ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ..... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ..... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Athina-tosodoula30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
samaraΝέο Μέλος
04/10/2008, 21:19:57
σκεφτηκα ενα ημικυκλιο δωματιο φωτεινο.τισ πορτεσ θα τισ ανοιξω με την σειρα που εχουν αναφερθει,απο τα αριστερα προσ τα δεξια.η ασπρη ειναι ενα αδειο δωματιο με χαρτονια στο πατωμα το παραθυρο ανοιχτο κουτια απο μπογιεσ κατω και φρεσκοβαμμενο λευκο.την μπλε την φανταζομαι με λαδομπογια βαμμενη αλλα επειδη δεν μου αρεσει το χρωμα δεν μπορω να καταλαβω τι θελω να δω.η ροζ ειναι ενα παιδικο δωματιο πολυ γλυκος και ζεστος χωρος κ ενα μωρο στο κρεβατι καθαρο κ χαμογελαστο.ανοιγω την μαυρη κ το δωματιο ειναι σκοτεινο ανοιγω το φως μια κιτρινη λαμπα και ενα τραπεζι που χρησιμοποιηται ωσ γραφειο χαρτια κ στιβεσ απο βιβλια.
maria08Νέο Μέλος
13/10/2008, 23:01:36
άσπρη=μπαλκόνι με θέα σε μια πεδιάδα με λουλούδια μπλε=θάλασσα ροζ=παιδική χαρά μαύρη=νυχτα με αστέρια και φεγγάρι η σειρά έχει να κάνει με τα χρώματα που μου αρέσουν πιο πολύ,αρχίζοντας από το άσπρο και καταλήγωντας στο μαύρο
desmar_22Νέο Μέλος
17/11/2008, 09:12:27
Καλημέρα!!
Η σειρα που θα διαλεγα να ανοιξω τις πορτες ειναι η εξης:

ασπρη πορτα: βλεπω τη γιαγια μου και απο πισω της ατομα που αγαπω

ροζ πορτα: ειναι ενα παιδικο δωματιο, και βλεπω τα δυο παιδακια μου και τον αντρα μου. χωρις να διακρινω τα προσωπα τους γιατι ακομα ουτε αντρα εχω ουτε παιδια...

μπλε πορτα: βλεπω ενα καταπρασινο λιβαδι, λουλουδια και ειναι μια ηλιολουστη μερα!

μαυρη πορτα: κουτες με αναμνησεις του παρελθοντος

RUNΝέο Μέλος
19/11/2008, 02:41:06
HALLO
ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΑΝΟΙΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ
ΡΟΖ
ΜΠΛΕ
ΑΣΠΡΗ
ΜΑΥΡΗ

ΡΟΖ - ΒΓΑΙΝΩ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙα στη πολη αλλα μπορω γρηγορα να βραθω στη ζουγκλα, την ανοιγω πρωτη επειδη ειναι ροζ
ΜΠΛΕ - δωματιο απο πετρα μπλε φωτισμοσ και μου προκαλει περιεργα συναισθηματα
ΑΣΠΡΗ - δάσος και βλεπω μια άσπρη κουκουβάγια
ΜΑΥΡΗ - έμεινε τελευταία μπαίνω σε ένα ατελιέ πίνακεσ χρώματα και ένα σωρό εργαλεια, πινακεσ και τελειομενοι και μισοδουλεμένοι και απειρα χρώματα μπογιέσ πινελα..

asiamlidouΝέο Μέλος
08/12/2008, 10:15:55
Καλημέρα!! Φαίνεται ενδιαφέρον το τεστ!!!

Λοιπόν εχουμε και λέμε....

Η σείρα που θα διάλεγα να ανοίξω τις πόρτες ειναι η εξής:

Άσπρη: Ένας περιστερώνας με πόλλες φωλιές και περιστέρια

Μαύρη: Ένα καμένο δέντρο

Ροζ: Ένα άδειο παιδικό δωμάτιο

Μπλε: Ένα απέραντο λιβάδι ακόμα νοτισμένο από την βροχή, με ένα ουράνιο τόξο στο βάθος

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση!!!

