ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΜΟΥΘ? - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΜΟΥΘ? - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

XNAMED59 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
OSIRIS_A_KΝέο Μέλος
14/06/2005, 00:41:29
Εμένα πάλι κάτι δεν μου κολλάει στην εξαφανίσει όλων αυτόν τον πλασμάτων
Θα ήθελα λιπών να ρωτήσω αν ξέρει κανείς αν έχουν βρεθεί οστά ζώων αυτής της εποχής, που υπάρχουν και σήμερα.
14/06/2005, 02:18:17
OSIRIS_A_K
quote:
Θα ήθελα λιπών να ρωτήσω αν ξέρει κανείς αν έχουν βρεθεί οστά ζώων αυτής της εποχής, που υπάρχουν και σήμερα.

ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΑ ΖΩΑ...ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ...ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

..

Deghar AdharkΜέλος
14/06/2005, 17:13:44
καλησπερα,αυτη την στιγμη δεν εχω πολυ χρονο ετσι απλως δινω μερικες εικονες με το σχετικο θεμα.θα ξαναμπω την νυχτα

http://deepsleep.web-gratis.net/fantasy/dragon_pics/Black%2520Dragon.jpgimgrefurlhttp://deepsleep.web-gratis.net/fantasy/dragon_pics/page_02.htmh600w800sz115tbnid7jalHUDJ7mQJ:tbnh106tbnw142hlelstart1prev/images%3Fq%3Ddragon%26hl%3Del%26lr%3D" border=0>

http://deepsleep.web-gratis.net/fantasy/dragon_pics/Black%2520Dragon.jpgimgrefurlhttp://deepsleep.web-gratis.net/fantasy/dragon_pics/page_02.htmh600w800sz115tbnid7jalHUDJ7mQJ:tbnh106tbnw142hlelstart1prev/images%3Fq%3Ddragon%26hl%3Del%26lr%3D" border=0>

Ismail vilehand:proud to be a council member

Deghar AdharkΜέλος
14/06/2005, 17:17:05
οχι ρε γαμωτο.τελος παντων οι αλλες δυο δειχνουν εναν ευρωπαικο δρακο.αν θελετε βαλτε το url στο google στο τμημα "εικονες" και θα τις δειτε.θα ξαναμπω

Ismail vilehand:proud to be a council member

14/06/2005, 18:29:41
sorry που μπαινω σφηνα παιδια αλλα εχω μελετησει πολυ παλεοντολογια, και η επικρατεστερη εκδοχη που εχω ακουσει ειναι η λανθασμενη ανασυναρμολογηση απο κινεζους, ενος σκελετου κετζαλκοατλους, ενος φτερωτου δεινοσαυρου, οπως ο πτεροδακτυλος και ο διασημος πτερανοδοντας [=αυτο το πλασμα με το μακρυ λοφιο στο πισω μερος του κεφαλιου που πολλοι μπερδευουν με πτεροδακτυλο, ενα φτερωτο δεινοσαυρακι οχι μεγαλυτερο απο περιστερι]
απο τοτες οι αφελοις κινεζοι τον εκαναν μερος της θρησκειας και της φιλοσοφιας τους, εως οτου ηρθαν παλεοντολογοι απο τη δυση και τους εδειξαν το λαθος τους...
σημειοτεον οτι το ιδιο εκαναν και με ενα σκελετο κομψογναθου [μικρου αρπακτικου δεινοσαυρου στο μεγεθος μικρου σκυλιου].

δυστυχως για τους πιστους της υπαρξης δρακων σημερα, η σωστη συναρμολογηση των απολιθομενων σκελετων ειναι εργο των αλαθητων υπολογιστων που αναλυοντας εν τριζδιαστατο μοντελο του καθε οστου, μπορουν να δειξουν ακριβως πως συνδεοταν ο καθε μυς και να δημιουργησουν ενα απολυτα ακριβες μοντελο του ζωου...

17/06/2005, 09:18:46
ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΟΥ crucifire...ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ...ΑΦΕΛΕΙΣ.

ΔΡΑΚΟΙ ΣΕ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΗ.

..

Deghar AdharkΜέλος
20/06/2005, 14:14:35
καλες πληροφοριες crucifire ομως σχετικα με τους δρακους....δεν συμφωνω.

οι κινεζικοι δρακοι δεν εχουν ουδεμια σχεση με τους δεινοσυαρους.

