- ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.....ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.......!!!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Aries ελπίζω καλά. Unseen μου, καλωςήρθες και άπό αυτά τα μέρη. Το ξέρω ότι και σένα σε τρώει η τεχνική, αλλά .. ο aries δεν θέλει να συζητήσουμε για αυτό, αν και έχει πει κάποια πραγματάκια.
Unseen μου, γράφεις ότι τον άνθρωπο πάλι θα τον απασχολούν τέτοια πράγματα μόλις λύσει το πρόβλημα της επιβίωσης. Εδώ σου λέει ο άνθρωπος έχουν περάσει 2-3 χρόνια από τη καταστροφή και ήταν με το συσσίτιο. Αλλά και να λύσουν το πρόβλημα όπως λες, και γρήγορα μάλιστα, αυτοί οι άνθρωποι θα έχουν περάσει τόσες δυσκολίες που θα είναι συνέχεια στη προσπάθεια "καλύτερης ζωής" ή μάλλον καλύτερων συνθηκών ζωής , και σιγά μη τους νοιάξουν τα άλλα. θα πρέπει να περάσει πολύ καιρός για να έρθουν σε μία ισορροπία, και θα περάσει σίγουρα μία γενιά για αυτό. Θα γίνει αυτό που λες, αλλά πρώτα θα υπάρξει μία γερή πτώση στο διάγραμμα ΄της αναζήτησης για να πάρει πάλι τα πάνω του, τουλάχιστον για τον συγκεκριμένο τόπο. Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι πως θα είναι οι συνθήκες ζωής στους άλλους τόπους όπως στη Β. Ελλάδα, αν και εδώ δεν γίνει μία τέτοια καταστροφή. Δηλαδή πως θα είναι τα πράγματα σε κανονικές συνθήκες. Δεν θα ήθελα να είναι όπως βλέπουμε στα έργα. Δεν θα ήθελα να φοβάμαι να κυκλοφορήσω ας πούμε. ΄Δεν θα ήθελα να μη λέμε μία καλήμέρα ο ένας στον άλλον.
Aries δεν ξέρω, υπάρχει η δυνατότητα από σένα να γίνει ταξίδι στο ίδιο χρονικό διάστημα σε άλλο τόπο? να δεις δηλαδή πως είναι τα πράγματα υπό κανονικές συνθήκες, χωρίς τον γνώμονα καταστροφή.
Λοιπόν, αυτά τα λίγα από μένα
Ευχαριστώ
Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό
Μου πήρε αρκετή ώρα για να διαβάσω τις καταχωρίσεις για το θέμα και πραγματικά με στεναχώρησε το γεγονός της κακίας, αν δεν μπορείς να καταλάβεις κάτι δεν έχεις το δικαίωμα να το κατακρίνεις με τόσο άσχημο τρόπο. Αρκετά με τα εισαγωγικά όμως, είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύουν πως μπορείς να αλλάξεις τα πάντα άμα πραγματικά θες και προσπαθήσεις γι’ αυτό, έχεις σκεφτεί πως το μέλλον που είδες μπορεί να οφείλετε στις εμπειρίες που είχες μέχρι τώρα (δεν υπάρχει μέλλον χωρίς παρελθόν) και στις ιδέες που έχεις αποδεχθεί σαν άτομο? Μήπως αυτό ήταν ένα μήνυμα από το μέλλον που μας έλεγε κάντε κάτι για να μην φτάσετε εδώ, σταματήστε να σκέφτεστε με κατήφεια, βγείτε από το ‘ωχ αδερφέ έτσι είναι τα πράγματα, εγώ θα τα αλλάξω’. Φαντάσου όμως αν το κάναμε όλοι αυτό, τότε σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον και υλιστικά αλλά κυρίως ψυχικά και πνευματικά. Το μέλλον βασίζεται στον ψυχικό μας κόσμο γιατί αυτός μας υπαγορεύει αντιδράσεις, τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς…
Ελπίζω να εκλείψουν οι μικρότητες και οι κακίες…
Μη ζείς στο χθές μα ούτε και στο αύριο, ζήσε τώρα και αν μπορείς προχώρα...
nst ....
Διαφωνω μαζι σου...γιατι αν δεν εκπαιδευτεις σε κατι ακραιο ...δεν θα μπορεις να ανταποκριθεις σε μια κατασταση εκτακτη...
