ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΙ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΓΥΝΑΙΚΙΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΟΙ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΓΥΝΑΙΚΙΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

O Pisteuon31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
O PisteuonΝέο Μέλος
31/10/2003, 03:02:52
Εξηγώ:
Γιατί φτάσαμε ως εδώ η κατάσταση να είναι τόσο αφόρητη η γυναικίες απαιτήσεις πολλές η ασυνενοησία μεταξύ των δύο φύλων μεγάλη την δύσκολη εποχή που πλήττει η ανεργία πολλούς.
Έλλειψη απλότητας ο ανιδιοτελής έρωτας πια δεν διακρίνει την γυναίκα που βλεπει σήμερα τον άντρα σαν αγριόχοιρο με ορθομένο φαλλό έτοιμο προς επίθεση και τίποτε άλλο. Βγαίνει και λέει αν θες να απολαύσεις θα πληρώσεις και άμα γουστάρω θα σου δώσω αλλά θα φάω πολλά και ίσως να προσφέρω
Αλλά οι ανθρώπινες σχέσεις δεν είναι έτσι. Άλλες πάλι μπερδεμένες παίζουν το παιχνίδι των συναισθημάτων. Θέλω ειλικρίνια για να επενδύσω σε σένα αλλά επενδύουν στην ασφάλεια όμως ο έρως είναι ρίσκο άμα αγαπάς πραγματικά και ισχύει το πολλάκις εξαμαρτείν και εμπιστεύεσαι τον ή την συντροφό σου φίλε

31/10/2003, 12:08:11
Eπιτέλους!
Bρέθηκε κάποιος να μιλήσει...Kάποιος που δεν φοβάται να πει...
ΓIA TIΣ ΠAPAΛOΓEΣ ΓYNAIKEIEΣ AΠAITHΣEIΣ ΣE TETOIEΣ ΔYΣKOΛEΣ EΠOXEΣ ΠOY MAΣ ΠΛHTTEI H ANEPΓIA (!!!!!?????????????????)...
Xμ....κάποιος έχει "καεί" εδώ...

Aναρωτιέμαι...πόσο "προβληματική" είμαι;
Mήπως δεν είμαι τόσο θηλυκή όσο θα'πρεπε;
Γιατί δεν βλέπω τον άντρα σαν αγριόχοιρο με ορθομένο φαλλό έτοιμο προς επίθεση;
Γιατί δεν απαιτώ να πληρώσει;
Γιατί δεν τους "τα τρώω";...(χάλια είμαι...ξέρετε πόσα hot dog έχω πληρώσει μετά τις βραδυνές εξόδους; Kάθε σύντροφος μου αναπαυόταν σε ένα βουνό από πεϊνιρλί κ μετά "πρόσφερα" κ από πάνω...χωρίς το "ίσως")

Nα'σαι καλά Pisteuon...
που με κουρέλιασες πρωί-πρωί...
κ γω το ζώον που πίστευα ότι είμαι Γυναίκα...

Thothoula η Bιετναμέζα
Mοναδική
απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου

sansationfΜέλος
31/10/2003, 14:34:54
ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ??????
ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!!!

respect

Stavros_ΗΜέλος
31/10/2003, 17:05:43
quote:

Εξηγώ:
Γιατί φτάσαμε ως εδώ η κατάσταση να είναι τόσο αφόρητη η γυναικίες απαιτήσεις πολλές η ασυνενοησία μεταξύ των δύο φύλων μεγάλη την δύσκολη εποχή που πλήττει η ανεργία πολλούς.
Έλλειψη απλότητας ο ανιδιοτελής έρωτας πια δεν διακρίνει την γυναίκα που βλεπει σήμερα τον άντρα σαν αγριόχοιρο με ορθομένο φαλλό έτοιμο προς επίθεση και τίποτε άλλο. Βγαίνει και λέει αν θες να απολαύσεις θα πληρώσεις και άμα γουστάρω θα σου δώσω αλλά θα φάω πολλά και ίσως να προσφέρω
Αλλά οι ανθρώπινες σχέσεις δεν είναι έτσι. Άλλες πάλι μπερδεμένες παίζουν το παιχνίδι των συναισθημάτων. Θέλω ειλικρίνια για να επενδύσω σε σένα αλλά επενδύουν στην ασφάλεια όμως ο έρως είναι ρίσκο άμα αγαπάς πραγματικά και ισχύει το πολλάκις εξαμαρτείν και εμπιστεύεσαι τον ή την συντροφό σου φίλε

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΠΙΣΤΕΥΩΝ,

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ...