kelitsaΝέο Μέλος
26/12/2008, 21:41:10
λοιπον εχουμε κ λεμε!!!!
εχω μεγάλη αγωνια κ ανοιγω αμέσως την ασπρη πορτα!πισω απο αυτην βλεπω τον μικρο μου αδερφο...για εναν ανεξηγητο λογο βλεπω οτι εχει μεγαλωσει!
μετα ανοιγω την ροζ πορτα!εκει νομιζω οτι γενικα βλεπω πραγματα...που μ'ευχαριστουν!βλεπω το ZAP(το αγαπημενο μου καταστημα ρουχων!)κ μια ντουλαπα σε μεγεθος....δωματιου γεματη ρουχα ΠΑΡΑ πολλα ζευγαρια παπουτσια,καλλυντικα και αρωματα!!!!!
μετα ανοιγω την μπλε πορτα .εκει πιστευω οτι συναντω την μελλοντκη μου οικογενεια που σιγουρα απαρτιζεται απο 2 παιδια!η αληθεια ειναι οτι εχω μεγαλη περιεργεια να δω πως ειναι αυτα!
τελος νομιζω οτι πισω απο τη μαυρη πορτα υπαρχει ενα μεγαλο γραφειο σ'ενα δωματιο με γενικα αυστηρο υφος το οποιο με φοβιζει .εχω την αισθηση οτι αν μπω θα πρεπει ν'αναλαβω υπερβολικα βαρη κ ευθυνεσ οποτε ,αν και στην αρχη δισταζω μπαινω βιαστικα κ αρχιζω προσεκτικα δουλεια για ν'απαλλαγχθω απο αυτο το αγχοσ!αυτα!
debbie__grΝέο Μέλος
02/01/2009, 03:10:02
Poli endiaferon to test!!!

Roz: Blepo ena koritsaki pou pezi me tis koukles tis einai poli omorfo to domatio me pola fotina xromata kai einai gemato pexnidia. Kathome ligo mazi tis kai meta febgo.

Aspri: Blepo ena grafio ekei kathete enas antras sobaros pou me kitaei ala den mou milaei einai toso fotino to domatio pou den blepo tipota alo para mono ton antra kai to grafio. Den mbeno mesa

Mple: Blepo diafora zoakia ola klismena se kloubia opos tha blepame se ena pet shop molis me blepoun kanoun diaforous ixous oste na pao konta tous gia na ta frontiso pao konta tous kai ta xaidebo kathome arketi ora kai bgeno giati prepi oxi giati to thelo.

Mauro: Blepo ena diamerizma exei orea pragmata mesa einai katharo kai ola einai stin entelia ala einai keno den iparxi kanenas mesa fonazo "einai kanenas edo" alla den perno apantisi apo kanenan. Den mbeno mesa

Afta euxaristo ek ton proteron gia tin apantisi!!!

kotsiaΝέο Μέλος
03/01/2009, 13:11:33
1.aspri..
mpeno se 1 megalo kip0 me mia limni me papie5 kai giro apo tin limni kokkina kai aspra triantafilla..
2.mple..
mia paralia..perpato 5tin akti kai to nero agizi ta podia m..
3.r0z..
ena pediko domati0 me pedia kai pexnidia..
4.mavri..
ena skotino domati0 me anatrixiastikou5 8orivous..
fovame kai vgeno..

-TEL05-
XP..

03/01/2009, 14:13:10
Αγαπητοί/ές debbie__gr & kotsia, καλώς ήλθατε στις Συζητήσεις του Esoterica.
Σας εύχομαι καλές αναζητήσεις.

Θα σας παρακαλούσα μόνο να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες κι όχι με λατινικούς (greeklish) ώστε τα μηνύματα σας να είναι πιο ευανάγνωστα.

In anticipation of my resurrection...

sxed78Νέο Μέλος
08/01/2009, 11:36:51
ΡΟΖ
Είναι ενα τεραστιο ροζ δωματιο γεματο με γλυκα τουρτες με γλασο κουφετα κ.τ.λ.
Κατι σαν το τραγουδι από τα ζουζουνια ΓΙΑΜΙ ΓΙΑΜΙ

ΑΣΠΡΗ
Είναι μια μερα χαρας, ενας γάμος, όλα στα λευκα. Αχ θα θελα να το ξανακανω αυτό.

ΜΠΛΕ
Είναι μια καλοκαιρινη μερα στη θαλασσα . Όλα είναι τέλεια. Πότε θα ρθεις
καλοκαιράκι σε πεθύμησα .

ΜΑΥΡΗ
Είναι μια μέρα που θα θελα να ξεχασω (Θανατος)