ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Όρος Πεντελικόν - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Όρος Πεντελικόν - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

SAUDi30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
09/02/2004, 09:54:26
Ευχαριστούμε SAUDI! To έχουμε ήδη φροντίσει...

"Τάδε έφη Avallon"
ricoΝέο Μέλος
12/02/2004, 02:30:57
geia xara se olous...

geia soy kai se sena Ntavelh666

exw xasei polla episodia logo doyleia kai sxolis ktl ktl

Ntavelh666 ekanes kamia volta twra me taxionia panw?
brikes tipota?
pws paei to xeri soy?

RicoMadis

13/02/2004, 09:27:22
Kαλημέρα σας φίλοι μου
Μέσα σε όλη αυτή την ασπρίλα αναρωτιέμαι για την τύχη αυτών των μικρών "ψυχών" που "εναποθέσαμε" στην αγκαλιά της Πεντέλης πριν λίγο καιρό...
Κάτι μου λέει ότι δεν θα τα καταφέρουν...

"Τάδε έφη Avallon"
13/02/2004, 09:46:19
Avallon :)))))))))))))))))))))))

πιστευω πως θα τα καταφερουν,οι σκεψεις σας θα τα κρατησουν και θα αντεξουν το ομορφο χιονι,αλλωστε στην ουσια ειναι το "νερο" που χρειαζονται.

σας παρακαλω,αν πατε ,οποτε πατε ,εστω και για να ριξετε μια απλη ματια,allzzaro ,Ntavelis666,καντε μου μια αναπαντητη κληση στο κινητο,να σας τηλεφωνησω ,να ερθω μαζι σας.

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

13/02/2004, 10:02:36
Οκ Μάνο!
Θα κρατηθώ από αυτή την αισιόδοξη σκέψη που τόσο έχω ανάγκη!

"Τάδε έφη Avallon"
Ntavelis666Μέλος
14/02/2004, 02:44:07
Γειά σας και πάλι Φίλοι του Πεντελικού Βουνού.
Rico, σαν τα χιόνια !!! Είσαι καλά ; Χαίρομαι που μας έγραψες ξανά, έστω για να πείς ένα γειά. Περιμένω νέα σου. Όσο για το χέρι μου, η κατάσταση δυστυχώς είναι στάσιμη αλλά λόγω δικής μου αμέλειας. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου φιλαράκο. Να'σαι καλά.
Avallon, μην ανυσηχείς για τα δεντράκια. Δεν θα πάθουν τίποτα. Όλες μου τις προηγούμενες αναδασώσεις, τις βρήκε ο χιονιάς. Όλα τα δέντρα θάφτηκαν κάτω απο δύο μέτρα χιόνι. Κανένα δέντρο δεν έπαθε τίποτα. Βρίσκονται φυτεμένα σε χώμα Άγιο και μαζί με την Αγάπη μας, οι ψυχές αυτές θα μείνουν εκεί για να μεγαλώνουν και να θεριεύουν. Εύχομαι κάποτε, έστω και σε βαθιά γεράματα, (αν αξιωθούμε να ζούμε μέχρι τότε) να απολαμβάνουμε τη σκιά τους. Ας μην τα βρεί ποτέ καμιά φωτιά.
Το δεντράκι σου όμως, η "Έλενα", σε πληροφορώ οτι είναι μια χαρά. Μόνο που...της έλειψε η μαμά της.

ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ Θ'ΕΚΑΤΑ

Ntavelis666Μέλος
14/02/2004, 02:47:01
Θα σας διηγήθώ ένα περιστατικό που έζησα το προηγούμενο Σάββατο.
Είχα φτάσει στο Γερμανικό Νεκροταφείο μετά απο μια άκρως ευχάριστη πεζοπορεία στην περιοχή της Αρχαίας Ικαρίας, πρός ανεύρεση σπηλαίων. Ο καιρός ήταν καθαρά ανοιξιάτικος, ασυνήθιστα γλυκός και ζεστός, ο αέρας μοσχοβολούσε, μικρά παιχνιδιάρικα ποταμάκια "σιγοτραγουδούσαν" εδώ και'κεί, ένα ζευγάρι αετών πετούσε περήφανο πάνω απο μια βουνοκορφή μέχρι που ανακάλυψα και τον τέταρτο κατά σειρά καταρράκτη, ο οποίος κυλούσε πάνω σε ένα τεράστιο σταλαγμιτοειδή βράχο.
Εικόνες και συναισθήματα μοναδικά, προερχόμενα απο ένα τόσο παρεξηγημένο και υποτιμημένο απο πολλούς -για την καταστροφή του- Βουνό. 'Ενα Βουνό που ακόμα και σήμερα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο κανένα άλλο μέρος. Βλέποντας αυτά καθόμουν και απορούσα με όλους αυτούς που έχουν περιορίσει την ομορφιά αλλά και το ερευνητικό ενδιαφέρον του Βουνού, στη Σπηλιά του Νταβέλη. Απο μια πλευρά όμως, είναι καλύτερα έτσι, μιάς και το υπόλοιπο Βουνό μένει ανέπαφο απο καταστροφικές επιδρομές "κουφιογεωλόγων" και "κυνηγών φαντασμάτων".
Φτάνωντας λοιπόν στο Γερμανικό Νεκροταφείο, είπα να ξαποστάσω εκεί, πρίν πάρω το δρόμο της επιστροφής. Έκατσα στην πίσω μάντρα του νεκροταφείου ατενίζοντας όλα τα Βουνά του Πεντελικού, το Μαραθώνα, τη θάλασσα και την Εύβοια. Όσοι έχετε επισκεφθεί το μέρος, θα θυμάστε οτι η μάντρα του νεκροταφείου είναι πέτρινη, ύψους γύρω στα 2-3 μέτρα. Καθώς καθόμουν λοιπόν κάτω ξαπλωτός, πρός μεγάλη μου έκπληξη είδα να εκτοξεύονται απο πάνω μου με δύναμη...κομμένες τριανταφυλλιές. Πετάχτηκα πάνω γιατί η πιθανότητα να προσγειωθεί κάτι τέτοιο πάνω στο κεφάλι μου ήταν μεγάλη. Δε λέω, το φυτό πανέμορφο, αλλά τ'αγκάθια, όχι και τόσο. Πετάγονταν με τέτοια δύναμη λές και κάποιος τις εκτόξευε με τόξο. Παραδόξως δεν ακουγόταν τίποτα απολύτως απο τον εσωτερικό χώρο του νεκροταφείου. Κάποιος ήχος κλαδέματος ή κάτι τέτοιο. Έτρεξα αμέσως μέσα να δώ ποιός ήταν. Υπέθεσα οτι θα έβλεπα κάποιον να φροντίζει τα φυτά. Γούρλωσαν τα μάτια μου, όταν δεν είδα κανένα ! Ούτε ένας. Ούτε ένα αυτοκίνητο έξω απο την πύλη. Κανείς ! Τα'χασα. Κάνοντας ένα γύρο γύρω απο το νεκροταφείο, παρατήρησα οτι παντού υπήρχαν σκόρπιοι κομμένοι κορμοί φυτών, των οποίων όμως, έλειπε το εξωτερικό τους περίβλημα. Ο τόπος ήταν γεμάτος απο αυτά.
Όσο για το ποιός μπορεί να πέταγε τις τριανταφυλλιές πάνω απο τον τοίχο, αν εξαιρέσουμε την περίπτωση κάποιου κηπουρού, τι να σας πώ δεν ξέρω. Απλώς θέλησα να το συζητήσω μαζί σας.
Καλό σας βράδυ παιδιά !

ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ Θ'ΕΚΑΤΑ

14/02/2004, 20:20:13
Φίλε Νταβέλη πολύ απίθανη η ιστορία αυτή...
Αναρωτιέμαι τι μπορεί να ήταν...

"Τάδε έφη Avallon"
aris8Νέο Μέλος
15/02/2004, 02:55:26
την καλημερα μου
σας παρακολουθω εδω και καμποσες μερες(οσες διαβαζω τα οσα εχουν προηγηθει)
και εχω να πω θερμα συγχαρητηρια σε ολους σας
ευχομαι να μπορεσω να συνδραμω και γω ενεργα στην προσπαθεια που καταβαλετε
βεβαια αν και νωρις εχω να κανω μια παρατηρηση και ελπιζω να μην ειναι τελειωσς ασχετη
αυτο που γραφτηκε τελευταια για το κοκκαλο μου θυμισε μια παλιαοτερη αναφορα του νταβελη για την εμπειρια που ειχε η αδερφη του με το "animal" που ειχε δει ..............
δεν ξερω αν μπορει να γινει καποια συνδεση η απλως η φαντασια μου προχωρησε anyway καλως σας βρηκα

15/02/2004, 20:00:34
Καλώς ήλθες φίλε Αρη και καλή διαμονή...

"Τάδε έφη Avallon"