οι κινεζικοι οπως βλεπουμε και στην εικονα εχουν σωμα μακρυ σαν φιδιου. επισης εχουν μουστακια,αυτο δεν ξερω πως το εξηγουν αλλα μαλλον εχει σχεση με το οτι πολλα ζωα σημερα{τιγρη.λιονταρια}εχουν μουστακια.
επισης τα ποδια τους ειναι κοντα και δεν εχουν ολοι φτερα

Ismail vilehand
Toorc icefist
Geleb Flamefinger
Bremm Sparkfist
Wyand Voidbringer
Maffer Dragonhand
"the high council of zakarum"
20/06/2005, 14:36:30
θελω πολυ να σου το εξηγησω, αλλα πρεπει να σου το δειχνω με εικονες κοκαλο κοκαλο πως τα συνδεσανε [λαθος]...

σκεψου το εξης... ολοι οι δεινοσαυροι περπατουσαν με τις ακρες των σακτυλων, οπως τα σημερινα πουλια και οι γατες, και ετσι η φτερνα και το πελμα ηταν στον αερα. οι κινεζοι δεν το σκεφτηκαν αυτο και θεωρησαν τα αρκετα μακρια κοκαλα αυτα ως φτερα! τις οπες στο κρανιο, που αποδηχτηκε οτι ηταν η ρυνικη κηλωτητα, τα θεωρησαν βασεις για μουστακια.

απο εκει και περα, μην εχοντας της σημερινες τεχνολογιες, εβαλαν τη φαντασια τους να δουλεψει. το περιεργο ειναι πως, οι δεινοσαυροι των οποιων τους σκελετους συνεδεσαν λαθως, ειναι αρκετα μικροι σε μεγεθος, ενω αυτοι απεικονιζουν τους δρακους τεραστιους.
αυτο αποδιδιεται ειτε στο οτι βρηκαν κοκαλα αλλων μεγαλων δεινοσαυρων, ειτε στο οτι το θεωρησαν θεικο το ον, και ετσι του εδωσαν τετοιες διαστασεις!

MotumboΝέο Μέλος
14/10/2004, 22:26:05
Παρόλο που έχω πάρα πολύ καιρό να γράψω στο forum, πήρα την απόφαση να επισημάνω 2-3 πράγματα γιατί η κατάσταση με εκνευρίζει αφάνταστα πλέον εδώ μέσα.

Πρώτον για να μην σας τρώει η περιέργεια, σας δηλώνω εξαρχής ότι είμαι παλιό μέλος αλλά διάλεξα να κάνω αυτό το post με νέο όνομα, όχι γιατί φοβάμαι να αποκαλυφθώ, εξάλλου και το παλιό μου user name δεν παύει να είναι ένα nick name που διαφυλάσσει την ανωνυμία, απλώς το έκανα για να ακούσετε αυτά που θέλω να σας πω αντικειμενικά και όχι υποκειμενικά υπό το βάρος της εικόνας που έχετε για το παλιό μου user name.

Περνάω κατευθείαν στο ψητό λοιπόν:

Πρώτον: Κατά καιρούς διάφορα μέλη έχουν κρούσει το κουδούνι του κινδύνου ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά εδώ μέσα και έχουν εκφράσει την δυσαρέσκεια τους, αλλά ο Admin και η παρέα του πέρα βρέχει,…
Αποτέλεσμα ??
Τα πιο πολλά αξιόλογα μέλη να έχουν αποχωρήσει από την κοινότητα και αυτή την στιγμή το 90% των θεμάτων να ανοίγονται από ευκαιριακούς χρήστες ή χρήστες με αμφίβολο επίπεδο εσωτερισμού και φιλοσοφικής αναζήτησης.
Θέλετε Αποδείξεις ?? Δείτε τα θέματα που έχουν παρελάσει από μπροστά μας το τελευταίο διάστημα: «Ποδοσφαιρική Επικαιρότητα», «Καταγόμαστε από τον Σείριο?», «Ατάκες για Καμάκι», «Εσείς Καπνίζετε ?», «Προτείνετε όνομα για την γάτα μου» και άλλα πολλά ευτράπελα…

Δεύτερον: Δυστυχώς τα μέλη αντιμετωπίζονται τελείως υποκειμενικά με πολύ προκλητικό τρόπο.
Θέλετε παραδείγματα ?? Χρήστης άνοιξε στο παρελθόν θέματα τα οποία πραγματεύονταν την φιλοσοφική θεματαλογία: «Σελοτειπ», «Αλουμινόχαρτο» κτλ. και αντί να τον πετάξετε έξω με τις κλωτσιές καθόσασταν και γράφατε μπούρδες στα θέματα του και τα φτάσατε 10 σελίδες το καθένα επειδή μόνο και μόνο ήταν φίλος σας. Αν είχε ανοίξει τα θέματα αυτά ένας νέος χρήστης δεν θα είχαν κλειδωθεί το επόμενο λεπτό ??
Θέλετε και άλλο παράδειγμα ? Η ΑΤΜΑ. Το μόνο που κάνει είναι να βρίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ και να υποβιβάζει τους συνομιλητές της και δεν βρέθηκε ένας να την πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων ? Γιατί ?? Αυτά τα accounts που έχετε μέχρι τώρα κλειδώσει έβριζαν περισσότερο ή ήταν λιγότερο χυδαίοι ? Ή μήπως θεωρείτε ότι κλειδώνοντας τον λογαριασμό της για πέντε μέρες μόνο την κάνατε να βάλει μυαλό ?