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΩ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΕ ΤΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ...

ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΙΛΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΚΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 2 ΒΥΣΜΑΤΑ, ΕΝΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΗΛΥΚΟ ΠΟΥ Η ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ Η ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ.
ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ... ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ.

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΛΗΓΩΘΕΙ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΛΗΓΩΣΕΙ ...

solitudeΝέο Μέλος
31/10/2003, 20:51:43
Αγαπητέ pisteuon με όλο το θάρρος της γυναικείας μου φύσης πότε αναρωτήθηκες τελευταία φορά κατά πόσον η δική σου συμπεριφορά είναι σωστή;;κατά πόσον εσύ ζητάς κάτι ορθό κατ' εσένα αλλά παράλογο για τη σύντροφό σου;;πόσες φορές πλήγωσες μια κοπέλα αλλά και πληγώθηκες;;όλα είναι στο παιχνίδι της ζωής και του έρωτα!!και μην ξεχνάς :κανείς δεν είναι τέλειος!!

Βαθιά τη νύχτα,τα μεσάνυχτα, με τ'ανοιχτά φτερά του ονείρου,πετά η ψυχή μου,σκλάβα ελεύθερη, στους μυστικούς κόσμους του απείρου..

lencolasΜέλος
31/10/2003, 22:50:01
ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ?ΠΩΠΩΠΩ!ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΒΟΥΡ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ!!!!
ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ

Alma Libre....

steelspringΜέλος
31/10/2003, 23:35:31
Δεν θα αναφερθώ σε ανιδιοτελείς ή σκόπιμους έρωτες, ούτε σε αγριόχοιρους με ορθωμένα αυτιά.
Ο έρωτας πέθανε. Καί μαζί του και το σέξ. Το παιχνίδι περιορίστηκε σε πολύ επιφανειακά πράγματα χωρίς σημασία.
Τώρα ο έρωτας είναι μιά ασήμαντη λεπτομέρεια, ενώ στη ζωή υπάρχουν πολύ μεγαλύτερες προτεραιότητες
Αντίθετα το πεδίο άνοιξε προς κάθε είδους διαστροφές μιά που κανέναν πιά δεν ενδιαφέρει το θέμα και έτσι τα πεδία είναι ελεύθερα.
Το σέξ είναι σπάνιο σε παντρεμένα εργαζόμενα ζευγάρια γεμάτα προβλήματα και άγχος .
Ασκητήδες και πάσης φύσεως σεξοκοινωνιολογο.....τέτοιοι μάταια προσπαθούν να ξανασηκώσουν την πεσμένη κούκλα του έρωτα.
Η γυνή δεν φοβείται τον άνδρα και καλά κάνει .
Ο άνδρας έχει σκυλοβαρεθεί και το έριξε στις μπύρες και το ποδόσφαιρο.
Τα παιδιά;
Το ολοήμερο σχολείο σύντομα θα πεθάνει και στη θέση του θα γίνει το 24ωρο σχολείο. Να απαλλαγούμε κι`απ`αυτά μιά κι`έξω.

steelspringΜέλος
31/10/2003, 23:46:43
quote:
Αγαπητέ pisteuon με όλο το θάρρος της γυναικείας μου φύσης πότε αναρωτήθηκες τελευταία φορά κατά πόσον η δική σου συμπεριφορά είναι σωστή;;

Αγαπητη solitude
Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη για την παρέμβασή μου σε μιά ερώτηση που δεν απευθύνεται σε μένα αλλά θα ρωτήσω :
Ποιά είναι αυτή η συμπεριφορά , που η γυναικεία φύση αποδέχεται ως σωστή;
Η απάντησή σου θα ήταν πολύτιμη για όλους.

lencolasΜέλος
01/11/2003, 10:34:08
quote:

