ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

toxotis30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
orfeas7Μέλος
05/10/2005, 01:35:03
Θα ήταν καλή ιδέα να καταγράψουμε ένα timelapse video, δηλαδή σταδιακές συνεχόμενες φωτογραφίες περίπου 1 κάθε μισό λεπτό που να δείχνει το chemtrail και πώς αυτό σταδιακά εξαπλώνεται.

Εχω ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή που μπορεί να κάνει κάτι τετοιο και θα το προσπαθήσω αύριο με την webcam αν έχει καλό καιρό.

Αν υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε κάτι παρόμοιο στην θεσσαλονικη θα ήταν καλό. Θα μπορούσαμε ίσως και να συγκρίνουμε τα αποτελέσματα.

Δεν έχει σημασία τι θέλουμε, ούτε τι μπορούμε... αλλά τι κάνουμε!

toxotisΜέλος
05/10/2005, 01:45:00
Πολύ καλή ιδέα Ορφέα. Με την ίδια λογική είχα τραβήξει διαδοχικές φωτογραφίες τις οποίες είχα ανεβάσει στο forum.
Βέβαια για συντομία επέλεξα τις πιο χαρακτηριστικές από όλες όσες είχα τραβήξει γιατί ήταν πάρα πολλές.

Φιλικά Τοξότης

lancelotΜέλος
05/10/2005, 06:35:40
Εγω μενω αθηνα και δε μου εχει τυχει ποτε να αντιληφθω καποιον ψεκασμο του αττικου ουρανου..μα απο την αλλην να μου πειτε τοσο καυσαεριο εχουμε...ο ψεκασμος μας μαρανε?
toxotisΜέλος
06/10/2005, 01:36:41
Αγαπητέ lancelot,
καλώς όρισες στην κουβέντα μας κατ' αρχήν.

Υποθέτω πως μάλλον δεν πρόσεξες τον ψεκασμό που γίνετε και στον αττικό ουρανό,
όπως και σε όλη την Ελλάδα, την Ευρώπη, την Αμερική και την Αυστραλία ή πως δεν τον αναγνώρισες ως τέτοιο.
Στο τόπικ αυτό θα βρείς αρκετές φωτογραφίες που δείχνουν chemtrails, αλλά και παραπομπές σε ξένες ιστοσελίδες, όπου θα βρείς αρκετό φωτογραφικό υλικό, αν σε ενδειαφέρει.

Φιλικά Τοξότης

lancelotΜέλος
06/10/2005, 04:25:19
Περιεργο...ζω 28 χρονια στην Ν.Ιωνια και ποτε δεν εχει πεσει στην αντιληψη μου καποιος ψεκασμος...Ισως να μου διαφευγει....
scar_faceΜέλος
07/10/2005, 17:45:39
Και εγώ την Δευτέρα 3/10 γυρνούσα από Θεσσαλονίκη προς Λάρισα και σταμάτησα για τσιγάρο σε ένα παρκινγκ. Κοίταξα πάνω, χωρίς λόγο, και είδα πραγματικά να γίνεται ένα πανδαιμόνιο από αεροπλάνα.
Δεν ξέρω αν ήταν chemtrails αλλά γίνονταν πανικός.
Ηταν γύρω στις 18:30

The love is like a ball. Ul c
.|.
lancelotΜέλος
07/10/2005, 18:12:36
Αν πετανε αεροπλανα δε σημαινει οτι ψεκαζουνε...επισης φυσικο ειναι τα αεροπλανα να αφηνουν απο πισω τους μια ουρα "καυσαεριου"..μην τα παιρνετε ολα οτι και καλα ψεκαζουν...
orfeas7Μέλος
07/10/2005, 19:58:25
Επίσης στην περιοχή βρίσκονται 2 στρατιωτικα αεροδρόμια. 1 στην Λάρισσα και στον Βόλο.

Είναι λογικό η κίνηση να είναι μεγαλύτερη.

Δεν έχει σημασία τι θέλουμε, ούτε τι μπορούμε... αλλά τι κάνουμε!

toxotisΜέλος
08/10/2005, 00:17:59
Nομίζω ότι τουλάχιστον μετά από 11 σελίδες που έχουμε φτάσει έχουμε ξεχωρίσει πότε μιλάμε για chemtrails.
Σαφώς και δεν αφήνει κάθε αεροπλάνο chemtrails= δεν ψεκάζει κάθε αεροπλάνο που πετάει πάνω από το κεφάλι μας.
Φυσικό είναι να αφήνουν τα αεροπλάνα "καυσαέρια" σε ορατή μορφή, που όμως σβήνουν μέσα σε περίπου 20 λεπτά, ΜΟΝΟ αν ισχύουν οι προϋποθέσεις φυσικά θερμοκρασίας, υγρασίας ατμόσφαιρας σε συνάρτηση με το συγκεκριμένο ύψος πτήσης.
Και φισικά ΔΕΝ αναφερόμαστε σε αυτά.

Μιλάμε πολύ συγκεκριμένα για chemtrails και νομίζω πως καλά θα ήταν οι νέοι φίλοι μας να "έμπαιναν" στν κόπο να πάρουν μια εικόνα για ότι μέχρι σήμερα έχουμε συζητήσει, για να μην μπαίνουμε σε επαναλήψεις.

Πολύ φιλικά Τοξότης

lancelotΜέλος
08/10/2005, 01:27:52
Ναι τα εχω διαβασει και 28 χρονια που ζω στην αθηνα ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ δεν εχω δει κατι τετοιο...επιμενω.