- ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΟΥΡΑΚΗΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Shadows FollowΝέο Μέλος
Ο πρώτος ερευνητής που έγραψε για την ομάδα Έψιλον.
Ένας άνθρωπος με πολλά "χαρίσματα" ή ένας ακόμα κράχτης των μεγάλων προφήτειων που μόνο στη φαντασία επαληθεύονται...
Έχω ακούσει από πολλούς: αυτά που λέει Ιωάννης Φουράκης μετά από κάποιο διάστημα επαληθεύονται πανυγηρικά και πολλά αυτά έχουν ήδη επαληθευτεί.
Λέγεται πως "προφήτευσε" την Εμφάνιση του κομήτη Hale-bopp όταν αυτόν δεν τον ήξερε ακόμα κανένας.
Έίχε προφητεύσει(παλαιότερα) την δολοφονία του Πάπα όταν αυτός είχε έρθει στην χώρα μας, κάτι το οποίο φυσικά δεν συνέβει.
Τώρα τελευταία έχει κάνει καποιες αναφορές για την Ολυμπιάδα του 2004, για κάποιο ιό που θα αφήσουν "κάποιοι" ελεύθερο εκείνη την περίοδο ο οποίος ουσιαστικά θα κταστρέψει οικονομικά την χώρα η οποία ήδη χρωστάει τα "κέρατα" της και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μην καλύψει κάποια ποσά το κράτος από τα έσοδα των Ολυμπιακών αγώνων.
Τέλος πάντων...
Εκθέτωντας τις απόψεις μας για τον Κρητικό συγγραφέα μπορούμε να αναπτύξουμε τις γνώσεις μας επί του θέματος και να διαπιστώσουμε εάν πρόκειται για μια "μορφή" της Ελλάδας ή για ακόμα έναν βαλτό που αγωνίζεται να βγάλει λεφτά μέσα από τα βιβλία και τις πλουσιοπάροχες υποσχέσεις του για το μέλλον του Ελληνισμού...
Ένας άνθρωπος με πολλά "χαρίσματα" ή ένας ακόμα κράχτης των μεγάλων προφήτειων που μόνο στη φαντασία επαληθεύονται...
Έχω ακούσει από πολλούς: αυτά που λέει Ιωάννης Φουράκης μετά από κάποιο διάστημα επαληθεύονται πανυγηρικά και πολλά αυτά έχουν ήδη επαληθευτεί.
Λέγεται πως "προφήτευσε" την Εμφάνιση του κομήτη Hale-bopp όταν αυτόν δεν τον ήξερε ακόμα κανένας.
Έίχε προφητεύσει(παλαιότερα) την δολοφονία του Πάπα όταν αυτός είχε έρθει στην χώρα μας, κάτι το οποίο φυσικά δεν συνέβει.
Τώρα τελευταία έχει κάνει καποιες αναφορές για την Ολυμπιάδα του 2004, για κάποιο ιό που θα αφήσουν "κάποιοι" ελεύθερο εκείνη την περίοδο ο οποίος ουσιαστικά θα κταστρέψει οικονομικά την χώρα η οποία ήδη χρωστάει τα "κέρατα" της και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μην καλύψει κάποια ποσά το κράτος από τα έσοδα των Ολυμπιακών αγώνων.
Τέλος πάντων...
Εκθέτωντας τις απόψεις μας για τον Κρητικό συγγραφέα μπορούμε να αναπτύξουμε τις γνώσεις μας επί του θέματος και να διαπιστώσουμε εάν πρόκειται για μια "μορφή" της Ελλάδας ή για ακόμα έναν βαλτό που αγωνίζεται να βγάλει λεφτά μέσα από τα βιβλία και τις πλουσιοπάροχες υποσχέσεις του για το μέλλον του Ελληνισμού...
jimaraslarisaΝέο Μέλος
GIA PERISOTERES PLIROFORIES MPOREITE NA EPISKEYTITE TIN ISTOSELIDA TOY WWW.FOURAKIS.GR
Jimara.... τελικά δεν έφυγες,ε;
topic.asp?TOPIC_ID=1998
έχει κ εκεί λίγο Φουράκη....
topic.asp?whichpage=4&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=849
κ εδώ...
κ φυσικά εδώ...
topic.asp?TOPIC_ID=1305
έχει κ κάπου αλλού μια συσχέτιση Φουράκη-Παπάζογλου, αλλά αυτό δεν θες να το δεις....
Αν μπορείς... μάζεψέ τον τον κ.Φουράκη σε ένα θέμα...
topic.asp?TOPIC_ID=1998
έχει κ εκεί λίγο Φουράκη....
topic.asp?whichpage=4&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=849
κ εδώ...
κ φυσικά εδώ...
topic.asp?TOPIC_ID=1305
έχει κ κάπου αλλού μια συσχέτιση Φουράκη-Παπάζογλου, αλλά αυτό δεν θες να το δεις....
Αν μπορείς... μάζεψέ τον τον κ.Φουράκη σε ένα θέμα...

Communicating at an unknown rate...
Edited by - Valnta on 03/09/2003 18:11:42
jimaraslarisaΝέο Μέλος
FILE VALNTA TELIKA DEN EFYGA GIATI KATHISA KAI DIABASA OLOUS TOYS OROUS KAI KANONES KAI KANEI EIDA OTI DEN EXO KANEI KANENA PARAPTOMA EKTOS BEBAIA APO ENA KAI ZITO SYGNOMI APO TO MELLOS [AION].. !!