Μην περιμενεις οτι εκεινη την στιγμη θα εισαι ικανη/ος να ανταπεξελθεις σε κατι δυσκολο...αν δεν εχεις ετοιμαστει...
Ενα απλο παραδειγμα ....με την εκπαιδευση των στρατιωτων...αν δεν εκπαιδευτουν...σε καποια δεδομενη στιγμη...απλα ...δεν θα επιβιωσουν...και περισοτερο αν εχεις λαβωθει ...ειτε σωματικα ...ειτε ψυχικα....!!!
....Και εγω πχ...οταν τελειωσα την σχολη μου αν και ειχα ξαναδουλεψει σε εργαστηριο...οταν πηγα σε παραγωγη που επρεπε να βγουν τα αποτελεσματα πιο γρηγορα....εκανα πισω...
Μετα ομως απο την ....εκπαιδευση...ολα ηταν απλα και φυσιολογικα...και αντεχα σε πολυ ταχυτατους ρυθμους...
Μου λες οτι αμα πεσει καποιος στο νερο και δεν ξερει μπανιο...αμα περιμενεις να μαθει εκεινη την στιγμη...εκατσε η βαρκα....!!!!!
ΔΙΑΦΩΝΩ....ΛΟΙΠΟΝ... !!!!!
Σε χαιρετω..
Sunrise zero
Σε χαιρετω...
Sunrise zero
Γεια σου..
Γιατι μωρε φαγωθηκατε ...με την τεχνικη...?????
Τελος παντων.....!!
Συμφωνω ....σχεδον σε ολα που λες ...αν και παλι θα σταθω...σε εκεινο που γραφεις ....για τον τροχο..
Ναι καταλαβαινω το "αμετοχη" γιατι αλλο ειναι να σου περιγραψω ...ενα συμβαν ....και αλλο να εισαι μεσα στο συμβαν....!!!!οπως "βιωσα" την κατασταση αυτη που περιεγραψα....!!!!
Σε χαιρετω
Sunrise zero
Γεια σου....
Δεν εκανα αναζητηση σε αλλο μερος..εκτος Αθηνας..
Πρεπει....να σου υπενθυμησω οτι εγινε απο σεισμο ....και πιθανον ...σε τοπικο, πιστευω....μερος ..
Θα προσπαθησω να δω περισσοτερα...αλλα δεν αλλαζει τιποτα αυτο ...σχετικα με το ερωτημα που εχω θεσει...!!!!
Υπεθεσε οτι ειναι σε γενικο επιπεδο....και εδω ειναι η ερωτηση που μπαινει.....!!!
Sunrise zero
Σε χαιρετω..
Ειναι ενα "γεγονος" το οποιο εχει προελθει απο καποιο σεισμο οπως ηδη εχω πει...
Επισεις θα ειδες οτι "πηγα" τυχαια σε εκεινη την εποχη και λεω αφου " ηρθα" ας ριξω μια ματια...
Αν τωρα παρουμε ολα τα πραμματα σαν υποθεση ( οπως το γραφω στην αρχη του θεματος) η σαν ενα ονειρο ...η σαν φαντασιωση ..η σαν ...σαν σαν...οπως θελει ο καθενας... και συνεβαινε κατι οπως το περιγραφω....
Πως θα αισθανοσαστε ???? τι θα εκανε "κρακ" μεσα σας...τι θα εσπαγε ???? Αν θα εσπαζε ...και ολα εκεινα τα συναισθηματα ...που θα προεκυπταν.....
Αυτα
Sunrise zero
ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΣΗΣ ΩΣ ΣΩΣΤΗ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ 500 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΘΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΖΩΕΣ ΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΕΡΗ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ.
υποθέτωντας ότι είναι σε γενικό επίπεδο απάντησα αρχικά.
Όσο για την τεχνική, ε αφου μας πήρες χαμπάρι ότι μας τρώει. Επειδή όμως σεβόμαστε την επιθυμία σου, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο και να σωπάσουμε.
Α! και κάτι άλλο. Ξέρεις τι μου τι σπάει τρομερά σε σένα όταν γράφεις??? οι τελίτσες σου. Γιατί βρε αγόρι μου τόσες πολλές τελίτσες? δεν έβαζες στο σχολείο και τις βάζεις όλες τώρα να σου φύγει απωθημένο??