Αλήθεια να σε ρωτήσω κάτι προσωπικά ρε ΑΤΜΑ ?

Κορίτσι μου δεν μπορείς να γράφεις στα forums σαν άνθρωπος ?

Όταν//Ανοίγεις 1 Θέμα + Λές τις απόψεις//Σου δεν μπορείς++Να χρησιμοποιείς{Το Συντακτικό}//Που χρησιμοποιούμε όλοι{}μας???????

Γιατί γράφεις έτσι ? Είσαι Ψώνιο ?? Αγράμματη ?? Είσαι από άλλο πλανήτη ?? Θες να δείξεις ότι διαφέρεις από εμάς τους άλλους ?? Τι συμβαίνει πες μας ! Οι γερμανοί είναι φίλοι μας και θέλουν το καλό μας …

Τρίτον: Δεν υπάρχουν σοβαροί διαχειριστές με γνώσεις και άποψη να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.
Για παράδειγμα:
Αμαλία: Εκτός από “Προτάσεις για την αποφυγή Greeklish” έχεις κάτι άλλο να προσφέρεις σε αυτόν τον τόπο ?? Πες μου μια φορά που κατέθεσες τεκμηριωμένη άποψη για ένα σοβαρό θέμα. Μην βασίζεσαι μόνο στις προσωπικές σου σχέσεις με το «ιερατείο»…
Morent: 40 χρόνια διαχειριστής και έχει μόνο 5 posts. Αυτό τα λέει όλα νομίζω.

Δυστυχώς μόνο ο Avatar δεν φέρνει την άνοιξη….

Α πριν κλείσω θα ήθελα να πω και κάποια πράγματα που με εκνευρίζουν αφάνταστα.

Masvidal + Kapodistria: Ξέρετε υπάρχει και το Dating Club αν θέλετε να ερωτοτροπήσετε. Εδώ μέσα έχετε καταντήσει κουραστικοί. 9 στα 10 post που ανοίγετε είναι «Ζουζουνι μου σε αγαπώ», «Ευχαριστώ που βρέθηκες στην ζωή μου», «Τι ήμουνα πριν σε γνωρίσω», «Μωρό μου τι φαγητό θέλεις να σου φτιάξω σήμερα», «Ελπίζω να θυμήθηκες να κατεβάσεις τα σκουπίδια κάτω», «Γύρνα σπίτι ξέχασα τον θερμοσίφωνα ανοιχτό» και άλλα τέτοια Esoterica θέματα φιλοσοφίας.

Επίσης αγαπητή Zadok σταμάτα πια να γλύφεις το «αρχηγείο» του esoterica. Στο τέλος θα πάθεις οσφυοκαμψία. Θυμίζεις τον φύτουκλα που είχαμε στο σχολείο και έτρεχε πίσω από τους καθηγητές να τους γλύφει για να παίρνει καλούς βαθμούς.
Εσύ τι θα πάρεις εδώ μέσα ? Το πολύ πολύ να σε κάνουμε διαχειριστή. Αν είναι αυτό το πρόβλημα σου, μην ανησυχείς την θέση την έχεις καπαρώσει. Πρόσεχε μόνο μην γλιστρήσεις στα σάλια που έχεις αφήσει πίσω σου.

Τώρα θα μου πείτε, γιατί ρε αφού δεν σου αρέσει εδώ μέσα κάθεσαι και τα διαβάζεις ? Γιατί δεν πάς στο Merafysico ? Στο Innernet ? Στο Forum του ANT1 να μιλάς για την Καλομοίρα και τον Ευταξία ??

