- ΕΞΟΡΚΙΣΤΗΣ - - Κινηματογράφος -
crucifier+=he who is in charge of crucifictions [ο σταυρωτης]
fire=φωτια στα παντζακια μας!
οποτε....
γαμωτο αυτο με την κριστινα ριτσι δεν μπορουσες να το πεις πιο νωρις; ειμαι φαν. για ριξε τον τιτλο αν μπορεις να παω να το νοικιασω!
παντως ο μονος ηθοποιος που αρεσει στα κοριτσια και εκτιμω, ειναι ο τομ κρουζ. μπορει να ειναι καραποζερι στις επικυνδινες αποστολες 1,2,3 αλλα μετα σοβαρευτικε. πχ στο collateral και πως το λενε αυτο που ειχε χθες στον αντ1 νομιζω. κωδικας τιμης; [τζακ νικολσον forever]
αλληθεια, απο ποτε αυτο το τοπικ για τον εξορκιστη μετατραπικε σε τηλεοπτικο οδηγο;
εχω παψει να παιρνω περιοδικα πια, γιατι εχω αυτο τοπικ! cool!
quote:
επι της ευκαιριας
και ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ και εσυ με σκοτωσες! δοτικη. και εγω ειμαι εφηβος, εσυ δε δικαιολογησαι! [αυτο καλα το εγραψα;]
btw fear factor απο τις πιο γαματες αμερικανικες σειρες!
η κριστινα ριτσι ε....καλη ειναι καλη.να δεις τον ακεφαλο καβαλαρη.
ο τιτλος της ταινιας ειναι "το αντιθετο του σεξ" "the opposite of sex" ειναι σχετικως καινουρια"1998 οποτε πιτευω θα την βρεις σε καποιο βιντεο κλαμπ.το "ζητημα τιμης" το ειχε χθες.αν θες να δεις πραγματικα μια καλη ερμηνεια απο τον τομ κρουζ,ζητα το "συνεντευξη απο εναν βρικολακα" παιζει ο τομ,ο μπραν{πιτ} και ο αντωνιο!!!!{μπαντερας}
quote:
αλληθεια, απο ποτε αυτο το τοπικ για τον εξορκιστη μετατραπικε σε τηλεοπτικο οδηγο;
εχω παψει να παιρνω περιοδικα πια, γιατι εχω αυτο τοπικ! cool!
![]()
quote:
btw fear factor απο τις πιο γαματες αμερικανικες σειρες!
προσεξε.στις 11 δειχνει διαφορα επεισοδια αλλα στις 3 το πρωι που το βλεπω εγω ειναι διαφορετικο.
ειναι live ειναι σε μια πλατεια ο παρουσιαστης με κοσμο γυρω και βαζουν τις καλυτερες φασεις.εχει και μεγαλητερη διαρκεια.1 ωρα παρακαλω.
εχει πολυ γελιο....να τους βλεπεις να τρωνε σκουλικια και κατσαριδες.
α και να σας πω και μερικα ενδιαφεροντα πραγματα για αυριο...εχει τον μερλιν τον μαγο στις 9 στο μεγκα.
και για τους φιλους της μουσικης στο αλφα στις 2 παρα τεταρτο το βραδυ εχει ενα μιουζικαλ με τον bowei σε πρωταγωνιστικο ρολο...
τα υπολοιπα ειναι μαλακιουλες.
καλη μερα σε ολους!
ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.......ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ
δεν το ηξερα αυτο για το φακτορ, thanx
και γενικοτερα ευχαριστω για ολλες τις πληροφοριες που μας παρειχεις!
Διαβασα κατι που μπορει να μην το ξερετε σχετικα με τον εξορκιστη.
Την υποθεση ο σκηνοθετης WILLIAM FRIEDKIN την ειχε εμπνευστει απο ενα εξορκισμο που ειχε γινει το 1949 σε ενα 14 χρονο αγορι.
Το παιδι ειχε εισαχθει σε ψυχιατρικη κλινικη οπου δεν του βρηκαν τιποτα και μετα απο 3 μηνες μια ομαδα καθολικων ιερεων εκανε τον εξορκισμο και εκτοτε εζησε φυσιολογικα.
Κατα την διαρκεια των γυρισματων της ταινιας ακουτε τι εγινε.
Η ηθοποιος που υποδυοταν την μητερα του κοριτσιου χτηπησε σοβαρα την σπονδυλικη της στηλη σε μια σκηνη οπου η κορη της την ωθει μακρια της.
Οι κραυγες της εν λογω ηθοποιου στη σκηνη αυτη ειναι περα για περα αληθινες.
Εννεα ανθρωποι που εργαζονταν στην ταινια πεθαναν.
Μια ανεξηγητη φωτια ειχε καταστρεψει μια φορα το πλατο.
Ενας ιερεας που προσεκληθη να ευλογησει τους ηθοποιους ,τραυματιστηκε.
Σχετικα με το <<μωρο της ροζ μαρι>> ισως γνωριζετε οτι ενα χρονο μετα την ταινια η εγγυος τοτε συζυγος του Ρομαν Πολανσκυ δολοφονηθηκε με φριχτο τροπο στο σπιτι της με τους καλεσμε νους της απο τον Τσαρλς Μανσον και τους οπαδους του οι οποιοι γραψαν με αιμα στους τοιχους το συνθημα ''helter skelter''απο την επιτυχια των beatles.Το 1980 δολοφονηθηκε ο jone Lennon εξω απο το κτιριο Ντακοτα του Μανχαταν ,το ιδιο κτιριο που ειχε γυριστει το μωρο της ροζ μαρι
Συμπτωσεις η παραξενο?
Φιλικα
τα οσα ειπες με ανυσηχησαν
σοβαρα σου μιλαω!
δεν ηξερα τιποτα απο αυτα που συνεβησαν στα γυρισματα της ταινιας...ακου εκει να πεθανουν 9 ανθρωποι.αισχος
πολλες συμπτωσεις υπαρχουν αλλα εγω νομιζω οτι εγιναν επιτηδες απο ισως καποιος φαν των θριλερ ωστε να γεμισουν την ανιαρη ζωη του και ταυτοχρονα να πετυχουν και ανυσηχειες στον κοσμο
εδω θα πρεπει να σας ευχαριστησω ολους που το τοπικ μου εφτασε τις 3 σελιδες![]()
και εις ανωτερα του λοιπον.
αν ναι και να μην ξεχασω....
αυτη την στιγμη εχει μια ταινια με τον bowei το ειχα αναφερει και σε προηγουμενο ποστ
αυριο στις 11 το βραδυ στο σταρ εχει το wishmaster τα εχω δει και τα 3.ειναι θριλερ της πλακας με πολυ αιμα ανευ λογου και αιτιας.
στις 4 το πρωι στο σταρ εχει το "στοιχειωμενο σπιτι"
ειναι ενα καθαροαιμο σπλατερ με απαισιο καστ και αταλαντους ηθοποιους
ομως αν εχετε αυπνιες.....
τωρα αν θελετε να χαλαρωσετε λιγο δειτε στις 9 το βραδυ στον αλφα το "μπερδεματα για δυο"
ειναι παιδικη καθαρα ταινια αλλα ειναι οτι πρεπει για χαλαρωση και ξεκουραση εχει και λιγο πλακα ετσι.
α και υποψην ειναι η ταινια που εκανε κυριως γνωστες τις διδυμες ashley.
εκει εμφανιζονται ως νηπια και τωρα που μεγαλωσαν λιγο μας πεταξαν τα β****α εξω.σα δε ντρεποντε λιγο.
τελος παντων ειναι καλη ταινια και την συνιστω ανεπιφυλακτα.
καλη μερα σε ολους
τελικα τις καλες ταινιες τις φυλανε για το βραδυ οι βλακες.
παντως deghar νομιζω οτι μιλας για τις διδυμες olsen [mary-kate & ashley]
οντως ηλιθια ταινια αλλα... που και ποτε:
quote:
πεταξαν τα β****α εξω
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
quote:
παντως deghar νομιζω οτι μιλας για τις διδυμες olsen
την πεταξα ο μ****ας και το ηξερα οτι καποτε θα πεταγα κοτσανα αλλα δεν ηξερα το ποτε
φιλε μου αυτο καλυτερα να μεινει μεταξυ μας.![]()
α και που πηγε αυτο το κοριτσι οξυτζεν γκερλ?
Τι λέτε να αλλάξουμε τον τίτλο ΕΞΟΡΚΙΣΤΗΣ σε "Περί ανέμων και υδάτων"?
Λέω τώρα...![]()
![]()
![]()