Πάρε νά χεις λοιπόν
.......................................................................................
......................................................................................
..![]()
![]()
![]()
Και μετά αυτό το ευχάριστο διάλειμμα με τους φίλους μας τα ζώα, συνεχίζουμε ![]()
Σοβαρά τώρα, όταν βλέπουμε τους τοίχους ενός ετοιμόροπου σπιτιού καλό θα ήταν να καταλάβουμε πως δεν βλέπουμε ότι οι τοίχοι θα καταρεύσουν, ένα σπίτι είναι στο κάτω κάτω, πόσα όμως όνειρα και ελπίδες γεννήθηκαν μέσα σε αυτό το σπίτι, πόσες αγωνίες και πόσοι φόβοι, και τέλος πόση αγάπη. Και όταν βλέπεις ότι είναι υπό κατάρευση, νιώθεις πόνο για όλους αυτούς που έζησαν εκεί μέσα.
Και πόσο πόνο πρέπει να ένιωσες όταν είδες ότι δεν υπάρχεις ούτε καν σαν φωτογραφία, στο ίδιο μέρος που γεννήθηκε και το παιδί σου, ακόμα και το παγκάκι που σκάλιζες το
Γ+?=love, ακόμα και κείνο δεν το βρίσκεις, ή μπορεί να κοιμάται ένας άστεγος πάνω, ο οποίος έχασε την οικογένεια του στη καταστροφή και ζητιανεύει για να φάει. Ξέρεις όμως ποιο θα ήταν το χειρότερο? Αν μάθαινες τη στιγμή που τα έβλεπες όλα αυτά ότι αυτός ο άστεγος ήσουν εσύ ο ίδιος.
Αυτά από μένα
Ευχαριστώ
Καλημερα σου...
Απο μια αποψη εχεις δικιο...αλλα φαντασου να εισαι σε εκεινη την χρονικη στιγμη ...που " βρεθηκα" εγω και " ειδα" καποια πραμματα..
Ειναι ισως δυσκολο να το αντιληφθεις αν δεν το νοιωσεις...
Sunrise zero
καλημερα κα σε σενα
Ρε φαγωθηκατε με την τεχνικη ! ειναι η μηχανη του χρονου που μπαινω μεσα και ταξειδευω μαζι με τον μικρο μου.
Σας καλυψα ?
Πιστευω τωρα να μην ασχοληθειτε αλλο πλεον ! με την τεχνικη !
Ετσι θα παμε παρακατω.
Τωρα για τις τελιτσες μου ! ειναι για "ντεκορ" να εμφανιζεται ωραιο το κειμενο και να μην ειναι μονοτονο. Σε καλυψα ? ΟΧΙ ?????
Λοιπον αυτες υποδηλωνουν καποια πραμματα που δεν μπορω να πω ...( ειναι τοσα πολα ) και τα αφηνω σε σας να αναρωτηθειτε, να μην παιρνετε ετοιμη τροφη, να εχετε την ταση για αναζητηση ( ετσι πρεπει)!
Ετσι λοιπον Κυρια μου να μην εκνευριζεσαι( τα αλλα σου φταινε !!!!! θα τα πουμε απο e mail) τελος τωρα το διαλημα τα κεφαλια μεσα !
Τωρα για τα παρακατω που εγραψες κανενα σχολιο...συμφωνουμε !!!
Σε χαιρετω και παω να σου στειλω e mail
Sunrise zero
το ξέρω ότι τσαντίζεσαι για αυτό το λέω συνέχεια για τη τεχνική.
όσο για τις τελίτσες , όχι δεν με κάλυψες, τι νομίζεις, έτσι εύκολα τη γλυτώνεις από μένα????? ![]()
Και για να σοβαρευτούμε, όσο και να προσπαθήσουμε να φανταστούμε τη συγκεκριμένη περίπτωση, σίγουρα δεν μπορούμε να φτάσουμε τα δικά σου συναισθήματα. Κάτι τέτοιο σου αλλάζει τη ζωή. Εμείς που είμαστε στην απ' έξω μόνο θεωρίες μπορούμε να λέμε. Και να σου πω κάτι? δεν ξέρω αν θα έπρεπε να σε ζηλεύω ή όχι για το ταξίδι σου.