Να σας πω ρε παιδιά. Το αγαπάω το Esoterica. Το πονάω το site και το forum δεν το βλέπω σαν ιδιοκτησία του Admin, ούτε και της παρέας του.
Το Esoterica είμαστε εμείς που του δίνουμε ζωή. Αν δεν ήμασταν εμείς να καταθέτουμε τις απόψεις μας να αφήναμε 2-3 φίλους να γράφουν τα δικά τους τότε το forum θα έμοιαζε με αυτό του συλλόγου διάσωσης της ορεινής μπεκάτσας που γράφει μόνο ο Admin κάνα χρόνια πολλά μια φορά τον χρόνο κάθε Χριστούγεννα άντε και Πάσχα. Δεν γουστάρω να τσακώνομαι με μέλη, παλιά ή νέα. Το πρόβλημα μου δεν είναι αυτό αλλά θέλω να δω κάποια στιγμή το esoterica αξιόλογο και αξιοπρεπές όπως παλιά.

Για πρώτη και τελευταία φορά, γεια σας….

Η Μαύρη Κουκουβάγια ...

endoramaΜέλος
14/10/2004, 23:13:30
αν δεν εβλεπα nickname θα νομιζα οτι το εγραψα εγω αυτο το post

τωρα για μερικα θεματα μη εσωτερικου θεματος ειναι κατι που εχει εξηγηθει και παλιοτερα

ειναι για στιγμες χαλαρωσης δεν γινεται να εισαι συνεχεια σοβαρος

και μερικα αστεια μεταξυ των μελων του forum δημιουργει καλο κλιμα

και προτιμω να βλεπω την καθε ανοησια σε αυτα τα θεματα παρα μεσα στα "σοβαρα" θεματα

δες το σαν αναγκαιο κακο.

ολα αυτα που ειπες ειναι ενας καλος λογος να πεις
"αμαν πια παω να την κανω"
αυτα απο καποιον που το ειχε πει αλλα ξαναγυρισε

we'll all take turns
i'll get mine, too

15/10/2004, 00:17:30
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ....

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΑ ΤΟΠΙΚΣ....

ΦΙΛΕ/Η Motumbo ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ?????

Εννιά Ουπανισάδες (Σειρά Γνώσης)
Ινδική φιλοσοφία - ΒΙΒΕΚΑΝΑΝΤΑ (Σειρά Γνώσης)
Πρακτικη + Συμβουλευτικη Φιλοσοφια
Ταοισμός
ΜΥΗΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ή ΤΑΓΜΑΤΑ
ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΨΙΑ
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ
ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ή ΜΑΣΟΝΙΑ
Το μυστικό των Ναϊτών
Υποταγη συνηδεισεως
Ινδοευρωπαίοι – πως, γιατί και πότε
Η παλαιά διαθήκη βασισμένη στην ελληνική μυθολογία
ΔΡΟΜΟΣ/ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ
Περι Ενθεογενών/"Ψυχεδέλειας":Ωδή προς Όλους
H AΓΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ & ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΣ
<Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ>
ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση
ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ....
**** Π Ε Ν Τ Ε Λ Η ****
ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ - Τι ακριβώς είναι;
2012 - ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ;
Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια
ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΙΡΙΟ????
Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ?????
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ?????

ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ????

ΦΙΛΕ/Η Motumbo ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΗΣ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΠΟΝΑΣ ΤΟ ESOTERICA.gr ΚΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΙ....

ΑΣΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΑ...

ΝΑΙ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΟ ESOTERICA.gr..

ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ...
ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΝΕΟΙ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

8odwrisΜέλος
15/10/2004, 00:38:42
ΣΩΣΤΟς ΣΩΣΤΟς!!!!

Πρεζες... υπαρχουν πολλες ΔΕΝ ειναι μονο η ΗΡΩΙΝΗ, η Ηρωινη ΟΜΩς ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!! αυτη ειναι η ΜΟΝΗ διαφορα!!!!

old tigerΜέλος
15/10/2004, 01:02:18
Γνωστέ-Άγνωστε Motumbo,
διάβασα με ιδιαίτερη προσοχή τα όσα παρέθεσες και θα ήθελα με την σειρά μου και εγώ ως παλαιό μέλος και μάλιστα εμπλεκόμενο στην συντονιστική ομάδα του Esoterica, να παραθέσω κάποιες σκέψεις μου.

Καταρχάς δεν μπορώ να καταλάβω για ποιόν λόγο δεν βγήκες με το παλαιό σου user name να γράψει τα όσα έγραψες. Δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση τα περί αντικειμενικότητας που αναφέρεις, περί δήθεν "χρωματικού" επηρεασμού των όσων αναφέρεις με βάση το παλαιό user name.
Και δεν το δέχομαι βασικά για δύο λόγους.
1ον. Αναφέρεσαι σε συγκεκριμένα μέλη ή υπονοείς άλλα (βλέπε δημιουργούς των topics που αναφέρεις), ενώ εσύ κρύβεσαι πίσω από την "ασφάλεια" της ανωνυμίας σου. Εξαιρετικά ανήθικο κατά την γνώμη μου.
2ον. Το αληθές ή όχι των όσων κατηγοριών προσάπτεις, νομίζω ότι ο καθένας που έχει στοιχειώδες μυαλό έχει ήδη αξιολογήσει και βγάλει κάποια συμπεράσματα. Φαίνεται από τα γραπτά του καθενός εδώ μέσα. Δεν χρειάζεται να μου πεις ότι το τάδε μέλος φέρεται με Χ τρόπο, καθώς αυτό αντανακλάται στα μηνύματά του. Τι πιο φανερό!

