ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Θαυματα μυαλου - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Θαυματα μυαλου - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

tim31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
---Sophie---Μέλος
16/07/2011, 14:02:34
quote:

Διαφορετικά σε βλέπω πολύ σύντομα να μας φεύγεις,
Θες από πέσιμο, θες από χέσιμο!!!!!.

Βεβαίως μπορεί να κάνεις χιούμορ, και να μην σε πονάει καθόλου ο ..... πισινός σου.
Τότε μάλλον τα θεεελει ο ... πισινός σου

Λοιπον το οτι τα θελει ο πισινος μου ειναι σιγουρο,αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν κανω πλακα!Δυστυχως και το πεσιμο και το χεσιμο ειναι πραγματα που μου συμβαινουν πολυ συχνα!Αλλα δεν με βλεπω να φευγω ακομα.Το σωμα μου εχει ενσωματωμενο αλεξισφαιρο(ενταξει ΤΩΡΑ κανω πλακα)

Never give up without a fight.

16/07/2011, 14:30:26
Όσον αφορά το χέσιμο, είναι μια φυσική – και στις περισσότερες των περιπτώσεων καθημερινή πρακτική – για το πέσιμο πρέπει να κάνεις κάτι, αν δεν μπορείς να ελέγξεις τις φοβίες σου.
Κοίταξε να αποφεύγεις τα ψηλά και τους... “ψηλούς”.
Μακριά από μπαλκόνια, ταράτσες, σκάλες, ψηλές καρέκλες, ψηλά τακούνια κλπ κλπ

Μην μας φύγεις τώρα στα νιάτα σου.

---Sophie---Μέλος
16/07/2011, 16:27:38
quote:

Όσον αφορά το χέσιμο, είναι μια φυσική – και στις περισσότερες των περιπτώσεων καθημερινή πρακτική – για το πέσιμο πρέπει να κάνεις κάτι, αν δεν μπορείς να ελέγξεις τις φοβίες σου.
Κοίταξε να αποφεύγεις τα ψηλά και τους... “ψηλούς”.
Μακριά από μπαλκόνια, ταράτσες, σκάλες, ψηλές καρέκλες, ψηλά τακούνια κλπ κλπ

Μην μας φύγεις τώρα στα νιάτα σου.

Δεν εχω υψοφοβια.Απλα σκεφτομαι λιγο μουρλα καμια φορα.Και καταλιγω να πηδαω απο μαντρες 2 μετρων γιατι νομιζα οτι ηταν μισο μετρο,η να πηδαω απο ενα καροτσι και να προσγειωνομαι με το μετωπο.Αυτη ειναι η καθημερινοτητα μου.Οσο για το χεσιμο...εεε κατι δυσκοιλιες τις ειχα οταν ημουν μικρη αλλα περασμενα ξεχασμενα

16/07/2011, 18:43:20
Τα ψηλό πηδηματάκια σου είναι που με προβληματίζουν, αυτά ιδιαίτερα που δεν έχεις σαφή αντίληψη του βάθους τους όπως λες.

Αυτά είναι τα επικίνδυνα και υπό το κράτος του πανικού μπορείς να χάσεις τον έλεγχο.

Δεν θέλω να σου κάνω μάθημα, αλά να, είναι κρίμα βρε κορίτσι μου.

Με θάρρος και ψυχραιμία μπορείς να γίνεις κυρίαρχος της παρτίδας.
Έχεις τα φόντα και διακρίνω το χιούμορ σου που είναι καλό

---Sophie---Μέλος
16/07/2011, 19:12:21
Ευχαριστω!Και δεν σε παρεξηγω καθολου ξερω οτι δεν μου κανεις μαθημα.Αλλα η αληθεια ειναι,οτι τωρα πια τι βρισκω καπως φυσιολογικο να χτυπαω.Εχω συνηθησει.Αν και φυσικα εχεις απολυτο δικιο οτι πρεπει να τα κοψω λιγο.Εχει παντως αρκετη πλακα να το σκεφτεσαι ΜΕΤΑ οταν δεν πονας.Τελωσπαντων.Θα προσπαθησω.Αλλα θα ειναι δυσκολο,θα παω για εναμιση μηνα στο νησι μου.Σκληρη δοκιμασια το να μην χτυπησω.

16/07/2011, 20:35:23

violent kingΜέλος
16/07/2011, 21:16:02
φταιω εγω τωρα να πω οτι η σοφια μας δουλευει?

timΝέο Μέλος
16/07/2011, 22:26:06
FILE MOY ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ.ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΞΕΤΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ.Κ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙς ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ Κ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΩ Κ ΠΟΤΕ.ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΠΕΙ Σ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΠΙΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΜΑΤΙ.ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΕΣ Κ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΙΣΧΥΟΥΣΑ.ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ Κ ΟΥΑΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ.ΣΟΦΙΑ ΟΝΤΩΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!

timΝέο Μέλος
16/07/2011, 22:27:52
FILE MOY ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ.ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΞΕΤΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ.Κ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙς ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ Κ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΩ Κ ΠΟΤΕ.ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΠΕΙ Σ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΠΙΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΜΑΤΙ.ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΕΣ Κ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΙΣΧΥΟΥΣΑ.ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ Κ ΟΥΑΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ.ΣΟΦΙΑ ΟΝΤΩΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!

timΝέο Μέλος
16/07/2011, 22:48:08
ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΣΟΦΙΑ ΟΤΙ ΑΜΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΟΘΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ Κ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ.ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ ΜΕΤΑΤΟΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΛΗΨΗς ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΕΙ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙς ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΤΟΥς ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΗ.ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ Κ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ.ΑΝ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΥΠΕΡΒΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΨΗ ΘΑ ΞΕΤΥΛΙΧΤΕΙ ΜΠΟΣΤΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΙΒΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ.ΣΟΥ ΕΧΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΗΓΗΘΩ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.ΦΙΛΙΑ

timΝέο Μέλος
17/07/2011, 02:43:58
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΥΤΥΧΩς ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΘΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΤΕΣ ΕΙΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ.ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΩ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΟΥΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΕΦΙΚΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΟΥ.ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΠΑΝΤΑ, ΦΥΣΙΚΑ Κ ΟΧΙ,ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕ ΠΟΛΛΕς ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ Η ΜΗ.ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ.ΕΝΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΜΕ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ Κ ΜΕ ΔΙΑΤΡΙΒΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΙΠΕ΄΄ΟΤΙ Κ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.ΟΣΕΣ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ Κ ΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΥΙΔΗΠΟΤΕ;ΝΩΜΙΖΩ ΠΩς ΟΧΙ.ΣΕ 100 Η 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΕΚΕΙ;ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΣΕ 10000 ΧΡΟΝΙΑ;ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΛΙΣΕΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ Κ ΤΟ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟ΄-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΘΑ ΚΟΝΤΡΑΡΟΝΤΑΙ Κ ΤΟΤΕ.Κ ΛΟΙΠΟΝ;ΔΕ ΤΒΡΙΣΚΕΤΕ ΥΠΕΡΟΧΟ;Κ ΟΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΑ Κ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ;ΚΑΝΕΝΑΣ.ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΤΙ Κ ΟΙ ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Κ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΤΕΡΟΣ ΠΙΘΑΝΟΝ Κ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙ.ΝΑ ΕΧΕΤ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΒΡΑΔΥ!