ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- CONSTANTINE - - Κινηματογράφος -

- CONSTANTINE - - Κινηματογράφος -

Avallon31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
stemixΜέλος
15/03/2005, 12:02:36
quote:
Αλλωστε δεν είναι μόνο θέμα διάθεσης αλλά και θέμα γούστου.

Ωχ! Να υποθέσω ότι έθιξες το γούστο μου; Σε διαβεβαιώνω ότι είμαι φανατικός τηλεθεατής της Λάμψης, του Καλημέρα Ζωή, όλων των βραζιλιάνικων (μεξικάνικα δεν μου αρέσουν), της Λαμπίρη και του ενδυματολογικού γούστου της Μπιοργ και του Φλωρινιώτη. Επομένως το γούστο μου τίθεται εκτός συζήτησης.
15/03/2005, 12:11:39
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΦΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ STORY.
16/03/2005, 08:15:29
quote:
Ωχ! Να υποθέσω ότι έθιξες το γούστο μου; Σε διαβεβαιώνω ότι είμαι φανατικός τηλεθεατής της Λάμψης, του Καλημέρα Ζωή, όλων των βραζιλιάνικων (μεξικάνικα δεν μου αρέσουν), της Λαμπίρη και του ενδυματολογικού γούστου της Μπιοργ και του Φλωρινιώτη. Επομένως το γούστο μου τίθεται εκτός συζήτησης.

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα και περί γούστου Φλωρινιώτης ....:o)]

Ολοι έχουμε τις αδυναμίες μας stemix

H Ατμα όμως περιέργως εξαφανίστηκε...είπε ότι είχε σκοπό να ανοίξει το ίδιο τόπικ αλλά δε μας είπε τίποτα...

Αν δηλαδή το τόπικ είχε ανοιχτεί από κείνη θα ήταν άραγε τόσο φειδωλή?

"H Γνώση είναι δύναμη...1234 + γω ξέρω να μετρώ μόνο ως το 4"
Domina.LilithΜέλος
16/03/2005, 12:31:50
Καλησπέρα σε όλους.

Να πω την αλήθεια απογοητεύτηκα λίγο με το Konstantin...το περίμενα καλύτερο...Ίσως επειδή δεν διάβαζα το κόμικ...Δεν ξέρω...

Πάντως μακράν καλύτερη θεωρώ την τριλογία "ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ" , ή " H ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ", δεν θυμάμαι ακριβώς ποιος ήταν ο τίtλος, την οποία και ψάχνω να βρώ, διότι δεν κυκλοφορεί σε όλα τα Videoclub.

Πιστεύω πως θα συμφωνήσει όποιος την είχε δεί...

Νo time to run, no place to hide, when your life is just a lonely ride as the lord of fire and ice. And all your dreams behind your eyes turned out to be just...lies...

16/03/2005, 20:31:18
Domina.Lilith σε ευχαριστούμε για την πληροφορία μήπως όμως θα μπορούσες να μας πεις τουλάχιστον ποιας εταιρίας είναι για να το ψάξουμε ή τον πρωτότυπο Αγγλικό τίτλο?

"H Γνώση είναι δύναμη...1234 + γω ξέρω να μετρώ μόνο ως το 4"
16/03/2005, 23:11:36
στην ταινια που αναφερεστε...οι αγγελοι ειχαν περιοριστει στην παλαια εδεμ....που καταντησε χωρος βιομηχανικων κτιριων....?

οι αγγελοι εξουθενωμενοι απο τον πολεμο ,ζηταγαν κινητρα και συμμαχους.....

ο γαβριηλ και σε αυτες τις ταινιες ,με την παραταξη των αποσκιρτησμενων.....

οι αγγελοι βρηκαν συμμαχους.....

στο τελος ο γαβριηλ ξανα...θνητος.....χωρις μνημη...του τι ηταν...

αν οντως ειναι αυτη η ταινια για την οποια μιλαμε ,ειναι υπεροχη...εξισου.....

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

WHISPERS OF THE DREAMS

Edited by - manos on 16/03/2005 23:13:07

Edited by - manos on 16/03/2005 23:15:00

Domina.LilithΜέλος
17/03/2005, 09:26:52
Μανο > έχεις δίκιο...στην τρίτη και τελευταία ταινία ο Γαβρηίλ (Κρίστοφερ Γουόκεν) γίνεται θνητός και ζεί πλεόν στη γή.

Δυστυχώς όμως δεν θυμάμαι ποια εταιρεία ήταν...πάντως ο τίτλος τελικά σίγουρα ήταν "Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ"...απλώς εκλπηκτική!!

Το πρώτο μέρος το έχει δείξει πάντως και η τηλεόραση και έπαιζε και ο Ηλίας Κοτέας που έκανε τον παπά...

Δεν ξέρω κατα πόσο σας φώτισα... :-(((

Νo time to run, no place to hide, when your life is just a lonely ride as the lord of fire and ice. And all your dreams behind your eyes turned out to be just...lies...

barianΝέο Μέλος
17/03/2005, 12:02:40
Το έργο απλα καταπληκτικο,φοβερη φωτογραφια,καλοι ηθοποιοι ε τι αλλο και ενα καλο σεναριο.
Αν και λιγο υπερβολικο με τον τροπο του μπορει να παραπεμψει σε διαφορεσ σκεψεις που οι περισοτερες δεν θα στεκουν ιδιαιτερα.
Πάντως στην ιδέα ότι μπορεί τα πράγματα να ήταν καπως έτσι..τρομάζω.
Βέβαια δεν απέχει πολύ απ την πραγματικότητα..για να σκεφτούμε...καποιοι σιγουρα θα υπαρχουν που έχουν κανονισει για μας, τον τροπο που μπορει να ασκούν επιροή πάνω μας..μπορει να μην ειναι καν ο θεός ή ο διάολος..

evi

Domina.LilithΜέλος
17/03/2005, 13:17:58
Αναφέρεσαι στο Konstantin ή στη μάχη των Αγγέλων???????????

barianΝέο Μέλος
18/03/2005, 11:32:53
Αναφερομαι στο constantine ,παρολα αυτά μου κινησες την περιέργεια και θα δώ αυτό το έργο.

evi

Domina.LilithΜέλος
18/03/2005, 12:12:18
Να την δείς. Πραγματικά αξίζει

(απλά θυμίσου ότι είναι τριλογία, οπότε να προσέξεις να ξεκινήσεις κανονικά απο την πρώτη...)

:-)