Shadows FollowΝέο Μέλος
Τον Φουράκη εάν αυτό το site έχει 300 θέματα θα τον πετύχεις στα 299...
Δεν συμαζεύεται με τίποτα.
Απλά όταν θες να μιλήσεις συγκεκριμένα για τον Φουράκη θα τον βρείς ευκολότερα στο θέμα με το όνομα του.
Δεν συμαζεύεται με τίποτα.
Απλά όταν θες να μιλήσεις συγκεκριμένα για τον Φουράκη θα τον βρείς ευκολότερα στο θέμα με το όνομα του.
Ναι, έχεις δίκιο σ' αυτό...

Communicating at an unknown rate...
katsiΝέο Μέλος
γεια σας παιδια,ειμαι καινουριο μελος!θα ηθελα να σας πω οτι θαυμαζω πολυ τον Γιαννη Φουρακη!Ειχα μπει μια φορα στην ιστοσελιδα του,αλλα απο τοτε δε μπορεσα να ξαναμπω,και θα το θελα!υποθετω πως χαλασε!ξερει κανεις τι εγινε?!?HELP!!!ελπιζω καποιος να μου απαντησει!ευχαριστω προκαταβολικα!bye!
katsi.2.
steelspringΜέλος
Προς το παρόν υπάρχει το σάιτ :
http://www.geocities.com/criszus3/fourakis1.html
όπου υπάρχουν σημαντικά μέρη συνεντεύξεων του Φουράκη.
http://www.geocities.com/criszus3/fourakis1.html
όπου υπάρχουν σημαντικά μέρη συνεντεύξεων του Φουράκη.
nemoΝέο Μέλος
Αγαπητέ SHADOWS FOLLOW είναι αλήθεια πως το όνομα του Φουράκη συζητιέται πάρα πολύ μέσα στο esoterica, αυτό όμως ίσως να οφείλεται στο ότι και ο ίδιος μέσα από τα βιβλία του εκφράζεται για πολλά ζητήματα που ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τα μέλη των forum.
Τώρα η γνώμη μου για τον εν λόγω κύριο είναι ότι είναι αθώος κάθε κατηγορίας που του προσάπτεται μέχρι να αποδειχτεί πως είναι ένοχος.Σίγουρα αρκετά από αυτά που λέει είναι ή μοιάζουν εξωφρενικά ορισμένα όμως έχουν επιβεβαιωθεί
.Όπως και πολλά άλλα από αυτά που είπε απλά δεν συνέβησαν ποτέ.
Επειδή δεν έτυχε να διαβάσω ποτέ κάποιο από τα βιβλία του κ.Φουράκη ολόκληρο παρά μόνο αποσπάσματα γίνεται να δημοσιεύσεις εδώ μια λίστα με τα βιβλία που έχει γράψει;
Τώρα η γνώμη μου για τον εν λόγω κύριο είναι ότι είναι αθώος κάθε κατηγορίας που του προσάπτεται μέχρι να αποδειχτεί πως είναι ένοχος.Σίγουρα αρκετά από αυτά που λέει είναι ή μοιάζουν εξωφρενικά ορισμένα όμως έχουν επιβεβαιωθεί
Επειδή δεν έτυχε να διαβάσω ποτέ κάποιο από τα βιβλία του κ.Φουράκη ολόκληρο παρά μόνο αποσπάσματα γίνεται να δημοσιεύσεις εδώ μια λίστα με τα βιβλία που έχει γράψει;
και μία "σκέτη" από Φουράκη, επίσης εδώ:
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
nemoΝέο Μέλος
Τα παιδιά στο τόπικ για τον Γκιόλβα έχουν αναφερθεί αρκετές φορές στον Φουράκη.Αν αντέχετε να διαβάσετε τις 25 σελίδες ρίξτε μια ματιά.
ΥΓ.Μπορεί να είμαι υπερβολικός όμως θεωρώ το τόπικ για τον Γκιόλβα ως ένα από τα καλύτερα στο esoterica. http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=849
ΥΓ.Μπορεί να είμαι υπερβολικός όμως θεωρώ το τόπικ για τον Γκιόλβα ως ένα από τα καλύτερα στο esoterica. http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=849
WarfaceΜέλος
ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΔΙΝΩ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΦΟΥΡΑΚΗ
twilight_childΝέο Μέλος
Ρε παιδια δεν πιστευω οτι και καλα ο Φουρακης ειναι τσαρλατανος, γιατι οντως εχει πει καποια πραγματα που εχουν αποδειχθευει μετεπειτα. Αλλα και αν οντως ηταν τσαρλατανος παλι το μονο που κανει ειναι να προσπαθει να εγρηγορήσει τους Ελληνες γιατι ειμαστε σε βαθυ λίθαργο!
katsiΝέο Μέλος
γεια σας και παλι παιδια!ευχαριστω οσους απαντησαν στο ερωτημα που ειχα δωσει!ενα θελω να σας πω,πως απο τοτε που εμαθα καποια πραγματα σχετικα με τον κ.φουρακη και αυτα που σχετιζεται,λατρεψα περισσοτερο την ελλαδιτσα μας και κυριως την αρχαια ελλαδα!υπερβαλλει πολλες φορες σαν δωδεκαθειστης που ειναι,αλλα λεει και σπουδαια πραγματα!με εβαλε σε σκεψεις σε θεματα που ουτε μου ειχαν περασει ποτε απο το μυαλο!αυτα ειχα να σας πω!περιμενω τις ςκεψεις σας και τις γνωμες σας!bye!
katsi.2.