ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ! ΔΕΝ ΕΜΜΕΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ. ΔΕΚΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ "ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ" ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΕΡΙΣΤΙΚΟ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΕΧΩ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ. ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΡΠΟΦΟΡΗΣΕΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΠΑΝΕΛ; ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ 10 ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΙΟ ΠΙΣΩ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΟΥΜΕ- ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ.
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ![]()
I want to believe...
quote:
ΔΕΝ ΕΜΜΕΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ.
Αχα....
Να που καταλήγουμε σε κάτι ενδιαφέρων...
deppy-88,
Πως μπορεί να είναι η άποψη σου και η θέση σου διφορούμενες;;; Πως είναι δυνατόν από την μία κάτι να το παρουσιάζεις σαν στοιχείο (π.χ. τα αρχαία θέατρα στην νότια Αμερική), και στην συνέχεια να γράφεις ότι μπορεί να μην είναι έτσι;;;
Δηλαδή με λίγα λόγια θέλεις να μας πεις ότι δεν το έχεις καν ελέγξει και απλά το θεωρείς σαν στοιχείο, γιατί θέλεις ΕΣΥ να είναι στοιχείο...
Μήπως τώρα μπορείς να καταλάβεις ότι δεν είναι "τσαμπουκάς" ο τρόπος που γράφω, αλλά είναι η δική σου ελαφρότητα στην παράθεση, στον έλεγχο και στην συζήτηση των "στοιχείων";;;
Μήπως τελικά μπορείς να καταλάβεις ότι δεν θέλεις να συζητήσεις και να βρεις την αλήθεια, παρά μόνο ψάχνεις, παραθέτεις και συζητάς στοιχεία που σε ικανοποιούν;;;
quote:
Αλλά και εσύ βρε OANNHSEA, μην τους τα γράφεις τόσο απότομα...
Η αλήθεια δυστυχώς είναι πολύ απότομη και με μεγάλο πόνο...
Το γράφεις και εσύ πιο κάτω:
Το σωστό είναι να διαβάζουμε όλες τις απόψεις, και μετά, μέσα από ψάξιμο, να βρίσκουμε αυτή που είναι αληθινή...και όχι αυτή που θα μας άρεσε περισσότερο να είναι αληθινή...
Ξέρεις τι πόνο προϋποθέτει αυτό από τον κάθε μελετητή;;;
quote:
Η αλήθεια δυστυχώς είναι πολύ απότομη και με μεγάλο πόνο...
Φίλε OANNHSEA, η αλήθεια είναι αυτή που είναι και δεν είναι ούτε απότομη, ούτε φιλική, ούτε κρύβει μεγάλο πόνο, ούτε μεγάλη χαρά κλπ.
Αυτοί είναι προσδιορισμοί που της δίνουμε εμείς οι άνθρωποι αναλόγως με το εάν η αλήθεια συγκρούεται με τις πεποιθήσεις μας, εάν συμφωνεί με αυτές, εάν επιβεβαιώνει τις όποιες παρατηρήσεις κι αντιλήψεις μας ή όχι.
Την αλήθεια που γνωρίζουμε ή που πιστεύουμε ότι γνωρίζουμε εμείς, δεν είναι απαραίτητο να την προσφέρουμε στον άλλο με απότομο ούτε με επίπονο τρόπο.
Κάτι που θα ήθελα να αναφέρω επίσης είναι το γεγονός ότι στα πλαίσια ενός διαλόγου μεταξύ ανθρώπων, είναι όντως θεμιτή η σύγκρουση ιδεών, ο συγκερασμός αυτών αλλά κι η παράθεση απόψεων οι οποίες αν και δεν συμφωνούν μεταξύ τους, μπορεί να οδηγήσουν σε χρήσιμα συμπεράσματα και τις δύο πλευρές - εάν φυσικά είναι διατεθειμένες να σκεφτούν επάνω σε συμπεράσματα τα οποία είναι διαφορετικά από τα δικά τους.
Η σύγκρουση όμως μεταξύ των ανθρώπων επί προσωπικού επιπέδου - ειδικά όταν δεν γνωρίζονται μεταξύ τους - κι η χρήση σχολίων τα οποία θα μπορούσαν να εκληφθούν ως προσβλητικά, υποτιμητικά ή και χλευαστικά από την άλλη μεριά δεν είναι ούτε θεμιτή κι ούτε μπορεί να αποδώσει χρήσιμα και θετικά αποτελέσματα.
Συγκεκριμένα αναφέρομαι στο:
quote:
Νόμιζα ότι οι άνθρωποι που μπαίνουν εδώ μέσα έχουν ένα βασικό IQ - εσύ deppy-88 δείχνεις ότι έχεις πέσει κάτω από το αναγκαίο ΙQ, ακόμα και για συζητήσεις αθλητικών...
Η deppy-88 όπως κι ο καθένας μας έχει το δικαίωμα να πιστεύει ή να παραμένει ανοιχτός σε όποια ενδεχόμενα ικανοποιούν τις ανάγκες της, να τα ερευνά, να τάσσεται υπέρ ή κατά αυτών.
