ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ιστορία της ανθρώπινης ηλιθιότητας - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Η ιστορία της ανθρώπινης ηλιθιότητας - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

PHILOSOFOS-130 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
07/03/2005, 23:48:01
ΠΟΙΟΣ? ΕΓΏ?

G.

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...

PHILOSOFOS-1Μέλος
08/03/2005, 00:05:40

day of ladies

χρόνια πολλά κυρία πρόεδρε γιορτάζετε σήμερα είναι η ημέρα της

γυναίκας και προφανώς ως γυναίκα θα το κάψετε εννοω θα γλεντήσετε

εσείς κύριε gothic se ποιά ταβέρνα θα γλεντήσετε

gh

08/03/2005, 00:12:49
Aμ γι'αυτό γότθε έλεγα νωρίτερα ότι

αυτές οι εκφράσεις περί πυροδότησης

χρήζουν διαγραφής...

ορίστε!

τώρα έχουμε και παροτρύνσεις προς εμπρηστικές ενέργειες!

και ποιος ξέρει τι άλλα ....

G.

Edited by - galadriel on 08/03/2005 00:13:48

GothicΜέλος
08/03/2005, 00:22:35
Αλήθεια,τι θα ήθελες να κάνουμε απόψε αγαπητή μου galadriel l

Έτσι κι αλλιώς είναι η μέρα σου

08/03/2005, 00:33:26

σας ελειψα?

μαλλον γιατι χασατε τον οιστρο σας, αλλα επανερχομαι για να χαιρετησω τους αυλικους και την βασιλισα σφηγκα της φωλιας!

αγαπητη βασιλισα και κυριοι αυλικοι τα ερωτικα σας δεν με ενδιαφερουν, ουτε και τα κουτσομπολια σας!

εμαθα ΠΟΛΛΑ και ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ειναι η αληθεια κλωτσωντας την σφηγκοφωλια, αλλα ο αφελης νομιζα οτι απαντησα σε σοβαρο θεμα και γινοταν σοβαρη συζητηση.

χαχαχα!

ζητω συγνωμη που ταραξα την γαληνη της δικτυακης ερωτικης φωλεας σας μεγαλειοτατη προσπαθωντας να ανοιξω σοβαρη συζητηση!

ελπιζω να μην εγινα η αιτια να αποκτησουν ψυχικα τραυματα οι λαρβες και οι νυμφες!!!

δεν θα επαναληφθει!!

λυπαμαι μονο που δεν θα ξερετε τι να την κανετε την λασπη που παραγετε...

καντε την καστρακι βρε!!!

και φυσικα δεν ηρθα με αδεια χερια στο καστρο - εφερα ενα τραγουδακι του Νιονιου, που το αφιερωνω στην βασιλισα και τους κηφηνες της:

πολλα ηταν τα ψεματα που ειπαμε ως εδω

ας πουμε και μια αληθεια κι ας πεσει στο γιαλο

ο κοσμος ειναι ζορικος και σεις ασθενικοι

και ο,τι πουμε, το παιρνει η βουη...

.

τα ρουχα μου νομιζατε πως ητανε χρυσα

τα παιξατε στα ζαρια και χασατε ξανα

ερχεστε κατα πανω μου μιλωντας σαν τρελλοι

τ αυτια μου κλεινω, κι αφηνω μια πορδη!

.

.

ΥΓ. φιλοσοφε μια συμβουλη θα σου δωσω, επειδη σε συμπαθω: μην τρως τυρια και αχλαδια!

ο συνδυασμος προκαλλει την αναπτυξη παρασιτων και κωλοβακτηριδιων, οπως και στελεχων σαλμονελας!!!

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

PHILOSOFOS-1Μέλος
08/03/2005, 00:35:54

καλά το κατάλαβα οτι κάτι τρέχει μεταξύ σας δεν μου βγαίνει

απο το μυαλό κάτι τρέχει αφου είστε έτσι και εγώ θα έβγω με την

g force για να μάθετε

gh

PHILOSOFOS-1Μέλος
08/03/2005, 00:41:03

ωραια giovani πες οτι τους βρίζω τι θα βγεί αφου βλεπεις

οτι δεν πάει έτσι το σύστημα το αν τρώω τυριά και αχλάδια

είναι δικό μου θέμα αφου εγω τα δημιούργησα αρα φαε μια

αγκινάρα εεε καλο;

gh

08/03/2005, 00:44:24
και μία παροιμία για να αρχίσει καλά η νύχτα μου...