Δεν θα αναφερθώ σε ανιδιοτελείς ή σκόπιμους έρωτες, ούτε σε αγριόχοιρους με ορθωμένα αυτιά.
Ο έρωτας πέθανε. Καί μαζί του και το σέξ. Το παιχνίδι περιορίστηκε σε πολύ επιφανειακά πράγματα χωρίς σημασία.
Τώρα ο έρωτας είναι μιά ασήμαντη λεπτομέρεια, ενώ στη ζωή υπάρχουν πολύ μεγαλύτερες προτεραιότητες
Αντίθετα το πεδίο άνοιξε προς κάθε είδους διαστροφές μιά που κανέναν πιά δεν ενδιαφέρει το θέμα και έτσι τα πεδία είναι ελεύθερα.
Το σέξ είναι σπάνιο σε παντρεμένα εργαζόμενα ζευγάρια γεμάτα προβλήματα και άγχος .
Ασκητήδες και πάσης φύσεως σεξοκοινωνιολογο.....τέτοιοι μάταια προσπαθούν να ξανασηκώσουν την πεσμένη κούκλα του έρωτα.
Η γυνή δεν φοβείται τον άνδρα και καλά κάνει .
Ο άνδρας έχει σκυλοβαρεθεί και το έριξε στις μπύρες και το ποδόσφαιρο.
Τα παιδιά;
Το ολοήμερο σχολείο σύντομα θα πεθάνει και στη θέση του θα γίνει το 24ωρο σχολείο. Να απαλλαγούμε κι`απ`αυτά μιά κι`έξω.

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΜΑΥΡΙΛΑ? ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΕ ΠΙΚΡΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.
ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΤΕΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ....
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΝΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ. ΠΙΣΤΕΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΟΛΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΦΘΕΙΡΕΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ..
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ. Η ΑΓΑΠΗ, Ο ΕΡΩΤΑΣ Η ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕΙΣ.. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΤΙΖΕΙΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ..
ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ.. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ! ΕΜΕΙΣ ΦΕΡΑΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ..
ΟΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ...

ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

solitudeΝέο Μέλος
01/11/2003, 14:34:39
Το θέμα είναι πως δεν πιστεύω οτι υπάρχει σωστή και λάθος συμπεριφορά.απλά έθεσα αυτό το ερώτημα θέλωντας να δείξω στον pisteuon οτι δεν γίνεται το λάθος να πηγάζει μόνο απο την γυναίκα.και οι δύο σαν διαφορετικά άτομα έχουν διαφορετικές αντιλήψεις..κ.τ.λ το θέμα είναι να βρεθεί η χρυσή τομή για να μπορούν δυο άτομα να έχουν μια ισορροπημένη σχέση και όχι να ρίχνει το φτέξιμο ο ένας στον άλλον.ελπίζω η απαντησή μου να σε κάλυψε.αν όχι ευχαρίστως να απαντήσω σε κάθε σου απορία!! φιλικά solitude!!

Βαθιά τη νύχτα,τα μεσάνυχτα, με τ'ανοιχτά φτερά του ονείρου,πετά η ψυχή μου,σκλάβα ελεύθερη, στους μυστικούς κόσμους του απείρου..

steelspringΜέλος
01/11/2003, 18:12:30
Αγαπητή Solitude
Ο τίτλος του θέματος μπορεί να παρουσιάζει την γυναίκα να έχει παράλογες απαιτήσεις.
Επειδή όμως κάτι τέτοιο δεν μπορούμε να το πάρουμε σαν δεδομένο, ούτε βέβαια να απαλλάξουμε και την γυναίκα απο κάθε ευθύνη, κρατάμε ο καθένας την στάση που μας εκπροσωπεί.
Ξεκαθαρίσαμε λοιπόν κάτι.
Ή φταίνε όλοι ή κάποιος φταίει περισσότερο για κάτι και θα το δούμε στην πορεία.
Θέλοντας να έχουμε κάτι δεδομένο στα χέρια μας, θα ξανακάνω την ίδια ερώτηση.
Ποιά είναι η συμπεριφορά του άνδρα που γίνεται αποδεκτή απο μιά γυναίκα;
Έχω την αντίληψη πως όταν τα πράγματα φτάσουν στο να ζητούνται χρυσές τομές και συμβιβασμοί το παιχνίδι έχει χαθεί οριστικά.
Αυτό δεν είναι αναγκαστικά μαύρο και απαισιόδοξο αλλά μια λογική συνέπεια όταν αφορά σχέση ίσου προς ίσον.
Περιορίζω λοιπόν την ερώτηση στην συμπεριφορά που γίνεται αφορμή για την αρχική επιλογή συντρόφου .
Ποια είναι λοιπόν η συμπεριφορά ενός άνδρα που θα τον βοηθήσει ώστε να τον επιλέξουνε;

