ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- <Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ> - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- <Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ> - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

sofia7123 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 5/7
29/12/2005, 18:14:23
Καλησπέρα χρόνια πολλά σε όλους σας ακούσθηκε (στο ράδιο από τον άντρα μου) ότι κάποιοι σύλλογοι Μικαρασιατών έχουν αντιδράσει στην σειρά για το πώς δείχνει ορισμένες καταστάσεις τις τότε εποχής μήπως φίλοι μου γνωρίζεται κάτι επί τούτου?

KRYSTALLENIAΜέλος
30/12/2005, 01:05:49
quote:
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ Η "ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ "
ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η "ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ"

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ rizitis, ΠΡΟΦΑΝΩΣ...

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΙΕΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ DESTE Η' ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ...
ΤΟ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ, ΟΤΙ ΕΙΤΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΤΕ Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΥΗΜΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΣΤΥΛ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ.

ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ... ΣΩΣΤΑ?

ANYWAY ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΕΣ...

ΑΓΑΠΗΤΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ:

quote:
κάποιοι σύλλογοι Μικαρασιατών έχουν αντιδράσει στην σειρά για το πώς δείχνει ορισμένες καταστάσεις τις τότε εποχής μήπως φίλοι μου γνωρίζεται κάτι επί τούτου?

ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΡΙΑΣ ΣΟΥ... ΙΣΩΣ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ...

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ...

ΦΙΛΙΚΑ...

Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ (Κλεόβουλος)

rizitisΜέλος
30/12/2005, 14:12:01
Αγαπητή Κρυσταλλένια

Θα ξεκινήσω το ποστ μου από το επίλογο του δικού σου.
Γιορτή είναι η κάθε μέρα, το κάθε κλάσμα δευτερολέπτου που ζούμε είναι γιορτή.
Συνεπώς είναι ανώφελο να χαλάμε τα εγκεφαλικά μας κύτταρα στις διαφωνίες μας με τους συνανθρώπους μας με την φύση γενικότερα ή με τον Θεό…
Αν ,έστω και για μια στιγμή ,χαλάσει το χαρούμενο και γιορτινό συνάμα εσωτερικό μας σύστημα από σκέψεις δικές μας ή των άλλων τότε και μόνο τότε παύει να γιορτάζει το είναι μας σε αυτόν το ψεύτη ή και αληθινό ακόμα κόσμο .

Συνεπώς καλό θα ήταν να βρισκόμασταν συνεχώς σε εορταστική περίοδο , τουλάχιστον για όσο διάστημα βρισκόμαστε στον πλανήτη Γη.
Και πίστεψε με είναι πολύ λίγος ως και αμελητέος σαν όγκος χρόνου ο χρόνος που κατά μέσο όρο παραμένουμε εν ζωή σε αυτόν τον πλανήτη , σε σχέση με την απειρότητα του σύμπαντος που μας φιλοξενεί.

Αντί λοιπόν να γιορτάζουμε και να ζούμε την κάθε στιγμή όπως τις πεταλουδίτσες της γνωστής διαφήμισης , εμείς ικανοποιούμε την μάταια ματαιοδοξία μας προσπαθώντας να γίνουμε σταρ του Άγιου Ξύλου ή Χόλυγουντ…
Ο κάθε ένας στο είδος του και ανάλογα με τις ανάγκες του φυσικά...

Η πίστη του κάθε ανθρώπου είναι πάντα σεβαστή αυτό όμως σε δημόσιους διαλόγους δεν αναιρεί το δικαίωμα του συνομιλητή να διαφωνεί με την οποιαδήποτε πίστη του εκάστοτε συνομιλητή του .