Έχω βαρεθεί ειλικρινά να βλέπω διάφορους να προσπαθούν να διαμορφώσουν κοινή γνώμη, γράφοντας κάποια πράγματα. Επαναλαμβάνω. Δεν κρίνω το κατά πόσο έχουν βάση ή όχι. Κρίνω ακριβώς αυτή την προσπάθεια διαμόρφωσης κοινής γνώμης. Ευτυχώς ή δυστυχώς όλα είναι καταγεγραμμένα. Αν δεν αρέσει σε κάποιον σηκώνεται και φεύγει. Έτσι απλά.

Το βρίσκω ειλικρινά μαζοχιστικό να συνεχίζει κάποιος να ασχολείται με μία κατάσταση που την βρίσκει αρρωστημένη. Αυτό ισχύει βέβαια εφόσον δεν υπάρχει Εγωισμός και ρεβανσιστική διάθεση.

Η πορεία του Esoterica είναι προδιαγεγραμμένη από τους έχοντες την διακυβέρνησή του. Το αποτέλεσμα θα δείξει εάν τελικά έχουν αυτοί δίκιο ή όχι. Εάν είναι "ετοιμοθάνατο" με βάση αυτά που αναφέρεις, απλά θα πεθάνει.

Αν και τους τελευταίους τουλάχιστον 12 μήνες συμμετέχω από ελάχιστα ως καθόλου, εντούτοις δεν ξεχνώ ότι για ένα σημαντικό διάστημα ασχολήθηκα σημαντικά και ενεργά με το esoterica. Είδα και βίωσα πολλά πράγματα. Και αρνητικά και θετικά. Απαραίτητα και τα δύο για την επίτευξη ισορροπίας. Ισορροπία που εκ των πραγμάτων φαίνεται πλέον ότι λείπει σε όλα τα επίπεδα.

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE

15/10/2004, 01:14:26
quote:

Παρόλο που έχω πάρα πολύ καιρό να γράψω στο forum, πήρα την απόφαση να επισημάνω 2-3 πράγματα γιατί η κατάσταση με εκνευρίζει αφάνταστα πλέον εδώ μέσα.

Πρώτον για να μην σας τρώει η περιέργεια, σας δηλώνω εξαρχής ότι είμαι παλιό μέλος αλλά διάλεξα να κάνω αυτό το post με νέο όνομα, όχι γιατί φοβάμαι να αποκαλυφθώ, εξάλλου και το παλιό μου user name δεν παύει να είναι ένα nick name που διαφυλάσσει την ανωνυμία, απλώς το έκανα για να ακούσετε αυτά που θέλω να σας πω αντικειμενικά και όχι υποκειμενικά υπό το βάρος της εικόνας που έχετε για το παλιό μου user name.

Περνάω κατευθείαν στο ψητό λοιπόν:

Πρώτον: Κατά καιρούς διάφορα μέλη έχουν κρούσει το κουδούνι του κινδύνου ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά εδώ μέσα και έχουν εκφράσει την δυσαρέσκεια τους, αλλά ο Admin και η παρέα του πέρα βρέχει,…
Αποτέλεσμα ??
Τα πιο πολλά αξιόλογα μέλη να έχουν αποχωρήσει από την κοινότητα και αυτή την στιγμή το 90% των θεμάτων να ανοίγονται από ευκαιριακούς χρήστες ή χρήστες με αμφίβολο επίπεδο εσωτερισμού και φιλοσοφικής αναζήτησης.
Θέλετε Αποδείξεις ?? Δείτε τα θέματα που έχουν παρελάσει από μπροστά μας το τελευταίο διάστημα: «Ποδοσφαιρική Επικαιρότητα», «Καταγόμαστε από τον Σείριο?», «Ατάκες για Καμάκι», «Εσείς Καπνίζετε ?», «Προτείνετε όνομα για την γάτα μου» και άλλα πολλά ευτράπελα…