steelspringΜέλος
01/11/2003, 18:18:44
quote:
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΝΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ. ΠΙΣΤΕΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΟΛΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΦΘΕΙΡΕΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ..

Ποιός ο λόγος να συντηρείς με ενέσεις μιά σχέση;
Γιατί να μπαίνει στον κόπο ο άλλος να μάθει να ακούει τι λέει ο ένας όταν δεν έχει πλέον να ακούσει και να μάθει τίποτα;

01/11/2003, 18:29:03
πολλες σχεσεις ξεκινουν ,απο ερωτα ,μερικες φορες συμπεριλαμβανεται και η αγαπη,(αλλο ερωτας,αλλο αγαπη)με το ζευγαρι να εχει ηδη αρκετα προβληματα και διαφορες και στον τροπο ζωης του .

αρκετα ζευγαρια προχωρουν με το σκεπτικο ,γνωριζοντας αυτα τα προβληματα,να προχωρησουν και οπου φτασει ο ερωτας τους και η αγαπη τους..

με αποτελεσμα τα προβληματα να συσσωρευονται και εκει ειναι το "ζουμι" η θα υποχωρησουν και οι δυο ,για να κρατηθει η σχεση σε ενα επιπεδο που θα ειναι χαρουμενοι και ευτηχισμενοι η θα ερχονται διαρκως σε συγκρουση ,χωρις να υποχωρει καποιος απο τους δυο η ...
θα υποχωρει μοναχα ο ενας ,πραγμα που δεν ειναι σωστο και το καταδικαζω.

ολοι εχουμε μεγαλα και μικρα ελαττωματα ,αλλα καταφερνοπυμε και τα κατανικαμε και αλλα οχι ,ομως ανεξαιρετος ολοι ειμαστε ανθρωποι και κανουμε λαθη.

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

solitudeΝέο Μέλος
01/11/2003, 20:38:04
Αυτό έχει να κάνει με τα κριτήρια τα οποία έχει μια γυναίκα προκειμένου να επιλέξει έναν άντρα! δεν είναι κάτι συγκεκριμένο, ανάλογα με το τι ζητάει.άρα η μόνη απάντηση που μπορώ να σου δώσω είναι η προσωπική, δλδ ποιά συμπεριφορά θέλω εγώ για να επιλέξω έναν άντρα!αυτό ζητάς;;!!!!!!!

steelspringΜέλος
01/11/2003, 21:28:12
quote:
Αυτό έχει να κάνει με τα κριτήρια τα οποία έχει μια γυναίκα προκειμένου να επιλέξει έναν άντρα! δεν είναι κάτι συγκεκριμένο, ανάλογα με το τι ζητάει.άρα η μόνη απάντηση που μπορώ να σου δώσω είναι η προσωπική, δλδ ποιά συμπεριφορά θέλω εγώ για να επιλέξω έναν άντρα!αυτό ζητάς;;