Ναι!!! διαφωνώ λοιπόν με την κατά εξακολούθηση ματαιότητα του ανθρώπινου είδους προς ικανοποίηση της ματαιοδοξίας του μέσα από τράπουλες , προφητείες , αστρολογίες κτλ προς γνώση του μέλλοντος, προς κατοχή γνώσεων και τεχνικών και μάλιστα όταν μέσα απο αυτές δεν προσφέρουμε χαρά στην πλάση γύρω μας αλλά μαυρίλα και "σκουντουφλισμό". Όχι ότι δεν είναι πολλά από αυτά έγκυρα σαν μέθοδοι ή σαν ενοράσεις κτλ
Αλλά διότι δεν με βοηθάν στο να γίνω καλύτερος σαν άνθρωπος και δεν με εναρμονίζουν με την φύση ή με το θεό ή τέλος πάντων με τον ίδιο μου τον εαυτό.
Απλά με βοηθάν να ικανοποιήσω τα κατώτερα των συναισθημάτων μου και κατά επέκταση των ματαιοδοξιών μου σαν άνθρωπος.

Η φώτιση είναι ένα άλλο θέμα που θίγεις στο οποίο δεν έχω τα φώτα να συμμετάσχω δυστυχώς.
Ένας φωτισμένος όμως κατά γενική ομολογία ο ΙΗΣΟΥΣ είπε κάποτε :
«Χίλιες προφητείες να κάνει κάποιος , ακόμα και 999 να πραγματοποιηθούν ,1 αν δεν γίνει αυτός προφήτης δεν είναι !!!!!!»

Τώρα τις γιορτές λοιπόν καλό θα ήταν να αναλύσουμε ο κάθε ένας από εμάς μέσα του αυτήν την ρήση του φωτισμένου ΙΗΣΟΥ ίσως κατασταλάξουμε σε ποιο ασφαλή συμπεράσματα εν τέλει περί μέλλοντος , περί φωτός , περί αρνητικών και θετικών δυνάμεων κτλ.

Αγάπη σε όλους …

Μην κάνεις μη σου κάνουνε
μην πεις να μην σου πούνε
μην κουρταλίσεις κούρταλα
να μην σου κουρταλούνε

lamogioΜέλος
30/12/2005, 19:37:48
quote:
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΕΛΩΣ ΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ....

Που παναπεί AVATAR οτι υπάρχει και "ελαφρώς ιδιοτελής" ή ακόμη "ανιδιοτελής" χρήση της μαγείας;

Ενδιαφέρον ακούγεται...δε λέω...
Ξέρεις κανέναν - καμμιά που να ασκεί το άθλημα τοιουτοτρόπως;

30/12/2005, 20:17:02
Φίλε μου lamogio, αν κι απευθύνεις μια ερώτηση πρός τον AVATARGR, θα ήθελα να δώσω μια δική μου απάντηση, σύμφωνα με τα δικά μου πιστεύω:

quote:
Που παναπεί AVATAR οτι υπάρχει και "ελαφρώς ιδιοτελής" ή ακόμη "ανιδιοτελής" χρήση της μαγείας;

Νομίζω πως η μαγεία κι ο τρόπος που αυτεί χρησιμοποιείται μπορεί να της προσδώσει έναν ιδιοτελή ή ανιδιοτελή σκοπό άσκησης της.
Όταν πχ ασκείς μαγεία για οφέλη σε προσωπικό επίπεδο, πχ να σε ερωτευτεί ένα άτομο, να κερδίσεις χρήματα κτλ τότε αυτό δεν υποδηλώνει μια ιδιοτέλεια?
Αν ασκήσεις τη μαγεία με σκοπό να βοηθήσεις έναν συνάνθρωπο σου, υποκινούμενος από την αγάπη πρός τους συνανθρώπους σου γενικότερα, αυτό δεν δείχνει μια ανιδιοτέλεια ως πρός την χρήση της μαγείας?

In anticipation of my resurrection...

31/12/2005, 14:58:29
Αν πάντως μέσω της μαγείας επεμβεις στο κάρμα ενός ατόμου και αλλάξεις την πορεία του την πληρώνεις.