Edited by - Avallon on 14/07/2005 10:33:58
quote:
Εννεα ανθρωποι που εργαζονταν στην ταινια πεθαναν.
quote:
Δεν πέθαναν 9 άτομα στα γυρίσματα της ταινίας.
uhhmmmm λιγο πιο λιανα;;;
Avallon δεν νομιζω οτι επειδη εχουμε λιγακι ξεφυγει, δεν μπορει ο οποισδηποτε να μπει και να μιλησει για τον εξορκιστη, like nst...
απλα μιας και εχουμε ξεμεινει εμεις κι εμεις,, χαλαρωνουμε λιγο τη συζητηση, και οποιος θελει να συμμετασχει ειναι ευπροσδεκτος...
συμφωνεις deghar??![]()
Πιο καθαρά δεν μπορώ, μιας και το μυαλό μου έχει γίνει γιαούρτι, από τα 14ωρα που βαράω στην δουλε(ί)ά δυο βδομάδες τώρα.
quote:
Avallon δεν νομιζω οτι επειδη εχουμε λιγακι ξεφυγει, δεν μπορει ο οποισδηποτε να μπει και να μιλησει για τον εξορκιστη, like nst...
Ισα ίσα εγώ αυτό ακριβώς είπα!
Το μοναδικό μήνυμα ΕΝΤΟΣ θέματος εδώ και αρκετά ποστ είναι του nst!
To θέμα εξορκιστής είναι πολύ ενδιαφέρον από μόνο του για να το συγχέουμε με άλλα θρίλλερ... Τι λέτε να κάνουμε μια έρευνα στο διαδίκτυο και να μαζέψουμε στοιχεία και φωτογραφίες από την ταινία?

http://www.angryalien.com/0204/exorcistbunnies.html

θα προτιμούσα να τις έβλεπα το πρωϊ...

Καλημέρα!
Yπό το φως του ήλιου φαίνονται λιγότερο τρομαχτικές...