Μιλάμε για συμπεριφορές και κριτήρια γενικά .
Το τι επιλέγει ο καθένας δεν απασχολεί τοσο την συζήτηση , όσο οι συμπεριφορές και τα κριτήρια που επιλέγει ο ένας στον άλλο κατα πόσο είναι ασφαλή και μπορεί να εγκυηθούν μια συνύπαρξη με αρμονία και διάρκεια.
Τροποποιώ ελαφρώς την ερώτηση και ρωτάω ξανά.
Ποιά είναι τα πιθανά κριτήρια/συμπεριφορές που θα οδηγήσουν στην επιλογή του;
Και ακόμα πιό γενικά:
Τι πιθανώς είναι αυτό που θέλει μιά γυναίκα απο έναν άντρα;
Είναι δυνατόν αυτό να προσδιοριστεί;

sansationfΜέλος
02/11/2003, 08:41:15
Μεταξυ των δυο φυλων παντα θα υπαρχει μια μικρη ασυνενοηση γιατι ας μην ξεχναμε οτι οι γυναικες σκευτομαστε με βαση το συναισθημα και οι αντρες σκευτονται με βαση την λογικη.Αυτο ειναι αρκετο οχι μονο να οδηγουμαστε σε συγκρουσεις αλλα και σε χωρισμο.....

respect

solitudeΝέο Μέλος
02/11/2003, 10:04:28
κατά τη γνώμη μου ο καθένας πρέπει να κάνει και να λέει αυτό που νιώθει με σεβασμό πάντα προς τον άλλο, δλδ να υπάρχει ειλικρίνια.ίσως αυτό να είναι το βασικότερο μια ειλικρινής συμπεριφορά.

SilverwolfΜέλος
02/11/2003, 11:14:47
Η ειλικρίνια είναι το παν... και να συζητάμε!
Δεν γίνεται να καταλάβει μόνος του ο άλλος τι ζητάω εγώ αν δεν του το πώ. Και αντιστρόφως.
Αυτό νομίζω είναι ένα κριτίριο για την επιλογή συντρόφου... να υπάρχει επικοινωνία. Όλα τα υπόλοιπα είναι λεπτομέριες.

Για να θυμόμαστε οι παλιοί και να διαβάσουν όσοι δεν ήταν στην παρεούλα μας τότε...
το τόπικ "Το μελαχρινάκι"
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1788
Ένας όμορφος πίνακας με θέμα κυρίως την σχέση των 2 φύλων. Νομιζω ότι θα το βρείτε ενδιαφέρον!

"For the strength of the wolf is the pack and the strength of the pack is the wolf"

lencolasΜέλος
02/11/2003, 12:45:30
quote:
Ποιός ο λόγος να συντηρείς με ενέσεις μιά σχέση;
Γιατί να μπαίνει στον κόπο ο άλλος να μάθει να ακούει τι λέει ο ένας όταν δεν έχει πλέον να ακούσει και να μάθει τίποτα;

ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ Η ΑΣΗΜΟΛΥΚΑΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ

quote:

Η ειλικρίνια είναι το παν... και να συζητάμε!
Δεν γίνεται να καταλάβει μόνος του ο άλλος τι ζητάω εγώ αν δεν του το πώ. Και αντιστρόφως.
Αυτό νομίζω είναι ένα κριτίριο για την επιλογή συντρόφου... να υπάρχει επικοινωνία. Όλα τα υπόλοιπα είναι λεπτομέριες.

ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

Edited by - lencolas on 02/11/2003 12:46:09

02/11/2003, 13:07:39
quote:

[center]Για να θυμόμαστε οι παλιοί και να διαβάσουν όσοι δεν ήταν στην παρεούλα μας τότε...
το τόπικ "Το μελαχρινάκι"
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1788
Ένας όμορφος πίνακας με θέμα κυρίως την σχέση των 2 φύλων. Νομιζω ότι θα το βρείτε ενδιαφέρον!

Καλησπερα σας και καλο μηνα να εχουμε.Ασημενια Λυκαινα θα θελα να σε ευχαριστησω για την σκεψη σου να μας προσφερεις ενα τοπικ απο τα παλια του οποιου το θεμα και η εξελιξη θεωρω οτι ειναι η απαντηση στο θεμα ετουτου.Πιστευω οτι αυτη ηταν και η δικη σου αποψη και για αυτο μας παραθετεις το συγκεκριμενο τοπικ η οποια με βρισκει συμφωνη (αν κανω λαθος μη με ριξεις σε καποιο λακκο με φιδια γιατι δεν τα μπορω).
Καλη σας εβδομαδα

Edited by - Το ξωτικό on 02/11/2003 13:12:00

Edited by - Το ξωτικό on 02/11/2003 13:14:53