διότι περί τέτοιας πρόκειται αγαπητέ γότθε!

άλλα τα μάτια του λαγού... κι άλλα της κουκουβάγιας!

τις ευχές μου σε όλους όσους είναι και νιώθουν γυναίκες!!!!

G.

08/03/2005, 01:40:10

quote:

ωραια giovani πες οτι τους βρίζω τι θα βγεί αφου βλεπεις

οτι δεν πάει έτσι το σύστημα το αν τρώω τυριά και αχλάδια

είναι δικό μου θέμα αφου εγω τα δημιούργησα αρα φαε μια

αγκινάρα εεε καλο;

gh

αν ειναι αγριοαγκιναρα και κερνας και μια ρακη, ευχαριστως θα την ετρωγα!

δεν εννοουσα να βρισεις φιλτατε!

και εγω σκοπιμως το εκανα για να δωσω αλλοθι στους διαχειριστες να λογοκρινουν και εμενα!

το αστειο ομως δεν το προσεξες ρε φιλε!

φωναζα που ειναι οι διαχειριστες για σοβαρο λογο και τωρα τους ψαχνουν για τα μεγαλα μηνυματα σου οι ενοχοι!!!

καλο, ε???

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

08/03/2005, 09:33:39
Και μια και σήμερα είναι η μέρα της Γυναίκας (βοήθεια μας!) είπα να σας βάλω κάτι χαριτωμένο πάλι δια χειρός και πνεύματος Ελενας Ακρίτα, από το βιβλίο της "Από την Ελενα με χαμόγελο"....

"2α Αστυνομική Διάταξις περί των όρων λειτουργίας μικτών παιγνίων εις λέσχας σωματείων"

Το άρθρο 6, λοιπόν, μας πληροφορεί ότι δεν μπορεί οποιος κι όποιος να συμμετέχει στη μεγάλη τιμή του τυχερού παιχνιδιού. Κάποιοι δυστυχείς εξαιρούνται.

Απαγορεύεται, λοιπόν, η είσοδος εις "ανηλίκους, σπουδαστάς, φοιτητάς, κληρικούς και μοναχούς, υπαλλήλους του κράτους, των Τραπεζών και των Νομικών, εν γένει. Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, τους αξιωματικούς ξηράς, θαλάσσης και αέρος, τους προέδρους και τα μέλη διοικητικών συμβουλίων Γεωργικών Συνεταιρισμών έτι και εις τα γυναίκας, εφόσον την απαγόρευσιν της εις τας λέσχας εισόδου αυτών ητήσσατο εγγράφως ο σύζυγος ή ο αρχηγός της οικογενείας αυτών, έστω και αν τυγχάνωσι μέλη του Σωματείου".

Η χαρωπή αυτή διάταξη, είναι χάρμα οφθαλμών. Να ανοίγει η ψυχή του αναγνώστη, ιδιαίτερα μάλιστα αν είναι κληρικός ή γυναίκα. Δημοκρατικότατη και φεμινιστικότατη.

Ως γνωστόν, όλοι οι Ελληνες είναι αξιοπρεπείς, αλλά μερικοί είναι πιο αξιοπρεπείς από τους άλλους. Αλλο η πλεμπάγια κι άλλο κοτζάμ Διοικητής Γεωργικού Συνεταιρισμού. Θέμα πρεστίζ! Τώρα, βέβαια, αν θέλει ένας υπαλληλάκος να παίξει κι αυτός σαν παιδάκι, πρέπει να αλλάξει επάγγελμα. Οσο για την γυναίκα, εδώ, η αντιμετώπισή τους σου ανοίγει την καρδιά. Αν ο σύζυγος χτυπήσει χέρι στη φορμάικα και δηλώσει ότι η δικιά του η Χαρίκλεια είναιμ όνο για μουσακά, η Αστυνομία το δέχεται χωρίς δεύτερη κουβέντα. Εγώ πάντως, θα θεωρούσα το αντίθετο, πολύ πιο λογικό. Μια που οι άντρες είναι αυτοί, που ξημερώνονται στα μπιλιάρδα και τα ποδοσφαιράκια, δε θάταν καλύτερα να τους απαγορεύεται η είσοδος, αν το ζητήσει έγγραφα η σύζυγος, που τις πιο πολλές φορές, έχει μαυρίσει το μάτι της να κόβει ψιλό το κρεμμυδάκι για τις πιπεριές γεμιστές, από το πρωί του Θεού μέχρι το βράδυ του Κυρίου?

με τις υγείες μας

G.