Γι'αυτό η μαγική γνώση δεν πρέπει να δίνεται έτσι εύκολα γιατί απαιτεί μεγάλη γνώση και σοφία η χρήση της. Ακόμα και η λευκή πλευρά της.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
KRYSTALLENIAΜέλος
08/01/2006, 18:54:30
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ!!!!!!!

ΑΓΑΠΗΤΕ rizitis ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ:

quote:
Συνεπώς είναι ανώφελο να χαλάμε τα εγκεφαλικά μας κύτταρα στις διαφωνίες μας με τους συνανθρώπους μας με την φύση γενικότερα ή με τον Θεό…

ΜΑ ΕΓΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ( ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΧΩ) ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ…

ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ….:

quote:
Ναι!!! διαφωνώ λοιπόν με την κατά εξακολούθηση ματαιότητα του ανθρώπινου είδους προς ικανοποίηση της ματαιοδοξίας του μέσα από τράπουλες , προφητείες , αστρολογίες κτλ προς γνώση του μέλλοντος, προς κατοχή γνώσεων και τεχνικών και μάλιστα όταν μέσα απο αυτές δεν προσφέρουμε χαρά στην πλάση γύρω μας αλλά μαυρίλα και "σκουντουφλισμό". Όχι ότι δεν είναι πολλά από αυτά έγκυρα σαν μέθοδοι ή σαν ενοράσεις κτλ
Αλλά διότι δεν με βοηθάν στο να γίνω καλύτερος σαν άνθρωπος και δεν με εναρμονίζουν με την φύση ή με το θεό ή τέλος πάντων με τον ίδιο μου τον εαυτό.
Απλά με βοηθάν να ικανοποιήσω τα κατώτερα των συναισθημάτων μου και κατά επέκταση των ματαιοδοξιών μου σαν άνθρωπος.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ… ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ…

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ? ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ Ο ΙΔΙΟΣ Η’ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ? ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ…

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΕΝΑΝ ΓΚΡΕΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ : ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ…

ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙΣ ΙΣΩΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΔΙΝΕΙΣ ΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΣΟΥ… ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ… ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΤΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΣΑΜΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ… ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ, ΟΣΕΣ ΔΙΑΣΩΘΗΚΑΝ ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ…

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ……. ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΙΔΙΚΑ… ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΕ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ…

ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΕΚΡΥΒΑΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ? ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΤΙΣΕΙ? ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΙΓΑΝ ΩΣ ΜΑΓΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ?

ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΘΙΕΣ ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΘΟΥΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ….

ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ…

Α! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ… ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΗΣ…. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΜΕΝΟΣ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕΝΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ… ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ…

ΦΙΛΙΚΑ…

KRYSTALLENIAΜέλος
08/01/2006, 18:57:38
ΑΧ ΚΑΛΗ ΜΟΥ gretel ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ…

Η ΜΑΓΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ…

ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΜΑΓΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΑ ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ… ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΙ… ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΟΙ…

ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑ-ΝΟΗΣΗ… ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ…… «ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ».

ΦΙΛΙΚΑ…

null_n_voidΜέλος
13/01/2006, 23:23:04
παραδείγματος χάρην, εγώ.

ένα απλό ξορκάκι δοκίμασα μια φορά και με καλό σκοπό (λιγουλάκι ιδιοτελές βέβαια, αλλά που δεν έβλαπτε κανέναν) και συνέβησαν φρικτά πράγματα.

κάτι που μπαίνω σε πλούτωνα που κάνει τετράγωνο με τον πλούτωνα και μου απαγορεύει ρητά και δια ροπάλου την άσκηση οιασδήποτε μαγικής τέχνης, για τα επόμενα δύο χρόνια, κάτι που υπάρχει το κληρονομικό χάρισμα του μεταφυσικού, επήλθε η καταστροφή:

άγρια σκυλιά μπαίναν για μιά βδομάδα μέσα στην αυλή μου, μετά την αποφράδα εκείνη νύχτα και κατασπάρασαν ότι έβρισκαν. ξεπάτωσαν δύο τρεις γάτες και στο τσακ την γλίτωσε ο σκυλάκος μου.