Δεύτερον: Δυστυχώς τα μέλη αντιμετωπίζονται τελείως υποκειμενικά με πολύ προκλητικό τρόπο.
Θέλετε παραδείγματα ?? Χρήστης άνοιξε στο παρελθόν θέματα τα οποία πραγματεύονταν την φιλοσοφική θεματαλογία: «Σελοτειπ», «Αλουμινόχαρτο» κτλ. και αντί να τον πετάξετε έξω με τις κλωτσιές καθόσασταν και γράφατε μπούρδες στα θέματα του και τα φτάσατε 10 σελίδες το καθένα επειδή μόνο και μόνο ήταν φίλος σας. Αν είχε ανοίξει τα θέματα αυτά ένας νέος χρήστης δεν θα είχαν κλειδωθεί το επόμενο λεπτό ??
Θέλετε και άλλο παράδειγμα ? Η ΑΤΜΑ. Το μόνο που κάνει είναι να βρίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ και να υποβιβάζει τους συνομιλητές της και δεν βρέθηκε ένας να την πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων ? Γιατί ?? Αυτά τα accounts που έχετε μέχρι τώρα κλειδώσει έβριζαν περισσότερο ή ήταν λιγότερο χυδαίοι ? Ή μήπως θεωρείτε ότι κλειδώνοντας τον λογαριασμό της για πέντε μέρες μόνο την κάνατε να βάλει μυαλό ?

Αλήθεια να σε ρωτήσω κάτι προσωπικά ρε ΑΤΜΑ ?

Κορίτσι μου δεν μπορείς να γράφεις στα forums σαν άνθρωπος ?

Όταν//Ανοίγεις 1 Θέμα + Λές τις απόψεις//Σου δεν μπορείς++Να χρησιμοποιείς{Το Συντακτικό}//Που χρησιμοποιούμε όλοι{}μας???????

Γιατί γράφεις έτσι ? Είσαι Ψώνιο ?? Αγράμματη ?? Είσαι από άλλο πλανήτη ?? Θες να δείξεις ότι διαφέρεις από εμάς τους άλλους ?? Τι συμβαίνει πες μας ! Οι γερμανοί είναι φίλοι μας και θέλουν το καλό μας …

Τρίτον: Δεν υπάρχουν σοβαροί διαχειριστές με γνώσεις και άποψη να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.
Για παράδειγμα:
Αμαλία: Εκτός από “Προτάσεις για την αποφυγή Greeklish” έχεις κάτι άλλο να προσφέρεις σε αυτόν τον τόπο ?? Πες μου μια φορά που κατέθεσες τεκμηριωμένη άποψη για ένα σοβαρό θέμα. Μην βασίζεσαι μόνο στις προσωπικές σου σχέσεις με το «ιερατείο»…
Morent: 40 χρόνια διαχειριστής και έχει μόνο 5 posts. Αυτό τα λέει όλα νομίζω.

Δυστυχώς μόνο ο Avatar δεν φέρνει την άνοιξη….

Α πριν κλείσω θα ήθελα να πω και κάποια πράγματα που με εκνευρίζουν αφάνταστα.

Masvidal + Kapodistria: Ξέρετε υπάρχει και το Dating Club αν θέλετε να ερωτοτροπήσετε. Εδώ μέσα έχετε καταντήσει κουραστικοί. 9 στα 10 post που ανοίγετε είναι «Ζουζουνι μου σε αγαπώ», «Ευχαριστώ που βρέθηκες στην ζωή μου», «Τι ήμουνα πριν σε γνωρίσω», «Μωρό μου τι φαγητό θέλεις να σου φτιάξω σήμερα», «Ελπίζω να θυμήθηκες να κατεβάσεις τα σκουπίδια κάτω», «Γύρνα σπίτι ξέχασα τον θερμοσίφωνα ανοιχτό» και άλλα τέτοια Esoterica θέματα φιλοσοφίας.

Επίσης αγαπητή Zadok σταμάτα πια να γλύφεις το «αρχηγείο» του esoterica. Στο τέλος θα πάθεις οσφυοκαμψία. Θυμίζεις τον φύτουκλα που είχαμε στο σχολείο και έτρεχε πίσω από τους καθηγητές να τους γλύφει για να παίρνει καλούς βαθμούς.
Εσύ τι θα πάρεις εδώ μέσα ? Το πολύ πολύ να σε κάνουμε διαχειριστή. Αν είναι αυτό το πρόβλημα σου, μην ανησυχείς την θέση την έχεις καπαρώσει. Πρόσεχε μόνο μην γλιστρήσεις στα σάλια που έχεις αφήσει πίσω σου.

