- Θαυματα μυαλου - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Διαφορετικά σε βλέπω πολύ σύντομα να μας φεύγεις,
Θες από πέσιμο, θες από χέσιμο!!!!!.Βεβαίως μπορεί να κάνεις χιούμορ, και να μην σε πονάει καθόλου ο ..... πισινός σου.
Τότε μάλλον τα θεεελει ο ... πισινός σου
Λοιπον το οτι τα θελει ο πισινος μου ειναι σιγουρο,αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν κανω πλακα!Δυστυχως και το πεσιμο και το χεσιμο ειναι πραγματα που μου συμβαινουν πολυ συχνα!Αλλα δεν με βλεπω να φευγω ακομα.Το σωμα μου εχει ενσωματωμενο αλεξισφαιρο
(ενταξει ΤΩΡΑ κανω πλακα)
Never give up without a fight.
Κοίταξε να αποφεύγεις τα ψηλά και τους... “ψηλούς”.
Μακριά από μπαλκόνια, ταράτσες, σκάλες, ψηλές καρέκλες, ψηλά τακούνια κλπ κλπ
Μην μας φύγεις τώρα στα νιάτα σου.
quote:
Όσον αφορά το χέσιμο, είναι μια φυσική – και στις περισσότερες των περιπτώσεων καθημερινή πρακτική – για το πέσιμο πρέπει να κάνεις κάτι, αν δεν μπορείς να ελέγξεις τις φοβίες σου.
Κοίταξε να αποφεύγεις τα ψηλά και τους... “ψηλούς”.
Μακριά από μπαλκόνια, ταράτσες, σκάλες, ψηλές καρέκλες, ψηλά τακούνια κλπ κλπΜην μας φύγεις τώρα στα νιάτα σου.
Δεν εχω υψοφοβια.Απλα σκεφτομαι λιγο μουρλα καμια φορα.Και καταλιγω να πηδαω απο μαντρες 2 μετρων γιατι νομιζα οτι ηταν μισο μετρο,η να πηδαω απο ενα καροτσι και να προσγειωνομαι με το μετωπο.Αυτη ειναι η καθημερινοτητα μου.Οσο για το χεσιμο...εεε κατι δυσκοιλιες τις ειχα οταν ημουν μικρη αλλα περασμενα ξεχασμενα
Αυτά είναι τα επικίνδυνα και υπό το κράτος του πανικού μπορείς να χάσεις τον έλεγχο.
Δεν θέλω να σου κάνω μάθημα, αλά να, είναι κρίμα βρε κορίτσι μου.
Με θάρρος και ψυχραιμία μπορείς να γίνεις κυρίαρχος της παρτίδας.
Έχεις τα φόντα και διακρίνω το χιούμορ σου που είναι καλό