επειδή δεν ξέρετε τι είναι να ξυπνάτε κατά τις τέσσερις και να ακούτε σκυλιά αδέσποτα να κατασπαράζουν ένα μαυρόγατο έξω από το δωμάτιο σας, σας συνιστώ μεγάλη προσοχή σε αυτά τα πράγματα.

και όλα αυτά για ένα παλιόκερο που άναψα και μια προσευχή που είπα....

αναρωτιέμαι πως θα εξιλεωθώ για το καημένο το γατάκι....

ορεξη να χετε να διαγραφετε :)

14/01/2006, 19:03:05
Mπαίνω στον Πλούτωνα? Δηλαδή>?

null_n_voidΜέλος
14/01/2006, 20:48:35
δηλαδή αυτό:

This influence may also increase your concern about the creative and regenerative processes within the universe and cause you to become interested in the occult. However, certain aspects of the occult, such as magic, are best avoided during this time, because the energies involved will be difficult to control now. Although your conscious mind may be in control at first, you are likely to find that entirely unconscious forces within you have taken over and are running you completely. This can have disastrous consequences.

ορεξη να χετε να διαγραφετε :)

15/01/2006, 01:06:04
Ηθελα να πω είναι ο Πλούτωνας στο ζωδιό σου γι'αυτό?

CyLightΜέλος
06/01/2004, 15:43:24
http://www.bbc.co.uk/greek/worldnews/story/2004/01/040105_usa.shtml

quote:
Τα νέα αυστηρά μέτρα ασφαλείας των ΗΠΑ λαμβάνονται σε μία ακόμη προσπάθεια να αποτραπούν τρομοκρατικές επιθέσεις. Οι αρμόδιες αμερικανικές αρχές θα μπορούν να φωτογραφίζουν και να κρατούν τα δακτυλικά αποτυπώματα ορισμένων ταξιδιωτών μόλις φθάνουν στα αμερικανικά αεροδρόμια.

Τα στοιχεία που θα συγκεντρώνουν οι αμερικανικές αρχές θα αποθηκεύονται σε ηλεκτρονικές βάσεις δεδομένων και θα χρησιμοποιούνται για την εξακρίβωση της ταυτότητας των ταξιδιωτών.

Τα εν λόγω μέτρα ισχύουν για όλους εκείνους που χρειάζονται βίζα να ταξιδεύσουν στις ΗΠΑ. Από τα νέα μέτρα εξαιρούνται οι πολίτες των χωρών μελών της ΕΕ, όχι όμως οι Έλληνες.

«Δεν αντιλήφθηκαν τη νέα πραγματικότητα»

Σε συνέντευξή του στην Ελληνική Υπηρεσία του ΒΒC και τον Βύρωνα Καρύδη, ο Βρετανός ειδικός απαντώντας στο ερώτημα, πως δικαιολογείται η πολιτική αυτή των αμερικανικών αρχών έναντι της Ελλάδος, είπε:

«H Ελλάδα είναι χώρα μέλος της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. Δυστυχώς όμως υπήρχε μία περίοδος στην Ελλάδα που η τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη» δρούσε ελεύθερα , και νομίζω ότι οι Αμερικανοί δεν έχουν αντιληφθεί ακόμη τη νέα πραγματικότητα .

Αν εξετάσουμε την κατάσταση στο νέο αροδρόμιο της Αθήνας θα δούμε ότι σ' αυτό ο έλεγχοι είναι από τους αυστηρότερους στην Ευρώπη. Παράλληλα έχουν ληφθεί αυστηρότατα μέτρα ασφαλείας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Νομίζω ότι σήμερα οι αμερικανοί αξιωματούχοι ζουν λιγάκι στο παρελθόν», τόνισε ο κ. Μπίβερ και συνέχισε:

«Υπήρχαν εποχές που στο αεροδρόμιο της Αθήνας τα μέτρα ασφαλείας ήταν πάρα πολύ χαλαρά, υπάρχουν λοιπόν ιστορικοί λόγοι που οι Αμερικανοί αποφάσισαν να μη συμπεριλάβουν την Ελλάδα στην ομάδα των χωρώ, οι πολίτες των οποίων δεν πρέπει να έχουν βίζα για να επισκεφθούν τις ΗΠΑ».