Τώρα θα μου πείτε, γιατί ρε αφού δεν σου αρέσει εδώ μέσα κάθεσαι και τα διαβάζεις ? Γιατί δεν πάς στο Merafysico ? Στο Innernet ? Στο Forum του ANT1 να μιλάς για την Καλομοίρα και τον Ευταξία ??

Να σας πω ρε παιδιά. Το αγαπάω το Esoterica. Το πονάω το site και το forum δεν το βλέπω σαν ιδιοκτησία του Admin, ούτε και της παρέας του.
Το Esoterica είμαστε εμείς που του δίνουμε ζωή. Αν δεν ήμασταν εμείς να καταθέτουμε τις απόψεις μας να αφήναμε 2-3 φίλους να γράφουν τα δικά τους τότε το forum θα έμοιαζε με αυτό του συλλόγου διάσωσης της ορεινής μπεκάτσας που γράφει μόνο ο Admin κάνα χρόνια πολλά μια φορά τον χρόνο κάθε Χριστούγεννα άντε και Πάσχα. Δεν γουστάρω να τσακώνομαι με μέλη, παλιά ή νέα. Το πρόβλημα μου δεν είναι αυτό αλλά θέλω να δω κάποια στιγμή το esoterica αξιόλογο και αξιοπρεπές όπως παλιά.
Η Μαύρη Κουκουβάγια ...

ΕΜΕΝΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΜΕΛΗ "ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ", ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΜΕΛΗ ΜΕΧΡΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ.

ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΜΕΛΗ "ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ" ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΜΕ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ -ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΜΕΘΟΔΟΣ- ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΙΚΕΣ ΕΡΙΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΣΕΙ ΞΥΠΝΑΕΙ Ο/Η .... ΚΑΙ ΛΕΕΙ: "ΔΕ ΓΙΝΟΜΑΙ ΜΟΤΟΥΜΠΟ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΙΑΣΩ ΠΑΛΙ?"

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ "ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΜΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΟΡΕΝΤ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΝΩ ΕΣΥ ΣΚΟΤΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΣΩ-ΤΕΡΙΚΑ.

"ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΕΡΙΖΕΙ ΘΥΕΛΛΕΣ"

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
15/10/2004, 01:29:12
Αγαπητέ/ή Motumbo,

Κατ' αρχάς χαίρομαι που επισημαίνεις:

quote:
Πρώτον για να μην σας τρώει η περιέργεια, σας δηλώνω εξαρχής ότι είμαι παλιό μέλος

Όμως, να σε ρωτήσω κάτι.

Σε τι ωφελούν όλα αυτά που λες, όταν δεν έχεις κάτι να προτείνεις;

Λες ότι έχουν ανοιχθεί κάποια ανούσια θέματα.

Εσύ τί θέμα άνοιξες, ώστε το forum να γίνει πιο εποικοδομητικό;

Παρατηρείς διάφορα μέλη, για διάφορους λόγους.

Εσύ, πώς έχεις συνεισφέρει, για να αλλάξουν τα πράγματα;

Και δεν κατάλαβα το:

quote:

Αν πραγματικά είσαι εδώ επειδή "το αγαπάς και το πονάς το esoterica", θα παραμείνεις ενεργά, για να συμβάλλεις κι εσύ με τον τρόπο σου.

Και σύντομα με το γνωστό σου nick.

Ζήσε τη στιγμή!

15/10/2004, 01:34:52
quote:
Θέλετε και άλλο παράδειγμα ? Η ΑΤΜΑ. Το μόνο που κάνει είναι να βρίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ και να υποβιβάζει τους συνομιλητές της και δεν βρέθηκε ένας να την πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων ?

Οχι Motumbo!
Προφανώς θα σου άρεσε πολύ περισσότερο ένας χώρος όπου άνθρωποι πετιούνται στον κάλαθο των αχρήστων. Οπότε το ESOTERICA δεν είναι ο τόπος ο οποίος ανταποκρίνεται στις δικές σου προσδοκίες.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

ΔΩΡΙΔΑΜέλος
15/10/2004, 01:45:44
quote:

Στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα.

ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

15/10/2004, 02:01:53
quote:
Αν ήταν έτσι όπως μας τα λες δε θα δήλωνες καν οτι είσαι παλιο μέλος.
Μερικοι εδω μεσα τελικα περνάτε τους υπόλοιπους για εντελώς ηλίθιους

Θέλεις επίπεδο; Κατσε εδώ κι αγωνίσου. Ανοιξε θέματα επιπέδου! Ενοχλήσαι με πραγματα που κάνουν ορισμένα μέλη; Κάτσε εδώ κι όταν τους δεις να τα επαναλαμβάνουν, μίλα τους. Στα ίσα· "ξέρεις αυτό που κάνεις μ' ενοχλεί" Αυτό λέγεται επικοινωνία.

ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ...ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΟΧΙ ΠΙΣΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ (!)

Ασε δηλαδη που είσαι ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ. Αλλα μάλλον αυτό ήθελες. Σου λέει τώρα που ηρέμησαν τα πράγματα κατσε να πάω να τους κάνω ανω κάτω, μια που δεν έχω και τιποτα καλυτερο να κάνω στη ζωή μου, έτσι;

"Το αγαπάω","Το πονάω" λεει το esoterica!....
Σιγα, θα μας πάρουν τα ζουμιά!

Words of a sick desperation
are the sign of the great depression

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
LocoΜέλος
15/10/2004, 04:00:01
Χαιρετώ το Topic!

Ας πω κι εγώ τη γνώμη μου. Είμαι σχετικά νέο μέλος του Esoterica αλλά το έχω ήδη αγαπήσει. Νιώθω τυχερός που μπορώ να συμμετέχω κι εγώ πλέον. Παρακολουθούσα τα forum για αρκετό καιρό πρίν πάρω την απόφαση να γίνω μέλος, μιας και σε κάθε αναζήτηση που έκανα στο δίκτυο, πάνω σε θέματα εσωτερισμού ,υπερφυσικών φαινομένων, παραψυχολογίας και UFO, έβρισκα πάντοτε παραπομές σε forums του Esoterica. Σχεδόν πάντα τα θέματα ήταν εξαιρετικά και οι απαντήσεις ανάλογες.

Στο πρώτο και μοναδικό Topic που άνοιξα μέχρι τώρα στο Forum Γνώση με θέμα τον συνειρμό και πως λειτουργεί (διαφήμιση ), η ανταπόκριση ήταν αρκετά μεγαλύτερη απο την αναμενόμενη και έγινε γόνιμος διαλογος.
Η οικογένεια του esoterica με αγκάλιασε απο τη πρώτη στιγμή. Έλαβα δεκάδες "καλώς όρισες" απο τα πρώτα μου ακόμα μηνύματα. Απο παλιά αλλά και πιο νέα μέλη.

Δεν μπήκα ποτέ με διάθεση να διαλύσω τις συζητήσεις ή να εκφράσω τα διάφορα complex και προκαταλήψεις που μπορεί να έχω. Ωστόσο το παρατήρησα αυτό απο κάποια άλλα μέλη τα οποία όμως είναι ελάχιστα και δεν εκφράζουν τον βασικό κορμό του Esoterica.

Επίσης έχω ακούσει αρκετές φορές το περίφημο:

quote:
Τα πιο πολλά αξιόλογα μέλη να έχουν αποχωρήσει από την κοινότητα και αυτή την στιγμή

Εγώ πρέπει να είμαι βλάκας τότε που πιστέυω οτι τα περισσότερα ενεργά μέλη σήμερα είναι αξιόλογα.

quote:
το 90% των θεμάτων να ανοίγονται από ευκαιριακούς χρήστες ή χρήστες με αμφίβολο επίπεδο εσωτερισμού και φιλοσοφικής αναζήτησης.

Το δικό σου ανοίκει στο υπόλοιπο 10% φαντάζομαι.
Ε σήκωσε το τότε το τιμημένο!

Εγώ λοιπόν ως γνήσιο μέλος του Esoterica που παρακμάζει σου λέω καλώς όρισες και σου εύχομαι καλή αναζήτηση. Έτσι μου έμαθαν να κάνω σε αυτό το κατάπτιστο Site που ο καθένας γράφει οτι θέλει.
Πως είπες; Είσαι παλιό μέλος; Ναι .. ναι το ξέρω.

EΛΛΑΣ = ΕΛ-ΛΑΣ = ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

15/10/2004, 05:27:07
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με την αγαπητή gretel.

Τώρα, ειδικότερα, μια και μου έκανες την τιμή ν' ασχοληθείς μαζί μου:

quote:

Ε, αν το έχω πετύχει αυτό, με το ύφος με το οποίο γράφω (ευτυχώς που τα "γραπτά μένουν" δηλαδή) ή εσύ χρειάζεσαι γυαλιά ή εγώ είμαι φαινόμενο και πρέπει να ειδοποιήσω το Χαρδαβέλλα!!!

Όσο για το "πρόβλημά μου":

Αλήθεια, αν σε "γλύψω" κι εσένα, τί λες να κερδίσω;

Προς τους διαχειριστές: δεν κάνω ανήθικες προτάσεις, μόνο ηθικές!!!

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)