Κανείς δε μπορεί να υποδείξει στον συνάνθρωπο του σε τι να πιστεύει και σε τι όχι, αυτό θα ήταν μια παρέμβαση στην ίδια την κριτική ικανότητα του ανθρώπου, στις επιλογές του και στο αναφαίρετο δικαίωμα να πιστεύει και να εκφράζει αυτά που πιστεύει.
Εάν οι πεποιθήσεις του είναι λανθασμένες, αυτό θα φανεί από τον χρόνο αλλά κι από το εάν μπορεί να αντέξει σε μια κριτική με επιχειρηματολογία και ορθολογική σκέψη.
Το να προσβάλλεις όμως αυτόν τον άνθρωπο και να τον υποτιμάς σε προσωπικό επίπεδο επειδή πιστεύει αυτά που πιστεύει, δεν είναι ούτε επιτρεπτό, ούτε αποδεκτό και σαφέστατα δεν είναι δείγμα ενός γόνιμου διαλόγου...

In anticipation of my resurrection...
www.ellhnkaichaos.blogspot.com και προετοιμαστειτε για πολυ μεγαλο σοκ!!! οσοι μπουν στη σελιδα να ψαξουν στο αριστερο μερος της εκει ποθ λεει: Σεληνη γνωρισε τον διαστημικο εχθρο σου ,και αλλα πολλα....
quote:
Καλησπερα ,εις απαντηση οσων που αναφερθηκαν στο οτι η σεληνη πιθανον να ειναι κουφια στο εσωτερικο της προτεινω να μπητε ολοι στη σελιδα:
www.ellhnkaichaos.blogspot.com και προετοιμαστειτε για πολυ μεγαλο σοκ!!! οσοι μπουν στη σελιδα να ψαξουν στο αριστερο μερος της εκει ποθ λεει: Σεληνη γνωρισε τον διαστημικο εχθρο σου ,και αλλα πολλα....
ΑΓΑΠΗΤΕ U-BOAT, ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ...
ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ ΕΞΙΣΟΥ ΕΚΘΑΜΒΟ: http://www.diodos.gr/content/view/76/36/
ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ, ΜΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΜΕΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ! ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ... Α, ΚΑΙ ΚΑΛΩΣΗΛΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!
I want to believe...
"Πάρτε μια γεύση από την απίστευτη ταχύτητά του
Το πρώτο βίντεο του αξίας 300 εκατομμυρίων δολαρίων του υπερηχητικού διαστημοπλοίου HTV-2 το οποίο είχε ατυχή κατάληξη κατά την τελευταία πειραματική του πτήση δόθηκε στην δημοσιότητα.
Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος που μπορούσε να επιτύχει ταχύτητες ίσες με 20921 χλμ/ώρα, απογειώθηκε για μια υψηλής σημασίας δοκιμαστική πτήση τον προηγούμενο μήνα από το διαστημικό κέντρο της Καλιφόρνια. Ταξίδεψε μέχρι την άκρη της στρατόσφαιρας και υποτίθεται ότι θα επέστρεφε στην επιφάνεια της Γης γλιστρώντας ομαλά στην ατμόσφαιρά της, με ταχύτητα 26 χλμ/το δευτερόλεπτο, όμως η επικοινωνία χάθηκε ξαφνικά και το αεροσκάφος θεωρήθηκε από την επιστημονική ομάδα ότι είχε συγκρουστεί Ειρηνικό Ωκεανό.
Στο βίντεο που ακολουθεί αποτυπώνονται οι τελευταίες στιγμές του προτού συγκρουστεί. Αν και μπορεί να μη δείχνει το χρονικό διάστημα της ελεγχόμενης πτήσης, μπορείτε ωστόσο να πάρετε μια ιδέα της απίστευτης ταχύτητάς του. Παράλληλα με αυτό το βίντεο, δόθηκε στην κυκλοφορία και ένα που προσομοιώνει έναν «αγώνα ταχύτητας» μεταξύ ενός C-5, ενός F-18 και του ΗΤV-2."
===============================================
ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ... ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...![]()
I want to believe...
O.E.A εε?
Είπα και εγώ είναι δυνατόν?
quote:
Εμ πες το βρε κορίτσι μου, από ποιες.... “έγκυρες” πηγές ενημερώνεσαι
O.E.A εε?
Είπα και εγώ είναι δυνατόν?
ΣΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ, ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ, ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟΡΗΣΕΣ ΑΝ "ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ";
I want to believe...
απορω πως και πολλοι απο εσας δεν την αναφερεται ακομη? δεν την εχετε ψαξει ακομη? φοβαστε να διαβασετε αυτα ποθ γραφουνε η απλα αδιαφορειτε?το σημερινο το διαβασε κανεις? το οτι εγινε σημερα αποπειρα δολοφονιας τοθ εκπροσωπου τους? αυτο και μονο λεει πολλα!! ψαξτε και διαβαστε τι γραφει και για τη σεληνη θα εκπλαγειτε...