Ο ίδιος προέβαλε την εκτίμηση ότι μέχρι το τέλος του χρόνου τα νέα αυστηρά μέτρα ασφαλείας στις ΗΠΑ, θα επεκταθούν και θα εφαρμόζονται σε όλους τους ξένους που επισκέπτονται τις ΗΠΑ παρά τις σοβαρές αντιδράσεις.

Για ποιο λογο? Δεν ειναι παραξενο να εξαιρειται μονο η Ελλαδα???

http://www.bydesignwebsights.com/ellashistory
Η πραγματική Ελληνική ιστορία

Edited by - CyLight on 06/01/2004 15:46:17

HfaistosΜέλος
06/01/2004, 15:51:26
Είμαστε Έλληνες είναι απλό. Είμαστε ο μόνος Ευρωπαϊκός Λαός που μπορεί και θα κάνει σθεναρή αντίσταση στην Δικιά τους παγκοσμιοποίηση και στην δικιά τους πολεμική κατά της ιστορίας μας της ορθοδοξίας και γενικότερα του Έθνους.

Πολεμα το αδικο και θα νικησεις

osiris_mythΜέλος
07/01/2004, 01:06:49
................ΚΑΙ ΠΟΥ' ΣΤΕ ΑΚΟΜΗ....................

CyLightΜέλος
07/01/2004, 03:01:59
Ναι ρε παιδια αλλα να το κανουν τοσο ανοιχτα???
Δεν εξαιρουν 2-3 χωρες και μεταξυ αυτων και την Ελλαδα αλλα ΜΟΝΟ την Ελλαδα!!!!

Θυμηθειτε και πριν απο 1 μηνα... η Ελλαδα δεν μπορει να λαβει μερος στην ανακατασκευη του Ιρακ αλλα τα Σκοπια, Αλβανια, Τουρκια μπορουν!

http://www.bydesignwebsights.com/ellashistory
Η πραγματική Ελληνική ιστορία

osiris_mythΜέλος
07/01/2004, 03:16:29
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΣ..........[ΟΧΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, Η ΣΟΦΙΑ]

coperroloΜέλος
07/01/2004, 07:47:26
Ένας ακόμη λόγος να προτιμήσετε τις US για να ακουμπήσετε τα ευρώ σας και να κάνετε τις επόμενες διακοπές σας.
Πάντως μπράβο στους Βραζιλιανούς, που επέβαλαν το ίδιο μέτρο για σπάσιμο στους αμερικάνους μόνο. Μήπως να παραγγέλναμε κι'εμείς για τον el Venezuelo τέτοια μηχανάκια φακελώματος;

My Karma ran over your Dogma

o paiktisΝέο Μέλος
07/01/2004, 17:53:53
Ο λόγος για την εξαίρεση της Ελλάδας είναι ότι για την έκδοση διαβατηρίου απευθυνόμαστε στις νομαρχιες και οχι στην αστυνομια.
Αν αλλάξει ο νόμος και η έκδοση γίνεται από τα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα θα ενσωματωθεί στις υπόλοιπες χώρες.
Μπορεί να είναι προφάση ή γελοίο ή και η τυπικη αλήθεια αλλα αυτό ζητούν οι αμερικάνοι..

07/01/2004, 19:10:52
Όχι, αγαπητέ, δεν είναι πρόφαση!!!

Το "παγκόσμιο φακέλλωμα" σε όλο το μεγαλείο του είναι, αλλά...

συμφωνώ με τον osiris_myth:

quote:
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΣ..........[ΟΧΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, Η ΣΟΦΙΑ]

Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Βραζιλία...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)