Ευχαριστώ
Χαιρετώ
Α! να ρωτήσω! η μηχανή του χρόνου πέρνει πενηντάλεπτο ή ευρώ??? ![]()
---------------------------------------------------------------------
Α! να ρωτήσω! η μηχανή του χρόνου πέρνει πενηντάλεπτο ή ευρώ???
----------------------------------------------------------------------
Η μηχανη ειναι κουρδιστη. Οσο διαρκει !!!! πηγαινει !!!!
Για να σοβαρευτουμε λιγο !!!!!
Τα ειπαμε απο e mail. Δεν θα πω τιποτα απο εδω.
Περιμενω νεα απο την " δοκιμη "
Sunrise zero
Edited by - aries0 on 01/03/2006 09:22:22
ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ !!! ΑΠΟΨΗ ???
Sunrise zero
Έχω μία... πρόταση. Θα ήθελα να δοκιμάσεις να πας μακρύτερα στο μέλλον (αν γίνεται), κοντά στο 4.000 μ.Χ. και να μας πεις τις εντυπώσεις σου !
Μετά θα συζητήσουμε αυτά που είδες !

Φιλικά, η www.greekastrology.gr
Δυστυχως μπαινω δυσκολα στο esoterica δεν ξερω γιατι...!!!
Μου βγαζει συνεχεια error...
Τελος παντων... δεν ξερω αν θα μπορεσω...ειναι πολυ μακρυα δυσκολα θα μπορεσω να το "δω".
Δεν καθολου ευκολο αλλα παρ'ολα αυτα θα το προσπαθησω !!!!!
Λιγο υπομονη γιατι θα πρεπει να βρω την καταλληλη "διοδο" να "μπω"..
Σε χαιρετω
Sunrise zero
ήθελα να σε ρωτήσω κάτι που μου ήρθε τώρα. Υπάρχει πιθανότητα αυτό το ταξίδι να μη το έκανες σαν παρατηρητής απλά αλλά να είδες μέσα από τα μάτια της μετενσάρκωσής σου?
Συγνώμη εκ των προτέρων αν είναι άσχετη η ερώτησή μου , και δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί.
Ευχαριστώ
another star
Σημερα ειδα το μηνυμα σου.
Γιαυτο που με ρωτησες !!!
Για να δω κατι μεσα απο μια μετενσαρκωση θα πρεπει να ειχα κανει αναδρομη, οποτε θα μου εβγαινε κατι μεσα απο εκει.
Θα εβλεπα πραμματα του παρελθοντος και οχι μελλοντικα.
ΟΠΟΤΕ δεν εγινε κατι τετοιο.
Κανενα νεο απο τα δικα σου ???? εγω με το site δεν εκανα τιποτα ακομη ειχα πολλα αλλα να κανω. Για το ZAPPER ξερεις τιποτα ???
ΣΕ χαιρετω.
Sunrise zero
Καλημέρα
Λοιπον για εκεινο που ειχες ρωτησει για το 4000 !!!
Δυσκολο....!!! οι πληροφοριες μου σχετικα με αυτο ειναι οτι περιπου σε 3000 χρονια ο πλανητης ΓΗ θα " τελειωσει "!!!
Θα καταστραφει απο εξωγηινη επεμβαση...και μαλιστα η εικονα ηταν οτι ειχαν τοποθετησει γυρω απο την γη καποιες "βομβες" δεν ξερω τι ακριβως !!!! και διαλυθηκε ολοκληρος ο πλανητης.
Τωρα περισσοτερες λεπτομεριες ....!!! αστο καλυτερα γιατι ετσι και πω και αλλα θα με "λυτζαρουν" απο εδω μεσα....!!!
Ευτυχως που ειναι μακρινη ιστορια !!!!
Σε χαιρετω...
Edited by - aries0 on 27/03/2006 15:12:32
Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι είναι πιθανό να γίνει μία σχετική επέμβαση στο μέλλον αλλά για καλό... Αν ισχύει, πράγματι, αυτό που γράφεις, τότε μπορεί να επέμβουν κάποιοι «φίλοι» της γης και να μας γλυτώσουν...
Υ.Γ. Διάβασε το βιβλίο «Η κοιλάδα των ρόδων», του Πάουλ Ντήναχ, εκδόσεις «ΙΔΕΟΘΕΑΤΡΟΝ» και συζητάμε πάλι.

Φιλικά, η www.greekastrology.gr